- 16 Mayıs 2015
- 340
- 184
- 103
- Konu Sahibi Ladyblonde
-
Normalde gittiğin kişiye teklif etsen gelmez mi? Ekstra para vereceğini söylersin.Fikri olan varsa yazsin lütfen bende biliyorum.bu devri vs. Evde annem ,eşim olacak ev ortami rahat old.için istiyorum
canim vardida gelmiyor simdi bir havalara girdi benimde ihtiyacim var.bu ara evdende cikamiyorum bebislerime bisi olmasin diye yerleşme evresinde cunkuNormalde gittiğin kişiye teklif etsen gelmez mi? Ekstra para vereceğini söylersin.
agda şart mı ? tüy dökücü yap ? yada sen neden yapamıyorsun? hatta bırak yereleşme evresinde kalsın öyle.. makasla kısalt.canim vardida gelmiyor simdi bir havalara girdi benimde ihtiyacim var.bu ara evdende cikamiyorum bebislerime bisi olmasin diye yerleşme evresinde cunku
tüy dökücü zararliymis sanirim mecbur kalirsam öyle yapcam napimagda şart mı ? tüy dökücü yap ? yada sen neden yapamıyorsun? hatta bırak yereleşme evresinde kalsın öyle.. makasla kısalt.
50 tane alernatif var..
Sen ağdacı evime gelsin diye buraya konu açarsan Allah muhafaza evine birileri gelir ama ağdacı olmaz. Ne organize işler dönüyor bu ülkede. Allah korusun.Merhaba arkadaşlar su an hamileyim ve hijyen acisindan kuaföre gidemiyorum.evde bitin malzemelerde mevcut bildiğiniz tanidiginiz varsa yardimci olabilir misiniz??
agdacilar erkek herhalde sizin bulunduğunuz yerde. Bildiğiniz varsa söyleyin yoksa eleştiri yapmak için yazmayin ne kotu kalpli insanlar varyaSen ağdacı evime gelsin diye buraya konu açarsan Allah muhafaza evine birileri gelir ama ağdacı olmaz. Ne organize işler dönüyor bu ülkede. Allah korusun.
bak hanım. ben senin iyiliğin için konuştum. buradan ağdacı arıyorum diye yazarsın; evine birileri gelir; ya evini soyar, ya sana zarar verir. bence kötü kalpli olan sensin. hemen neler de düşünmüşsün. Benim aklıma ilk gelen hırsızlık ve darp olmuştu halbuki. erkek ağdacı ile ne alakası var.agdacilar erkek herhalde sizin bulunduğunuz yerde. Bildiğiniz varsa söyleyin yoksa eleştiri yapmak için yazmayin ne kotu kalpli insanlar varya
bende biliyorum kendime göre önlemlerin var demekki fikrin varsa şöyle yoksa sus lutfenbak hanım. ben senin iyiliğin için konuştum. buradan ağdacı arıyorum diye yazarsın; evine birileri gelir; ya evini soyar, ya sana zarar verir. bence kötü kalpli olan sensin. hemen neler de düşünmüşsün. Benim aklıma ilk gelen hırsızlık ve darp olmuştu halbuki. erkek ağdacı ile ne alakası var.
sana ilber ortaylı hocanın meşhur lafı ile cevap vermek isterdim ama neyse.bende biliyorum kendime göre önlemlerin var demekki fikrin varsa şöyle yoksa sus lutfen
+1sana ilber ortaylı hocanın meşhur lafı ile cevap vermek isterdim ama neyse.
bende sana ne cevaplar veririrmde dua et hamileyim sinirlerini bozamam simdi sayfadan git yorum filan yazmasana ilber ortaylı hocanın meşhur lafı ile cevap vermek isterdim ama neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?