İstanbul'da Fal - Falcılar

ben farklı anlamışım pardon şekerim muayyen günlerimdeyim idare et :)

memnuniyetle idare ederim efenim

evet erkek falcılara bende önyargılıyım. 2 kere baktırmışımdır. biri burdan duydugum ve eglencesine baktırdğım niko idi tam fiyasko :) ne gülmüştüm ya.

birde yıllar yıllar öncesine öylesine bakılmış bi fal. o cocuk iyiydi ama ne adını hatırlarım ne de tipini. o zamanlar eğlencesine baktırırdım :82:

son 2 aya kadar hep eğlencesine baktırırdım :84:

hala fala göre yönlendirmiyorum hayatımı ama duyduklarımı çok daha çok ciddiye alıyorum :78: belkide yanlıştır.

kadın veya erkek sonuçta bu devirde kimseye güvenemiyoruz.falcılıkta kolay para kazanma yolu olarak görünüyor.düşünün bir kişiye 20 dakika zaman ayırıp bakan kişi günde 5 kişiye fal baksa 100 dakikada 100 lira kazanır.ayda 3000 lira elde eder.günümüz şartlarında 3000 lirayı kazanmak hiçte kolay değil.bu nedenle kadın erkek herkese güvenilmiyor.benim düşüncemde bu.

selam arkadaşlar bende bu kartal soğanlıktaki emine ablanın methini çok duydum ve fal baktırmak istiyorum bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim nerdedir???teli nedir ???? randevu alıp bir an evvel gitmek istiyorum çok ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden tşk...

Nişantaşı sembol hande ye baktırdım bayağı iyi gibi geldi bana aharf filan verdi ,bildi gibi çoğu şeyi bide aynı yerde yağmur diye birine baktırdım o çok saaladı gibi bir üsür şeyi ben anlattım ama hande çok positif ve iyi bakıyomuş gibi geldi önceki sayfalarda söz eden olmuş hande den memnun kalanlar yazarsa sevinirim kızlar öptüm sizi çok ....

selam kartaldaki falcı eminenin methini çok duydum giden baktıran varsa bilgi veririrse çok sevinirim bende baktırmak istiyorum acil ihtiyacım var telini bilen arkadaşlar varsa verebilirlermi acaba şimdiden çok tşk...

6 ay dan fazla olmustu burcuya baktırmayalı ve kımsenın falı tam olarak cıkmadı desemde falı cıkan tek kısı vadesı vadesıne burcu ıdı....ee bende artık tum umıtlerım tükenmiş,vazgecmıs olmamama ragmen kalktım gittim bugun burcuya....gene cok basarılıydı hayatımdakı 2 kısıyı de harf vererek bıldı 1 ının donecegını soylesede evlılık olmayacak dedı hepsı ıcın vadeler verdı umarım cıkar falı gercı umıtlenmıycem artık kabullendım herseyı ama....

neyse ee baktırmısken ve diplerdeyken dedik bir de güle gidelim en son 1 aydan fazla olmustu neyse herzamankı seylerı söyledi herkes dönmeyecek desede dönecek evlenıceksınız dedı...ınsallah umut fakırın ekmegıdır

şu kağıt numarası başarılıydı etkilendim bayağı....

sonuc ıtıbarı ıle baktırdım baktırdım ama dönmeyeceğını bana tescıllesınler dıye baktırdım artık umudum yok kabulledım belkı bazen burda sert yorumlar yapıyor olabılırım ama kendımın ve bir çok kişinin buradaki 1 yıl önceki halini görüyorum çoğu kişide bazennn....üzülüyorum herkes bir umut pesınde güzel bir söz duymak istiyor bende böyleydim ama biz bu umut pesınde beklerken onlar hayatlarına devam edıyorlar bızım omrumuz onları beklemekle gecıyor,4 yıldır bekleyenler vardı burda zamanında işte bu yüzden istiyorum ki kimse falcılara umut baglamasın,kimse güzel zamanlarını birinin ugruna acaba dönermi diye gecırmesın ama olmuyor tabııı....Ben 6 aydan fazla bekledım döndü döndü de ne oldu ıste gene yok hemde ben gönderdim bu sefer...hayat olacagına varıyor ınsallah herkes ıcın güzel şeyler olur...herkes mutlu olur....

