- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Evet istanbullular
Cok tedirginim cok ürkuyorum cunku istanbul hakkinda hic bir fikrimiz yok ve iki kucuk cocuk var
Tayin isi zorunlu..ve esimin calisacagi yer UMRANIYE DE
simdi baslica kaygilarimi yazayimda az biraz fikir veriniz
1_ Kiralar inanilmaz yuksek geldi soyle soyleyim burda 1000 liraya cok guzel evlerde oturuluyor internetten baktigimds umraniye ve yakin cevresi cok pahali 1000 lira olan evler dokuntu yikik dokuk bodrum kati..bakinca bile allahim biz yandik dedim
2- hangi semt iyi hanginde hic oturulmaz hangi okula cocuk verilir hic bisey bilemiyorum
Bi elimde kucuk kizim digerinde 8 yasindaki kizim ve okul yollari...okul eve yakin olmali ama evi nasil neye gore tutcaz hani cocuklu bi ailenin oturmasi yada hic oturmamasi gereken yerleri filsn hic bilmiyoruz
Bide sanki heran orda basimiza bisey gelir gibi tuhaf bi korku vsr sacma belki ama kolay degil bambaska bi sehir sifirdan bi duzen..
Tabiki esime bunlardan bahsetmedim o benden daha cok tedirgin ben yapici konusuyorum hallederiz alisiriz alisan nasil aliyo diyorum ama aslinds korkuyorum
Biseyler onerirsiniz belki diye actim konuyu
Ay napicam hic bilmiyorum bide okulunda yakin olmasi iyi olmasi lazim kizim bu sene 3.sinifa gecti digeri ise daha 3 yasinda..hergun yaz kis demeden kizimi okula goturucem diger kucuk kizimla birlikte..hani umraniyeden cok uzakta olmayackki esim sabah 7.30 da is basi yapicak
Umraniye uskudar cekmekoy baktigim semtlerden ama eveler berbat otesi..umraniyeye cok uzak olmayan onerebilceginiz temiz bi semt varmi ??
bina yaşı 0 işaretleyerek arama yapın .
Bu arada illa Ümraniye de aramayın .
Benim işi Avrupa yakasında olan bir tanıdığım Beykoz da yaşıyor tek otobüs diye
Iste gidip gezmeden once hangi semtler iyi bilenler biraz anlatsa hani bi onfikrimiz olurduayy çekilecek çile mi diyeceğim ama istanbulda otobüs değiştirme daha facia :)
bu arada sınavın nasıldı
bir de sadece internet araması yeterli olmuyor gezmek ve tanıdıklara haber vermek gerekiyor. en temizi o.
ayy çekilecek çile mi diyeceğim ama istanbulda otobüs değiştirme daha facia :)
bu arada sınavın nasıldı
bir de sadece internet araması yeterli olmuyor gezmek ve tanıdıklara haber vermek gerekiyor. en temizi o.
Iste gidip gezmeden once hangi semtler iyi bilenler biraz anlatsa hani bi onfikrimiz olurdu
Iste gidip gezmeden once hangi semtler iyi bilenler biraz anlatsa hani bi onfikrimiz olurdu
Kizlar bide umraniye dusunuyorum diyelim orasi kocaman semtmis hani orta karar mahallede rast gelebilir hic gidipmeyecek ters bi mahallede olabiliyomus ben nerden bilcem hangi mahallesi cocluk cocukla abest olmayan oturulabilcek bi yer nerden biliyim offff
Iste umraniye sart degil hic bi yeri bilmiyorum sadece umraniyeye yakin olsun uskudar olur kadikoy olur yani esimin is yeri umraniye saray mahallesinde..Ümraniye'nin neresi söylerseniz ona göre yorum yapayım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?