- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Evet bende oraya baktim begendim bi kac evBir mahalleye girdiginde bakkalindan marketinden sokakta yuruyenlerden anlarsiniz nasil yer oldugunu tabi en onemli kriter fiyatlari.Iki adimda bir bim varsa kacin acikcasi.
Serifali mahallesine bakin orada daha rahat edersiniz pahali ama istediginiz ozelliklerde.
Biz de Ümraniye ye taşınıyoruz ama yine İstanbul'daydık. Biz armağan evler mahallesinde site içi bir daire kiraladık. Site içi olması bence çocukların güvenliği için sizde de önemli olmalı ve ne yazık ki kiralar çok pahalı. Biz 1400e tuttuk 2+1 daireyi.Evet istanbullular
Cok tedirginim cok ürkuyorum cunku istanbul hakkinda hic bir fikrimiz yok ve iki kucuk cocuk var
Tayin isi zorunlu..ve esimin calisacagi yer UMRANIYE DE
simdi baslica kaygilarimi yazayimda az biraz fikir veriniz
1_ Kiralar inanilmaz yuksek geldi soyle soyleyim burda 1000 liraya cok guzel evlerde oturuluyor internetten baktigimds umraniye ve yakin cevresi cok pahali 1000 lira olan evler dokuntu yikik dokuk bodrum kati..bakinca bile allahim biz yandik dedim
2- hangi semt iyi hanginde hic oturulmaz hangi okula cocuk verilir hic bisey bilemiyorum
Bi elimde kucuk kizim digerinde 8 yasindaki kizim ve okul yollari...okul eve yakin olmali ama evi nasil neye gore tutcaz hani cocuklu bi ailenin oturmasi yada hic oturmamasi gereken yerleri filsn hic bilmiyoruz
Bide sanki heran orda basimiza bisey gelir gibi tuhaf bi korku vsr sacma belki ama kolay degil bambaska bi sehir sifirdan bi duzen..
Tabiki esime bunlardan bahsetmedim o benden daha cok tedirgin ben yapici konusuyorum hallederiz alisiriz alisan nasil aliyo diyorum ama aslinds korkuyorum
Biseyler onerirsiniz belki diye actim konuyu
Yamanevlerde yeni yapılmış evler çok ve daha nezih bir yer..Ilginiz icin cok tesekkur ederim bugun tayin islerinin bir bolumu gerceklesmis ve kademe kademe gonderceklermis biz ilk kademede yokuz esim baya sevibcli biz kaliriz belki diye umutlu..
Ben kendimi baya alistirmistim suan kalcaz demek icin erken ama 15 gune netlescek iyice hadi hayirlisi yine kesinlesince yine yazarim cok tesekkurler fikirler farkli farkli olsada bana okul icin filan cok yol gosterici yorumlariniz oldu cok sagolun kizlar
Bu arada yamanevler ise cok yakin ve esimin is arkadaslari ordan tutmus evi nasildir bilen varmi yamanevleri
Bende çakmakta oturuyorum 4 senedir ev değiştirmek istiyorum 1000 e 2.1 hiç bi şekilde yok fiyatlar cok arttı benim oturduğum dairede 800 le oturdum su an 1200 Ocak'ta 4 sene bitiyoÜmraniye'de oturuyorum, çakmakta burda sıfır yeni evler 1000 lira kiralık, yani güzel 2+1'ler... 8 yıldır burdayım, gayet memnunum...
Çakmak caddede mi? Biz ara sokakta oturuyoruzBende çakmakta oturuyorum 4 senedir ev değiştirmek istiyorum 1000 e 2.1 hiç bi şekilde yok fiyatlar cok arttı benim oturduğum dairede 800 le oturdum su an 1200 Ocak'ta 4 sene bitiyo
Site Mahallesi soyağın karşısındaÇakmak caddede mi? Biz ara sokakta oturuyoruz
Benim eşimin de tayini İstanbul'a çıksa bende çok korkardım.her bakımdan zor bi şehir hele çocuklarla daha zor.halam yıllarca Bulgurlu'da oturdu.onun kızı da Ümraniye deydi.bulgurlu nezih güzel bi semt.oldukçada sakin.ama kiralar orda da pahalıydı.halam bundan 10 sene önce 600 l oturuyordu.şimdi kim bilir ne kadardır.Evet istanbullular
Cok tedirginim cok ürkuyorum cunku istanbul hakkinda hic bir fikrimiz yok ve iki kucuk cocuk var
Tayin isi zorunlu..ve esimin calisacagi yer UMRANIYE DE
simdi baslica kaygilarimi yazayimda az biraz fikir veriniz
1_ Kiralar inanilmaz yuksek geldi soyle soyleyim burda 1000 liraya cok guzel evlerde oturuluyor internetten baktigimds umraniye ve yakin cevresi cok pahali 1000 lira olan evler dokuntu yikik dokuk bodrum kati..bakinca bile allahim biz yandik dedim
2- hangi semt iyi hanginde hic oturulmaz hangi okula cocuk verilir hic bisey bilemiyorum
Bi elimde kucuk kizim digerinde 8 yasindaki kizim ve okul yollari...okul eve yakin olmali ama evi nasil neye gore tutcaz hani cocuklu bi ailenin oturmasi yada hic oturmamasi gereken yerleri filsn hic bilmiyoruz
Bide sanki heran orda basimiza bisey gelir gibi tuhaf bi korku vsr sacma belki ama kolay degil bambaska bi sehir sifirdan bi duzen..
Tabiki esime bunlardan bahsetmedim o benden daha cok tedirgin ben yapici konusuyorum hallederiz alisiriz alisan nasil aliyo diyorum ama aslinds korkuyorum
Biseyler onerirsiniz belki diye actim konuyu
madenlerde mi oturuyorsunuz?Çekmeköy Madenler'i öneririm. Çekmeköy'ün ulaşımı en rahat bölgesidir. Yakında metro da açılacak. Eşiniz rahat eder. Çekmeköy'ün kavşak noktası olduğu için okulları da birinci bölge okullarıdır. Ayrıca Ümreniye'ye nazaran daha rahat ve yaşanılasıdır. Ev kiralarının da 1000-2000 arası olabileceğini tahmin ediyorum. Temiz ve yeni ev bulabilirsiniz.
Biz 7 yıl Ümraniye Atakent de oturduk. Atakent planlıdır. Parkları bahçeleri güzeldir. Fakat klasik Atakent dairelerinin planları çok kötüdür. Üstelik kiraları da 1500 civarıdır. Yeniler ise ateş pahasıdır. 8 yıldır taşındım ordan. Şimdi oralara gittiğim zaman boğuluyorum resmen. Artık çok daha kalabalık ve keşmekeş. Arabayla o trafiğe girmek ise ayrı bir işkence
Ayyy cok tesekkur ederim cok incesin tayin isimiz durduruldu bi cok kisi gitti ama biz kaldik ankaradaMerhaba. Taşındınız mı İstanbul'a ? Ümraniye güzel semttir ve diğer semtlere nazaran daha sakin daha nezihtir endişeniz olmasın lütfen. Ve Anadolu Yakası da çok güzeldir şanslısınız :) benim de Nişanlımın tayini Hakkari ye çıkmıştı ama İstanbul u bırakamadık ve 1 yıl daha erteledik gitme işini. İstanbul da herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeden yazabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?