Verdiğiniz linke baktım burdaki bakıcılar eve mi geliyor yoksa bebeği bakıcıya bırakabiliyor muyuz isteğe göre bilginiz var mı birde ücret olarak ne kadar istiyorlar bilginiz varsa paylasırsanız sevinirim.
Günaydın; Merhabalar...
Eve gelen bakıcılarda var oyun ablalarıda var farklı farklı. Ücrete gelince iki arkadaşımında bakıcısıda bu şirketten fakat değişiyor ücretler hiç sormadım arkadaşlarımada. Ama ararsanız yardımcı olacaklardır. Gayet kurumsal bir firma olduklarını ve gerçekten çok iyi ilgilendiklerini söylediler..
Yakınımda olsaydınız bakardım çnki 3 seneye yakın baktm bebek 8 aylıktan 3 yaşına kadr tayinleri başka semte çıktı ne yazıkki şuan bakıcak bebek yada çocuk arıyorum ben gaziosmanpaşada oturuyorum üniv mezunuyum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iş bulabildiniz mi? bayrampaşada oturuyorum. 10 aylık kızıma bakıcı abla arıyorum.
İstanbul gaziosmanpaşada oturuyorm referansı sağlam evde 5,5 aylık kızıma bakabilcek bakıcı arıyorm
Haftada 5 gün bakıcak 2 gün bakmaycak
Saatler sabah 8:00 akşam 20:00 şeklinde
mesaj atamıyorum da size. sizde mi bakıcı arıyorsunuz? ben mi yanlış anladım???
Ya evde çock bakıcam yada işe giricem durma göre ama evde bakıcı olarak çalşmaya karar verdim insan güvenemiyor helede anne ise kendim gibi güzel bakcak birisi bulamaycağıma karar verdim
şartlarınız neler? kendi evinizde mi bakmayı düşünüyorsunuz? sanırım sizin de bebeğiniz var.
şartlarınız neler? kendi evinizde mi bakmayı düşünüyorsunuz? sanırım sizin de bebeğiniz var.
Evet 6,5 aylık kızm var bnden önce sizim şartlarınız üzerine knşmak daha uygn diye düşünüyorm
Merhaba eylül ayinda 4aylik bebeğe bakicak bakici araniyor bahcelievler ilgilenenler dönüş yapabilirmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?