bugun angels cafede burcuya gıtmeye karar verdım ama sonra baktım ayfer hanım yogun ona baktırdım guzeldı ben begendım..
önerin için sağol ddemir10, eğer ben gittiğimdede yoğun olursa ayfer hanımıda düşünürüm. burcu çok geçti daha önce o nedenle öncelikle ona baktırayım istiyorum. bu nedenle hafta içi erken çıkabileceğim 2 gibi falan bir saate gidersem daha tenha olur belki, tam olarak yerini tarif edebilirmisin arkadaşım.
merhaba arkadaşlar bende fala çok meraklı biri olarak sizinle paylaşmak istedim.benim yıllardır gittiğim rahman hoca diye biri var suya bakıyor ama gerçekten harika bakıyor garanti verebilirim ben çoğu kişiyi götürdüm çok çok iyi diyebilirim.sonra bakırköyde dejavu cafede yiğite fal baktırdım çok tatmin olmadım açıkçası 7-8 dk geçmiyor tek tek harf soruyor ki tutturamadıda söyle bakim neymiş falan dedi gıcık oldum bide acayip hızlı konuşuyor anlaşılmıyor.en son bugün gül hanıma gittim tiky cafede başlamış ama yinede gitmeden arayın derim ben çok bekledim çünkü şu an içinde bulunduğum durumu tek tek anlattı gelecekle ilgilide şeyler söyledi bakalım neler olacak bu arada gül hanım kahveye bakmıyor artk direk yüzüne bakıp patır patır söylüyor.bende numaraları var saydıklarımın isteyene verebilirim zemuszemus
serartas burcuya ne zaman gıtmeyı dusunuyorsun..
arkadaslar kadıkoyde nostradamus olgu, cafe inn semra, zeynep denendi bunları deneyen we memnun kalan warmı?
Kadıkoyde baska falcı onerebılceğınız bır yer kaldımı?
Sac bas yolmak artık yenı hobım..
arkadaslar kadıkoyde nostradamus olgu, cafe inn semra, zeynep denendi bunları deneyen we memnun kalan warmı?
falcı felan hikaye olmuyosa zorlamayacaksın.
en son elanite baktırmıştım. artık hayatı akışına bırakıyorum.
ne verirse kabulum. yok çok seviyormuş, yok siz ayrılamazsınız.
ben fal defterini kapattım.
hayatımda ki gidişat yeterince sinir bozucu ve ruh halimi alt üst eden bir durum.
bişileri öğrenmek için çabalamaktan yoruldum.
tek düze,belirsizliklerle dolu hayatıma devam edeceğim. yarın ne olacağını merak etmekten vazgecerek.
minik pes etti. derdi devayıda kimsede aramıyor artık.
bu sayfayıda takip etmeme gerek kalmadı.
kalbinizden geçen güzellikler sizinle olsun.
benimkiler benimle olmadı, bakalım hayat bana neler sunacak.
hoşçakalın. :79:
Kadıköy bence fos! Yani tüm falcılar fos zaten de neyseeee....
Cafe inn Semra mevcut durumu bilmişti gelecekle ilgili dediği hiç bişey çıkmadı... Zaten Cafeinn denen yer aşırı terbiyesiz bi yer, zamanında orada başıma gelen olayı yazmıştım...
Zeynep'de mevcut durumu biraz bilir ama onun da dediği hiç birşeyi yaşamadım... Pilav cafe Biriz hanım da aklımı okudu sanırım, direk istediğim herşeyi söyledi hiç bir dediği de olmadı... Aylar geçti herşey değişti zaten, o zaman istediklerimle şuankiler aynı da değil...
Angels Burcu'yu denemedim hakkında olumlu yorumlar var... Olgu'yu da denemedim nedense o cafeye gitmek içimden gelmedi kapısından döndüm...
Saç baş yolmak demişken? Kendi saçını başını mı yoluyorsun falcılarınkini mi?
bahsettiğimiz burcu o burcu zaten
benim şu anki duruma kendi elimle düşeceğimi 1 yıl önce o söylemişti
onun dediğini yaparsam devam edeceğini ama yapamayacağımı gördüğünü ve hayatımın tamamen başka yöne gideceğini söylemişti
dedikleri çıkınca oyle bi tuttum ki kendimi ama sadece 1 gün ve ondan sonra hayatım tepetaklak oldu
burcu iyi bir falcı ama sadece 1 kez gidilmeli
sonra 3 defa daha gittim ııh olmadı bi daha
Canım benim yazdığını görmedim... Dün geceden beri girmedim çünkü doğal olarak seçim kargaşası fln...
Angels sahil tarafında pazar yeri, balıkçıların olduğu yerden Modaya doğru çıkılan bi yol vardır... Tualsan diye bi yer vardır köşede, Muhsin Bilyap diye bir sanatçının dükkanı var... Onun orda Moda'ya doğru çıkarken köşede kalıyor... Yani Boğa'nın o taraflarda değil...
Baktırırsan yorumlarını bekleriz =)
falcı felan hikaye olmuyosa zorlamayacaksın.
en son elanite baktırmıştım. artık hayatı akışına bırakıyorum.
ne verirse kabulum. yok çok seviyormuş, yok siz ayrılamazsınız.
ben fal defterini kapattım.
hayatımda ki gidişat yeterince sinir bozucu ve ruh halimi alt üst eden bir durum.
bişileri öğrenmek için çabalamaktan yoruldum.
tek düze,belirsizliklerle dolu hayatıma devam edeceğim. yarın ne olacağını merak etmekten vazgecerek.
minik pes etti. derdi devayıda kimsede aramıyor artık.
bu sayfayıda takip etmeme gerek kalmadı.
kalbinizden geçen güzellikler sizinle olsun.
benimkiler benimle olmadı, bakalım hayat bana neler sunacak.
hoşçakalın. :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?