- 13 Nisan 2015
- 3.735
- 6.542
- 158
- Konu Sahibi Simsim12345
-
Çok sevindim Tatlim yaaa insaAllah sagliklada kucağına almayı nasip eder Rabbim. Ben ayniyim işte ne yapım değişen bisey yok.. Bir kaç aya bende gidecem günseli hanıma insaAllahÇok sukur iyiyiz canım geçen hafta kalp atışı için gittik çok sukur duyduksen nasılsın
Çok sevindim Tatlim yaaa insaAllah sagliklada kucağına almayı nasip eder Rabbim. Ben ayniyim işte ne yapım değişen bisey yok.. Bir kaç aya bende gidecem günseli hanıma insaAllah
Çok saol canım isteyen bekleyen herkese hayirlisiyla sağlıkla nasip olur inşallahiçim rahat şekilde Günseli hanımı tavsiye ediyorum arkadaşlarıma da . bana vesile oldu inşallah size de olur gönül ister tedavisiz olsun belli yerden sonra da tedavi vesile oluyor
Tekrar hayırlı olsun size de :) ben de aşılamaya geçmeyi düşünüyorum artık günseli hanımdan memnunmuşsunuz. Biz daha 3 yıllık evli değiliz rapor çıkarma gibi bir şey söz konusu olmaz o zaman değil mi
Canım cok merak ettim normalde ne kadar tutuyor ki rapor çıkmazsa eğer pek farkı var miBizde 3.5 senelik evliyiz zaten 3 sene evli olma şartı var dolduysa 3 sene cikartiliyor. 23 yaşı doldurmak ve bir de prim sayıyı var onun ne kadar gün olduğunu bilmiyorum . zaten hastane şartlar uygunsa 30 lira ücretle kendisi çıkartıyor raporu.. Ayrıca gerçekten çok memnunum Günseli hanımdan. Ben daha önce başka hastanede yumurta takibi gormustum takibim iyi yapılmadığı için pko gelişti düzenli olan adetlerim duzensizlesti ama aşılama surecinde çok sıkı takip etti Günseli hanım. Ve çok sukur minigmize vesile oldu
Canım cok merak ettim normalde ne kadar tutuyor ki rapor çıkmazsa eğer pek farkı var mi
Anladım canım çok sagolHastaneye ödenen ücret aynı oluyor. Rapor çıkınca sadece iğneleri indirimli alabiliyorsun. Normal fiyatları ne kadar iğnelerin bilmiyorum.
Tatlim asilamadan sonra yarım saat yatırıyorlar di mi ordaHastaneye ödenen ücret aynı oluyor. Rapor çıkınca sadece iğneleri indirimli alabiliyorsun. Normal fiyatları ne kadar iğnelerin bilmiyorum.
Tatlim asilamadan sonra yarım saat yatırıyorlar di mi orda
Yani normalde yarım saat yatittiriyorlar di mi15 dakika yattım . kalkınca da hemen lavaboya gitmistim
Yani normalde yarım saat yatittiriyorlar di mi
Merhabalar bende bugun asilamami yaptirdim hayirlisi insallah size bisey sormak istiyorum bu bahsettiginiz doktor gulseri hanimdi sanirim hangi hastanede nasil ulasabilirim acabaYok canım 15 dakika
Merhabalar bende bugun asilamami yaptirdim hayirlisi insallah size bisey sormak istiyorum bu bahsettiginiz doktor gulseri hanimdi sanirim hangi hastanede nasil ulasabilirim acaba
Tesekkurler :)inşallah tutar aşılaman. Bağcılar Medipol mega da günseli hanım.
yaren92 Tatlim nasılsın bebis nasıl cinsiyeti ogrenmissindir simdi
Ayy paşa geliyor yani masaAllah isim dusundun muİyiyiz çok şükür canım cinsiyetimizi öğrendik oğlumuz olacak inşallah.. Sen neler yaptın nasılsın
Ayy paşa geliyor yani masaAllah isim dusundun mu
Bende aynı ttlim durumlar Allah nasip ederse temmuz adetimle tedaviye başlamayı dusunuyorum günseli hanimami gidiyorsun daha..memnun kaldin di mi
Bende kerim dusunuyorum hep erkek olursa bende oraya giderim eğer esimle ortak bir paydada buluşursakİsim konusunu sonuca kavuşturamadık. Ben yusuf istiyorum eşim kerem şuan yusuf kerem
Memnunum canım aynı şekilde devam ediyorum hastane olarakta memnunum inşallah doğumu da orada düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?