- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
peki siz birikim yapabiliyor musunuz?Kira ve diger aylik odeme yapacaginiz durumlar olmazsa uste para bile biriktirebilirsiniz. Kira ve aylik odemeler haric 2bin tl ile rahatca geciniyoruz biz. Faturalar da dahil. Cocugumuz da var yememizden icmemizden arabamizdan da kismiyoruz hic.
peki siz birikim yapabiliyor musunuz?
inan bende oyle dusunuyorum hic gitmeye niyetim yokIzmir de kalmanız daha mantıklı
Guzel İzmirden İstanbula'a mi gitmeyi dusunuyor esiniz. ay ben şokizmir ve burda evimiz kira degil ayrica ama orda kira olcak
ayrintisini yazmak istemedim ifsa olurum diye bugun kocami yakaladim telimi karistirirken buraya uye oldugumu biliyo rumuzumu ogrenmis olabilir diye bu arada cocugumuz yok ama disunuyoruzYani konu sahibi cımbızla laf aliniyor agzinizdan. Böyle konulara acayip sinir oluyorum. Şöyle yazsaydiniz olmaz miydi:
Su an izmirde yasiyoruz.su yaslarda cocugum var(varsa eger). Evimiz kira degil. Esim su kadar maas aliyor. Istanbuldan bi is teklifi geldi. 2800 maas alacak ama kirada olacagiz. Su semtte yasayacagiz.
Esinizin maasini söylerken bile 1000den yukari 2000den asagi demissiniz
o istedigi kadar dusunsun ama ben istemiyorum buraya konu acma sebebim ona burada yazdiklarinis soylemek HANI BIRAZ GUZELLIKLE IKNA ETMEK ISTIYORUMGuzel İzmirden İstanbula'a mi gitmeyi dusunuyor esiniz. ay ben şok
seni kizdirdiysam kusura bakma acele yazdim canimYani konu sahibi cımbızla laf aliniyor agzinizdan. Böyle konulara acayip sinir oluyorum. Şöyle yazsaydiniz olmaz miydi:
Su an izmirde yasiyoruz.su yaslarda cocugum var(varsa eger). Evimiz kira degil. Esim su kadar maas aliyor. Istanbuldan bi is teklifi geldi. 2800 maas alacak ama kirada olacagiz. Su semtte yasayacagiz.
Esinizin maasini söylerken bile 1000den yukari 2000den asagi demissiniz
ne amaçla böyle gizemli mesajlar yazdığınızi anlayamadım. 1500, 1800 filan diye net rakam verseniz ne oluyor. Konu açıp yardım istiyor sonrasında da lutfediyor gibi cevaplar veriyorsunuz. Fal bakmiyoruz burda. Siz kendiniz hakkında doğru durust bilgi vermeden neye gore yorum yapılmasını bekliyorsunuz?izmir 2000tl altinda 1000tl ustunde maas aliyor esim
aynen her ne kadar bazen buradaki izmirdeki bazi seylere kizsamda koy gibi desemde SEVIYORUM BEN IZMIRI KARSIYAKAYI OZELLIKLE EN GUZEL ANILARIM BURDA IZMIRDE DOGDUM ALLAH IZIN VERIRSE IZMIRDE OLMEK ISTIYORUMİzmir bırakılır mı hiç
seni kizdirdiysam kusura bakma acele yazdim canim
ne olur kizma arkadasim acele yazdim amac esimi guzellikle ikna etmek icinne amaçla böyle gizemli mesajlar yazdığınızi anlayamadım. 1500, 1800 filan diye net rakam verseniz ne oluyor. Konu açıp yardım istiyor sonrasında da lutfediyor gibi cevaplar veriyorsunuz. Fal bakmiyoruz burda. Siz kendiniz hakkında doğru durust bilgi vermeden neye gore yorum yapılmasını bekliyorsunuz?
ne bileyim hani kabataslak bir sey yazarsiniz diye kusura bakmane amaçla böyle gizemli mesajlar yazdığınızi anlayamadım. 1500, 1800 filan diye net rakam verseniz ne oluyor. Konu açıp yardım istiyor sonrasında da lutfediyor gibi cevaplar veriyorsunuz. Fal bakmiyoruz burda. Siz kendiniz hakkında doğru durust bilgi vermeden neye gore yorum yapılmasını bekliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?