ben farklı anlamışım pardon şekerim muayyen günlerimdeyim idare et :)
Erkek falcılara inanmıyorum ve güvenmiyorum. Biliyorum önyargı ama hislerim böyle... Yani denk gelirsem baktırırım cafelerde filan iş olsun diye belki ama özellikle bir erkek falcıya gitmem. Zaten falcıların çoğu şarlatan, erkek olanları daha da üçkağıtçı geliyor bana. 6. his sadece bazı kadınlara verilen bir armağan bence, hisleri kuvvetli erkek yoktur pek, zaten erkekler genellikle yüzeysel varlıklardır, detaycı ve derin düşünemez, hissedemezler.
6 ay dan fazla olmustu burcuya baktırmayalı ve kımsenın falı tam olarak cıkmadı desemde falı cıkan tek kısı vadesı vadesıne burcu ıdı....ee bende artık tum umıtlerım tükenmiş,vazgecmıs olmamama ragmen kalktım gittim bugun burcuya....gene cok basarılıydı hayatımdakı 2 kısıyı de harf vererek bıldı 1 ının donecegını soylesede evlılık olmayacak dedı hepsı ıcın vadeler verdı umarım cıkar falı gercı umıtlenmıycem artık kabullendım herseyı ama.....
Burcu tam olarak nerede bakıyor tarif edebilirmisin?, randevu falan gerekiyormu acaba ?
Nişantaşı sembol hande ye baktırdım bayağı iyi gibi geldi bana aharf filan verdi ,bildi gibi çoğu şeyi bide aynı yerde yağmur diye birine baktırdım o çok saaladı gibi bir üsür şeyi ben anlattım ama hande çok positif ve iyi bakıyomuş gibi geldi önceki sayfalarda söz eden olmuş hande den memnun kalanlar yazarsa sevinirim kızlar öptüm sizi çok....
Günaydın,
Savunma, övme, reklam ya da herhangi bir şey değil şimdi yazacaklarım, sadece yukardaki soruya cevap.. Elmira'yı yerlere göklere sığdıramayan demeyelim, ama insanlığını ve baktığı falı beğenen bir forum üyesi olarak kaç gündür işimin yoğunluğu nedeniyle forumu okuyamıyorum, forumda olmak, forumu okumak, buradaki hoş insanlarla fikir ve duygu paylaşmak benim hobim, işim değil. Bu nedenle burada birileri yazı yazdığında hemen müdahale etmek gibi bir şansım ve amacım yok.
Daha önce de yazdım, Elmira'ya çok fal baktırdım, ve burada adım ya da özelimle ilgili hiç bir ima, anlatım vb rastlamadım. Keza falı bktırdığım kişilerle ilgili olarak bile onların hayatındaki 3. kişilerle ilgili görüyorsa da bana hiç bir yorum yapmadı. Yani tanımadığı insanlara bile saygısı olabildiğini düşünüyorum.
Konu Elmira da değil benim için, burada fal, falcı, mutluluk paylaşmak için bulunuyorken, insanlara saldırmanın gerekliliğini anlamıyorum. Kızdıysanız açın telefonu, ya da gidin evine hesap sorun. Fal baktırmak için bunu yapabilen, haksızlık ya da saygısızlığa uğradığında da aynı şeyi yapabilir diye düşünüyorum. Kaçınız arayıp hesap sordu ?
Sevgili Yönetmen, koyduğunuz kurallara saygım sonsuz, ama çok uzun zamandır forum üyesi olan ben bile, sizinle irtibat kurup bu karalamalara dur diyebileceğimi sizin yazınızdan öğrendim. Kaldı ki bu kuralı bilmeyen ve iftiraya uğradığını düşünen bir insanın savunma yapmak istemesi çok doğal diye düşünüyorum. Belki de üye kaydederken bununla ilgili bir hatırlatma, bilgilendirme ya da uyarı yazısı yer alabilir.
Herkese süper bir hafta sonu diliyorum, sevgiler
Aynı Burcu'dan bahsediliyorsa, Burcu Kadıköy angels da idi... Randevu fln gerekmiyor...
Bende Angelsda Zeynepe baktırmıştım beğenmemiştim... Burcu'yu denemedim benim favorim Güldür... Ama uygun fiyatlı olduğu için Burcu'yu da angel'ın dediklerinden sonra deneyebilirim... Aslında normal şartlarda ben artık Gülden başka kimseye baktırmıcam... fal olayına inancımı kaybettim, Gülün dediklerini yaşadım... Ama Gül'e de körü körüne inanmıyorum, yinede onunla konuşmak beni rahatlatıyor...
gönderdim canım...herkesin frekansı farklıdır malum sen de biliyorsun. elmira bana mevcut durum ve geçmiş, aile vb şeylerde hiç açıklayıcı bir şey söylemedi. bana kötü baktı kısaca. elanit çok iyi nokta atışları yaptı. not aldığım 2 sayfaya baktım geçmiş ve şu an mükemmel. ama şöyle bir durum var, elanit 3 harflilerle baktığı için şu anı ya da geçmişi tutturması çok normal. pek şaşmaz bu durumda yani mucize değil aslında herkese çok iyi tutturması. bu sebepten ikisi arasında bir kıyaslama yapmak doğru olmaz. elmira kartlar ve hisleriyle bakıyor yanılma payı daha yüksek. tabii bu demek değil ki elanit'in söylediği her şey çıkacak. elanit'e baktırırsan eminim iyi bakacaktır 3 harflilerden dolayı.yalnız gelecek muamma bence her ikisinde de...şu an için detay istiyorsan başka şeylerin de yardımı olduğuiçin elanit daha çok yardımcı olabilir derim. geleceği de bekleyip göreceğiz.
serartas burcuya ne zaman gıtmeyı dusunuyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?