merhaba arkadaşlar,
bugün arkadaşım ile azata gittik. bakırköye arkadaşımın falı çok başarılıydı çok şaşırdık gerçekten kendisinin ismini ve erkek arkadaşının ismini aynen söyledi. bir sürü şey bildi hayatına dair benimkine gelince bende dre bildiği bir sürü şey oldu ama bende isim söylemedi mesela babamın hayatta olmadığını altı aydır büyük sıkıntı içinde olduğumu ve bunun gibi bir çoğu doğru şey söyledi gelecekle ilgili söylediklerini bekleyip görücez artık. yalnız bende nikah görünmediğini söyledi mesela halbuki ben evliyim kendisine de söyledim zaten bi tek onda takıldım ben kararsız kaldım o yüzden belkide size bir faydası olur bunların...

birde sorum olacak bilenlere neslihanın, dejavunun ve çiğdemin bilgilerini bana mesaj atarmısın iyi geceler

birde şunu eklemek istedim geçen günü kadıköyde la porte cafde ayhana fal baktırdım kesinlikle berbat öylesine bakıyo burç yorumluyor resmen sakın gitmeyin benden söylemesi paranıza yazık

Burcu tam olarak nerede bakıyor tarif edebilirmisin?, randevu falan gerekiyormu acaba ?

Burcu tam olarak nerede bakıyor tarif edebilirmisin?, randevu falan gerekiyormu acaba ?

Aynı Burcu'dan bahsediliyorsa, Burcu Kadıköy angels da idi... Randevu fln gerekmiyor...
Bende Angelsda Zeynepe baktırmıştım beğenmemiştim... Burcu'yu denemedim benim favorim Güldür... Ama uygun fiyatlı olduğu için Burcu'yu da angel'ın dediklerinden sonra deneyebilirim... Aslında normal şartlarda ben artık Gülden başka kimseye baktırmıcam... fal olayına inancımı kaybettim, Gülün dediklerini yaşadım... Ama Gül'e de körü körüne inanmıyorum, yinede onunla konuşmak beni rahatlatıyor...

Forumun tekrar eski sakinliğine kavuşmasına çok sevindim...Yönetimin bu konu hakkında açıklık getirmesinden de çok rahatladım.

Bir falcı size (yada bana) çok mu iyi baktı , hatta falcıyla gide gele samimiyetinemi inanmaya başladınız, Çıkan fallarıNIZ olduğu için onu sevmeye mi başladınız...hatta diyelim ki vazgeçilmez favoriniz mi oldu BIRAKALIM size (yada bana) şahsa suçlama yapılmadığı müddetçe favori falcınız hakkında olumsuz yorumlar yazılsın...yazılıyor...yazılacaktır da..bunun için savunmaya geçmek hatta saldıraya geçmenin hakikaten faydası olmadığını açıkça gördük... hatta ve hatta biz seviyoruz aman savunalım derken reklam yapıldığı,gruplaşma oluştuğu düşünülerek olumsuz eleştiri yapanların daha çok antipatisini toplayıp daha da karalanır hale geliyor..bu sizin (bizim) sevdiğimiz falcının bence daha çok ekmeğiyle oynanmasına yol açıyor..Bir zaman gelir sizin (ya da benim) gittiğimiz bir falcı birileri tarafından şiddetle tutulurken bizim için tam bir fiyasko olur..o zaman siz de( ben de) bilemediğini yazarızz...yazıyoruz...yazacağızda... Geçen gün ki olay ilk defa yaşanmadı..Emineler,Güller,Enfaller...vs vsss... içinde yaşandı bugün beğenmeyenler tarafında olanlar o zaman beğenenler tarafındaydı..Yani bizim kavgamızda olan valla billa da falcılara oluyor.. Bu sefer kim iyi kim kötü kim beter hepten karışıyor..Hatta bazen kurunun yanında yaşın bile yandığını gördüm..Falcılarr gelir burayı okur , sahısları hakkından konuştuğumuz için gayet doğal olarak burayı açar ve takip ederler..kendilerini ona göre yönlendirirler...Siz de (ben de ) bunu bilerek hareket edersek sorun olmaz.Film yapımcıları en sıradan forum sitelerini bile kaçıncı sırada oldukları için incelerler, bu da bana göre böyle bir durum. Ayrıca ben bu yönetimin artık kötü içerik butonuyla birlikte sıkı denetlendiği kanısındayım yani öyle artık kolay kolay önüne gelen 2-10 nick alıp reklam falan yapamaz,azıcık reklam yapsa hemen patlar bu konuda benim içim açıkçası rahat..Bu arada neden kadınlar için askerlik gibi bir kavram yok iyice anladım:))) yok anamm yokk.:))))iyi sabahlar...

