gelinliğimin modelini bile beğendim,koltuklarımın renginide.. cok üzülüyorum ne hayallerim vardı.. ailem ailesine yakıştırmadı oraya gittiğimizde ben o zamandan soğudum sanırım.. yoksa sevgiliyken cok asıktım böyle değildim.. ailesinden dolayı aramız cok acıldı onun sevgisinde azalma olmadı hiç ama. ben cok soğuk davrandım.. beni cok kırdı cok üzdü.. kötü insan değil ama göül almayı bilmez.. sözlerini tartmazz

aldatmaz en güzeliii.. genelde ilişkimin üstünden hafta gecmeden ilişki yasayan biriydim. sımdı bi zaman yalnız kalabilirim diye dusunuyorum ama dediğin gibi yalnız kalmakttan cok korkuyorum ya beni bu kadar seven olmazsa bida die

en azından seviyor beni diyom.. çirkin deilimdir güler yüzlüyümdür de güleryüzümden bişi kalmadı gerçide..daha mutlu olurmuyum dersin gercekten.. alışkanlık mı bende kiii

( cunku ailesini tanıyom artık arkadaslarının için defalarca girdim.. daha kafama göre biri olucakmı ki bilsemmmmmm.. zaman ayırdığın için sağol cok yazdın bana ALLAH razı olsyun senden sıkıntımı alabiliyosun