İstanbul'da Fal - Falcılar

bugun angels cafede burcuya gıtmeye karar verdım ama sonra baktım ayfer hanım yogun ona baktırdım guzeldı ben begendım..

önerin için sağol ddemir10, eğer ben gittiğimdede yoğun olursa ayfer hanımıda düşünürüm. burcu çok geçti daha önce o nedenle öncelikle ona baktırayım istiyorum. bu nedenle hafta içi erken çıkabileceğim 2 gibi falan bir saate gidersem daha tenha olur belki, tam olarak yerini tarif edebilirmisin arkadaşım.

Son düzenleme:
Kızlar ortalık pek karışmış, takip edemedim bu günlerde..

Tek söyleyeceğim fala göre yaşamayın hayatınızı. Bekliyoruz bi yandan belki secret yapıyoruz ya.. (ki umut kırmayı hiç sevmem ama..) Evet çıkabilir, çıkmaz denen de yaşanabilir.

Bende Elmira'nın falı çıkmadı söyleyeyim.

Canım benim yazdığını görmedim... Dün geceden beri girmedim çünkü doğal olarak seçim kargaşası fln...
Angels sahil tarafında pazar yeri, balıkçıların olduğu yerden Modaya doğru çıkılan bi yol vardır... Tualsan diye bi yer vardır köşede, Muhsin Bilyap diye bir sanatçının dükkanı var... Onun orda Moda'ya doğru çıkarken köşede kalıyor... Yani Boğa'nın o taraflarda değil...
Baktırırsan yorumlarını bekleriz =)

Bana da telini yollarmısınızzzzzzzz?
Nasıl nerde bakıyor

arkadaslar kadıkoyde nostradamus olgu, cafe inn semra, zeynep denendi bunları deneyen we memnun kalan warmı?
Kadıkoyde baska falcı onerebılceğınız bır yer kaldımı?
Sac bas yolmak artık yenı hobım..

Merhaba arkadaşlar,ben döndüm cezam bitmiş.
Öncelikle şunu söylemek isterim ki, mesleğim gereği çok gruba üyeyim,böyle üyelikten atılma ya da banlanma benzeri bir uygulama görmedim.Bu uygulamanın demokratik olmadığını düşünüyorum,çünkü buraya üye olanlar ilkokul çocuğu değil, böyle cezalandırma buradaki kişilerin, kişilik haklarına saygı duymamaktır.Ha bir de benim üyeliğim tamamen iptal ettirilse de,ben yine forumu okur , istediğim bilgiyi alırım,ama çıkan ya da çıkmayan fal haberlerimi paylaşamam, bu da forumun amacına ulaşamamasından başka hiçbir sonuç çıkarmaz ve kimilerinin ekmeğine yağ sürer.

Bu arada site yönetimi siteye laf etmemle ilgili bir yorum yapmış,biz sizin sırrınızı açığa çıkarmıyoruz,siz bu siteden samimi olduklarınızla paylaşmışsınız gibi bir yorum yapmış.Bir kere ben site yönetiminin sırrımı yaydığını falan düşünmedim,böyle bir imada dahi bulunmadım,ikincisi de bu siteden yüzyüze tanıyıp,sır paylaştığım kimse yok.

Tüm bunlar dışında olayı aydınlatmak için yaptığı çalışmalardan dolayı site yönetimini tebrik ediyorum, resmen olayın eğrisi doğrusu, neyin ne olduğu ortaya çıkmış,site yönetimine doğruyu ortaya çıkarmaya çalışan bu adaletli tavrı için teşekkür ediyorum.

Anlamıyorum bazı arkadaşlar ya konuyu anlamıyor ya da anlamak istemiyor,benim karşı durduğum olayda her şey o kadar netti ki,tamam hepimiz aynı olayları yaşıyoruz da, tam benim başımdan bir olay geçmişken,bunu böyle harfi harfine tahmin etmek ve öylesine yorum yapmak ihtimal dışı, hadi taş çatladı da böyle bir ihtimal oldu,birileri benim durumumu bilmeyerek! Genel yorum yaptı diyelim, o ateşli savunmalar zaten olayı açıklamaya yetti.Bu kadar net bir durumu, yok negatiflik,alınganlık,yarası olan gocunma,yok incir çekirdeğini doldurmama olarak yorumlayan zihniyete,hı tamam sizin anladığınız gibi olsun deyip,uğraşmaya gerekli bir konu olarak görmüyorum,yarın kendi başlarına geldiklerinde görür,anlamadıklarını ya da anlamak istemediklerini anlar herkes

Ben sabırlı olmaya çalıştıkça,bana saldırıldıysa elbetteki cevap veririm,bundan da doğal bişey yok.

Gelelim kimileri falcılar buraya üye olsun haklarıdır diyor,falcı üye olacaksa bile kendi ismiyle açıkça üye olsun,ben buyum desin ama bu durumda bile biri falım çıkmadı dediğinde onun özelini açıklayamaz,ha şundan şundan çıkmamıştır,yok şunu bekle diyemez,o zaman buraya üye olmasının falcıya ne faydası var?hiççç.

Burda yapılan kirli bir oyun, falcı ya takma isimle buraya üye oluyor ya da yandaş bulup kendini savunduruyor, bu durma don sallamak yetmez,kusma imgesi varsa ben bu durum üzerine kusmak istiyorum.

