istanbulda 2800 lira ile gecinmek

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
esime istanbulda 2800 lira ile is teklifi gelmis ben istemiyorum bana orda bu para ile biraz zor gecinilir gibi geliyo

Tabiki kolay olmaz istanbul için ne yazıkki 2800 TL demek ucu ucuna geçinmek demek. O da Tuzla,Sancaktepe,Esenyurt,Beylikdüzü'nün bazı bölgeleri ve Başakşehirin bazı bölgelerinde yaşarsanız. Aksi halde 1000 TL'yi 2+1 3+1 döküntü bir eve vermek zorunda kalıcaksınız zaten. Ama bu saydığım bölgelerde yaşamanız durumunda 600-700 TL'ye gayet güzel geniş şık 2+1 3+1'lerde yaşarsınız.Bu bölgeler diğer ilçe merkezlerine biraz daha uzak olduğundan ulaşım yönünden, ev kiraları düşük ama evler gayet güzeldir. Yani istanbulun hangi bölgesindede yaşicağınız önemli. Ayrıntılı bilgi isterseniz yardımcı olabilirim istanbulu avucumun içi gibi bilirim.

Kira ve diger aylik odeme yapacaginiz durumlar olmazsa uste para bile biriktirebilirsiniz. Kira ve aylik odemeler haric 2bin tl ile rahatca geciniyoruz biz. Faturalar da dahil. Cocugumuz da var yememizden icmemizden arabamizdan da kismiyoruz hic.

Eşine teklif edilen maaşı
izmir 2000tl altinda 1000tl ustunde maas aliyor esim
Oradaki yaşamla aynı olur ozaman aşağı yukarı.. Çünkü 2800 TL nin 1500 TL si kira elektrik suya gider orda kalan la aynı kalır burda... Burda sebze meyve mutfak ihtiyaçları daha pahalı oraya gore... Hesap belli bence hiç yerinizden kıpırdamayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…