Tüp Bebek Merkezleri istanbul eurofertilciler buraya !!!!!!

Herkese merhaba daha öncede sitede bulundum ama geçen cumartesiden bu yana tüp bebekle gebe kalabileceğimi öğrendiğimden bu foruma resmen zıplatıldım :) bundan böyle sanırım artık Tüp bebek konusu nereye ben oraya olucam takii başarıyı yakalayana kadar... Bu başarıyı sizlerinde yardımı ve katkısı olarak ilerleyebilirsem çok mutlu olurum.

Tüp bebek merkezleri ile alakalı bana yardımcı olurmusunuz acaba?
Bende eurofertil istanbul da tedavi görmeyi düşünüyorum. bir iki gün içinde karrar vericem buna inşallah, Doktor Emre Turgut ile görüşme sağladık herşeyi konuştuk ama kararsızım. Sizce burayı seçmekle doğru mu yapıyorum arkadaşlar.

kısaca durumumuzudan da bahsedeyim. 9 aylık evliyim 5 ay korunmasız ilişki sonrası alınan müsibet tek çizgili testlerden sonra doktora gidip çocouklarımızın yani eşimin semenlerinin durumlarına baktırdık. Malesef üzücü bir sonuçla karşılaştık. Normal yolla hamile kalmam nerdeyse olanaksız taki Rabbim mucizeyi gönderene kadar. Doktorum bu arada Medical Parkda görev yapan dr. HANDAN NAMLI GÜRPINAR da yaptırdım herşeyimi, kendisi bu durumdan sonra bana size en uygun yöntem mikroenjeksiyon tüp bebek tedavisi dedi. Eşimin canlı ve ilerleyen spremi yok denecek kadar az nerdeyse 28 adet felan... Bunların kaç tanesi sapasağlam orası tartışılır. Bakalım nasıl olucak neler bizi bekliyor bilmiyorum ama umarım allahım bizlerede veletlerimizi veriri. İnşallah göbeklerimiz büsbüyüüürrrrr...Amin :)

Allah yaerdımcın olsun arkadaım.ben de eurofertilde tedaviye başlamıştım ikinciye de orada devam edeceğim.benim de doktorm emre bey.çok saygılı pozitif bir doktor.eurofertil den ben memnunum.Allah tez zamanda bizlere evlatlar nasip etsin...

tatlm umarm yüznü güldrür Rabbim. bn de eurofertl de tedavi yaptrdım ve şmdi hamleyim :) bnim bildiğim sperm saysı çok az da olsa skntı olmadn yapabliyorlar operasyn ile. yalnz en ksa zamnda git konş derm sana çnkü ne kadr çok beklrsen o kdar azalr şansn. güzl sonçlarnı da bze haber ver mutlka :):):):)

Bu ayın 13 batım. Yani kısmetse bu ay başlayacağım tedavime. Ve evet Emre bey gerçekten saygılı bir doktor. Ordaki kızlarda saolsunlar hep güleryüzle karşılıyorlar konuşuyorlar yani içim bir hayli ısındı oraya. Bir kaç gündür hem gözde hanımı hemde aslı hanımı didikledim :).. Allahım inşallah rabbim güzel bebeklerimizi hayırlısı ile hayırlı evlatlarımızı versin bizlere... Belki karşılaşırız sizinle nurdanur :)

Ebrak çok teşekkür ederim ya, Allah umarım seninki gibi bizimde yüzümüzü güldürür. Nasip ya Allah derde bu güzel haberleri bizde veririz.
bu ay kısmetse başlayacağım canım tedaviye, ilaçlarımın siparişlerini veriecem bugünde görünce şok oldum ya 40 kutu 7 kutu vs.. bu kadar ilacı 15 günde nasıl içiçem ben ya

aralık ayında ilk tüp bebek denememizi yaptırtık eurofertil tüp bebek merkezinde doktorum alev hanımdı herşey yolunda gitti opu transfer derken 12. günüm geldi çattı sonucum 436 idi hamileydim çok mutlu olmuştuk fakat 1 hafta sonra düşükle sonuçlandı.. şükürler olsunki 2 tane buz bebeğim var ve bu ay onları transfer ettiricez allah kısmet ederse.. herşeyden önce pozitif olun ve umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin doktorlar,hastaneler,ilaçlar bunların hepsi vesiledir aslolan cenab-ı haktır bol bol dua edin ona kendinize yakın hissedin bol bol selavat getirin ve hangi sureyi biliyorsanız onu okuyun vee taaaaaaaaa yürekten allaha yalvarın o herduayı duyar işitir şüphesizki duayı en iyi işiten odur. ve diyeceğim o ki inşallah hepiniz ve bende tabiki pozitif sonuçlar alır ve bebiklerimizi kucağımıza alırız::)))

