aynı şey aynııı, yalnız bana 4 kişi çıkardı karşıma...sabredersen bununla olur dedi:) 1 kız 1 oğlan...vallahi şimdi sinirlendim cidden. bir daha tövbe ona.
an ve gecmiş elanit favorim elmirada öle ama gelecek off daha henüz denenmedi elanit cıkan cıkmayan yokmu kızlar...
laroxcum ben maalesef cıkmayanlardanım
zamanımı gecti cıkmadımı canım... zamana takılma dicem ama tabi olay cok dısındaysa bilemem???
kısaca ozetlersem canım; ılk baktırdıgımda ayrılık var dememıstı ve cok cok kısa bır sure sonra ayrıldık bız ve yanı senı sevmıyorum ıstemıyorum dıyerek O bıtırdı, bunu bılememıstı. Ama ben yıne merakımdan 2. kez baktırdım onda da arayacak, sevıyor donecek dedı ama yanı ımkansız otesı bır durum su an bu bızım ıcın.. Soyledıgı zaman da gectı zaten.
zamanımı gecti cıkmadımı canım... zamana takılma dicem ama tabi olay cok dısındaysa bilemem???
sana da esas oglanla ılgılı donecek mı dedı? verdıgı zamana cok var mı daha?
dönücek dedi cnm ama zamanıma cok var daha... gerci zamanlara takılmamayı öğrendim.. herkeze dönücekmi dio die merak ediosan yok öle bşy demio benim arkadasıma yok kızım keske öle olsa ama dönmicek demiş.. ki benden daha ii ayrıldı daha olası olayları...
dönücek dedi cnm ama zamanıma cok var daha... gerci zamanlara takılmamayı öğrendim.. herkeze dönücekmi dio die merak ediosan yok öle bşy demio benim arkadasıma yok kızım keske öle olsa ama dönmicek demiş.. ki benden daha ii ayrıldı daha olası olayları...
evet olumsuz konustugu var elanitin ama olumlu konustugu cıkıcakmıki olumsuz dedikleri cıkıcak olsn... ön görü dioruz işte neye göreyse ben anlamadım... mercanda mesela beni yerlere attı... görcez bakalım hangisi doru cıkcak ztn ya biri olcak ya biri=)
falda neymiş yahu
heh tam adamı cvp verdi=))
katre bana da öyle dedi sabredersen olur:)ne kadar sabtettiğimi bilebildimi onu bilmem ama şu anonun hangi şehirde olduğunu pat diye söylediğinde şok oldum,bana 2012 de düğün dedi:)Aldığım en erken düğün tarihi gülden...bu arada bana herkes 1 kız diyor, gül bir oğlan dedi...aynı şey aynııı, yalnız bana 4 kişi çıkardı karşıma...sabredersen bununla olur dedi:) 1 kız 1 oğlan...vallahi şimdi sinirlendim cidden. bir daha tövbe ona.
zodyak sokakta bakla açan teyzeler kadar bile bilmez,lütfen bunun tuzağına düşmeyin,büyü falan diye benden para kopardı.bir zodyak,iki recep kaplan,en zor günlerimde çok şaşkınken ikisi tarafından da kandırıldım,lütfen dikkat edin arkadaşlar,dediğim gibi her ikisinin de ne geçmiş,ne şu an ne de gelecek için bildiği tek laf yok...zodyak ın hiç bir söylediği çıkmadı baktıralı 3 yıl oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?