Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası istanbul'da bakıcı arayanlar buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Ev işleri ve çocuk bakımında anneye, anneanne veya babaanneye yardımcı olarak çalışacak seyahat engeli olmayan (yatılı olabilir) yardımcı eleman arıyoruz... Çocukları gerçekten seven ve alacağı parayı haketmek isteyen eleman bulmak oldukça güçmüş...

Önlisans çocuk gelişimi mezunuyum.Haftanın 5 günü yada 6 günü oyun ablalığı ,gölge ögretmenlik yapabilirim.Bebek bakımı yada özel eğitim de olabilir.İstanbul avr.yakasındayım. imgee_m@hotmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz...ilan tarihi geçmiş olsa bile mail atarsanız geri dönüş yapılır.

Kartal Uğur Mumcu'da oturuyorum. 1 yaşındaki bebeğime bakacak deneyimli, eğitimli,çocuk sevgisini tatmış,şefkatli bakıcı arıyorum.
Küçük çocuğu olmaması ve sigara kullanmaması gerekmektedir. İlgilenenlerin beni 05336719197 numaralı telefondan aramalarını rica ediyorum.

6 aylık bebeğim var,çalışmıyorum.Benimle dönüşümlü olarak bebeğimle ilgilenecek - ev işlerinde yardımcı olacak haftanın 5 günü yarım gün gelecek,sigara kullanmayan, temiz, titiz, saygılı bayan yardımcı arıyorum.Görüşmek isteyenler msj veya mail atabilir (moonletter16@gmail.com), veya iletişim bilgilerinizi bırakırsanız karşılıklı görüşmek isterim...

6 aylık bebeğime bakıcı arıyorum, deneyimli ve anne şefkati verebilecek birini arıyorum. Sabah 7 akşam 6 bakıcılar yapabilecek sadece yavrumla ilgilenmesini istediğim bir bakıcıya önümüzdeki ay ihtiyacım var. Erenköyde oturuyorum. Ilgilenenler drduygu@gmail.comadresine mail atsınlar lütfen

Son düzenleme:
Slm ben 43 yaşında 2 çocuk annesiyim istanbul beşiktaşta oturmaktayım evimde yada evinizde yarım gün çocuk bakmak istiyorum ilgilenelerin bu numaradan irtibata geçebilirler 0535 259 94 23

canım mrb. Bende henüz hamileyim bakıcı sektörünü bi araştırayım dedim. Çalışan bir anneyim doğumdan sonrada çalışmak zorundayım. Ancak 6 ay kadar bebeğimle birlikte olabilrim.Sen bakıcı bulabildin mi? Fiyatlar nasıldır?

Merhaba
Kendi evinde bakanlara ne kadar ucret veriliyor biliyor musunuz
Ben de 8 aylik bebegime bakici ariyorum

arkadaşlar bana pazartesi den cumartesiye haftanın 6 günü sabah 9 akşam 5 / 6 saatleri arasında çalışacak temiz düzenli ve tertipli allah korkusu olan ev işlerine ve bana yardımcı olacak arkadaş arıyorum iş ihtiyacı olan arkadaşlar özel mesajla veya burdan yazabilirler ..

Son düzenleme:
2,5 yaşındaki oğlumun bakımını yapacak, sorumluluk sahibi, uzun vadede çalışmayı düşünen, titiz, disiplinli, mümkünse çocuk gelişiminden anlayan/mezun, sigara kullanmayan,evdeki kamera sisteminden çekinmeyecek, vicdan sahibi bir abla arıyoruz. Detayları özel olarak konuşmak isterim. Yer Göztepe/Kadıköy. Çalışma saatleri 08:30-19:30. Yatılı veya gündüzlü olması fark etmez. Hafta içi çalışılacak, Cumartesi çok ihtiyaç halinde (bugüne kadar hiç ihtiyaç olmadı) gelecektir.

merhaba,
Referanslı, temiz, titiz, çocukları çok seven bir bakıcı tanıdığım var. Benim bakıcımın kuzenidir. Bir önceki işyeri taşındığından ayrılmak zorunda kaldı. İşyeri çok memnundu, referans olur. Gündüzlü gelebilir. ilgilenirseniz, görüştürmekten memnun olurum.

temmuzda nasipse kızım doğacak. şimdiden bakıcı olayını düşünmeye başladık. gönlümüzden geçen yatılı bakıcı bulabilmek ama şartlar doğrultusunda hareket edeceğiz. tuzlada oturuyoruz. gündüzlü ya da yatılı bakıcı fiyatları nedir? bilgisi olan arkadaşlardan paylaşım rica ediyorum.

Mrhblar 4 aylık kızım var başka bir bebeğede bakıyordum hiç zorlanmadım hamile kalmadan önce ve hamileğimdede baktım neyazıkki tayinleri çıktı ayrıldk.Yaklaşık 8 aylıkken aldm paşayı 2 yaşına kadar baktm taaki 1 hafta öncesine kadra😥😥Gaziosmanpaşada kendi evimde bakıyorum.Baktğm bebğin annesindende bilgi refrans alabilrisiniz.Paradan Ziyade çocuk svgimden bakıyorum düşünenler olursa seve seve bakarm.Sağlıkçı bir aileyiz çocuklarınız emin ellerde istyenler özelden msj atabilir.Sevgilerimle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar,
Beykoz Kavacık da oturuyorum. 14 aylık bir kızım ve 5 yaşında bir oğlum var. Oğlum tam zamanlı 08.00-17.00 saatleri arasında kreşe gidiyor. 07.15.-18.30 saatleri arasında çalışabilecek, yakın çevrede oturan, tecrübeli, şefkatli, bu işi deneme amaçlı değil uzun süreli yapabilecek (malum küçücük yürekler bağlanınca ayrılması zor oluyor), çocukların her türlü işiyle ilgilenebilecek, günlük evin toparlanmasına yardımcı olacak, gerektiğinde yemek yapabilecek 30-45 yaşları arasında bir bakıcı arıyorum. İlgilenen arkadaşlar varsa mail adreslerini yazarlarsa oradan iletişime geçebiliriz.
Gerçekten oldukça zor bir durumda kaldık bildiğiniz, tanıdığınız veya önerebileceğiniz kişiler olursa ve ilgilenebilirseniz çok sevinirim...

Hanımlar merhaba, 10 aylık bebeğime, evimde bakıcı aramaktayım. Sabah 07:30 da teslim alacak, 16:30 da teslim edecek. Memur olduğum için, Cumartesi Pazar , resmi tatiller de kendisi izinli olacak.
Bebeğimle oyunlar oynayacak, kendi evladı gibi bakıp sevecek, vicdan sahibi biri olursa yıllarca onunla çalışmak isterim. İlgilenen hanımlar yanıtlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…