- 13 Ağustos 2015
- 529
- 1.214
- 63
- 35
- Konu Sahibi gunduzgece123
-
Esinizin istanbula gitmek isteme nedeni ne?İzmirde 5 bin lira gelirle kira olmayan bi evde otururken yyaşam standartlarını dusurmeyi neden göze aliyor? Demek ki buna değecek bi getirisi olduğunu düşünüyor. Mesleki gelisimi, kariyeri filan anlamında uzun vadeli bi faydası mi olacak?ne olur kizma arkadasim acele yazdim amac esimi guzellikle ikna etmek icin
5 binlira geliri olan konu sahibi değil. Başka bir üye.Esinizin istanbula gitmek isteme nedeni ne?İzmirde 5 bin lira gelirle kira olmayan bi evde otururken yyaşam standartlarını dusurmeyi neden göze aliyor? Demek ki buna değecek bi getirisi olduğunu düşünüyor. Mesleki gelisimi, kariyeri filan anlamında uzun vadeli bi faydası mi olacak?
o istedigi kadar dusunsun ama ben istemiyorum buraya konu acma sebebim ona burada yazdiklarinis soylemek HANI BIRAZ GUZELLIKLE IKNA ETMEK ISTIYORUM
pardon parça parça yazılınca ayrıntıları takip edemedim.5 binlira geliri olan konu sahibi değil. Başka bir üye.
kusura bakmayin acele ile yazdimpardon parça parça yazılınca ayrıntıları takip edemedim.
aynen size katiliyorumİstanbul'dan taşınalı 3 sene olacak ve hayatımda verdiğim en doğru karar. Güzel İzmir bırakılmaz inanın bana hem maddi hem de manevi olarak zor olur diye düşünüyorum. İlerde çocuğunuz olursa İzmir gibi bir şehirde yetişmesi daha iyi olur. İstanbul'un karmaşası,fiyatları,kiraları vb insanı canından bezdirir. Haa maaşı 10 bin tl ve üstü olan insanları ayrı tutuyorum tabi onlara her yer güzeldir belki
Bilemiyorum ki. Gerçekten çok zor gibi. Ben öğrenciyim. Geçen sene annem ben ve abim avcılarda kalıyorduk. Abim ve ben üniversite okuyoruz. Annemde öğretmen. Annemin hemen hemen 2500 civarında geliri oluyordu. O parayla biz geçinemiyorduk. Babam bize 1.000 tl daha gönderiyordu.esime istanbulda 2800 lira ile is teklifi gelmis ben istemiyorum bana orda bu para ile biraz zor gecinilir gibi geliyo
başakşehir'de yaşayan biri olarak düzgün evlerin kirası 900-1500 arası, kenar mahalle dediğimiz yerlerde ise 500-700 arası ve çoğu sobalı evler.Tabiki kolay olmaz istanbul için ne yazıkki 2800 TL demek ucu ucuna geçinmek demek. O da Tuzla,Sancaktepe,Esenyurt,Beylikdüzü'nün bazı bölgeleri ve Başakşehirin bazı bölgelerinde yaşarsanız. Aksi halde 1000 TL'yi 2+1 3+1 döküntü bir eve vermek zorunda kalıcaksınız zaten. Ama bu saydığım bölgelerde yaşamanız durumunda 600-700 TL'ye gayet güzel geniş şık 2+1 3+1'lerde yaşarsınız.Bu bölgeler diğer ilçe merkezlerine biraz daha uzak olduğundan ulaşım yönünden, ev kiraları düşük ama evler gayet güzeldir. Yani istanbulun hangi bölgesindede yaşicağınız önemli. Ayrıntılı bilgi isterseniz yardımcı olabilirim istanbulu avucumun içi gibi bilirim.
Herkes ne kadar zengin maşallah.. Geçinilir arkadaşım nokta.........
Aman Allahim 5000 mi hemde ev kirası olmadan ıstanbul yerinde kalsın mümkünseEv kirası vermiyoruz bir çocuk okutuyoruz 5000 TL ucu ucuna yetiyor..
zengın mı? 100 lırayla marketet gıdıyorum aldıgım seylere bakıyorum ve soka gırıyorum. Para pul artık, hersey o kadar pahalı kı Bır kere dogdu duzgun bır evın kırası 1000tl den asagı degıl. Bunun faturası, dogal gazı bılmemnesı var.Herkes ne kadar zengin maşallah.. Geçinilir arkadaşım nokta.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?