evet canım sabah saatlerinde duyulmuş zaten ağırlıkta...Bende anadolu yakısında oturuyorum ve kokuyu duydum. oğlumu okula hazırlıyordum ve gaz kokusu var bu ne diyerek mutfağa gidip ocağı kontrol ettim. baya yoğun ve ağırdı
evet canım sabah saatlerinde duyulmuş zaten ağırlıkta...
germek için mi yaptım arkadaşım? bende korkuyorum ki yaşayan varmı diye sormak istedim ne muhalefet oluyorsunuz hemen hayret birşeysinz ya!...Kokuyu sabah 07:50 itibari ile serviste aldım ve gayet rahattım ta ki millet çıkıp deprem olabilir diyene kadar
Tamam korkuyoruz falan ama ne yapabiliriz? Buraya da açıp geriyorsunuz milleti.
germek için mi yaptım arkadaşım? bende korkuyorum ki yaşayan varmı diye sormak istedim ne muhalefet oluyorsunuz hemen hayret birşeysinz ya!...
gerçekten katılıyorum canımpardon şi
insanlar burdan kavga etmek istiyolar bazen :S
eşimde almadı aynen ama ben aldım çok hassasımdır kokulara karşı :)Ben de pazar günü aldım gaz kokusu, arıyorum tarıyorum bir yerden gelmiyor, dün de aldım ama bugün gelmedi bir şey. İşin garibi benden başka kokuyu alan yoktu
germek için mi yaptım arkadaşım? bende korkuyorum ki yaşayan varmı diye sormak istedim ne muhalefet oluyorsunuz hemen hayret birşeysinz ya!...
kokuyu aldık demekten ziyade belki kaynağı hakkında fikir sahibi olanlar vardır diye yazdım bu konuyu... ayrıca dertler paylaşılacağı gibi korkularda paylaşılabılınır diye düşünüyorum...Burada ki bütün yorumlarıma bakarsanız muhalefet olmadığımı görebilirsiniz ki muhalefet değilim bende herkes gibi korkuyorum.
Anlatmak istediğim bunu dillendirerek elinize bir şeyin geçmeyeceği hatta başkalarını da yerli yada yersiz korkutacağınız.
Şimdi 8500 kişi evet kokuyu aldık dese elimize ne geçecek? Samimi olarak soruyorum bunu.
Önüne geçebileceğimiz bir durum olsa amenna.
Ayrıca hayret bir şey değilim gayet normal bir İNSANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?