Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası istanbul'da bakıcı arayanlar buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
selam hanımlar çengelköy tarafında ev işlerine ve bebek bakımında bana yardımcı olabilecek haftanın 5 günü için bayan arıyorum. ilgilenen olursa mesaj atarsanız sevinirim.

Bende acil eve yardımcı arıyorum ilgilenenler ozelden msj atabilir yada 0532 248 43 38 den ulasabilir evim Üsküdar da

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba benim 7 aylık kızım var evdeyim şu an için çalışmıyorum doktorum bana ev işlerinde ve kızımın bakımında yardımcı olacak 5 gün sabah 9 akşam 5 çalışacak ihtiyaç olduğunda (misafir vb) biraz geç çıkabilecek yada cumartesi gelebilecek 30-40 yaşlarında dinamik çocuklarla iyi anlaşabilen referans verebilecek birini arıyorum 1000 tl maaş ve sigortası ödenecek
İletişim için mail atabilirsiniz
Dr_cemilemutlu@hotmail.com

selam hanımlar çengelköy tarafında ev işlerine ve bebek bakımında bana yardımcı olabilecek haftanın 5 günü için bayan arıyorum. ilgilenen olursa mesaj atarsanız sevinirim.

Merhaba nedense özelden mesaj atamıyorum,çengelkoyun neresinde oturuyorsunuz???

Meehaba bakici buldunuzmu acaba?size yardimci olabilirim.

Merhaba,

Yeni Levent'te oturuyorum, yakın çevreden yarım gün ev işlerine yardımcı olabilecek (temizlik, ütü, yemek) ve kreşten geldikten sonra 4 yaşındaki oğlumla ilgilenebilecek, en fazla 45 yaşında yardımcı bayan arıyorum. İlgilenen olursa buradan yazabilir ya da sanemg@gmail.com adresine mail de atabilirsiniz.

Teşekkürler,

merhabalar,annem sefaköy besyolda oturmakta.48 yasında,sigara kullnmıyor ve titiz.Son olarak 5yıl aynı çocuğa baktı.Bahçelievler,sefakoy,bakırkoy bu çevrelerden bebek bakmak istiyor.İlgilenenler iletişime gecsın.

İstanbul gaziosmanpaşada oturuyorm referansı sağlam evde 5,5 aylık kızıma bakabilcek bakıcı arıyorm
Haftada 5 gün bakıcak 2 gün bakmaycak
Saatler sabah 8:00 akşam 20:00 şeklinde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba maalesef ki ben çalıştığım danışmanlık firmasından ayrıldım o nedenle size yardımcı olamayacağım
Fakat evden online olarak bebek şekeri ve bebek kurabiyeleri satışı yapıyorum isterseniz bu konuda yardımcı olabilirim sevgiler

Selam kızlar bende bakıcı arıyorum iki buçuk aylık kızım var sigara kullanmayan kızıma sevgiyle bakabilecek türkçesi düzgün birini arıyorum evimde bakılması tercihim ataşehir civarında oturuyorum ilgilenen olursa ayrıntıları konuşalım

Tavsiyenizi bana yapsanız ne iyi olur :S

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba eylül ayinda 4aylik bebeğe bakicak bakici araniyor bahcelievler ilgilenenler dönüş yapabilirmi

Son düzenleme:

Merhabalar.Yazınızı gördüm benim arkadaşımın bakıcıdan yana yüzü hiç gülmedi.Birçok bakıcı denedikten sonra bir firmayla çalışmaya başladı.Sizede yardımcı olabileceklerini düşünüyorum.web sayfasının linkini aşağıda paylaşıyorum.Belki incelemek istersiniz.
...

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiğiniz linke baktım burdaki bakıcılar eve mi geliyor yoksa bebeği bakıcıya bırakabiliyor muyuz isteğe göre bilginiz var mı birde ücret olarak ne kadar istiyorlar bilginiz varsa paylasırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…