İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana da bay X in beni çok sevdiğini söyledi gittiğim yaklaşık 15 falcı... =) Bende de sana benzer bi durum, biz bay X ile konuşmuyoruz yaklaşık 1 buçuk aydır... Gül de bana dedi ki şuan hayatında bir kız var ama mutsuz, seni seviyor ve özlüyor dedi... Haziran'ın 25 inde fln arayacağını söyledi... Bakalım bekliyorum... Bu dedikleri doğru mu hayatında kız varmı hala beni seviyor mu fln bilmiyorum tabi...

arkadaşlar geçen gün taksim mis sokakta ki Kokoş Cafe ye gittim . Orda Gülşen hanım vardı ve gerçekten etkileyici bir bayan . Söyledigi şeylerin hepsi hemen hemen çıktı. Sevgilimle kavga etmiştim arayıp aramıyacagını sordum söyledigi çarşamba günü saat 4 buçuk gibi arıcak senı dedi günü bildi saattede yarım saat fazla söyledi :) Ama gerçekten çok etkileyici ve çok iyi bir falcı yolunuz düşerse mutlaka ugrayın gerçekten çok iyi .Taksimde gittigim en iyi falcılardan biri . Kendisine burdan tekrardan çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
selam kızLarr beylikdüzünde bildiğiniz iyi bi falcı var mıı en kısa zamanda acilen fal baktırmam lazım... yardımınıza ihtiyacım vaar

arkadaşımın yogun ısrar uzerıne kokoş cafeye gitcem çok met edıyo gülşen hanım varmış hiç baktıran varmı nasıl ıyı mı paramın boşa gitmesinden korkuyorum ..

iyi günler arkadaşlar bu taksimde KOKOŞ CAFE hakkında ne diyorsunuz acaba bende fal baktırmak istiyorum .. Yardım edin lütfen ..

arkadaşımın yogun ısrar uzerıne kokoş cafeye gitcem çok met edıyo gülşen hanım varmış hiç baktıran varmı nasıl ıyı mı paramın boşa gitmesinden korkuyorum ..

Ne yapıyorduk gene don sallayalım diyeceğim ama beni kaba buluyorsunuz

:92:

İnşallah herşey gönlüne göre olur hayırlısıyla. gülede baktırmıştım gül bu olmuycak sen başkasına aşık olucan dedi. ama hiç başka bir kız var falan demedi.daha önce yazmıştım çok üstünkörü baktı malesef. şimdi 2 aylık zaman dilimi 21 haziranda dolacak henüz kimseyle tanışmadım ama sıkı bir darbe yedim. keşke bilebilseydi bu durumu (((

vay beeeeeee....tam saatini bilen bir falcı:)çok inanılmaz vallaaa...şimdi tam saatini bilmesinden dolayı...tüm forum üyeleri koşa koşaaaaa gülşen hanıma gideceğini mi zanettim????:)))) hayal kırıklığına uğratacağım seni...niyetin ortada!!!

editör teşekkürler...bu şarkıyı kısa kesmenizden dolayı:)

Elmira'yı tekrar arayıp soru sormayan yok, bu çok normal, tahmin edilmesi zor değil. Herkesin sonradan aklına soru geliyor tekrar arıyor. Ben de aramıştım ama seans dışı olduğu için doğru sonuç vermeyebilir demişti. Zaten üst süte baktırmış oluyorsun o zaman da.

ya arkadaşım laftan anlamak bu kadar güç olmasa gerek,elmirayı tekrar aramak ya da bunun tahmin edilmesi elbetteki olası durumlar ama tam benim elmirayı aradığım gün ,ben sadece falım çıkmadı deyip başka bir açıklama yapmazken,benim onu aradığım mevzusunu açıp resmen laf laf üstüne laf dokundurmak normal değildi, yorum yapanların % 80 i olayı anladı, okuduğunu anlamak bu kadar güç olmamalı ya şöyle bir göz gezdirip okumuyorsunuz ki apaçık ortada olan bir şeyi anlamıyorsunuz ya da anlamak işinize gelmiyor,aman neyse ne kokmuş yemek tadında bu mevzu artık,senin de başına geldiğinde falanca falcııııı diye övüp,yok harika insan, bir de kurşun da döküyor vs. taraftarlıklarının üstüne biri de sen alfabede a var derken senin a den z ye bütün hikayeni yazarsa,öbürleri de sana alfabede a dan z ye harfler yok mu yalan mı derse, anlarsın , belkiiii,yani anlamak istersen....

