Doğuma Hazırlık Istanbul'da doğum fotoğrafçısı arıyorum.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Rukiye sevilay taşçı die bi bayan var facebookta felan fotolarina bak ben bayildim anadolu yakasinda oturuyor diye biliyorum:98:

meraba arkadaşlar bend edoğum fotoğrafçııs arıyorum avrupa yakasında oturuyorum henüz hamile değilim ama önceden araştırmak istiyorum aceleye gelsin istemiyorum :)

merhaba arkadaşlar suan 30 haftamdayım doğum fotografcısı bende çok istiyorum çekim yaptıran arkadaşlar kime yaptırdı ne kadara mal oldu ilginize teşekkür ederim şimdiden

ben daha 16 yasındayım da facede birini takip ediyorum coook beğeniyorum ,nette de bulablirsiniz mutlumasal adı ,faceden bakın cok tatlı bebis fotoları vaarr :))

çalışmalarımdan birkaç kare. doğum çekmekten çok keyif alıyorum, çekinmeden danışabilirsiniz..

NFIG]230013[/ATTACH]

Eklentiler

• $dogum_fotografi211.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:

Son düzenleyen: Moderatör:
profilimden doğum fotoğrafları albümüme bakabilirsiniz..
İstanbul, Bahçelievler'deyim..
Portfolyomu geliştirmek için birkaç çekimi uygun fiyata yapmayı düşünüyorum.

Ben de jfk da doğum yapacağım kasımda...Uygun ama ne kadar uygun?Bana yazarsanız sevinirim...Ben daha özelden yazamıyorum

Özelden cevap yazamıyorum,gerekli mesaj sayısına ulaşamadım çünkü...Telefon nonuzu özele yazarsanız ben size mesaj atabilirim

Merhaba benim de doğumum ocakta özel hastanede ve sezeryanla olacak.Öyle çok bütçeyi aşacak bir fotoğrafçı olmasın istiyorum hatta bi arkadaş çalışmalarım için ücretsiz çekiyorum demiş ama yok buralarda galiba.Bilgisi olanlar fiyat bilenler bana ulaşır mısınız?

meraba size nasıl ulaşabilirm bende doğum fotoğrafçısı arıyorum yardımcı olurmusunuz.

Ben kardeşim için Gaye Yön'ü arıcam.
Daha önce kızımda doğuma girmişti, şimdide yeğenimin doğumuna gircek. tavsiye ederim.
hem güzel çekiyor hemde bildiğim kadarıyla heryere gidiyor. fiyatlarıda normal bence.

merhaba bende istanbul beylikdüzündeyim doğum fotoğrafçısı arıyorum doğumum mayısta inşallah.albüm fiyatları nasıl uygun olsun istiyorum

Merhaba, benim ablam izmirde kent hastanesinde doğum yaptı iki yıl önce, o zamanlar orada bizim doğum fotoğraflarını çeken Burcu vardı bize süperötesi fotoğraflar çekti. hala ağlıyoruz fotoğraflara bakınca.... şimdi istanbuldaymış ve işi daha da ilerletmiş mutlaka bir bakın derim, kendisi de çok tatlıdır biz hala görüşüyoruz hep arar sorar çok vefalıdır. Burcu ERTUR diye aratın çıkar zaten hemen.

Merhaba,

Hayırlısı olsun. İstanbul'da Nilay Uysal Laurer var. Çok başarılı. Tavsiye ederim.

burcu benim en yakın arkadaşım elçinin fotoğraflarını da çekmişti. istanbulda çekti hisarda yapmıştı doğumu elçin. albümü çok güzeldi valla salonun ortasına koydular her gelen begeniyor:) ben bizzat tanımıyorum ama arkadaşım çok memnun kalmıştı.

Çok teşekkür ederim :) Ablanızın ismi neydi acaba ya da bebişin ismi? Mutlaka hatırlarım, selamlar.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…