İstanbul'da Fal - Falcılar

Dışarda bi hayat var ve devam ediyor
ben biraz okuyayım, sonra hazırlanıp çıkayım ..
falcılara ayırdığım c.tesi günümü kendime ayırayım :80::80::80:

ben bugün gitmedim diye p.tesi bi ton fırça yicem bırak hayat bana güzel olsun
ayrıca sana komisyonlu önerdiğim işi araştır
eccüg daha buralardayım. acıklancak gerçekleri merak ettim :89:

hayat size güzel olsun diye görev başındayımmmm canım gez dolaş barışayım bi defterler feda olsun sana :)) aklımda tatlım merak etme, b.kişi iş de olursa süper olacak ikimiz için de...
bende gerçekleri bekliyorummmmm, büyümüz eksikti :))))

ben dualarıma devam edem o zaman herşey mangırlar için ayh senin mutlulugun için
şaka maka ben fal baktırmayalı 1 aya yakın oldu he eferim bana ,sevdim kendimi

Arkadaslar ve site yoneticileri, herkese merhaba;

Ben burada yazılanları okuyunca sok oldum. Yani zar zor kazandıgım bir lokmacık maasımın bir kısmını, bu zor gunlerımde bir umut ugruna falcılara verdim. Evet gelecegı bır tek Allah bilir, ama kimi zaman simdi O nun ne dusundugunu ya da neden beni kırdıgını ogrenmek için gittim daha cok.

Sizlerden ricam; eger bizi bir şekilde kandırdıgınızı dusundugunuz falcılar varsa lutfen bunları acık ve net soyleyın, donen oyunları anlatın ki biz de bir daha aynı hatayı yapmayalım.

ben farklı anlamışım pardon şekerim muayyen günlerimdeyim idare et :)

aşk acısı menem bişeydir
sizi her acınızdan fazla üzer hastalıktan ölümden işten güçten
ve bu acıyı yaşarken insan herşeyi yapabilecek konuma gelebilir nitekim ben kendimi aklı selim bir insan sanarken intiharın eşiğinden döndüğüm günü hatırlarım
yine bu acıyı çekerken her söylenene de inanmaya başlarsınız ben bilimle uğraşan bir insan olmama rağmen nasıl çıktıysa bu forumda adı hiç geçmemiş birine fal baktırırken senin üzerinde büyü var dedi kurşun döktürmen gerekir dedi e tabi bi de kurşuncu ismi ve numarası önce garipsedim hayatımda hiç yaptırmadığım birşey
e kızım senin sürekli başın ağrıyor bak bi döktür nasıl rahatlayacaksın
hayatta da başım ağrımaz halbuki, e başladık döktürmeye bir olmaz en az üç derken:94:
sonra tüm falcıların diline dolandı mı bu seninkine büyü yapmışlar meselesi ama sadece adı geçenler değil, bildiğin cafe falcısı ya, isim verdi "al bu kız seninkine yaptırmış", e salak kızım senin zaten şüphelendiğin kişi o değil mi, ne için inanırsın elin falcısına
kimi dedi dua oku, kimi dedi buğday nohut, kimi kurşun, kimi hoca
kimi yaptıranı söyledi, kimi yapanı, kimi oturduğu semti, ben de hafiye gibi dolandım durdum başı kesik tavuk gibi
hatta bi kere gidip ex sevgiliye "sana bunu yapmışlar işte" bile dedim sen aslında bu insan değilsin, güldü sadece
her 10 falcıdan 4ü diyor böyle birşey, burada da çok adı geçti bunların, bakın para ister vermeyin inanmayın kanmayın diye
gel gör ki çoğumuz bir dönem inanmışızdır bi dönem
çok şükür olayım da bitti fal maceram da bitti inanma maceram da
şimdi Allaha şükrediyorum benim istediğim değil de onun uygun gördüğü oldu diye
en son bi falcı teyze işte büyü var şu kadar paraya bozarım dediğinde he teyzem yaparsın dedim ben kapatayım şimdi soracak sorum kalmadı dedim
Allah hepimizi bu dönemlerde onun sınavında aldığımız zayıf nottan affetsin, dönecek mi dönmeyecek minin cevabını bizden birine sorduğumuzdan, bi metalden medet ummamızdan vs
kimse sütten çıkmış ak kaşık değil, kimse kimseyi suçlayacak yargılayacak durumda değil bu forumda
hı iş özel hayatı açığa dökmeye gelirse, bu forumda maalesef herkes herkesin açığını biliyor, hiç tanımadığınız bir üyeyi falcı size öyle bir tarif ediyor ki yolda görseniz sen bu nickli üye mi diye sorarsınız, bu çok ayıp birşey üstelik bir suç.
bazıları yalan söylendiğini düşünüyor ben bir falcının bu forumdan bir üyeye benim hakkımda bilgi verdiğini ve onun da bana ortada hiçbi sebep yokken bu site aracılığıyla imada bulunduğunu söyledim. hatta bu üye bu olaydan utandığını ve bi daha bu foruma girmeyeceğini o falcıdan da hayatının sonuna kadar bahsetmeyeceğini söyleyerek editöre mesaj atıp üyeliğini iptal ettirdi
bende bu forumun bilinmeyen ilişkilerinden çarpık düzeninden sıkıldım fal baktırmasam da sevdiğim bikaç kişi için giriyordum buraya artık da girmeyecem
burada bizlerin arkadas falcıların mesafeli olması gerekirken kimin eli kimin cebinde nolduğu bilinmeyen bir düzen oluşmaya başladı , dilerim biran önce düzelir

