burcu benim en yakın arkadaşım elçinin fotoğraflarını da çekmişti. istanbulda çekti hisarda yapmıştı doğumu elçin. albümü çok güzeldi valla salonun ortasına koydular her gelen begeniyor:) ben bizzat tanımıyorum ama arkadaşım çok memnun kalmıştı.
istanbul'da önerebileceğiniz doğum fotoğrafçısı arıyorum.fiyatları araştırdım,gerçekdende istediğim çekim paketleri pahalı.sizler neler yaptınız?fiyatlar nasıldı?
Bayanlar ben de ankara da dogum fotoğrafçılığı yapiyorum. Yeni basladigim icin bir sure portfolyo olusturmak icin fiyatlarim uygun cevre illerede gelebilirim. İsteyenlere ornek fotoğraf ve albüm gösterebilirim
Merhabalar..
İstanbul için süpriz kampanyalarla doğum fotoğrafı konusunda yardımcı olabilirim. Portfoyum için özelden irtibata geçebilirsiniz..
www.facebook.com/aylaphotography[/QUOTE]
merhaba yenidoğan fotoğrafı için paketleriniz varmı ücretleri ile birlikte bildirebilirmisiniz.tşkler
yeliz.z_83@hotmail.com
hazıranda yaparmısınız ?Arkadaslar meraba ben mayisin ilk haftasi yada nisan sonu dogum yapicak bi kisiye ucretsiz cekim yapicam yeni basladim bu ise ilgilenenler mail atabilrisiniz
istanbul'da önerebileceğiniz doğum fotoğrafçısı arıyorum.fiyatları araştırdım,gerçekdende istediğim çekim paketleri pahalı.sizler neler yaptınız?fiyatlar nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?