Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul Şişli, Seyrantepe'de oturuyorum kızıma bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

katibim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
41
0
96
İstanbul
merhaba seyrantepe polis lojmanlarında oturuyorum memurum 8/5 çalışıyorum kızım şuan 11 aylık şubat- mart ayında işe başlayacağım kızıma bakıcı ve ufak tefek işler için yardımcı arıyorum genç biri olursa daha iyi olur oyun oynama ve öğretme açısından, sadece yedir uyut temzilikten ibaret olmasın, oyunlar oynasın, şarkılar söylesin arkadaşı olsun ilgilenen olursa mesaj atsın

Son düzenleme:
Merhaba bende seyrantepe Polis lojmanlarında büyüdüm. Şu anda memurum. Babam halen polis memuru annemde ev hanımı. Annem 43 yaşında, eğitici annelik sertifikası var. Yaşlı mı sizin için.

çocuğuna itinayla bakacak, temiz, titiz,dört dörtlük bir bakıcı arıyorsun anladığım kadarıyla,fakat bunları uyguladığına ne kadar emin olabilirsin ki? arkadaşım son günlerde anneler bakıcı bulmadan önce kamera sistemini yaptırıyor.sen hiç böyle bir şey düşündünmü bilmiyorum fakat düşünürsen seve seve yardımcı olurum.gizli veya normal kamera konusunda en azından detaylı bilgi veririm.hem aklın evde kalmaz,hem çocuğunun güvenliğini sağlamış olursun,hem de gün içinde istediğin zaman çocuğunu ve evini izleyebilirsin. böylece çocuğunu gözünün önünden ayırmamış olursun.çocuğumuzun başına kötü bir olay geldikten sonra tedbir almanın hiç ama hiç bir anlamı yok.sevgilerle..ilgilenirsen yardımcı olurum.

3 tane kız cocugu buyttum 30 yasındayım guven konusunda bır sıkıntısınız olmasın ıtınayla cocugunuzla ılgılenırım oyunlar oynarım 8 yıl aynı ailenın yanında çalıştım cocuklar artık buyudugu ıcın işten ayrıldım eger gorusmek ıstersenız bana ozelden mesaj atabılırsınız telefon numaranızı bırakırsanz görüşebiliriz

Lojmanlarda 5 yaşındaki oğlum ile yaz için ilginenip oyun oynayıp güzel vakit geçirecek bi abla -bakıcı arıyorum.yakın çevrede olur ise
mesjlarınızı bekliyorum.

Back
X