Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası istanbul'da bakıcı arayanlar buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhaba
Kendi evinde bakanlara ne kadar ucret veriliyor biliyor musunuz
Ben de 8 aylik bebegime bakici ariyorum

Canm mrhab 2,5 yıl baktm kendi evimde ben herkes tabiki farklı ücret söyler ama ben şöyle birşey yapıyorm Sonçta bakılan beebklerde yemek yiyor maması devam sütü aile alıyordu bana ek yediği gıdaları kendim yapıyordm bu konuda çok bilgiliymdir çnki.Haftalık 30-40 tl sebze parası verirdi bana ben onla gereken her yemeği yapardm.sabah 9 akşam 7 şeklinde bakıordm bazen erken aldğıda olurdu.Ben 700 civarına bakıordm ilk başladığımızda 350 tl idi zamanla artırdı ücreti bebeğin annesi Onun dışanda o anlaşılcak bir ücret karşıklı bence önemlinolan temiz bakılması bebek yada çockla iyi vakit geçirilmesi eğitim verilmesi bence bınlar çok önemli özellikle çock sevgisi olan biri olmalı.Paşam tayini çıktı gitti bende başka bebeklere bakmak için bekliorm bakalm kime nasip olcak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba

Avcılar Denizköşklerde yaşıyorum. Hafta içi sabah 07:00 akşam 19:00 , haftasonu Cumartesi öğlene kadar 8 aylık bebeğime bakacak referans verebilen, içinde Allah korkusu olan bayan bakıcı arıyorum. Ödeyebileceğim ücret 700 TL dir.

merhaba kızlar,
Bende beylikduzunde oturuyorum. sabah 7 aksam 7 4 aylık bebegıme bakıcı arıyorum. verebılecegım ucret maksımum 900 tl

merhaba 2.5 yaşında bir kızım var tam gün kreşe gidiyor fakat tek olduğum için işim olduğu zamanlarda saatli bırakabileceğim birini arıyorum yakın çevrede oturan bıraktığım saate harçlığını vereceğim...varmı yardımcı olabilecek birileri ?

Nerede oturuyorsunuz peki?

ata 2 çengelköy

Yakınımda olsaydınız bakardım çnki 3 seneye yakın baktm bebek 8 aylıktan 3 yaşına kadr tayinleri başka semte çıktı ne yazıkki şuan bakıcak bebek yada çocuk arıyorum ben gaziosmanpaşada oturuyorum üniv mezunuyum

anladım ama işte çok uzak

Başakşehir 2 etapta oturuyorum. 4 yaşındaki kizima sabah8,20 -11,00 akşam üstü 16.45-10,30 saatlerinde bakabilecek, yakinda oturan bakici arıyorum. Kizim krese gidiyor11-16,45 .Yaz doneminde tam gune dönebilir. Acil bekliyorum

evimde çocuk yada bebek bakabilirim.annemle altlı üstlü oturuyoruz.biri 5 aylık biri 3yaşında iki çocuğum var.onlarlada arkadaşlık edecek bi çocuga yada bebebeğe bakabilirm.29 yaşındayım.bekarkende yatılı bebek baktım referansım var. çocuklarınız arkadaşlarıyla büyür.benim kızımında arkadaşa ihtiyacı var.kızım çok usludur hanım hanımcıktır gelip görebilirsiniz.yavrunuzu işe giderken bırakıp iş çıkışı almanız gerekmektedir.ailemizde kimsenin kötü bi alışkanlığı yoktur.tesettürlü bi aileyiz.bol yemek yapar yeriz.gelip evimizde misafir olabilirsiniz.gerçekten güvenilir bi aile ortamı arıyorsanız kaçırmayın derim.sevgilerimle.mail adresim: aynur.gulseren@hotmail.com isterseniz bende evden alıp evinize bırakabilirim tek vasıta olursa

acil bakıcı arayışımız var. altunizadede oturuyoruz, iki erkek çocuk biri 18 aylık biri 6 yaşında ama 6 yaşında olan gündüzleri okulda. sabah 8 akşam 7,30 çalışma saatleri. ücret 1300 tl (konuşulur)05324180452. tecrübeli sigara kullanmayan ev işlerine destek olacak uzun soluklu bize aile gibi olacak birini arıyoruz. teşekkürler.

merhaba,

bakıcı tavsiyesi yapabilirim size, çok sevdiğim bakıcımızı Konya'ya taşındığımız için bırakmak zorunda kaldık.. özelden mesaj atamıyorum tel verirseniz numarasını payşabilirim. Mükemmel bir bayan diyebilirim taşındığımıza en çok onu bırakıcaz diye üzüldüm.. İş arıyor şuan.. Sultanbeylide oturuyor..

Arkadaslar merhaba,Kemerburgazdaki evimize yatili yabanci ev islerinde yardimci ve kizimizla oyunlar oynayabilecek cok cok guleryuzlu bir bayan ariyoruz.referans verebileceginiz biri yada iyi bir ajans varsa bana bildirirseniz sevinirim....

1 yaşındaki oğluma, Anneannesinin yanında hafta içi 5 gün sabah 9:00 akşam 16:00 arası bakacak, klasik bakıcılıktan ziyade oyun oynatacak ve gelişimine katkıda bulunacak 25-35 yaş arası, bebek bakma tecrübesi olan yardımcı abla arıyorum.
Bebeğimin tüm ihtiyaçlarının karşılaması (Bebek uyuduğunda bebeğe yemek hazırlanması vs) haricinde ev işi beklentim yok.
sigara içmemesi ve bebeği olmaması önemli.

Uğur Mumcu' da oturan biri olsun istiyorum.

Verebileceğim ücret maksimum 700,00 TL

Okul çıkışında çocuğunu karşılamak için evine erken gitmek isteyen anneler filan ilgilenebilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Merhaba,

Ben de 2,5 ve 4 yaşlarındaki çocuklarım için anneannenin yanında bakıcılık yapacak birini arıyorum. Temizlik, yemek yapma vs. aramıyorum, sadece çocuklarla ilgilenecek, 4 yaşındaki oğlumu da zaten Eylül ayı itibariyle anaokuluna vermeyi düşünüyorum, önereceğiniz birileri olursa çok memnun olurum

küçükyalı aydınevlerde oturuyorum.5 aylık bebeğim var.Sadece haftanın 4 günü sabah 8 akşam 7 bebeğime bakabilecek temiz titiz birini arıyorum.Maksimum verebileceğim ücret 700-- lira.bana buradan mesaj atabilirsiniz.

Ben de 8 aylik bebegim icin yatili Bulgaristan Turku bir bakici ariyorum. Ilgilenenler Mayis 2014 icerisinde bana buradan ulassinlar lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…