• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul'a gelin gidilir mi? evi olmayan biriyle..

Sana bir tavsiye kimse için asla aldatmaz, yapmaz deme. Bu kadar açık ve net ilişkini analiz edebiliyorsun. O zaman bu özellikleri al 5 ile çarp al sana evlilik. Gideceğin memlekette hep onların akrabalarının içinde olacağınız ve arkanda kimse olmayacağı için sana da kızacak 50tlyi ne yaptın da bitirdin pazarda diye. Bu para ile gezilir fakat onu kazananın cimri değil elibol olması, sonradan başa kakmaması gerekir.:31:

Bazı kadınların en büyük hatası bu maalesef.

Yakışıklılığa kanmak.

Büyük çoğunluğun da maalesef dışı hoş,içi boş.

Kadının da erkeğin de fiziksel özelliklerinin mükemmel olması onun her yönden dört dörtlük olduğu anlamına gelmez.

Evlenince ne siz değişeceksiniz ne de o.

Bence bir an önce yollarınızı ayırın.

Ölüm acısı bile zamanla geçiyorsa,bu acılar devede kulak.

evet sanırım cok sevseydim dediğin gibi cekilebilirdi her sıkıntı.. dün bana 1 hafta görüşmeyelim dedi kararını sakin kafayla ver dedi.. o bile tuhafıma gidiyor. alışkanlık cok baska bişi. diceksiiniz ki hala anlamıyosun o kadar yazıyoruz die ama inanın burdan cok kolay olmuyor hemen ayrılmak. içimdekileri bi bilseniz sizin nefesiniz kesilir. yakışıklılığına kandım. romantik değil,konuskan deil,nasıl yürüttüm bilmiyorum evleince daha da içine kapanık olcak ve dediğin gibi o kişilik beni tatmin etmicek belkide baskalarının eslerine hevesleniyorum.. konuskan romantik diye. ah kızlar hepsi aynı oluyor eninde sonunda diyolada benim sansıma işte..cok dağınık yazdım sanırım :(((
sadık yanından bahsetmiş ama ama adam anladığım bomboş.. ( sanırım nişanlım için dedin bomboş diye dimi gercekten öle eğer ona dediysen)

amalar fazla olmuş da evet canım nişanlına dedim tabikii:31:
ama senin burada bahsettiklerine istinaden..

kolay değildir karar vermek..ama aklın yolu bir..ben aylar önce
bu yönde kendi ilişkim için bir karar verdim..(hangi açıdan baktığımı anlatmak için yazıcam)

yakışıklı değil,karizmatik değil,konuşma desen etkileyici değil(di)....vs.
ama uzun vadede düşünüp benim asıl istediğim şeyleri düşündüm..düşüncelerime değer veriyor mu,
zor zamanlarımda yaklaşımı nasıl,kendi fikirlerini benden bağımsız dile getirme gücü var mı,rahatsız olduğum
konuyu dile getirdiğimde tekrarı var mı....bu liste uzar gider...henüz bir ciddi adım atmadık fakat ilişkimi
yaşarken bunları da gözlemlemeye çalışıyorum..ben aşk ile başlamadım bu yola..ve verilen evlilik kararının da
aşk ile olmamasının her zaman altını çizen biriyim..sonuçları her ilişkide sana yakın çünkü..

kafanı toparla..uzun zamandır düşünüyorsun,kafan karışık.hayat senin..kimse üzülecek diye değil de ben üzülürüm bu işin
sonunda diye düşünmeye çalış..al kağıt kalem gerekirse,yaz artılarını eksilerini içinden geldiğince,en tarafsız haliyle..tablo sana
yol gösterecektir..:34:

Sana bir tavsiye kimse için asla aldatmaz, yapmaz deme. Bu kadar açık ve net ilişkini analiz edebiliyorsun. O zaman bu özellikleri al 5 ile çarp al sana evlilik. Gideceğin memlekette hep onların akrabalarının içinde olacağınız ve arkanda kimse olmayacağı için sana da kızacak 50tlyi ne yaptın da bitirdin pazarda diye. Bu para ile gezilir fakat onu kazananın cimri değil elibol olması, sonradan başa kakmaması gerekir.:31:

