Tüp Bebek Merkezleri istanbul eurofertilciler buraya !!!!!!

evet canım bencede cok beklıyorlar gıbı geldı ama tabıkı en ıyısını ve zamanını onlar bılıyorr..bu tarz yumurta kaltesız demısler yaa nasıl oluyor gercı dr da demıs cok nadır goruluyor dıyee ama herseyde bır hayr var demısler..senın ne pronlem vardı senden mı kocandan mı kaynaklı acaba.. birde ben hıc dusunmedım asılama nasıl oluyorr zaman kaybı gıbı gelıyor bana 50 kadın yaptırmıs duymussam 5 tanaseı anca sonucu olumluu duydum acıkcası ınsallah senın de 2.olulmlu olur...bende bakalım eurofertılde dusunuyorum on gorusmeye gıttım bakalım bana cok pozatıf geldıı sonuclarım da ole olur ınşallah (amin)

kzlar zor ama mutlka eşlernizi de muayneye ikna etmye çalşn. bazn sorn eşinde olyor ama boşu boşna didiniyrsun kendini yoruyosun anca. o üzüntüler dile kolay

kzlar zor ama mutlka eşlernizi de muayneye ikna etmye çalşn. bazn sorn eşinde olyor ama boşu boşna didiniyrsun kendini yoruyosun anca. o üzüntüler dile kolay

ayne öle arkadaşım sana katılıyorummm..mesela benim sol tüplerimde tıkanıklık vardı ama rahım fılımınde ilaçla açtılar..çok şükür. ama bu arada eşiminde baya degerleri düşük çıktııı.yanı sorun ıkı tarflıymıss..o yuzden tüp bebek dedilerrrrr..bakalım hayırlısı.

canım benim ikinci aşılama da olmadı.bencede aşılama vakit kaybı.ama biz rapor almak için yaptırmıştık...bizde sorun eşimin morflojisi..0 olduğu için aşılama olmadı

canım benim ikinci aşılama da olmadı.bencede aşılama vakit kaybı.ama biz rapor almak için yaptırmıştık...bizde sorun eşimin morflojisi..0 olduğu için aşılama olmadı

canım hayırısı olsunnnherseyde hayır var zaten anlasılan beklentıde oymuss..bu arada rapor ıcın evet şartmıs bende duydum ama daha fazla kayıp olmaması için tüp bebek direk istiyoruz.bakalım oda 8 bın lıra kadar tutuyorr ne yapcaz bılmıyorum hayırlısı

merhaba arkadaşlar ben de nisan gibi tüp bebek düşünüyorum da size sormak istediklerim var.
ben izmittte oturuyorum ve çalışıyorum ama kayınvalidemler üsküdarda o yüzden burası mantıklı geliyor.
ama çalıştığım için gidiş geliş nasıl olur bilmiyorum, her gün gitmek gerekiyor mu nasıl oluyor,
süreci yaşayanlar anlatabilirse sevinirim...

maddi durumunuz iyiyse raporla falan uğraşma derim.raporlu fiyatı istanbul tüp bebek en uygun...1750 herşey dahil olacak inş.burası ile orası arasında kararsız kalmıştım.ama sanırım oraya gidecegim.çünkü bende avrupa yakasında oturuyorum.buraya git gel zor olacak gibi geldi

inşallahh..valla canım ben henüz yaptırmadım ama duyumlarım kadar ..adetin 2.3. ve 4. gunlerınden bir gün gidiyorsun ilaç vs.veriyorlar kullanıyorsun iğne tabıkı bunlar 2 gunde bır gıdıyorsun yumurtalıklarına bakıyorlar..5 gun boyunca bakıyorlar bellı bır duzeye gelınce gel dıyorlar tekrar yumurtaların toplanıyor..sonra erkekten alacaklar döllenecekler bu sefer transfer ısı oluyor 3 gun de ıse gıtmıyorsun bu kadar bekleyıstesın sonrada eksk vet hatalı bısey bulursa arkadaslar duzeltsin liütfennn işte sen bu duruma gore degerlendır kendıne goreee canım hakkında hayırlısı olsun Allah gönlümüze göre versinnn inşallah

Son düzenleme:

teşekkür ederim çok sağol yardımcı oldun gerçekten, bir de acaba bu merkezde her gittiğinde seninle aynı doktor mu ilgileniyordur yoksa hangi doktor boştaysa o mu bakıyordur?

