istanbulda duyulan garip koku

Belkim gaz çıkışı gerçekleşmiştir ve deprem ötelenmiştir 10-15 sene :)

Kizlar tamam da kokuyla depremin ne alakasi var? Fabrikadan falan geliyodur

ama avrupa yakasında anadolu yakasının bazı semtlerınde de duyulmuş koku
Yetkili yerleri arayabilirsiniz kuruntu yapmanin anlami yokki.Çok düşünüyorsanız arayın bi yerleri böyle kuruntu yaparak olacaklara engel olunmaz ki içinizi böyle rahatlabilirsiniz

Bir ara deniz suyu çekildi avcılar da yıllarca olan şey ama nedense hemen depremmi diye başlık attı anahaber bültenleri. Yada çekmece gölü yeşile döndü diye. Oturduğum yere yakın İGDAŞ tesisi var mesela. Bazen tüm ilçe ve çevre İlçeler doğalgaz kokuyor hemde evdeki kadar hafif değil. Söylenenlere göre doğalgaza koku veren o esansımsı şey orda katılıyormuş. Bazen cılkını çıkarınca görevliler çevreye yayılıyor muş. Ben milletin yalancısıyım. Ama deprem senaryosundan daha mantıklı tabi.

Ben gece 3 te hastaneye gittim 4 gibi eve döndüm sokakta ağır bir koku hissettim kükürt gibi. Ama avrupa yakasındayım hemde anadolu yakasına uzak kısmında

Bir teorim var. Salgın hastalık falan önlemek için kanalizasyon lar ilaçlanmış olabilir mi.

geçmiş olsun öncelikle canım... evet kötüye yormak istemıyorum bende iyi düşünelim iyi olsun mantığındayım... radon gazı deprem öncesi salgılanan bir gazmış ve bu kokusuz bir gazmış yani sanırım o değil tek açıklama bu elimdeki biraz da olsa içimi rahatlattı ama...allah bizleri korusun

Evet ben beylikduzu tarafindayim cok koti gqz kokuyordu hayir bu kokuyu anneme kabul ettirene kadar cnm cikti :) allahtan komsularda duyuyormus igdas i cagirmislar :) bir ara kafayi yedim sandim dedim ulkeye birsey attilar

Evet ben beylikduzu tarafindayim cok koti gqz kokuyordu hayir bu kokuyu anneme kabul ettirene kadar cnm cikti :) allahtan komsularda duyuyormus igdas i cagirmislar :) bir ara kafayi yedim sandim dedim ulkeye birsey attilar
allah korusun canım açıklansada yüreğimize su serpseler

Kokuyu bilemem ama gökyüzüne bakın kızılsa ama bulut kızıllığı demiyorum gökyüzü kızılsa o kızıllık depremden önce havaya yükselen gazlardan olurmuş gökyüzüne bakın kokunun bir suru sebebi olabilir

arkadaslar gecmıs olsun deprem olmus 5.5 buyuklugunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…