bana bunu daha oncede söylediler tum huylar kalırmış değişmezmiş hatta 2 yle çarpılmış sekilde karsımıza cıkarmışş.cok üzülüyorum, bana da mutlu olcaz yanyana böyle olmayız diyor...onun annesi babası orda akrabaları evet orda cok görüşmüyorlar ama annesinin düşülüğü yetiyor. kayınvalidem simdiden 4 5 ay gelinliğini sürer çalısırsın sende diyo.. babam demezdi annem demez benim e kadar uzucu el kapısına gitmek..artık düzenim mutlu bi evliliğim olsun istiyorum..ama bu sartlarda herseyi simdiden batarken nasıl yaparım bunu.. 50 tl konusunda bana da yapacaktır eminim kendisi yaz boyu 3 tshirtlee gezen insan neymiş iisini alıomus 2 tane alıomuş.. benim dolabımda yer yok.simdi evlenincede isticem ben.. cok pahalı giyinmem ama 2 parça bluz alsan pazardan bile olsa 20 25 tl 25 le de pazar alısverişi yapsam cok harcadın dicek biliyorum bile bileeee lades diyorummmm :(( benim elimde boldur arkadasım komsumuz gelse daha ne cıkarsam diyen biriyim..

canım dünden beri yazıorm sana..aslında cok fazla düşüncek bişi yok çünkü çok fazla bi seçenegin de yok..sen ya bu adamdan ayrılmayı göze alamıosan kötü yönlerini görmiceksin ii huylarını görüp yetinceksin bunları yapamıosan da ayrılcaksn..bana kalırsa sen ayrılırsan daha mutlu olcaksın..elbette bi boşluğa düşersin belki yalnız kalırsın ne biliim özlersin ama bikaç ay içinde atlatırsın bu durumu..sevmediin bi adamın her söylediği söz yaptığı hareket sana batar..adamın bakışlarını anlatıp sinir olduunu sölemişsin..sen o bakışlara bi ömür nasıl katlancaksın..aldatmayı beceremez aldatmaz demişsin ama hiç belli olmaz ki bu işler..kaldı ki eşin aldatmasa bile ben evlendikten sora senin onu aldatmandan korkuorm..çünkü mutlu olamazsan eşinle sana bi güzel söz söyleyen biraz nazik davranan birine aklın kayabilir..işin aslı ne senin yerinde olmak isterdim ne de nişanlının..senin için üzülüorm çünkü ayrılmak isteyip ayrılamıosn ama nişanlına da yazık sevmediin halde onunla berabersin..sen aynı durumda olmak istermiydin?nişanlın senin için böle seyler düşünsün ayrılmak istesin ama yalnız kalmamak için beraber olsun falan..bence ikinize de daha fazla haksızlık etme..

canım dünden beri yazıorm sana..aslında cok fazla düşüncek bişi yok çünkü çok fazla bi seçenegin de yok..sen ya bu adamdan ayrılmayı göze alamıosan kötü yönlerini görmiceksin ii huylarını görüp yetinceksin bunları yapamıosan da ayrılcaksn..bana kalırsa sen ayrılırsan daha mutlu olcaksın..elbette bi boşluğa düşersin belki yalnız kalırsın ne biliim özlersin ama bikaç ay içinde atlatırsın bu durumu..sevmediin bi adamın her söylediği söz yaptığı hareket sana batar..adamın bakışlarını anlatıp sinir olduunu sölemişsin..sen o bakışlara bi ömür nasıl katlancaksın..aldatmayı beceremez aldatmaz demişsin ama hiç belli olmaz ki bu işler..kaldı ki eşin aldatmasa bile ben evlendikten sora senin onu aldatmandan korkuorm..çünkü mutlu olamazsan eşinle sana bi güzel söz söyleyen biraz nazik davranan birine aklın kayabilir..işin aslı ne senin yerinde olmak isterdim ne de nişanlının..senin için üzülüorm çünkü ayrılmak isteyip ayrılamıosn ama nişanlına da yazık sevmediin halde onunla berabersin..sen aynı durumda olmak istermiydin?nişanlın senin için böle seyler düşünsün ayrılmak istesin ama yalnız kalmamak için beraber olsun falan..bence ikinize de daha fazla haksızlık etme..

