Tüp Bebek Merkezleri istanbul eurofertilciler buraya !!!!!!

cnm hayırlı olsun inşallah bebeğin sıkıca tutunur sana hiç bırakmaz güzelce dinlen bol bol dua et :)

Canim hosgeldin. Kendimi ordan oraya atiyiorum bu nasi bi ilac ya progestan firildak oldum done done sen nasilsin bekliomusun ? Amin guzel sozlerineeee insallah sana tutuncak yavrunnn

Canim hosgeldin. Kendimi ordan oraya atiyiorum bu nasi bi ilac ya progestan firildak oldum done done sen nasilsin bekliomusun ? Amin guzel sozlerineeee insallah sana tutuncak yavrunnn

selam cnm hoşbuldum :) ben reglimi bekliorum bi olsam gidicem dondurulmuş için ama henüz olmadım 3 mayısta olmam lazım ama bakalım 27 nisanda lekelenmem oldu ama kesildi sonra annemlerde acaba hamilemisin fln diyolar ama hiç bir belirtim yok

Bebegim bi test alip baksaydin ya aaaa hicmi merak etmedinnn lekelenme olabiliyo gebelik bbaslarken bi dene istersen belki bosa regl olmayi bekliyosun

Bebegim bi test alip baksaydin ya aaaa hicmi merak etmedinnn lekelenme olabiliyo gebelik bbaslarken bi dene istersen belki bosa regl olmayi bekliyosun

cnm ama daha reglime 3 gün var çıkmazki idrar testinde de kan testide yaptırmak istemiyorum hep negatif görmekten bıktım artık. sanmıyorum zaten cnm ya belki geçen ay kullandığım ilaçlardan olmuştur böyle

Olabilir tabi beni habersiz birakma emi cok merakbettim simdi neden oyle lekelenme oldubdiye

tamam cnm haber veririm mutlaka inşallah zamanında olurumda dondurulmuş embriyo için başlarım bir an önce :) sen nasılsın cnm nasıl gidiyor evdemisin çalışıyomusun cnm

Bugun ucuncubgunumuz dinleniyoruz yoncam gozde yat uc gun bizim icin cok onemli sonrda dinlenmeye devam et ama yavas yavas hareket edebilirain bu on iki gun herseye dikkat etmen gerek dedi bizdebediyoruz bebegimle dinleniyoruz :)

Kan pıhtılaşması için ilaç kullanan oldu mu? ya da östrojen içeren ilaç alan oldu mu? farklı yerlerde tüp bebek tedavisi gören arkadaşlarım var, onların doktorları tüm tedavi olanlara (estrofem, coraspin) veriyormuş. Ben yalnızca; projinex, tetra ve prednol kullandım.

evet cnm bende öyle duydum arkadaşlarımdan hatta bu sefer gittiğimde Alev hanıma sormayı düşünüyordum

Bugun ucuncubgunumuz dinleniyoruz yoncam gozde yat uc gun bizim icin cok onemli sonrda dinlenmeye devam et ama yavas yavas hareket edebilirain bu on iki gun herseye dikkat etmen gerek dedi bizdebediyoruz bebegimle dinleniyoruz :)

dinlen cnm güzelce çalışmıyorsan dahada güzel senin için ben çalıştığım için 3 gün yatmıştım sonra devam etmiştim işime ama zaten olucağı varsa oluyor ben öyle düşünüyorum inşallah tutar cnm mutlu haberini alırız bende bgn yeniden leke gelmeye başladı çok açık kahverengi inşallah bir an önce olurum reglimi de başlarım işlemlerime :)

Hadi bakalim gozun aydin diyim simdideen o zaman sana :) bi an once basla ve bebegimiz kucagina gelsin insallah

evet cnm bende öyle duydum arkadaşlarımdan hatta bu sefer gittiğimde Alev hanıma sormayı düşünüyordum

Kiminle konuşsam, kan pıhtılaşması için coraspin ve östrojen için estrofem kullanmış. Bugün eltimin haberini aldık. İlk denemede tüp bebeği tuttu. Hem de Ankara da devlet hastanesinde yaptırdı . Kim gelirse gelsin bu ilaçları standart veriyorlarmış. Özellikle tüp bebek genel sekreterine sordurttum. Forumlardanda takip ediyorum.
Hakan özörneğin gazete haberini okudum. Tüp bebekte östrojen kullanılmalı diye ama bize vermediler.
Pıhtılaşma ilaçları da her ihtimale karşı verilirmiş
Ben Alev hanıma düşükten sonra sormuştum. 2-3 düşükten sonra bu testleri yaptırıyoruz demişti. Ben de yaşım ilerledi ve beklemek istemiyorum dedim. Pıhtılaşma testlerine istek yazdırdım. Belki ölçüm yapmazlar dedi ama zeynep kamil genetikten randevu aldım. Doktor hemen testleri yazdı. Sonuçlar 3 haftayı buluyormuş. Geçen Cuma yaptırdım. Bakalım ne çıkacak bekliyorum.

