istanbul'a zorunlu tayin ve KORKULARIM..

Ümraniyenin neresi olursa olsun ; Ben olsam Ataşehir'i tercih ederdim,biraz daha kalbur üstü kesim,daha rahat edersin.
Kira için 1500 ü gözden çıkarmalısın tabi (neresi olursa olsun kiralar yüksek)

Imkanın varsa Üsküdar'da otur bir üsküdarlı olarak Ümraniye asla tercih etmezdim eşin tek otobüsle işe gidip gelebilirsin onu ayarlayın yeter ama Üsküdar Üsküdar Üsküdar Yani hem okulları da daha iyi

Ataşehiri tavsiye ederim ama pahalı gelirse kira Şerifali Mahallesi uygun olabilir.
Oradan ulaşımın bir nebze daha kolay olduğunu söylüyor arkadaşlarım.
Araç var ise Çekmeköy de olabilir,gayet merkezidir.

Ataşehir'i tavsiye ederim. Ümraniye içinde de yeni yapılmış izole sitelere bakabilirsiniz. Bazı bölgeleri epey sorunlu, en az 1000 lira vereceksiniz. 1500 verip en azından daha yaşanılası bir semt düşünebilirsiniz.(ataşehir, üsküdar vs.)

Eskiden Üsküdarı çok severdim bana eski İstanbulu hatırlatırdı ama şimdi sultanbeyliye dönmüş,nedendir bilmem insanlar tuhaf tuhaf bakıyor
O yüzden Kadıköycü oldum ben :)

eğer çarşıya yakIn istiyorsanız cmrtsi pazarına namık kemal mh uygun yok keşmekeşten uzak olsun derseniz armağan evler oralar uygun heeryere münübüs var zaten ben zübeyde hanım ilkokulu nu öneririm 1 binden aşağı ev yok maalesef okulda anasınıfı var

Kizlar oyle zor ki karsr vermek hani yavastan ev bakiyim diyorum e simdi evi begensem aklima hemen ya semt cok kotuyse geliyor ya okul kotuyse cevresi kotuyse..cunku kizim hep okulds olacak zaten sessiz zor adepte olan bi cocuk ve daha 8 yasinda en buyuk endisem ondsn yana
Okul onemli..e aksama kadar iki cocukla evde olucam evde onemli allah hayir etsin korkuyorum wala

Suan internetten serifali ve atakent e bakiyorum iyimi yapiyorum bilmiyorum oyle cok yer varki hangisine bakcagimi sasirdim birazda sans isi olcak sanirim

Eskiden Üsküdarı çok severdim bana eski İstanbulu hatırlatırdı ama şimdi sultanbeyliye dönmüş,nedendir bilmem insanlar tuhaf tuhaf bakıyor
O yüzden Kadıköycü oldum ben :)
Detay veremiyorum ama tabi Üsküdar deyince de kocaman bir yeri kapsıyor canım. Denize yakın Sessiz sakin güzel mahallelerinden birini tavsiye ederim yani =)))

Özel mesajını kapatmışsın detay vereceğim veremiyorum

ben ümraniye de yim biraz kalabalık kuzenm yeni evlendi 1300 e tuttu kavaklı dere istiklâl mahalle snde nde 2+1yeni bina 100de aidat

Esimin isi alemdag caddesinde en yakin atakent oluyo ve atakent iyi demissiniz oraya bakiyorum o bi aklimda
Uskadari tavsiye eden arkadas orasi trafik acisindan ters oluyo dediler bilemedim ozel mesaj nasil kapaniyo bilmiyorum bile niye oyle olduki

en yakIn oraya atakent değil orası çarşıda zübeyde hanm okulu na yakIn namık kemal mh. sinden yürüyerek gidilebilir ben size orayI öneririm çarşı pazar çook yakın

Kisa sureli esyali bi daire tutun. Bir iki aylik falan. Orada otururken bi yandan ev bakin. Gidip direkt tutarsaniz pisman olabilirsiniz

Eşin iş arkadaşları ile görüşsün

Hatta o gideceği yerin çaycısı temizlikçisi vs o semtte ise yardımcı olabilir

Atlayıp gidip tanışsın fikir alsın

Belki aynı yaşlarda çocuğu olan da vardır

Kızın 2 ye geçmiş olsa idi gözüm kapalı Koalina nın okuluna ver derdim ama belki o size yine de okul fikri verir

Lakin okulun da öğretmenin de garantisi yok bugün Bursa da olan yarın Rize de olabiliyor örneğin

2 yıl Üsküdar 'da yaşamış ve ilkokulda çalışmış bir öğretmen olarak sana okul onerecegim. Madem en büyük endişen bu , ki çok haklısın.
1. Rasathane Ilkokulu: konum olarak uskudarin beykoza doğru olan kisminda ama umraniyeye tek vasıta. Alternatif dolmuş vs. de var. Evi de civarindan rahatlikla tutabilirsin temizdir başın agrimaz.
2. Ibrahim Hakkı Konyali ilkokulu: yine Çengelköy ün umraniyeye daha yakin olan kisminda yukarilarda bosna bulvari ( nato yolu diye de bilinir ) uzerinde bir okul. Karşı tarafinda pek bilinen ATA 2 sitesi var. Büyük bir site cok bloklu ama icleri oek yeni degil. Bu mevki umraniye son durak diye geçen bölgeye daha yakin.
3. Siteler ilkokulu : yine rahat edebileceğiniz bir semt ve okul umraniyenin dibi.
Yavuzturk mahallesinin cok asagi tarafları degil de bulvara daha yakın kısımlarından ev bakabilirsiniz. Yeni guzel siteler oralarda da var.
Ama kızını okula sen birakacaksan evi de yakininfa tutman gerekecek benim oncelikli tavsiyem rasathanedir. Ben 2 yıldır istanbulda degilim. Yine de yardimci olmak adına okul soylemek istedim. Allah yardimciniz olsun .

Oyle yardimci oldun ki cok cok tesekkur ederim allah razi olsun suan kafam corba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…