- 25 Şubat 2011
- 10.392
- 25.117
- 598
- Konu Sahibi feracelife
-
geçtiğimiz perşembe cuma ist daydım....ilk defa gittim en çok orayı istiyordum....kadıköy akşam dışarı çıktık insanlar üzerime geliyo sandım bi uğultu....ertesi gün döndelim dedik eğer böyleyse....allahtan ertesi gün sabah erken eminönü sultanahmete gittik turistlerden başkası yoktu çok güzel zaman geçirdik....çok beğendim....
ist bence yaşanılacak değil gezilecek bi şehir.....
konumuza gelince çevredekilerin bakımlı olmasının etkisi olabilir.....ist da salıp gezmesi zorrr...
şimdi siz bayağı yaşamışsınız siz tabiki benden iyi bilirsiniz ben 2 günlüğüne gezmeye gittim akşam kadıköyde otele yerleştim yorgun argın karnımızı doyurmak için çıktık belki de bu nedenle bi uğultu insanlar üzerime geliyor sandım...çocuklarda vardı ....sabah erken eminönüne sultanahmete geçtik ondan olsa gerek fazla kalabalık değildi... sultanahmetin büyüsüne bayıldım...4 yıldır istanbuldayım, Kadıköy'de oturup Eminönü'nde okudum. Eminönü'yü Kadıköy'den tenha bulduğum bir gün olmadı. Görece sakin, kara trafiğine hiç bulaşmadan yaşayabileceğiniz ne isterseniz yürüme mesafesinde bulabileceğiniz, Istanbulun yaşanabilecek en keyifli yerlerindendir Kadıköy. Çok şaşırdım Eminönü'ye göre boğucu bulmanıza.
Tabi tarihi yarımada sonuçta orası da, gerçekten apayrı bir büyüsü var. Ama hergün sıkış tepiş tramvayla geçince bir bıkkınlık geliyor insana, yine sizin dediğinize geldik istanbulu gezmek içinde yaşamaktan daha güzel.şimdi siz bayağı yaşamışsınız siz tabiki benden iyi bilirsiniz ben 2 günlüğüne gezmeye gittim akşam kadıköyde otele yerleştim yorgun argın karnımızı doyurmak için çıktık belki de bu nedenle bi uğultu insanlar üzerime geliyor sandım...çocuklarda vardı ....sabah erken eminönüne sultanahmete geçtik ondan olsa gerek fazla kalabalık değildi... sultanahmetin büyüsüne bayıldım...
Ben doğma buyume Istanbul dayım ama nezaman burdan baska bır yere gitsem bı güzellik gelir bana. Burda ne gıyersem ordada gıyerım burda ıkı saat saçımla uğraşırım başka sehirde sanki saçlarım soz dinler yıkayıp cıkarım. Yanı aynı gıyım aynı tarz bir Istanbul fotosu birde baska şehir fotosu yan yana koyunca fark ap açık meydanda.istanbul insanı güzelleştiriyor mu ?
benim gibi düşüneniniz var mı ?
istanbula sonradan giden tüm tanıdıklarım ve arkadaşlarım bir anda çağ atladılar resmen giyimlerinden tutun fikirleriine kadar her şeyleriyle değiştiler .
üstelik yüzleride değişti , yüzleri daha berrak , daha alımlı
havasından mıdır suyundan mıdır bilemedim :)
ki bu benim içinde geçerli istanbula gittiğim zaman yüzüme bir renk geliyor
hayat dolu oluyorum resmen :)
belki de böyle görüp ve düşünmemin nedeni istanbul aşığı olmamdandır :)
istanbuldaki insanlar hep mi sosyaller ?
ayrıca bir istanbullu ile konuşm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?