- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Başka bi ilde yaşıyoruz . Erkek arkadaşım hastalığı için ayda bir kere doktora sürekli kontrollere gidiyor . Zamanında İstanbul’da yaşamış 30 yıl sonra İstanbul’dan taşınmışlar ve bütün arkadaşları orada . Cuma gününden yine gitti İstanbul’a yine konuşuyorduk watsaptan arada sırada . Ancak sonra cumartesi günü aradı yine konuştuk . Diğer arkadaşlarının yanına gerçeğini söyledi iftardan sonra. Arada sürekli watsapa girmeye ama bana yazmamaya devam ediyordu . Soruyorum kime yazıyorsun diye arkadaşlara diyordu.iftardan sonra aradım arkadaşlarının yanına gececegını söyledi en son 9 gibi konuştum taa sabahın 4;30 da mesaj atmış uyudu mu bebeğim diye . Son görülmesi de 6:30 şimdi bu adam başka kız ile konuşma olasılığı nedir ?
Bende bana hak verirsiniz diye ne güzel bi umutla girdiydimkadro tamamlandı hoş geldin
adamı rahat bıraksan mı artık. akşam 9 da konuşmuşsun zaten. yine böyle yapmıştın hatırlarsan akşamdan sabaha aramadı yazmadı diye de adam seni şutlamıştı
Bende bana hak verirsiniz diye ne güzel bi umutla girdiydim
İnşallah kızlarla değildir ya dimibaşlık ve içerik farklı olmasaydı hak verirdik belki
İşte yazma bunu ya içime valla daha da kurt düşüyorBiz de muadilleri geldi zorunlu nerde kaldı diyorduk.
Kesin aldatıyor.
Inşİnşallah kızlarla değildir ya dimi
Soz konusu sen isen,birakin baska bir kizi disi bir babunla bile mesajlasiyor olabilir..Son görülmesi de 6:30 şimdi bu adam başka kız ile konuşma olasılığı nedir ?
Hadi inanayım bariiiYaaa şapşik, saçmalama ne başkasına yazması. Whatsappı açıp açıp, Senin profil fotoğrafına bakıyorofff aşk yaaa
Ayrıca "uyudun mu bebeğim?" demiş, insan sevmese aldatsa bebeğim der mi hiç deli kız. Aç gözünü yanıyor adam
İşler yoğundu bu aralar hiç keyfim yokOoo zorunlu nerelerdeydin ya
Gözlerimiz hep seni aradı
İnşallah kızlarla değildir ya dimi
Aslinda kizkar olsa yine bir nebze..değildir. kızlarla ne yapacak allasen?
az mantıklı düşünsen keşke
Off ben okurken bunaldım.Başka bi ilde yaşıyoruz . Erkek arkadaşım hastalığı için ayda bir kere doktora sürekli kontrollere gidiyor . Zamanında İstanbul’da yaşamış 30 yıl sonra İstanbul’dan taşınmışlar ve bütün arkadaşları orada . Cuma gününden yine gitti İstanbul’a yine konuşuyorduk watsaptan arada sırada . Ancak sonra cumartesi günü aradı yine konuştuk . Diğer arkadaşlarının yanına gerçeğini söyledi iftardan sonra. Arada sürekli watsapa girmeye ama bana yazmamaya devam ediyordu . Soruyorum kime yazıyorsun diye arkadaşlara diyordu.iftardan sonra aradım arkadaşlarının yanına gececegını söyledi en son 9 gibi konuştum taa sabahın 4;30 da mesaj atmış uyudu mu bebeğim diye . Son görülmesi de 6:30 şimdi bu adam başka kız ile konuşma olasılığı nedir ?
Sizin aklı başında bir birey olup fake olmama olasılığınız nedir.İster alın ister kiril eğer fake değilseniz bile ben normal sağlıklı bir erkeğin sizinle beraber olabilme ihtimalini düşünemiyorum.Ya bir çıkarı vardır ya mental bir bozukluguBaşka bi ilde yaşıyoruz . Erkek arkadaşım hastalığı için ayda bir kere doktora sürekli kontrollere gidiyor . Zamanında İstanbul’da yaşamış 30 yıl sonra İstanbul’dan taşınmışlar ve bütün arkadaşları orada . Cuma gününden yine gitti İstanbul’a yine konuşuyorduk watsaptan arada sırada . Ancak sonra cumartesi günü aradı yine konuştuk . Diğer arkadaşlarının yanına gerçeğini söyledi iftardan sonra. Arada sürekli watsapa girmeye ama bana yazmamaya devam ediyordu . Soruyorum kime yazıyorsun diye arkadaşlara diyordu.iftardan sonra aradım arkadaşlarının yanına gececegını söyledi en son 9 gibi konuştum taa sabahın 4;30 da mesaj atmış uyudu mu bebeğim diye . Son görülmesi de 6:30 şimdi bu adam başka kız ile konuşma olasılığı nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?