kötü yönleri bir değil ki bana mı batıyor ya da bilmiyorum annem kavga ettiğimizde cok uyardı ayrıl gitsin dedi..dinlemedim.. bana diyor senden kaynaklı diyor. bulmus benim gibi tamam kıskanclık yaptım cok üstüne gittim ama ben ona kotü söz demedim beni kıskandığında o suratıma teli kapadı ,s..git dedi.. etki tepkiyse ben neden yapamıyorum ona kıyamıyorum kıskandığında...evet bakısları yemek yerken şapurdatışı sinirimi bozuyor defalarca uyardım ses cıkarma die hala yapıyor sanırım ciddiye almıyor kibar soylediğim için.
ona da yazık evet ama ben cok kızıom ama ona benim soğumama tek sebep o.. ev arıom uğrasıyom demekle olmuyor dedim huylarını hareketlerini değiştir diom ben yalakalık yapamam diyor şu kritik durumumuzda bile dikleniyoorsun dedim evet ben böyleyim diyo seni mi kandırcam diyoo :(( yarın sikayet ettiğimde bu huylarımı bilerek evlendin dicekk. zaten cok başa kakan bir insan offffffff delirmessem iyi özlerim evet sevmiyor değilim hiç ama o beklenilen sevgi yok..

amalar fazla olmuş da evet canım nişanlına dedim tabikii:31:
ama senin burada bahsettiklerine istinaden..

kolay değildir karar vermek..ama aklın yolu bir..ben aylar önce
bu yönde kendi ilişkim için bir karar verdim..(hangi açıdan baktığımı anlatmak için yazıcam)

yakışıklı değil,karizmatik değil,konuşma desen etkileyici değil(di)....vs.
ama uzun vadede düşünüp benim asıl istediğim şeyleri düşündüm..düşüncelerime değer veriyor mu,
zor zamanlarımda yaklaşımı nasıl,kendi fikirlerini benden bağımsız dile getirme gücü var mı,rahatsız olduğum
konuyu dile getirdiğimde tekrarı var mı....bu liste uzar gider...henüz bir ciddi adım atmadık fakat ilişkimi
yaşarken bunları da gözlemlemeye çalışıyorum..ben aşk ile başlamadım bu yola..ve verilen evlilik kararının da
aşk ile olmamasının her zaman altını çizen biriyim..sonuçları her ilişkide sana yakın çünkü..

kafanı toparla..uzun zamandır düşünüyorsun,kafan karışık.hayat senin..kimse üzülecek diye değil de ben üzülürüm bu işin
sonunda diye düşünmeye çalış..al kağıt kalem gerekirse,yaz artılarını eksilerini içinden geldiğince,en tarafsız haliyle..tablo sana
yol gösterecektir..:34:

ben sana tabloyu yazcam artı eksilerini herkezde görsün bakalım.. son olarak

sen aşık deilsin aman aman bi sevgi de yok nişanlına karsı..onda da pek saygı yok heralde s.. git falan diyebildiine göre..bunlarsız bi evliliğin yürüyebilceğine inanıosan evlen daha ne diyelim

sen aşık deilsin aman aman bi sevgi de yok nişanlına karsı..onda da pek saygı yok heralde s.. git falan diyebildiine göre..bunlarsız bi evliliğin yürüyebilceğine inanıosan evlen daha ne diyelim

yok saygısız zaten.. inan daha evvelde 5 yıllık ilişkim oldu o bana böyle kelimeleri bırak salak demezdi..... bu kafan basmıyormu,anlamıyomusun,defol,istemiyorum seni,s..git,belki baska seylerde demiştir hatırlamıyorum..herkes aklımla hareket etmeme bağlı..

yok saygısız zaten.. inan daha evvelde 5 yıllık ilişkim oldu o bana böyle kelimeleri bırak salak demezdi..... bu kafan basmıyormu,anlamıyomusun,defol,istemiyorum seni,s..git,belki baska seylerde demiştir hatırlamıyorum..herkes aklımla hareket etmeme bağlı..

sana bunları diyen adamı ztn sevemezsin ki aşk bitebilir sevgi bitebilir ama daha evlenmeden saygı da bitmişse bu iş de bitmeli bence

Yol yakınken dön,böyle bi evlilik yürümez.