Gelelim size iyi bir habere, bende çıkan bir fal haberi var.Mercanın esas oğlan için şöyle olacak dediği bişey oldu ve bunu başka hiçbir falcı demedi,diğerleri de bu durumla ilgili benzer bişeyler söyledi,yani durumun olumsuzluğunu tahmin ettileri ama onun böyle bir sona ulaşacağını mercan dedi,bundan sonrası için olanları yazacağım.Şimdi bana mercan taraftarı deyip saldırmak isteyenler hiç çabalamısın,ben mercana fal baktırdıktan hemen sonra faldan çok da memnun kalmadığımı yazmıştım.100 lira etmez demiştim,çünkü soru cevap gibi baktı, benim duymak istediklerimi söylediğini düşünmüştüm ama işte böyle bir çıkan durumla karşılaştım,sizler de bilin istedim.bakalım neler olacak bundan sonra...

minik hanımmm derhal topiğine gel msn gel bişe gel

yoksa ellerimi belime koyar başlarım hanımmmmmm hanımmmmmmm diye söylenmeye

ister reklamci diyin ister baska birsey ama cikmasini hic istemedigim bir fal haberi daha... dün elmira nin söyledigi ve benim günlerce aglayip olmasin diye dua ettigim bir olay vardi o maalesef cikti... dün geceden beri aglamaktan gözlerim sisti ama en azindan söyledigi diger güzel seyler de cikar ümidim var... ama coooooooooookkkkk mutsuzummmmmm........

arkadaslar kadıkoyde nostradamus olgu, cafe inn semra, zeynep denendi bunları deneyen we memnun kalan warmı?

Kadıköyde boğanın oradakiş starbucks ın üst katında ir cafe var adını hatırlamıyorum orada asil hn var her zaman söyledikleri çıkıyor bugüne kadar 2 kere fal baktırdım ona hep söyledikleri çıktı

Kadıköy bence fos! Yani tüm falcılar fos zaten de neyseeee....
Cafe inn Semra mevcut durumu bilmişti gelecekle ilgili dediği hiç bişey çıkmadı... Zaten Cafeinn denen yer aşırı terbiyesiz bi yer, zamanında orada başıma gelen olayı yazmıştım...
Zeynep'de mevcut durumu biraz bilir ama onun da dediği hiç birşeyi yaşamadım... Pilav cafe Biriz hanım da aklımı okudu sanırım, direk istediğim herşeyi söyledi hiç bir dediği de olmadı... Aylar geçti herşey değişti zaten, o zaman istediklerimle şuankiler aynı da değil...
Angels Burcu'yu denemedim hakkında olumlu yorumlar var... Olgu'yu da denemedim nedense o cafeye gitmek içimden gelmedi kapısından döndüm...
Saç baş yolmak demişken? Kendi saçını başını mı yoluyorsun falcılarınkini mi?

falcı felan hikaye olmuyosa zorlamayacaksın.
en son elanite baktırmıştım. artık hayatı akışına bırakıyorum.
ne verirse kabulum. yok çok seviyormuş, yok siz ayrılamazsınız.
ben fal defterini kapattım.
hayatımda ki gidişat yeterince sinir bozucu ve ruh halimi alt üst eden bir durum.
bişileri öğrenmek için çabalamaktan yoruldum.
tek düze,belirsizliklerle dolu hayatıma devam edeceğim. yarın ne olacağını merak etmekten vazgecerek.
minik pes etti. derdi devayıda kimsede aramıyor artık.
bu sayfayıda takip etmeme gerek kalmadı.
kalbinizden geçen güzellikler sizinle olsun.
benimkiler benimle olmadı, bakalım hayat bana neler sunacak.
hoşçakalın. :79:

Ah minikim çok haklısın, bir umutla sarıldık işte şu falcılara ama hepsi fos... Akışına bırakmak lazım...
Akışına bırakırken, bir de çabuk pes etmemek lazım... Sen neşeli halini kaybetmemeye çalış yine...
Bizim ki de zaten fallara umut bağlamak değil, falcıları terapist olarak kullanmak... İşte bu nedenle de çok pahallısına kaçmamaya çalışıyordum hep... Gül benim terapistim, onunla konuşunca rahatlıyorum, bazen dediklerini de yaşıyorum... O yetiyor o yüzden...
Burayı da hala takip etmemdeki tek sebep sizin neşeniz ve aradaki tesadüfen çıkmış fallar ve güzel haberler...
Sen yinede gönlünü ferah tut... Herşey olacağına varır...

nisan ve mayıs olmak üzere 2 kez gittim olgu'ya. çok memnun kaldım. dedikleri oluyor. aşk hayatıyla ilgili söylediği şeylerin zamanı var, daha bekliyorum ama.
cafe inn semra ve zeynep'i bilmiyorum, ilk kez duydum hatta. nasıllar, nerede ve ne kadar?

biriz hanım bir ara angels cafe'deydi. o zaman baktırmıştım, o kadar kötüydü ki, söylediklerinin benimle alakası bile yoktu.

ben burcu'yu da deneyeceğim, gittiğim de paylaşırım. teşekkür ederim :)

Çok teşekkür ederim denizdencim. baktırırsam yorum yapıcam, burada adı geçen coğu falcı elmira, olgu, kadınlar kahvesi dilek, tarık vb gittim hepsi farklı sonuçlarda verse de bayX'in beni çok sevdiğini söylediler yanlız onların göremediği birşey varmış başka birinide çok seviyormuş. Allah büyük öğrendim bir şekil bunu o yüzden illa giderim diyemiyorum. Sadece bakırköy fincan kafede arzu 1 ay evvel falan baktırdım senden az önce biri bitmiş dedi benlen flört ederken o bayan varmış ama bana açıldıktan sonra varmı bilmiyorum o yüzden en yakın onun söylediği. ((((

ne oldu minik:44: falla ilgili olumlu gelişmeler vardı sende az kaldı diyordun umarım ters bir durum yoktur. herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…