ben seviiyorum handeyi memnunum kendisinden :)

uzun zamandan beri formu tam okuyacak zamanim yoktu is yogunlugumdan dolayi ama bugün okuduklarim beni tam anlamiyla sok etti... yaziyorum cünkü bazilarinin degimiyle elmiracilardan biri benim galiba....
insanlari itham etmek kimsenin haddine düsmemis
evet bende elmira ya baktirdim... SON DERECE MEMNUN KALDIM DEDIKLERINI HEPSI OLMADI HENÜZ BEKLEMEM GEREKEN BAZI SEYLER VAR AMA BIR COGU CIKTI NE YANI SIMDI CIKMADI MI DIYEYIM! HATTA ÖYLE KI IZNE GELDIGIMDE EVINE GIDIP TEKRAR BAKTIRDIM... NE BEN ELMIRA DAN RANT SAGLARIM NEDE KADINI TANIRIM... AMA ISINI TÜM SAMIMIYETIYLE YAPTIGINI DÜSÜNÜYORUM...

cikan fal haberlerini yazmaya korkar olduk acaba reklamci mi yoksa falci mi diye damgalanacagiz diye...
formda hep yazdim kimlere gittigimi kimlerin söylediklerinin ciktigini genelde herkesin baktigi fallardan memnun kaldim bazilari cok cok iyi bakti bazilarindan cok fazla memnun kalmadim ama cok büyük beklentilerle fal baktiran biri degilim... adi üstünde fal gaibten birseyler duymak istiyoruz ama eline garantili olacak diye senet vermiyorlar sonucta... umut diyoruz... zorla kimse girtlagimiza sarilip bana parani ver falina bakayim demiyor sonucta biz kendimiz gidiyor biz ariyor biz baktiriyoruz...
elimira yi önceden tanimiyordum telefonda bakimi begendim dedikleri cikinca tekrar aradim baktim gene memnun kaldim kalktim evine gittim... cok zor sartlarda yasiyor gercekten bu isi cocuklarini büyütebilmek okutabilmek icin yapiyor oglu rahatsiz onu tedavi masrafini cikarabilmek icin calisiyor... ben orada oturdugum iki saat boyunca önceden fal baktiran ve sirf soru somak icin arayip kart actiran kac tane telefon konusmasina sahit oldum ... kimseni özelini de bana anlatmadi gidip iceriden konustu bakimi yapti geri geldi... hatta gikini bile cikarmadan bakmasina sasirdim cünkü baktiktan sonra aksamina bile aradiginizda firca ceken parani yatir gene bakayim diye o kadar cok falci varki... kimseyi 75 tl verdik diye satin almiyoruz... ve ben elmira nin isini hakkiyla yaptigina inaniyorum... olur kimine cikar kimine cikmaz kimine güzel bakar kimine kötü ama bir insani bu derece karalamanin anlami yok bence... sonucta o insan da bu isten para kazaniyor...

mercan da emine de olgu da nr larini buradan aldigim bakim yaptirip cok memnun kaldigim falcilar... hatta olgu yla emine ye de izne geldigimde gittim onlardan memnun kaldim simdi ben hepsini adami reklamcisi taraftari mi oluyorum...

haaaaa ücü de ayni seyleri söylediler ama sirf sevgilin geri dönecek demediler ISIM EVIM AILEM HASTALARIMLA ilgili söyledileri dogruydu cikti cikmaya da devam etsin insallah...

elmira nin girip siteye yazmasina gelince ben gayet normal karisladim sonucta giyabinda buradan konusmalar suclamalar yapilinca o da haliyle girip kendini savunma hakkina sahiptir... hem bende falci olsam hergün beni sizi kadinlar kulübü diye bir siteden önerdiler telefonunuzu onlardan aldim diye arasalar bende o siteye girer en azindan merakimi dindiririm ki kaldi ki site öncesinde o kadar seviyeli o kadar eglenceliydi ki ben bile sabah gözümün capagiyla girip okuyordum simdi günlerce ugramadigim oluyor

Teşekkür ederim denizden, kadıköyde tam nerede çok bilmiyorum o tarafı, boğanın ordamı? yoksa çarşının ordamı söylersen sevinirim.güle bende baktırdım biraz başından savar gibi geldi bana yarım yamalak isim söyledi verdiği tarih aralığının bitmesine 10 gün falan var. başka arkadaşların dediğine göre haftası haftasına yaşayacaklarını söylüyormuş ama bende 2 aylık bir zaman dilimi verdi topu topu 5 cümle söyledi, o kadar beklemeye ve uzak bir yolu tepmeye çok deymedi benim açımdan. umarım senin gönlüne göre çıkar söyledikleri :)

Merhaba Elanit'in telefonunu alabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…