istanbulda duyulan garip koku

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
http://www.mynet.com/haber/guncel/istanbulda-esrarengiz-koku-2124303-1
kızlar bende anadolu yakasındayıım dun aksam saat 10 sıraları kaynak kokusu gibi metalimsi bir koku duymuştum... bugunde istanbulun bazı semtlerinde kükürt kokusu duyanlar olmuş... bu kokuyu duyan arkadaşlar oldu mu acaba? kaynağı hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim çok teşekkürler kızlar...

Son düzenleme:
Bende anadolu yakısında oturuyorum ve kokuyu duydum. oğlumu okula hazırlıyordum ve gaz kokusu var bu ne diyerek mutfağa gidip ocağı kontrol ettim. baya yoğun ve ağırdı

Bende anadolu yakısında oturuyorum ve kokuyu duydum. oğlumu okula hazırlıyordum ve gaz kokusu var bu ne diyerek mutfağa gidip ocağı kontrol ettim. baya yoğun ve ağırdı
evet canım sabah saatlerinde duyulmuş zaten ağırlıkta...

her depremde de öyle koku olmuyor ki. deprem olabilir her an koku olsa da olmasa da... bizim alacağımız önlemler var evet ama kısıtlı... hadi evimiz yeni. ya iş yerimiz. ya yürüdüğümüz yoldaki evler... çok takarsak şuna şarkı sözlerine döneriz:

tırsıyorum nedensiz değil
Kabul edin bu dünya tekin değil
Kimselerin derdi değil
Dışarda kıyametler kopuyor
İşte, bir havlu mikrop yuvası
O sevdiğim kedi pire torbası
Mutfak dediğin silah deposu
Düşünseler yerimiz yok yatacak
Temel çürük, çatı çöktü çökecek
Kemikler alçaklardan uçacak
Mışıl mışıl uyuyorlar maşallah
Düşünseler yerimiz yok yatacak
Temel çürük, çatı çöktü çökecek
Kemikler alçaklardan uçacak

bende korkarım depremden

Kokuyu sabah 07:50 itibari ile serviste aldım ve gayet rahattım ta ki millet çıkıp deprem olabilir diyene kadar
Tamam korkuyoruz falan ama ne yapabiliriz? Buraya da açıp geriyorsunuz milleti.
germek için mi yaptım arkadaşım? bende korkuyorum ki yaşayan varmı diye sormak istedim ne muhalefet oluyorsunuz hemen hayret birşeysinz ya!...

Ben de pazar günü aldım gaz kokusu, arıyorum tarıyorum bir yerden gelmiyor, dün de aldım ama bugün gelmedi bir şey. İşin garibi benden başka kokuyu alan yoktu

Ben de pazar günü aldım gaz kokusu, arıyorum tarıyorum bir yerden gelmiyor, dün de aldım ama bugün gelmedi bir şey. İşin garibi benden başka kokuyu alan yoktu
eşimde almadı aynen ama ben aldım çok hassasımdır kokulara karşı :)

germek için mi yaptım arkadaşım? bende korkuyorum ki yaşayan varmı diye sormak istedim ne muhalefet oluyorsunuz hemen hayret birşeysinz ya!...

Burada ki bütün yorumlarıma bakarsanız muhalefet olmadığımı görebilirsiniz ki muhalefet değilim bende herkes gibi korkuyorum.
Anlatmak istediğim bunu dillendirerek elinize bir şeyin geçmeyeceği hatta başkalarını da yerli yada yersiz korkutacağınız.
Şimdi 8500 kişi evet kokuyu aldık dese elimize ne geçecek? Samimi olarak soruyorum bunu.
Önüne geçebileceğimiz bir durum olsa amenna.
Ayrıca hayret bir şey değilim gayet normal bir İNSANIM

Ankara'da da bazı sabahlar cop kokusu olurdu :) les gibi her aldığımda özlü sözler ederdim içimden

kokuyu aldık demekten ziyade belki kaynağı hakkında fikir sahibi olanlar vardır diye yazdım bu konuyu... ayrıca dertler paylaşılacağı gibi korkularda paylaşılabılınır diye düşünüyorum...
insanları korkuya sevketmek benim görevim değil... işgüzarda değilim!...

yıkanmayan insan kokusu o.. bütün İstanbul buram buram kokuyor maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…