allah hepimizi korusun canım... benimde etrafım gökdelenlerle çevrili... kaçacak bile yer yok!... dua ediyorum sabahtan beriUmarım deprem habercisi falan değildirbenim evim 15. katta ve depremlerde gondol gibi sallanıyor
Yok canım moralini bozma.kızlar bende anadolu yakasındayıım dun aksam saat 10 sıraları kaynak kokusu gibi metalimsi bir koku duymuştum... bugunde istanbulun bazı semtlerinde kükürt kokusu duyanlar olmuş... herkesin aklına deprem korkusu gelmiş haliyle benimde öyle... çünkü deprem öncesi bazı gazlar açığa çıkabılıyormuşmoralim bozuk zaten panik atak var? bu kokuyu duyan arkadaşlar oldu mu acaba?
heyy ne zman olacağını kimse bilemez :) bence şuan korkundan vazgeç canm ama deprem ülkesiyiz bu gerçeği kabullenmeliİstanbulda deprem olursa bursada sallanır ve yurtta yalnızım.Şuan çok fena korktum
kokuyu aldık demekten ziyade belki kaynağı hakkında fikir sahibi olanlar vardır diye yazdım bu konuyu... ayrıca dertler paylaşılacağı gibi korkularda paylaşılabılınır diye düşünüyorum...
insanları korkuya sevketmek benim görevim değil... işgüzarda değilim!...
ama bu sitede hemen açılan konunun karşıtı yorum çıkıyor ben iyi niyetimle yazdım kaygımı paylaşmak için kimse ortak olmak zorunda değil yorum yapanlara teşekkürler ama bilinçsizce yermekte hoş değil ben en iyisi konu içeriğimi değiştireyim insanları korkutan palyaço damgası yemeden daha fazlaTamam yahu sakin olun
Konu sahibi deprem korkusundan mı nedir fazla gergin gibisin, baktım hayret bişeysinle başlamışsın ünlemlere de devam ediyorsun işgüzar da değilim demişsin sanki biri sana işgüzar demiş gibi
Herkes aynı düşünecek diye bir kaide yok
Bende bişey yapamayız gibisinden kısmet dedim mesela
Bi koku var ama deprem olabilir de olmayabilir de , koku olmasa da bu böyle
Nasip
saol canım guzel yorumun ıcın cok teşekkürlerYok canım moralini bozma.
Ben de akdenizde yaşıyorum. 1 hafta 10 gün toz bulutunun için de yaşadık göz gözü gormuyordu sokağa zor ciktik evler toz içinde kaldı karşı sokağı goremiyorduk yok deprem habercisi vs dediler ama öyle çıkmadı.
Karşıt yorumlar hep olur, zaten birden çok gözden bakmak için açılır konularama bu sitede hemen açılan konunun karşıtı yorum çıkıyor ben iyi niyetimle yazdım kaygımı paylaşmak için kimse ortak olmak zorunda değil yorum yapanlara teşekkürler ama bilinçsizce yermekte hoş değil ben en iyisi konu içeriğimi değiştireyim insanları korkutan palyaço damgası yemeden daha fazla
evet haklı olabilirsin bende yanlış anlaşılmaya fırsat vermeden konumu azıcık değiştirdim.... saygılar canmKarşıt yorumlar hep olur, zaten birden çok gözden bakmak için açılır konular
Karışmak için yazmıyorum ikiniz yorumlaşırsanız daha zıt gidilebilir diye araya girdim sadece
Sana direk milleti korkutmak için açtın dememiş zaten korkabilirler demiş, nitekim yurttayım tekim ve korkmaya başladım diyenler de çıkmadı değil
Milleti korkutmak olamaz amacın eline ne geçebilir zaten ama bu da seçenekler arasında hani
Boşverin, koku olsa da olmasa da depreme müsait bir yerdeyiz maalesef.
Bi ara deprem çantaları meşhurdu ondan edinin bi de dua edin, başka da yapılacak birşey yok
El feneri de atBen de çok korkuyorum ama yapacak bir şey yok, konuşmayınca olmuyor mu? 3 harfliler mi deprem ? En azından ben bugün deprem çantası hazırlamaya karar verdim...
evet haklı olabilirsin bende yanlış anlaşılmaya fırsat vermeden konumu azıcık değiştirdim.... saygılar canm
bana mı anlatıyorsun enkaz altında kalmış biri olarak... travmayı atlatamadım eski konularıma baktysan anlamıssındır cnm... bende bıraz onyargılı davrandım kusura bakma...ama gerçekten hemen saldırıya hazır beklıyor bazı üyelerimiz... allah hepimizi korusun kısa ve netİnan okuyunca bile kötü oluyorum. amacım kimseyi germek yermek falan da değil.
Geçen sene deprem olmuştu yaz başı galiba 8. katta oturuyorum ve evi terkettim 10 gün
He geri gelmedin mi dersen geldim tabi.
Umarım anlatmaya çalıştığım anlaşılmıştır.
Tavsiyem korkma. Sonuçta bizim elimizde olan bir şey değil maalesef.
hahaaa :) cok tatlısın cnm :) allahın izniyle öyledir zaten bende öyle düşünuyorum kötüye yormamak lazımkızlar sakin olun. Benim kocamın çoraplarından yayılıyordu o koku. yıkadım geçti
Şaka bir yana ben kokuyu almadım, ama depremle alakası olduğunu sanmıyorum. öyle olsa önceki depremlerde önlem alınırdı. Sis in fazla yoğun olmasıyla alakalı bir durum olabilir belki.
link atıyım ozman cnmhaber değil konun link yok konu kapanır
kokuya gelince acaba yağmur falan yagdımı yagdıysa kanalizyasyon falan taşmış olabilir.
link atıyım ozman cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?