Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası istanbul'da bakıcı arayanlar buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Merhabalar, hala çocuk bakıcılığı işi arıyormusunuz? Ben Şirinevlerde oturuyorum. 4 yaşına girmek üzere olan bir kızım var. Kreşe gidiyor ama yazın evde olmasını evinde vakit geçirmesini istiyorum.Bu yüzden iyi bir bakıcı (sadece kızımla ilgilenecek) arıyorum.

İstanbul bayrampaşada oturuyorum. 9 ayını doldurmuş kızıma h.içi sabah 08,30 akşam 18,30 arası c.tesi 08,30-13,00 saatleri arasında bakacak bakıcı abla arıyorum.

bende ist bayrampaşada ıkamet ediyorum siz neresindesiniz bayrampaşanın mezbec91@mynet.com bu mailden ulaşabilirisniz görüşmek dileğiyle

dielrseniz görüeşbiliriz mezbec91@mynet.com

Istanbul gaziosnanpasada 7 aylik kizima bakabikcek 30 yasini asmamis eğitimli bakici ariyorm sabah 08:30 aksam 20:00 saateleri arasi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba,
Biz Şirinevlerde oturuyoruz.Ekim ayında 4 yaşına girecek bir kızım var. Kreşe gidiyor ama yaz dönemi olduğu için sıkıldı ve artık gitmek istemiyor. Evimizde kızıma bakabilecek, onunla ilgilenecek, oyun oynayıp,parka götürecek güvenebileceğimiz ve tecrübeli bir yardımcı arıyorum. Eylül ayında kızım tekrar kreşe başlayabilir yarım gün bakım veya bakıcı ile iyi anlaşabilirlerse evde tam gün bakıma devam edebiliriz. Çalışma saatleri 8:30- (17:30) 18:00 arası olacak. Ben işten saat 17:00 de çıkıyorum.İşyerim Yenibosna'da 20-30 dk içinde evde oluyorum. Ev işi, temizlik vs. bir beklentim yok. Sadece kızımla düzgün ilgilenilsin ve onun dağınıklığı (oyuncak vs.) toparlansın yeterli. İlgilenenler özelden mesaj atarlarsa görüşebiliriz.

Msjda attim size gorusmek isterim ulasimda sikinti yok metro yanjndayim sanirim sizde oylesiniz ins gorusuruz

Bayrampasa metro yaninda ikamet ediyorum tek vasitayla ulasim olan ilcelerde seckin guvenilir bir ailenin bebek -cocuguna guvenli bir sekilde bakarim ihtiyac sahivbi gercekten bakiciya ihtiyaci olanlar ilgilenenler ulasabilirler mezbec91@mynet.com bu adresten

istanbul güngörende eylül ayinda baslamak uzere suan 3 aylik olan ogluma bakici ariyorum. tramvaya yakin oturuyorum. sabah 7.00den öğlen 1e kadar calisilacak. ew işi ve yemek de yapilacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Acıbadem metrobüse çok yakın ikamet ediyorum.Eylülde 8,5 aylık olacak oğlumun ben işteyken bakımıyla ilgilenecek birini arıyorum.

Kavacık Goksu evlerinde oturuyorum. 15 aylık cocugum için sabah 10 akşam 7 arası bakıcı arıyorum. Sadece bebekle oyun oynamaktan zevk alan biri olmalı ev işi olmayacak. Ben zaten evdeyim.

Acıbadem metrobüse çok yakın ikamet ediyorum.Eylülde 8,5 aylık olacak oğlumun ben işteyken bakımıyla ilgilenecek birini arıyorum.

Haftada 4 yarım gün (saat 8:30-14 arası) sadece bebekle ilgilenecek,ev işi yapmayacak birini arıyorum.Yeni üye olduğum için özel mesajlara cevap veremiyorum.İşgilenenler özelliklerini (yaş ve kişisel özellikler) istedikleri maaşı ve iletişim bilgilerini özelden iletirlerse iletişime geçebilirim.Teşekkürler

Kavacikta kendi evinde çocuklarima bakabilecek birini ariyorum haftada 5 gun.

Son düzenleme:
5 aylık ikizlerim var Rabbim bağışlarsa,evde bana yardımcı olabilecek oyun ablası/bebek bakıcısı arıyorum,Bebeklerle ilgili işlerde de yardımcı olacak,çamaşırları makinaya atma,ütüleme,parka götürme,çorbalarını yapma vs,belki nadiren ufak tefek ortalık toplama,küçük işlere el atma vs olabilir,onun dışında ev işi beklemiyorum. 08.30-18.00 arası çalışabilecek,Allah korkusu olan,merhametli,vicdan sahibi,sabırlı,güvenilir,sigara-alkol kullanmayan,bebeklerimin kişilik gelişimlerine katkıda bulunabilecek özverili bakıcı/oyun ablalarının mesajlarını bekliyorum.Maltepe'de oturuyorum,kartal ve pendik'te olanlar da yazabilir.Çocuk gelişimi mezunları tercih sebebidir.

Ücret konuşulur,fakat belirtmek isterim ki evde bana yardım için aradığım için uçuk rakamlar veremem,ilerde işe başlayacağım zaman piyasa fiyatlarına göre durum tekrar değerlendirilir,yani uzun vadede bizimle olabilecek birini arıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…