Aman allah'ım burada neler olmuş böyle...
Halbuki ilk başlarda okumaya başladığımda masum bi yer olduğunu düşünmüştüm.
:)))))eeee aptalım ben ya :))))))))kimin eli kimin cebinde belli değil...
Bende burda bilgi alarak bir çok falcı ya gittimm..
Hatta elmira ya bile...bana çokda güzel fal baktı memnun kaldımmm....verdiği tarihler tutmadı ama gidişat şu an iyii...gerçi benim baktırdığım bütün falcılar aynı şeyi söyledi..barışacaksınız ama hiç birinin verdiği tarih tutmadı...
Dilek+tasula+roza+imam+emine+elmira gibi daha baya da var ama aklıma gelmedi şu an...

Ama şu konudan bende rahatsızım...şu kişi bana iyi baktı dediğimde hemen birileri yok hayır o hiç iyi değil falan filannn olumsuz şeyler yazıyor..ya sen bana yorum yapacağına baktırdığında yazzz..sürekli bi şeylerin dikte edilmesi hoş değil.

forum forum olmaktan çıkmış rant olayına dönmüş buraya herkes bir derdi olduğu için ,birazda eğlencesine kendi kendine vakit geçirmek yazıyor derdini ama işin içine kişisel çıkarlar girince ne verilen isimlere güven kalıyor nede insanların buraya birşey yazmak içinden geliyor bence,herkesin bunun eninde sonunda fal olduğunu %100 gerçeklik içeremeyeceğini ve fanatiklik yaparak bi yere varılmayacağını anlaması gerekiyor , biri önerir baktırır geçersin ,söz söyleneye saldırmak yada reklam yapmak son derece basit ve çirkince davranışlar bence....

1 haziranda arkadaşımla burda adını öğrendiğim taksim symbol cafedeki Tarık'a gittik.. ama tarık yoktu can var dediler iyi o olsun dedik.. ikimize de süpperr baktı kızlar şok olduk.. söylediği herşey hayatımızla bağlantılıydı.. hiç adı duyulmamış can böyleyse Tarık kimbilir nasıl diye merak ettik :) bidahki sefere Tarık'ı yakalarız umarım..

Erkek falcılara inanmıyorum ve güvenmiyorum. Biliyorum önyargı ama hislerim böyle... Yani denk gelirsem baktırırım cafelerde filan iş olsun diye belki ama özellikle bir erkek falcıya gitmem. Zaten falcıların çoğu şarlatan, erkek olanları daha da üçkağıtçı geliyor bana. 6. his sadece bazı kadınlara verilen bir armağan bence, hisleri kuvvetli erkek yoktur pek, zaten erkekler genellikle yüzeysel varlıklardır, detaycı ve derin düşünemez, hissedemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…