İstanbulda eve gelebilecek tanidiginiz agdaci varmi?

Agresif değilim.hanfendi gayet kadinca birşey sordum ihtiyacim olduğu için söylemek var söylemek var dalga geçer gibi eleştiri yapmak hichos değil.sizbilirsiniz ama bence ...... Vs gibi tavir sergilense basim ustune

Hangi yorum dalga geçer gibi?

Sizin alıntılayıp sinirlendiğiniz mesaj gayet iyi niyetli ve insanî burdan bakınca.

tüy dökücü zararliymis sanirim mecbur kalirsam öyle yapcam napim
tüylü kal -makasla kısalt? jilet yap. istedikten sonra herşey yapılır. sen takmışsın agdaya.
epilasyon aletkerinin tras bıracagı gibi başlıkları var onlardan tak varsa sür gitsin (ki biri yazmıştı sana)
yada malzemeleri topla agdacına git orada yapsın.
kendin yap agdanı ?

Tamam canim sagolasin yapici yorumun icin
Bu ne agresiflik ya hu?

İyi niyetle yazılmasa yorumlar hadi neyse diyelim de, neden sırf yorumlar istediğiniz amaca hizmet etmedi diye insanları azarlıyorsunuz?

Ya sandım ki 30 haftalıksın eğilemiyorsun falan.
4 haftalıkmış
Vajinal bakacaklar diye di mi bu acelen
Kendin yap, yapamıyorsan jilet kullan.
İlla ağda diyorsan kap malzemeleri koş ağdacıya.

Bide ocak 2017 annelerine gel, orda keyfimiz yerinde sinirsiz mis gibiyiz.

evde annenin eşinin olması yeterli değil maalesef. ben birgün denk geldim kadın kameraya almış..
dalga geçiyorlardı .. ya üstünde kamera olsa.. eşin napabilir annen napabilir..
belki bana kızacaksın ama insaniyet namına yazmak istedim.

bende senin gibi düşündüm

ayy hele şükür bir anlayan cikti beni aynen acelem ondan geliyorum sağol tatlimmmm

Hamileliğin daha çok yeni neden risk alıyorsun şimdilik bırak dağınık kalsın jilet ile idare et yada.
Sonra zaten sıkıntılı süreç geçince yakınlarda bir yerde gidip konuşup bulabilirsin

Hamilelik doneminde cilt hassas oluyor diye biliyorum jiletle makasla al iz kalmaz en azindan o surecte. Arkadasim yaptirmis morluk kaldi.

Riski, güvenilir olmamasını vs. geçtim de İstanbul gibi büyük bir şehirde biz size nasıl tavsiye verelim ? Benim ağdacım eve gelir şahanedir ama atıyorum o Beylikdüzü'nde siz Kadıköy'desinizdir ya da bunun gibi. Buradan bulamazsınız ayrıca daha sadece bir aylık mı hamilesiniz ben mi yanlış anladım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…