Cnm evet bende coraspin kullanıldığını hep duydum bende ilk tüp bebek tutmayınca sordum araştırılmıormu fln diye alev Hanım'da 3.denemeden sonra dedi Zeynep kâmilde yaptırabilirsin dediler ama ben çalışıyorum hemen gittiğin gün yaptırailiyormusun testi nasıl oluyor cnm biraz anlatırmısın

Genetik bölümünden randevu almak biraz zor. 15 gün sonraya ancak randevu alınabiliyor. Çok yoğun olunca gece 12 yi geçince hemen almıştım. Gittiğim gün tüp bebek denemem başarısız oldu dedim ve 2 tüp kan verdim. Kanları tekrar genetik bölümüne getirdim. Yaklaşık bir ayda çıkar dediler. Ancak, arkadaşıma kan almak için bir hafta sonraya randevu vermişler. 2 haftaya sonuç çıkmış. Hatta sonuç çıktı gelin demişler. Arkadaşım heterizigotmuş ve genetik doktoru da tedaviden 2 ay önce folik asit ve coraspine başlaman gerekir demiş.
Arkadaşımda başka bir merkezde 1. denemeden sonra testi yaptırdı. Yani ikimizde 1. deneme olmamıza rağmen kanlarımızı verdik.
Bu arada coraspin yalnız pıhtılaşma için değil damarlanma yoluyla tutunmak içinde veriliyormuş. Eltim test yaptırmadığı halde kullandı ve doktoru gebelik gerçekleştiği halde devam et demiş. Tabii ki tutunmak için pek çok faktör var. Ancak, elimizden geldiği kadar bildiğimiz engelleri ortadan kaldırmak.
Alev hanımdan istek yaptırman gerekir. 2 arkadaşım yaptırmış dersin. Onların da 1. denemeymiş dersin.

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Alev Hanım'dan istek yaptırıyım bende ona göre randevumu alıyım bende istiyorum testleri yaptırmak çünkü benim daha çnceden kendiliğinden oluşup sonradan kürtajla sonuçlanan gebeliğim de var belki bir genetik sorun vardır ondan olmuyordur

Biz genetik testi tüp bebeğe başlamadan önce yaptırdık. Eşim azospermdi.Eşimin genetik testinde 36 mutasyon incelendi ve kistik fibrozist çıktı. Benim 36 mutasyonda sorun yoktu, hatta tüm gen yaptırsak mı diye düşünmüştük. Genetik testi özelde yaptırdık 400 TL. Tüm gen olursa 1400 TL idi. Genetik testin sonucu yaklaşık 4-5 haftada çıkıyor.
Zeynep kamilde tüm gen yapılıyorsa orda yaptırabilirsin. Eşimin kardeşi ve eşi de tüp bebeğe başlamadan ankara üni. de genetik testi ücretsiz yaptırdılar. Onda da kistik fibrozist çıktı.
Biz erkek faktör olduğu için yaptırmıştık.Eşinde yaptırması gerekiyor. Sperm tese ile elde edildi. PGD de yaptırmadık. Bende sıkıntı olmadığı için çocuk hasta değil, en fazla taşıyıcı olur dediler. Merkezler genelde para ve zaman açısından bu testleri sona bırakıyor. Bence para çok sorun değilse ya da devlette yaptırılacaksa, ve de zaman açısından beklenilecekse bu testleri yaptırmakta fayda var.

cnm eşimin sperm testi yapıldığında hiç bir sorun çıkmamıştı herşey iyi dediler yinede yaptırması lazımmı acaba? bende pko var ben sadece ben yaptırrım diye düşünmüştüm sperm testinde bir sorun çıkmadığından çünkü döllenme oluşuyor ama bana tutunamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…