- 16 Temmuz 2020
- 274
- 179
- 23
Zaten covıdden dolayı esin dahi olsa gorusmeler hep tek kısı. Cem hoca iyi hos ama 5 dk dan fazla görmen mumkun değil. Muayene dısında her seyıyle asistanlar ilgileniyor. Aşırı yoğun. Gorusmede anlıyorsun zaten o kadar aceleci davranıyorkı sorucagın varsada sormak istemiyorsun. Sanki bekleyenin hakkına gırmıs gibi ben gıdımde o gelsin psikolojine giriyorsun. Hıc bırsey sosyal medyada göründüğü gibi değil malesef. Maddi manevi Bı emek veriyorsun tabıkı saatlerce kalkıp sohbet muhabbet etmek deıl ama en azından biraz daha ozverı anlayıs bekliyorsun. Diğer doktorum ise prof engin oral nısantasında muayenesı vardı bahcecı fulyanın laboratuvarını kullanıyordu yumurta toplama transfer orda gerceklestı mesela bu doktorum asırı ilgi alaka vardı her gıttıgımde esımle cayımızı kahvemizi ıcıyorduk, ikimizi odasına cagırıp 15-20 dakika konusuyordu tek tek anlatıyordu. Kafanda soru ısaretlerı kalmıyordu. Ama tabıkı bundada guven sorunu oldugu ıcın bıraktım. anlıcagın nere gitsek bize hep ticaret gozuyle bakıyorlar. Yuzde yuz memnun olanını gormedım. Bakalım bu seferde devlet hastanesini denıcem. Ins bu sefer mucizeme kavusurumcem çelik nasıl bir dr du memnun kaldınız mı ondan fulyadaki dr kimdi merka ettim ben de bahçeciyi araştırıyprum da