Doğuma Hazırlık Istanbul'da doğum fotoğrafçısı arıyorum.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Elçiiiin! Atlas bebek :) Çok selamlar, teşekkürler :)

Bilgi almak isteyen varsa 1 boy büyük 3 tane de cep albümü 550 ye yapan bir fotoğrafçı biliyorum. Çok tatlı biri.

Fotoğrafçıyı seçerken en önemli şey iletişim ve o kişiyi sevebilmeniz bence, çünkü mahreminize giriyor.

Ayrıca kendisi sağlıkçı hastanede çalışıyor. Bilgi Almak isterseniz, mesaj atın sevgili hamile bayanlar

Bayanlar ben de ankara da dogum fotoğrafçılığı yapiyorum. Yeni basladigim icin bir sure portfolyo olusturmak icin fiyatlarim uygun cevre illerede gelebilirim. İsteyenlere ornek fotoğraf ve albüm gösterebilirim

Bayanlar ben de ankara da dogum fotoğrafçılığı yapiyorum. Yeni basladigim icin bir sure portfolyo olusturmak icin fiyatlarim uygun cevre illerede gelebilirim. İsteyenlere ornek fotoğraf ve albüm gösterebilirim

ucreti mesaj atarsanız memnun olurum

mimar sinan üniversitesi fotoğraf bölümü son sınıf öğrencisiyim.doğum fotoğrafçılığı üzerine çalışmaya başladım sadece fotoğraf değil hastane oda süslemesi kapkekler hediyeler süsler vs tümüyle hepsini kapsayan bir çalışma işindeyim web sayfası kurmam gerek ve daha çok iş yapmam şart bu yüzden doğum çekimleri bedava çekiçem istanbulda yaşayan hamilelere duyulur özelden msj atabilirsinizzz görüşmek üzere:))

benim tercihim şengül pallı biz ona çektirmeyi planlıyoruz :)

Biricik & Selim
06.07.2013

TEK YAPMANIZ GEREKEN GÜLÜMSEMEK :)
Cazip fiyatlarla bu güzel geri dönülmez anlarınızı kaçırmayın sadece gülümseyin...
Neden Doğum Fotoğrafı?
Çok yaygın olan bir fotoğrafçılık alanı olmaması sebebiyle, doğum fotoğrafı dendiğinde akla ilk gelen yalnızca doğum anıdır. Doğum fotoğrafı -bir başka deyişle doğum hikayesi fotoğrafçılığı- ise bunun daha da ilerisine gitmektir. Artık çekilenler anın fotoğrafı değil, bir hikayedir ve hikaye fotoğrafçılığı dediğimizde aklımıza ilk gelenlerdendir doğum fotoğrafçılığı. Doğum öncesi koşuşturmaları, doğum anı bekleyişleri, doğum sonrası sevinçleri, gözyaşları, sevdiklere müjdeli haberin verilmesi ve özellikle ilk buluşma…

Hamilelik haberinin alındığı ilk andan, doğum anına kadar olan süreç size sürekli anılar biriktirir. İleride bunları sevdiklerinizle paylaşacak, kimi zaman hatırladıkça üzülecek, kimi zaman güleceksiniz. Ancak doğum anı bunlar içinde en özel olanıdır. Kendinize bir sorun: Hayatınızda hangi anı daha fazla ölümsüzleştirmek isteyebilirsiniz ki? Nasıl ki düğünlerde, doğum günlerinde ve hatta tatillerde fotoğraf çekmek, çektirmek o günün olağan bir olayı gibi ise, hayatınızda duygu yoğunluğunun en üst seviyede olduğu bebeğinizi kucağınıza alacağınız ilk günün anılarını fotoğraflamak başka hiçbir hatıranızla kıyas kabul etmeyecektir.Büyük günün ilk fotoğrafları anne ve baba adayının hastaneye ilk adım atmaları ile başlıyor. Annenin doğumhaneye götürülmesine kadar geçen süreçte ilk olarak anne ve baba beraber poz vererek hem bu tatlı bekleyiş sırasındaki heyecanlarını bir nebze de olsa gidermeye çalışıyor hem de gelecekte hatırlamak üzere bu güzel anları ölümsüzleştiriyorlar.

İsterseniz bu konuda sizlere yardımcı olabilirim..
Örnek foroğraf çekimlerim için özelden de iletişime geçebilirsiniz..
Sevgiler

merhaba,

İstanbul Anadolu yakası/Avrupa yakası hem uygun hem de güzel çekim yapan birini arıyorum.. destek lütfen..

Dogum fotografi konusunda irtibata gecerseniz yardimci olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
düğünümüzde çalıştık onlarla. Muhteşemler. Tavsiye ederim.

arkadaşlar bu konuda tavsiye ederim

Reklam İçerikli Mesaj

Arkadaslar meraba ben mayisin ilk haftasi yada nisan sonu dogum yapicak bi kisiye ucretsiz cekim yapicam yeni basladim bu ise ilgilenenler mail atabilrisiniz
hazıranda yaparmısınız ?

istanbul'da önerebileceğiniz doğum fotoğrafçısı arıyorum.fiyatları araştırdım,gerçekdende istediğim çekim paketleri pahalı.sizler neler yaptınız?fiyatlar nasıldı?

Nerde doğum yapacaksınız size yardımcı olabilirim doğum dotografı çekiyoruz

Dogum ve Yenidogan bebek/ Istanbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…