Şimdi ağlar sızlarsın ama ilerde daha çok ağlayıp sızlayacaksın bu gidişle.

sen, sana bu kelimelerin kullanan adamın hala tipini beğenip zekasına mı hayransın...:26:

yapma Allah aşkına...bu kadar yorum,her şey ortada...ya ister kendini ateşe at bu konuyu kapat
ya da karar vermek için kollarını sıva...:20:

sen, sana bu kelimelerin kullanan adamın hala tipini beğenip zekasına mı hayransın...:26:

yapma Allah aşkına...bu kadar yorum,her şey ortada...ya ister kendini ateşe at bu konuyu kapat
ya da karar vermek için kollarını sıva...:20:

s..gt kelimesini bi kere soyledim diyo sinirlendim dio haklı cıkarmaya calısıyor.. off kızlar o kadar yorum yapıosunuz ayrılmaya yelteniyorum bi anlık cesaret gerekiyor o an gelsin artıkkk...

ya da evlenicem düzelir düşüncesiyle..sonra dediğiniz gibi konu acıcam pişmanım diye aksini düşünmek isterdim mutluyum cok değişti diye annesine bile ters kaba konusan bana zaman gelince oyle konusmicakmı sanki :((( ÇOK HAKLISINIZ COKK

s..gt kelimesini bi kere soyledim diyo sinirlendim dio haklı cıkarmaya calısıyor.. off kızlar o kadar yorum yapıosunuz ayrılmaya yelteniyorum bi anlık cesaret gerekiyor o an gelsin artıkkk...

ya da evlenicem düzelir düşüncesiyle..sonra dediğiniz gibi konu acıcam pişmanım diye aksini düşünmek isterdim mutluyum cok değişti diye annesine bile ters kaba konusan bana zaman gelince oyle konusmicakmı sanki :((( ÇOK HAKLISINIZ COKK

valla bırak küfür etmeyi, paşamın azcık sesi yükselse ki sakin biridir genelde
" ne o yumurta mı yedin diyorum,sesin açılmış..:37:" yani hiç bir şekilde
birbirimize ses yükseltmek yok....annene sor lütfen,babanın evlenmeden önceki
huylarını değiştirebilmiş mi?:34: ben her fırsatta bas bas bağırıyorumm düzelmezzz...

hiç evlenmedim,evli değilim,nişanlı da değilim ama bazı ayrımlar vardır çok barizdir..:26:

kaç yaşındasın kuzum sen? nedir bu tükenmişlik? memlekette adam mı yok?

bu kadar değersizin elinde değersizleştirme daha fazla kendini..:19:

Ailenin durumu iyi ama seni çok rahat bırakmıyorlar diye evlenmek istiyorsun.
Sevgilin de maddi manevi herşeye karışıyor.
Bundan dolayı da mutsuzsun.
Gene de acabalarla evlensem mi acaba mılar içinde kıvranıyorsun.
Tuhaf vallahi çok tuhaf... :6:

Ailenin durumu iyi ama seni çok rahat bırakmıyorlar diye evlenmek istiyorsun.
Sevgilin de maddi manevi herşeye karışıyor.
Bundan dolayı da mutsuzsun.
Gene de acabalarla evlensem mi acaba mılar içinde kıvranıyorsun.
Tuhaf vallahi çok tuhaf... :6:

:DDDD ben ailem beni sıkıyor demedim. kiii.. ben rahatım arkadaslarımla dısarıya cıkarız gece 1 2 saat eve gelirim ailem güvenir bir kız olarak genel anlamda dedim ben. nişanlımı anlattım karısır cok karışmıcam gibi göstermeye calısıyor kendini ama kendini belli ediyor.beni sevdiğine inanıyorum ama saygı gösteremiyor,yanına gidince incitmiyor cunku sayılı gün kalabiliyorum onunla telde cok kırdı incitti.. yapı gereği de pek uyuşmıyoruz onu anladım bide.. tuhaf olan nedir ki blki Allah gösteriyor geri dön die yanlışa gidiyorum die...

Son düzenleme:
valla bırak küfür etmeyi, paşamın azcık sesi yükselse ki sakin biridir genelde
" ne o yumurta mı yedin diyorum,sesin açılmış..:37:" yani hiç bir şekilde
birbirimize ses yükseltmek yok....annene sor lütfen,babanın evlenmeden önceki
huylarını değiştirebilmiş mi?:34: ben her fırsatta bas bas bağırıyorumm düzelmezzz...

hiç evlenmedim,evli değilim,nişanlı da değilim ama bazı ayrımlar vardır çok barizdir..:26:

kaç yaşındasın kuzum sen? nedir bu tükenmişlik? memlekette adam mı yok?

bu kadar değersizin elinde değersizleştirme daha fazla kendini..:19:

yaşım 26 canım.. bende anlamıyorum ne bu tükenmişlik.. kendini beğenen biriydim ama şımarıklık derecesi kadar değil .. kendime olan güvenimi aldı sanki elimden :(

Back
X