selam hanımlar çengelköy tarafında ev işlerine ve bebek bakımında bana yardımcı olabilecek haftanın 5 günü için bayan arıyorum. ilgilenen olursa mesaj atarsanız sevinirim.
Merhabalar,
Beykoz Kavacık da oturuyorum. 14 aylık bir kızım ve 5 yaşında bir oğlum var. Oğlum tam zamanlı 08.00-17.00 saatleri arasında kreşe gidiyor. 07.15.-18.30 saatleri arasında çalışabilecek, yakın çevrede oturan, tecrübeli, şefkatli, bu işi deneme amaçlı değil uzun süreli yapabilecek (malum küçücük yürekler bağlanınca ayrılması zor oluyor), çocukların her türlü işiyle ilgilenebilecek, günlük evin toparlanmasına yardımcı olacak, gerektiğinde yemek yapabilecek 30-45 yaşları arasında bir bakıcı arıyorum. İlgilenen arkadaşlar varsa mail adreslerini yazarlarsa oradan iletişime geçebiliriz.
Gerçekten oldukça zor bir durumda kaldık bildiğiniz, tanıdığınız veya önerebileceğiniz kişiler olursa ve ilgilenebilirseniz çok sevinirim...
İstanbul'da bebek ve çocuk bakıcısı arayanlara yardımcı olabilirim
özelden mesaj atabilirsiniz
merhaba,
bakıcı tavsiyesi yapabilirim size, çok sevdiğim bakıcımızı Konya'ya taşındığımız için bırakmak zorunda kaldık.. özelden mesaj atamıyorum tel verirseniz numarasını payşabilirim. Mükemmel bir bayan diyebilirim taşındığımıza en çok onu bırakıcaz diye üzüldüm.. İş arıyor şuan.. Sultanbeylide oturuyor..
İstanbul'da bebek ve çocuk bakıcısı arayanlara yardımcı olabilirim
özelden mesaj atabilirsiniz
Tavsiyenizi bana yapsanız ne iyi olur :S
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba eylül ayinda 4aylik bebeğe bakicak bakici araniyor bahcelievler ilgilenenler dönüş yapabilirmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam hanımlar çengelköy tarafında ev işlerine ve bebek bakımında bana yardımcı olabilecek haftanın 5 günü için bayan arıyorum. ilgilenen olursa mesaj atarsanız sevinirim.
Verdiğiniz linke baktım burdaki bakıcılar eve mi geliyor yoksa bebeği bakıcıya bırakabiliyor muyuz isteğe göre bilginiz var mı birde ücret olarak ne kadar istiyorlar bilginiz varsa paylasırsanız sevinirim.Merhabalar.Yazınızı gördüm benim arkadaşımın bakıcıdan yana yüzü hiç gülmedi.Birçok bakıcı denedikten sonra bir firmayla çalışmaya başladı.Sizede yardımcı olabileceklerini düşünüyorum.web sayfasının linkini aşağıda paylaşıyorum.Belki incelemek istersiniz.
http://www.se-ce.com.tr/tr/icerik/bebek-bakicisi/52
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?