- 27 Kasım 2015
- 826
- 818
- 103
- Konu Sahibi Birhamisss
-
Teşekkür ederim beni yargılamadan bana hak verdiğiniz için :)Ben anladım ve hak verdim sana. İnşallah gelir görürsün. Dogma büyüme Istanbullu yum. Başka şehirde de yaşayamam. Tüm Turlara katıldım her yere gittim ama gerçekten istanbul başka , maalesef bizler bile yaşadığımız şehrin çoğu yerini bilmiyoruz ev is arası geçiyor çoğu zaman ama ne olursa olsun burasi heryerden farklı güzel..
Benim gibi olan birilerini okudukça daha da cesaret alıp umitleniyorum:) inşallah diyelim:)Bende tipki senin gibiyim ama maddi yonden gidemiyorum ben.Istanbulada 100tl harclikla gitmek istemiyorum heryerini dip bucak 2 3 hafta gezmek istiyorum tadini cikartmak istiyorum :) Bence evlenmeyi bekleme Istanbulda yasayan yakin bir arkadasin varsa onunla beraber gezersin :)
Ruh var ruh var diyelim biz bu olaya :)3.5 yildir istanbuldayum kiz kulesine sadece 2 defa gitiim :)) okadarda guzel degil bence bunun icin istiyosan gelme bnce
Ruh var ruh var diyelim biz bu olaya :)
3.5 yildir istanbuldayum kiz kulesine sadece 2 defa gitiim :)) okadarda guzel degil bence bunun icin istiyosan gelme bnce
Ilk gittigimde tas yigini gormedim ama 2. Gidisimde amannn ne gerek var dedim acikcasi bizim avcilar sahilde ayniHerkesin bakış açısı farklıdır. Kimisi kız kulesine bakınca taş yığını gorur kimisi bambaşka hikayeler hayaller
Ilk gittigimde tas yigini gormedim ama 2. Gidisimde amannn ne gerek var dedim acikcasi bizim avcilar sahilde ayni
Nede güzel soylemis..açıklamama gerek kalmadı sanırım :)Ilk gittigimde tas yigini gormedim ama 2. Gidisimde amannn ne gerek var dedim acikcasi bizim avcilar sahilde ayni
Eminim ki siz daha da mutlu olabilen birisiniz:) gece gece çok iyi geldinizAdam geliyor gaziosmanpaşa da 1 sene yaşıyor ya da bilmemnere de ondan sonra istanbul hiç güzel değil diyor :) sen istanbulu gördünmü ki? Ben dünyada çok fazla yer gördüm ve istanbul dünyanın en güzel birkaç şehrinden biridir..
Tabiki neresinde yaşadığınız,nerelere gittiğiniz ve nasıl tadını çıkardığınız önemli..kız kulesinin karşısında çekirdek çitlemem size keyif verecekse hayatın tadını çıkaran bir insansınız ne güzel..illaki boğazdaki bir restauranta balık yemeğe ya da kahvaltıya gitmeye gerek yok..ya da gece clublerine..ha tabi onlarda yapılırsa tadından yenmez :))
Olayı bu kadar dramatize etmenize gerek yok . Aileme bir şey yaptığım da yok. Siz harikasiniz o yüzden herkesi rahatça eleştirebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?