Herkese merhaba, bakıcı ilanım hala güncel, bi iki mesaj aldım ama yen üye olduğum için geri dönüş yapamıyorum.
25 yaşındayım bakımlı ve temiz biriyim daha önce çocuk bakıcılığı yaptım, İstanbul Bahçelievler,Bakırköy, Ataköy , Ybosna civarı bakıcı arayanar benimle iletişime geçerlerse sevinirim. Yüzyüze daha detaylı görüşebiliriz , mail adresinizi ya da telefon numaranızı yazarsanız sevinirim, iyi günler
İstanbul bayrampaşada oturuyorum. 9 ayını doldurmuş kızıma h.içi sabah 08,30 akşam 18,30 arası c.tesi 08,30-13,00 saatleri arasında bakacak bakıcı abla arıyorum.
mesaj atamıyorum da size. sizde mi bakıcı arıyorsunuz? ben mi yanlış anladım???
Merhaba,
Ben de 2,5 ve 4 yaşlarındaki çocuklarım için anneannenin yanında bakıcılık yapacak birini arıyorum. Temizlik, yemek yapma vs. aramıyorum, sadece çocuklarla ilgilenecek, 4 yaşındaki oğlumu da zaten Eylül ayı itibariyle anaokuluna vermeyi düşünüyorum, önereceğiniz birileri olursa çok memnun olurum
biz de 10 aylık oglumuz icin bebek bakıcısı arıyoruz bayrampasa kaltaltepe de oturuyoruz ilgililer lutfen bana msj atsınlar tesekkurler
dielrseniz görüeşbiliriz mezbec91@mynet.com
Istanbul gaziosnanpasada 7 aylik kizima bakabikcek 30 yasini asmamis eğitimli bakici ariyorm sabah 08:30 aksam 20:00 saateleri arasi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Yazmayı unuttum hafta ici 1gun izin hafta ici bakicininn saatlerde soyle sadece 1gun 20:00 a kadar bakicak diger 5 gun 19:00 a kadar bazen daha erken birakicak
Herzman 20:00 a kadar calismayacak yani
Shiftli caliscak magazaci gibi düşünün
Kendi evimde bakicak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba,
Biz Şirinevlerde oturuyoruz.Ekim ayında 4 yaşına girecek bir kızım var. Kreşe gidiyor ama yaz dönemi olduğu için sıkıldı ve artık gitmek istemiyor. Evimizde kızıma bakabilecek, onunla ilgilenecek, oyun oynayıp,parka götürecek güvenebileceğimiz ve tecrübeli bir yardımcı arıyorum. Eylül ayında kızım tekrar kreşe başlayabilir yarım gün bakım veya bakıcı ile iyi anlaşabilirlerse evde tam gün bakıma devam edebiliriz. Çalışma saatleri 8:30- (17:30) 18:00 arası olacak. Ben işten saat 17:00 de çıkıyorum.İşyerim Yenibosna'da 20-30 dk içinde evde oluyorum. Ev işi, temizlik vs. bir beklentim yok. Sadece kızımla düzgün ilgilenilsin ve onun dağınıklığı (oyuncak vs.) toparlansın yeterli. İlgilenenler özelden mesaj atarlarsa görüşebiliriz.
Başakşehirde oturuyorum çocuk gelişimi mezunuyum iş arıyorum.
Başakşehirde oturuyorum çocuk gelişimi mezunuyum iş arıyorum.
Ozelden yazamıyorum bana ozelden tel yazarsaniz görüşürüzSizinle görüşelim mii ben de basaksehir 2 etaptayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?