tatlm mrak etme bnim arkadşm da öyle demşti sonra kendsi dedi nası bitti bu kdar ilaç diye :) sonnda evladnı al da kucağna içlir gbi gelyor o ilaçlar. sn dua et ben ilaçsz tüp bebek yaptrmak zornda kaldım karaciğer ve böbrek sornum yüzünden. yine normal tedvi şansn var :) ve sna dua edn arkadşlarn da var burda :):)

Yeni üyeyim. Mart sonu transferim oldu. Sonuç 0 malesef. Haziranda ikinci deneme olacak. Hayırlısı inşallah olur.
ebrak, sen ilaçsız tüp bebek yaptığını yazmışsın. Peki yumurta toplama veya transferden sonra hiç ilaç kullanmadın mı? Kullandıysan hangilerini kullandın.

ee kzlar sonçlar ne oldu kmse habr vermyor ama

slm ebrak hayırlı olsun hamileymişsin belki daha öncede yazmış olabilirim Rabbim kucağına almayı nasip etsin..

bende ilaçsız tüp bebek tedavisi göricem..ilaçsız derken azda olsa ilaç kullanılıyor bildiğim kadarıyla sen hangi ilaçları kaç gün kullandın? yumurtan kaç tn oluştu? kaçı döllendi? ilaçların maliyeti ne kadar tuttu?
bak ne kadar çok sorum varmış sana soracağım
aklıma gelmeyen bilgi edinmem gereken şeylerde varsa onları da yazarsan sevinirim
sağlıcakla kalın bebeğinizle

tatlmm teşkkür edrm :) önclikle ndn ilaçsz tüp bebk seçtn onu söylmen lazm bana. bn ilaçsz yaptm benm karaciğrmde sorn olduğndan mecbr öyle yaptm.eğr sorn varsa ona gre. ben yurtdşndan getirttim ilaçlrı tandık gidiyordu bna toplamda 600 tl civarna geldi ama çok az kullandm zatn. hormon filan kullanmdım hiç. yumrta konsnda biraz sıkntı çektm istenlen sayıda oluşmamştı ama tutundu bi tanesi tedavide :)

İstanbul eurofertilde tüp bebek yaptıran arkadaşlar olumlu-olumsuz denemelerinizi yazarsanız, bilgi ve tecrübe sahibi oluruz. ebrak tan başka hamile kalan var mı? ya da diğerleri ne yaptı, ileriye yönelik neler düşünüyor?

Merhaba
bende eorofertil de tedaviye başladım kızlar,
şu an ilaç tedavisi uyguluyorum,ilaçlarım 1.178 tl tuttu
cumartesi konrtole gideceğim,bakalım hayırlısı allahtan artık

arkadaşlar merhaba bende mart ayında eurofertilde tüp bebek yaptırdım ancak tutmadı şimdi mayısta dondurulmuşlarla denicem

arkadaşlar merhaba bende mart ayında eurofertilde tüp bebek yaptırdım ancak tutmadı şimdi mayısta dondurulmuşlarla denicem

Ben de mart sonunda yaptırdım. Sonuç olumsuz. Dondurulmuş yok. Haziranda tekrar başlayacağım hayırlısıyla.

Arkadaşlar nasıl cevap veriliyor nasıl yazılıyor karıştırıyorum ama sorununuz neydi bende polikistik var herşey çok güzel gidiyordu blastosist transfer olmuştu ama tutmadıdeğerim sıfır çıktı çok üzüldüm halada üzülüyorum

herkese selam toğiğe gelen varsa eğer bende eurofertil istanbulda başladım tedavime , bugün son günüm yarın transferim var. doktorum Emre Bey, 8 adet yumurtadan 5 tanesi döllendi sonuç 15 gün sonra
Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin inşalllahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…