İstanbulda eve gelebilecek tanidiginiz agdaci varmi?

Ladyblonde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
340
184
103
Merhaba arkadaşlar su an hamileyim ve hijyen acisindan kuaföre gidemiyorum.evde bitin malzemelerde mevcut bildiğiniz tanidiginiz varsa yardimci olabilir misiniz??

Fikri olan varsa yazsin lütfen bende biliyorum.bu devri vs. Evde annem ,eşim olacak ev ortami rahat old.için istiyorum

Epilatörlerin traş başlığı var onlardan varsa sende onunla kısalt bence idare et bi süre, jilet gibi zarar vermez kıl-tüy yapısına

Bu da tavsiyem olsun, bebişler de hayırlı olsun

canim vardida gelmiyor simdi bir havalara girdi benimde ihtiyacim var.bu ara evdende cikamiyorum bebislerime bisi olmasin diye yerleşme evresinde cunku
agda şart mı ? tüy dökücü yap ? yada sen neden yapamıyorsun? hatta bırak yereleşme evresinde kalsın öyle.. makasla kısalt.
50 tane alernatif var..

Merhaba arkadaşlar su an hamileyim ve hijyen acisindan kuaföre gidemiyorum.evde bitin malzemelerde mevcut bildiğiniz tanidiginiz varsa yardimci olabilir misiniz??
Sen ağdacı evime gelsin diye buraya konu açarsan Allah muhafaza evine birileri gelir ama ağdacı olmaz. Ne organize işler dönüyor bu ülkede. Allah korusun.

Sen ağdacı evime gelsin diye buraya konu açarsan Allah muhafaza evine birileri gelir ama ağdacı olmaz. Ne organize işler dönüyor bu ülkede. Allah korusun.
agdacilar erkek herhalde sizin bulunduğunuz yerde. Bildiğiniz varsa söyleyin yoksa eleştiri yapmak için yazmayin ne kotu kalpli insanlar varya

agdacilar erkek herhalde sizin bulunduğunuz yerde. Bildiğiniz varsa söyleyin yoksa eleştiri yapmak için yazmayin ne kotu kalpli insanlar varya
bak hanım. ben senin iyiliğin için konuştum. buradan ağdacı arıyorum diye yazarsın; evine birileri gelir; ya evini soyar, ya sana zarar verir. bence kötü kalpli olan sensin. hemen neler de düşünmüşsün. Benim aklıma ilk gelen hırsızlık ve darp olmuştu halbuki. erkek ağdacı ile ne alakası var.

bende biliyorum kendime göre önlemlerin var demekki fikrin varsa şöyle yoksa sus lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…