- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Ladyblonde
-
Ne alakasi var demeden edemiycem ortalik vurguncu soyguncu dolu tek tehlike senin dusundugun degil kiagdacilar erkek herhalde sizin bulunduğunuz yerde. Bildiğiniz varsa söyleyin yoksa eleştiri yapmak için yazmayin ne kotu kalpli insanlar varya
tüylü kal -makasla kısalt? jilet yap. istedikten sonra herşey yapılır. sen takmışsın agdaya.tüy dökücü zararliymis sanirim mecbur kalirsam öyle yapcam napim
Bu ne agresiflik ya hu?
İyi niyetle yazılmasa yorumlar hadi neyse diyelim de, neden sırf yorumlar istediğiniz amaca hizmet etmedi diye insanları azarlıyorsunuz?
tüylü kal -makasla kısalt? jilet yap. istedikten sonra herşey yapılır. sen takmışsın agdaya.
epilasyon aletkerinin tras bıracagı gibi başlıkları var onlardan tak varsa sür gitsin (ki biri yazmıştı sana)
yada malzemeleri topla agdacına git orada yapsın.
kendin yap agdanı ?
ağdacılar erkek mi yazmışagdacilar erkek herhalde sizin bulunduğunuz yerde. Bildiğiniz varsa söyleyin yoksa eleştiri yapmak için yazmayin ne kotu kalpli insanlar varya
ağdacılar erkek mi yazmışherhangi bi kadın hamile birini etkisiz hale zor getirir çünkü haklısın yani
canim vardida gelmiyor simdi bir havalara girdi benimde ihtiyacim var.bu ara evdende cikamiyorum bebislerime bisi olmasin diye yerleşme evresinde cunku
tesekkur ederim(evden çıkamayacak kadar) bu kadar riskli bir durumunuz varsa ağdayı boşverin. başka bir yöntem deneyin.
bende senin gibi düşündümYa sandım ki 30 haftalıksın eğilemiyorsun falan.
4 haftalıkmış
Vajinal bakacaklar diye di mi bu acelen
Kendin yap, yapamıyorsan jilet kullan.
İlla ağda diyorsan kap malzemeleri koş ağdacıya.
Bide ocak 2017 annelerine gel, orda keyfimiz yerinde sinirsiz mis gibiyiz.
ayy hele şükür bir anlayan cikti beni aynen acelem ondan geliyorum sağol tatlimmmmYa sandım ki 30 haftalıksın eğilemiyorsun falan.
4 haftalıkmış
Vajinal bakacaklar diye di mi bu acelen
Kendin yap, yapamıyorsan jilet kullan.
İlla ağda diyorsan kap malzemeleri koş ağdacıya.
Bide ocak 2017 annelerine gel, orda keyfimiz yerinde sinirsiz mis gibiyiz.
İnternet üzerinden ağdacı araman çok riskliMerhaba arkadaşlar su an hamileyim ve hijyen acisindan kuaföre gidemiyorum.evde bitin malzemelerde mevcut bildiğiniz tanidiginiz varsa yardimci olabilir misiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?