bencede bu forumda laf ne anlanıo ne anlatılıo evet ben bi elmira fanatiğiyim kursun döküo fal bakıo kapıda fişleri ben kesiorum komisyon alıorum cok ihtiyacım var napalım hayat! hey allahım ya laf dokundurmayalım arkadaslar yine acıp ağzımızı kapamak zorunda kalmayalım bence! kim ne konusursa konussun bi laf vardır ... ürür kervan yürür... ben kendimi bilirim kim ne düşünürse düşünür bol sans...

kızlar günaydınnnn nasılsınız ben uzun zaman önce bu topicdeydim bir süre bakamadım kullanıcımla alakalı sorunlar oluştu yeni kullanıcı aldım kendime burcu'yu bu topicde ilk ben tanıttım hatta o kadar eskilerdenim neyse geçenlerde okurken olguya yapılan övgüler çok dikkatimi çekti geçen pazar günü gittim - bir arkadaşımla... izlenimlerim;

- ilk defa iskambil ile fal tecrübesi yaşadım :)
- geçmişle alakalı uzun uzun konuşmadı ama hayatımı etkileyen 1-2 nokta atışı yaptı ki kesinlikle doğruydu...
- mevcut zamanla alakalı aklımdakilerin çoğunu okudu çok iddalı yorumlar yaparak gelecekteki durumları anlattı (bakalım çıkacak mı)
- sorduğum sorulara net cevap verdi ...
- ama çok önemli bişi atladı mesela hamileyim bununla ilgili bişi görmedi :)) ama tahmini doğum tarihimi söyleyerek bugün hayatında çok önemli bişi olucak dedi
- genel olarak elektriği ve anlatırken kullandığı cümleler ile dayandırdığı iddalar mantıklıydı

ben kısacası beğendim söyledikleri çok yakın gelecek eğer çıkarsa tek tek detaylarıyla anlatacağım yeniden... tek olumsuz tarafı bence (fal müdavimi biri olarak) o falın 30 TL olmasıydı bence biraz pahalı ama olsun söyledikleri çıksın bi daha giderim :)))

fala inanmayın ama falsız da kalmayın :)))

Bu cümlenizdeki kullandığınız it ürür kervan yürür deyimde it ben mi oluyorum ? Kervan kervan götürüyorlar bunda sorun yok !

Problem burada karşıt düşüncelere SAYGI DUYULMAMASI !

Bunu bir anlatabilsek biz it olmaya razıyız. Sizin gibi düşünmeyenlere sadece saygı gösterin

Cımbızla aradan laf çekmek bu olsa gerek !

ne oluyo yaaaa bu forumda böyle gerginlik olmazdı kızlar yapmayın fal eğlencedir eğlence olarak kalsın böyle aslı astarı olmayan keyfi şeyler için kırmayın birbirnizi kim iyiyse iyi kim kötüyse kötü hem ayrıca herkes herkese bakamıyor ki mesela burcu benimle ilgili 10 maddenin 9 unu bildi ama görümceme söylediğinin 1 tanesi bile çıkmadı ama benimkini biliyo işte wallahi gerginliğin bu boyutlarda olduğunu görünce çok üzüldüm lütfen kırmayın daha fazla birbirinizi...

bugün görüşüyoruzz :) o kadar aradan sonra ilk defa üstelik kendi geldi, istedi. elmira ve elanit'in dediği gibi, elanitin tarihi henüz dolmadan.. elmiranın tarihi geçti ama sonuç ve gidişat anlattığı gibi gelişiyor kızlar

herşey istediğin gibi olsun cnm :)

çok sevindim canım senin adına
darısı başımıza diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…