Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası istanbul'da bakıcı arayanlar buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Verdiğiniz linke baktım burdaki bakıcılar eve mi geliyor yoksa bebeği bakıcıya bırakabiliyor muyuz isteğe göre bilginiz var mı birde ücret olarak ne kadar istiyorlar bilginiz varsa paylasırsanız sevinirim.

Günaydın; Merhabalar...
Eve gelen bakıcılarda var oyun ablalarıda var farklı farklı. Ücrete gelince iki arkadaşımında bakıcısıda bu şirketten fakat değişiyor ücretler hiç sormadım arkadaşlarımada. Ama ararsanız yardımcı olacaklardır. Gayet kurumsal bir firma olduklarını ve gerçekten çok iyi ilgilendiklerini söylediler..

Peki canım tesekkür ederim...

İstanbul bayrampaşada oturuyorum. 9 ayını doldurmuş kızıma h.içi sabah 08,30 akşam 18,30 arası c.tesi 08,30-13,00 saatleri arasında bakacak bakıcı abla arıyorum.

iş bulabildiniz mi? bayrampaşada oturuyorum. 10 aylık kızıma bakıcı abla arıyorum.

mesaj atamıyorum da size. sizde mi bakıcı arıyorsunuz? ben mi yanlış anladım???

mesaj atamıyorum da size. sizde mi bakıcı arıyorsunuz? ben mi yanlış anladım???

Ya evde çock bakıcam yada işe giricem durma göre ama evde bakıcı olarak çalşmaya karar verdim insan güvenemiyor helede anne ise kendim gibi güzel bakcak birisi bulamaycağıma karar verdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şartlarınız neler? kendi evinizde mi bakmayı düşünüyorsunuz? sanırım sizin de bebeğiniz var.

şartlarınız neler? kendi evinizde mi bakmayı düşünüyorsunuz? sanırım sizin de bebeğiniz var.

Evet 6,5 aylık kızm var bnden önce sizim şartlarınız üzerine knşmak daha uygn diye düşünüyorm

Evet 6,5 aylık kızm var bnden önce sizim şartlarınız üzerine knşmak daha uygn diye düşünüyorm

Evet 6,5 aylık kızm var kendi evimde bakmayı düşünüyorm bnden önce sizin sunacağınız şartlarınız üzerine knşmak daha uygn diye düşünüyorm

Üsküdar Koşuyolunda ikamet ediyorum. 2 yaşındaki kızım için bakıcı arıyorum. gayet uslu ve uyumlu bir çocuk. Üsküdar Kadıköy Çamlıca Ümraniye civarından olabilir ulaşım kolay oluyor. ilgilenenler buradan ya da özel mesajla ulaşabilirse sevinirim.

İstanbul Beşiktaş'ta oturuyorum. 4 yaşındaki kızıma hafta içi 8:30 ve 18:30 arası bakacak birini arıyorum. Ev işlerine de yardımcı olacak.

Evde eşim ve kayınpederim var.

SSK yapılacaktır.

Merhaba, temmuzda 1 yaşına girecek olan kızıma, annemin evinde ona yardımcı olacak, sabah 9 akşam ise annemin yoğunluğuna bağlı olarak erken çıkabilecek, Erenköye yakın oturan, güvenilir, referans verebilecek, ailemizin bir üyesi yerine koyabileceğimiz ev işlerine ve çocuk bakımında anneme yardımcı bir abla arıyorum. 35 yaşını geçmemiş olursa daha mutlu oluruz. Hafta sonu izinli. Günlük hafif ev işlerinde de yardımcı olmayı kabul ederse çocuk gelişimi bölümünde okuyan öğrenci de olabilir. ilgilenenler mesaj atarsa hemen geri dönüş yaparım.

Son düzenleme:
Merhaba

3 yaşındaki kızım saat 4 te okuldan geldiğinde onu karşılayacak, aksam 7-8 de anne-baba eve gelene kadar ilgilenecek birini arıyoruz. Ümraniye Esenevler mahallesindeki Evimize yakın birini istiyoruz. Yarım zamanlı ya da tam zamanlı bir iş olabilir. Uzun yıllar bizimle olacak, ailenin bir parçası olacak birini arıyoruz. Mümkün olur ve iki tarafın da şartları uygun olursa 10 yıl belki daha fazla bizimle olacak birini düşünüyoruz.

Bize anne gibi olabilecek, temizlik yapamam ama çocuk bakarım diyen az saat çalışmak isteyen bir teyze olursa, yarım zamanlı, bize yakın oturan , sadece çocukla ilgilenecek biri olabilir. Temizliği başkasına yaptırırız.

Ama benim full time işe ihtiyacım var, Temizlik, ütü yaparım, evin alışverişini yaparım, evi çeviririm diyen 40-50 yas arası bayanlar için, tam zamanlı olabilir bu iş. Bu durumda saatler 12-8 olacaktır.

Ücret için beklentileri dikkate alacağız.

Evimiz temizdir. Eşim ve ben dağınık insanlar değiliz. Güven ve şefkat aradığımız en önemli özellikler. Gerisini bir şekilde anlaşırız. İlginenen, uzun vadeli düşünebilecek kişilerin telefonlarını bekliyorum. 2 yıldan az süreli çalışabilecek olanların aramamasını dilerim.

0532 652 05 97.

Umutla bekliyorum yeni aile ferdimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…