Istanbul'a hiç gitmemiş olmak...

Teşekkür ederim beni yargılamadan bana hak verdiğiniz için :)

günübirlik bile gidilebilir arkadaşlarla, ailenle güzelce konuş,çok büyük bir hayal olduğunu anlat, doğum günüde vs. uçakla gider dçnersin. erken rezarvasyonla uçak otobüsten ucuz bile oluyor.

Bende tipki senin gibiyim ama maddi yonden gidemiyorum ben.Istanbulada 100tl harclikla gitmek istemiyorum heryerini dip bucak 2 3 hafta gezmek istiyorum tadini cikartmak istiyorum :) Bence evlenmeyi bekleme Istanbulda yasayan yakin bir arkadasin varsa onunla beraber gezersin :)

Nasıl abartilmaz istanbul anlayamıyorum gerçekten. Hadis te geçen o şanlı padişahın fethetttigi yer nasıl da merak edilmez . Belki de ben ulasamadigim için bana bu kadar efsane geliyor . Birde o kadar sert yargilayanlar olmuş ki . Ailene yazık diye. Aileme gezi istediğinde ısrar etmem bu kadar kötü bir şey mi?

Benim gibi olan birilerini okudukça daha da cesaret alıp umitleniyorum:) inşallah diyelim:)

3.5 yildir istanbuldayum kiz kulesine sadece 2 defa gitiim :)) okadarda guzel degil bence bunun icin istiyosan gelme bnce

Herkesin bakış açısı farklıdır. Kimisi kız kulesine bakınca taş yığını gorur kimisi bambaşka hikayeler hayaller
3.5 yildir istanbuldayum kiz kulesine sadece 2 defa gitiim :)) okadarda guzel degil bence bunun icin istiyosan gelme bnce

Herkesin bakış açısı farklıdır. Kimisi kız kulesine bakınca taş yığını gorur kimisi bambaşka hikayeler hayaller
Ilk gittigimde tas yigini gormedim ama 2. Gidisimde amannn ne gerek var dedim acikcasi bizim avcilar sahilde ayni

Söylediğim gibi bakis açısı. İnsan içinde olunca jkıymetini anlamazmis zaten. Ben mesela boğaztguru yapmayı ve boğazdaki birbirinden güzel ve farklı yalıları izlemeyi çok seviyorum hhiç yaşamadığı zamanlara götürüyor beni. Ve 3 yılda 6 kez boğaz turuna çıktı ve hala da duygularım degismedi. Bir de sultanahmet te tramvay yolunda ve Gülhane parkında yürümeye bayiliyorum. Bu sadece birkaçı.
Ilk gittigimde tas yigini gormedim ama 2. Gidisimde amannn ne gerek var dedim acikcasi bizim avcilar sahilde ayni

Adam geliyor gaziosmanpaşa da 1 sene yaşıyor ya da bilmemnere de ondan sonra istanbul hiç güzel değil diyor :) sen istanbulu gördünmü ki? Ben dünyada çok fazla yer gördüm ve istanbul dünyanın en güzel birkaç şehrinden biridir..
Tabiki neresinde yaşadığınız,nerelere gittiğiniz ve nasıl tadını çıkardığınız önemli..kız kulesinin karşısında çekirdek çitlemem size keyif verecekse hayatın tadını çıkaran bir insansınız ne güzel..illaki boğazdaki bir restauranta balık yemeğe ya da kahvaltıya gitmeye gerek yok..ya da gece clublerine..ha tabi onlarda yapılırsa tadından yenmez :))

Eminim ki siz daha da mutlu olabilen birisiniz:) gece gece çok iyi geldiniz

Evdekilere catmana gerek yok. Parani biriktir, ailenden izin al, git gez. Yapabiliyorsan arkadas da gotur yaninda. Gezmesini, gormesini, yasamasini bilene guzel sehirdir Istanbul. :)

Ben de İstanbul diye ölüyordum.İki üç kez gittim hevesim gitti.Öğretmen evi ayarlayıp yine gidersin.Tabi az paran olacak.

Olayı bu kadar dramatize etmenize gerek yok . Aileme bir şey yaptığım da yok. Siz harikasiniz o yüzden herkesi rahatça eleştirebilirsiniz

Kendimi övmedim beni de övmene ihtiyacım yok. Yaptığın yorumlara ufak bir göz atınca kesinlikle eleştiri kabul etmediğini görüyorum çok küçüksün daha. Olgunlaşmak için biraz zamana ihtiyacın var

mutlaka gidersiniz birgün çatmanın anlamı yok bence ben nişanlanınca gitmiştim gerçi ondan once çok gittim ama onunla gitmek çok güzeldi... iş hayatınız olursa seminer var der gidersiniz yine ters durum olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…