Çok teşekkür ederim denizdencim. baktırırsam yorum yapıcam, burada adı geçen coğu falcı elmira, olgu, kadınlar kahvesi dilek, tarık vb gittim hepsi farklı sonuçlarda verse de bayX'in beni çok sevdiğini söylediler yanlız onların göremediği birşey varmış başka birinide çok seviyormuş. Allah büyük öğrendim bir şekil bunu o yüzden illa giderim diyemiyorum. Sadece bakırköy fincan kafede arzu 1 ay evvel falan baktırdım senden az önce biri bitmiş dedi benlen flört ederken o bayan varmış ama bana açıldıktan sonra varmı bilmiyorum o yüzden en yakın onun söylediği.((((
arkadaşımın yogun ısrar uzerıne kokoş cafeye gitcem çok met edıyo gülşen hanım varmış hiç baktıran varmı nasıl ıyı mı paramın boşa gitmesinden korkuyorum ..
iyi günler arkadaşlar bu taksimde KOKOŞ CAFE hakkında ne diyorsunuz acaba bende fal baktırmak istiyorum .. Yardım edin lütfen ..
arkadaşlar geçen gün taksim mis sokakta ki Kokoş Cafe ye gittim . Orda Gülşen hanım vardı ve gerçekten etkileyici bir bayan . Söyledigi şeylerin hepsi hemen hemen çıktı. Sevgilimle kavga etmiştim arayıp aramıyacagını sordum söyledigi çarşamba günü saat 4 buçuk gibi arıcak senı dedi günü bildi saattede yarım saat fazla söyledi :) Ama gerçekten çok etkileyici ve çok iyi bir falcı yolunuz düşerse mutlaka ugrayın gerçekten çok iyi .Taksimde gittigim en iyi falcılardan biri . Kendisine burdan tekrardan çok teşekkür ederim :)
arkadaşımın yogun ısrar uzerıne kokoş cafeye gitcem çok met edıyo gülşen hanım varmış hiç baktıran varmı nasıl ıyı mı paramın boşa gitmesinden korkuyorum ..
Ne yapıyorduk gene don sallayalım diyeceğim ama beni kaba buluyorsunuz
:92:
Bana da bay X in beni çok sevdiğini söyledi gittiğim yaklaşık 15 falcı... =) Bende de sana benzer bi durum, biz bay X ile konuşmuyoruz yaklaşık 1 buçuk aydır... Gül de bana dedi ki şuan hayatında bir kız var ama mutsuz, seni seviyor ve özlüyor dedi... Haziran'ın 25 inde fln arayacağını söyledi... Bakalım bekliyorum... Bu dedikleri doğru mu hayatında kız varmı hala beni seviyor mu fln bilmiyorum tabi...
arkadaşlar geçen gün taksim mis sokakta ki Kokoş Cafe ye gittim . Orda Gülşen hanım vardı ve gerçekten etkileyici bir bayan . Söyledigi şeylerin hepsi hemen hemen çıktı. Sevgilimle kavga etmiştim arayıp aramıyacagını sordum söyledigi çarşamba günü saat 4 buçuk gibi arıcak senı dedi günü bildi saattede yarım saat fazla söyledi :) Ama gerçekten çok etkileyici ve çok iyi bir falcı yolunuz düşerse mutlaka ugrayın gerçekten çok iyi .Taksimde gittigim en iyi falcılardan biri . Kendisine burdan tekrardan çok teşekkür ederim :)
bak tek doğru laf etmişsin senin benle idrak yeteneğin farklı.ister aciz ol,ister olma,ister elmiranın en yakını ol ister hiç tanıma.ben sadece elmiranın falı çıkmadı dedim,senin nasıl öngörülerin varsa bu cümleden elmirayı arayıp arayıp soru sorduğumu tahmin ettin.yaptığın yorumları kime okutsan savunma olarak değerlendirir.ama ben alttan aldıkçaabarttın.sen hakaret etmedikçe ben etmedim ama herkesin bir sabrı var.seni uyku tutar tutmaz,söylediklerimi önemsersin ya da önemsemezsin bu önemli değil ki benim için...sen beni zaten kandıramazsın.haklısın seni utandırmak benim haddim değil,kimsenin haddi değil ki,bu kadar saldırgan olduğun için utanabilmek senin erdemin olabilirdi.bana ne ki ister utanma seni tanımam ve tanımak da istemem,ister rezil ol ister vezir banane.ama bana hakaret etmene izin vermem.en doğal hakkım olan yorum yapma hakkımı zedelemene izin vermem.senin gücün de yetmez buna.seni yakmakla ne uğraşıcam ateş olsam da fakat unutma sen benim cürmüm ne kadar bunu tahmin edemezsin,seni aşar:)aferin ilkokul sıralarındaki tartışmaları başarıyla geçtiğinde bugün geldğin konumdan belli merak etme sen bu tartışma hususunda prof. konumundasın.tebrik ederim.ama bence de bu hastalıklı durumdan kurtul sen.bu kadar terbiyesizliğin üstüne tamam ağız alışkanlığı ama bana cnm falan deme,çok şuursuz bir davranış bu.kendini başka şekilde ifade etsen bu konu kapanırdı benim için ama o kendini bilmez saldırganlığından sonra seni çözdüm ben hiçbir yorumun benim gözümdenegatif anlamda bile olsa bir değer kazanamaz.söylediğin tüm lafların toplamı ben de hep sıfır sonucuna ulaşıyor.
Elmira'yı tekrar arayıp soru sormayan yok, bu çok normal, tahmin edilmesi zor değil. Herkesin sonradan aklına soru geliyor tekrar arıyor. Ben de aramıştım ama seans dışı olduğu için doğru sonuç vermeyebilir demişti. Zaten üst süte baktırmış oluyorsun o zaman da.
bencede bu forumda laf ne anlanıo ne anlatılıo evet ben bi elmira fanatiğiyim kursun döküo fal bakıo kapıda fişleri ben kesiorum komisyon alıorum cok ihtiyacım var napalım hayat! hey allahım ya laf dokundurmayalım arkadaslar yine acıp ağzımızı kapamak zorunda kalmayalım bence! kim ne konusursa konussun bi laf vardır ... ürür kervan yürür... ben kendimi bilirim kim ne düşünürse düşünürbol sans...
bugün görüşüyoruzz :) o kadar aradan sonra ilk defa üstelik kendi geldi, istedi. elmira ve elanit'in dediği gibi, elanitin tarihi henüz dolmadan.. elmiranın tarihi geçti ama sonuç ve gidişat anlattığı gibi gelişiyor kızlar
bugün görüşüyoruzz :) o kadar aradan sonra ilk defa üstelik kendi geldi, istedi. elmira ve elanit'in dediği gibi, elanitin tarihi henüz dolmadan.. elmiranın tarihi geçti ama sonuç ve gidişat anlattığı gibi gelişiyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?