teşekkür ederim çok sağol yardımcı oldun gerçekten, bir de acaba bu merkezde her gittiğinde seninle aynı doktor mu ilgileniyordur yoksa hangi doktor boştaysa o mu bakıyordur?

rica ederim canımm bildiklerim bu sekılde sende saolll..ayrıca her gıttıgnde kendı dr var.kendı dr ılgılenıyorrr..bastan sonaaa..

teşekkür ederim ebrak cnm. evet madur etmediler.sağolsunlar . aslı hnm çok tatlı gerçektende.Haziranı beklemekteyim .inşallah o zaman olur.Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.desteğiniz için teşekkür arkadaşım...

çok sağol arkadaşım.evet vardır bir hayır.hazirana kadar bekleme sebebi vücudun yoğun hormon etkisinden çıkması.benim kullandığım ilaç dozu 375 ti.yani biraz yüksek.2 adet dönemi geçeçcek 3. sünde gideceğim.yumurta hep kalitesiz çıkacak diye bir şey yok.her adet dönemi bir paket gibi düşünürsek her ayın paketi farrklı olabiliyormuş.bu ay kaliteli , ertesi ay kalitesiz gibi.sağlıklı beslen me çok önemliymiş. ben biraz kiloluyum dr kilo vermen gerekiyor dedi.Allah gönlüne göre versin arkadaşım.

minar cnm bekleme süresi belki kiiden kişiye değişiyordur.benim kullandığım ilaç dozu yüksekti biraz.vücudum düşük doza cevap vermemişti.yoğun ilaç etkisi geç başlamaya sebep olabilir.Ayrıca psikolojik olarakta toparlanmak gerek.olumsuz sonucun ardından hemen tedavi stresi arttırır gibi geliyor.ben de senin gibi düşünüp nisanda yada mayıs olsa dedim doktor haziran sizin için en uygunu dedi.arkadaşım tedaviye başladığında haberdar et.inşallah hep beraber sevinçli sonuçlar alalım...

öncelikle hayırlı olsun arkadaşım.adetin 2. veya 3. günü gidiyorsun.dr ilaç veriyor 5 gün sonrasına gün veriyor.daha sonrası 2 günde 1 gidiiyorsun.yumurta olgunlaşınca çatlama iğnesi veriyor ve iğne vurunduktan 36 saat sonra gelmeni söylüyorlar.yumurta toplama işlemini yapıyorlar.daha sonrada transfer günü ayarlanıyor.

sadce doktrun diil bi de sana birni veryorlar yardmcı gbi yonca diye. her geldğinde snn yannda olyor hep arayablyorsn hani kndi asistnın varmş gbi düşn orda. bn çok raht etmştm gerçkten de o yonca işyle. oranın mdürü de gelp transfr vs sonrsı sana bkıyor bi ihtiyacn vrmı dye. boşlamyrlar sni hiç. ama sna tavsyem mutlka eşni de muayne ettr bnim arkdşım üç kre tdavi oldu izmrde bi merkzde. sorn eşnde çkmş snra anca farktmşlr nasl bi merkzse.

anladım canım tabiii dediğin gibi vucut kedını anca topluyorr ve pisikolojide cok onemlıı dr dogru zamanı bılıyordur elbet hakkımızda hayırlısı olsunn bende hemen hemen o aylarda dusunuyorum bakalımm Allah emeklerimizi boşa götürmesin canımm

cnm özel msj yazdım okursan sevinirim.

evet canım mesajını okudum hatta deli gibi cevap yazmaya çalıştım :) ama yazamıyormuşum :)
yazdıkların gerçekten çok yardımcı oldu teşekkürler hatta eşimle birlikte çok hoşumuza gitti
ben bi ara eray beye gitmeyi düşünüyorum senden de yine haberlerini bekliyorum

verdiğin bilgiler gayet güzel aklıma yatmıyor değil üstelik bu merkez kayınvalidemlere çok yakın, evlilikte 1 senemiz dolunca ikimiz de doktora göründük.
çok şükür eşim anlayışsız birisi değil bizdeki tek problem polikistik ama vakit kaybetmek istemiyoruz malum yaş geçiyor(29 oldum da)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…