istanbul insanı güzelleştiriyor mu ?

feracelife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
352
69
38
37
istanbul insanı güzelleştiriyor mu ?
benim gibi düşüneniniz var mı ?
istanbula sonradan giden tüm tanıdıklarım ve arkadaşlarım bir anda çağ atladılar resmen giyimlerinden tutun fikirleriine kadar her şeyleriyle değiştiler .
üstelik yüzleride değişti , yüzleri daha berrak , daha alımlı
havasından mıdır suyundan mıdır bilemedim :)
ki bu benim içinde geçerli istanbula gittiğim zaman yüzüme bir renk geliyor
hayat dolu oluyorum resmen :)
belki de böyle görüp ve düşünmemin nedeni istanbul aşığı olmamdandır :)
istanbuldaki insanlar hep mi sosyaller ?
ayrıca bir istanbullu ile konuşm

bilmem, beni yedi.. nefret ediyorum bu şehirden.. inşallah gittiğim zaman kendime geleceğim.. zaten ya seversin, ya da benim gibi nefret edersin.. ortasına pek rastlamadım..

senin konularına da ilk ben cevap veriyorum 2 seferdir

Oyy oyy.
Disi sizi ici biz yasayanlari yakar.
Bir yerden bir yere giderken kalabaliktan, kokulardan, stresten kendini sıkar durursun kirisikliklar erken artar cilt guzellesmesi yerine
Istanbul artik insan kusuyor. Tamam imkan cok ama o kadar cok insan var ki hicbir sey yetmiyor.

Sizin gibi düz mantık bakacak olursak benim tvden gördüğüm insanlar noluyor?? Şimdi kimseye kötü birşey demek istemem ama nüfus çoğaldığı gibi rezillikte çoğalıyor bence.

Davulun sesi uzaktan hos gelir canim anladin demi

Beni degistirmedi acikcasi kiyafet olarak biraz daha rahat giyebiliyorum zaman zaman okadar kalabaliksa biktirdi ama sevemedim burayi sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…