İstanbul'da Fal - Falcılar

aynı şey aynııı, yalnız bana 4 kişi çıkardı karşıma...sabredersen bununla olur dedi:) 1 kız 1 oğlan...vallahi şimdi sinirlendim cidden. bir daha tövbe ona.

off ya sımdı ben de sınır oldum; yanı sonucta nerelerden nerelere gıdıp ne paralar verıyoruz, dalga gecer gıbı

an ve gecmiş elanit favorim elmirada öle ama gelecek off daha henüz denenmedi elanit cıkan cıkmayan yokmu kızlar...

kısaca ozetlersem canım; ılk baktırdıgımda ayrılık var dememıstı ve cok cok kısa bır sure sonra ayrıldık bız ve yanı senı sevmıyorum ıstemıyorum dıyerek O bıtırdı, bunu bılememıstı. Ama ben yıne merakımdan 2. kez baktırdım onda da arayacak, sevıyor donecek dedı ama yanı ımkansız otesı bır durum su an bu bızım ıcın.. Soyledıgı zaman da gectı zaten.

zamanımı gecti cıkmadımı canım... zamana takılma dicem ama tabi olay cok dısındaysa bilemem???

hmm anladım cnmm olmamıs tabi... demekki gelecek için diilde bu fal an için baktırılmalı... ben en cok ona güvenmiştim cünkü... o kdr ayrıntı verince...

sana da esas oglanla ılgılı donecek mı dedı? verdıgı zamana cok var mı daha?

dönücek dedi cnm ama zamanıma cok var daha... gerci zamanlara takılmamayı öğrendim.. herkeze dönücekmi dio die merak ediosan yok öle bşy demio benim arkadasıma yok kızım keske öle olsa ama dönmicek demiş.. ki benden daha ii ayrıldı daha olası olayları...

canım ben 2. aradıgımda resmen dedım kı baska bırı cıksın artık bana desın kı baska bırı gırecek senın hayatına bu cocuk senın kaderın degıl, dedı kı bana yıne aynı tarıhı vererek sız evleneceksınız, bılıyorum dedı su an aklından bu ımkansız o benı sevmıyor kı dıyorsun dedı ama cok pısman olarak donecek dedı. Ben de baska bırını gormuyor musun ben de benı ıstemeyenı ıstemıyorum artık dedımi yok kızım yalan mı soylıyeyım bu cocuk senın kaderın, ne sen ondan ne o senden kopamazsınız dedı..

demiş yani, olumsuz konuşmuş...

evet olumsuz konustugu var elanitin ama olumlu konustugu cıkıcakmıki olumsuz dedikleri cıkıcak olsn... ön görü dioruz işte neye göreyse ben anlamadım... mercanda mesela beni yerlere attı... görcez bakalım hangisi doru cıkcak ztn ya biri olcak ya biri=)

orası öyle boşa çırpınıyoruz. her şey olacağına varacak zaten. bir şeyden vazgeçersin, tam da vazgeçmek değil aslında kendine odaklanırsın eskisi kdr üstüne gitmezsin o şeyin o zmn olur. bu bir kural değişmez. aslında stratejik davranabilsek çözücez bir şeyleri. kısırdöngüye bağladık böyle. çıktı mı çıkmadı mı diye. secret nlp falan bir şeylere yoğunlaşayım ben. hoaaaaaf

aynı şey aynııı, yalnız bana 4 kişi çıkardı karşıma...sabredersen bununla olur dedi:) 1 kız 1 oğlan...vallahi şimdi sinirlendim cidden. bir daha tövbe ona.
katre bana da öyle dedi sabredersen olur:)ne kadar sabtettiğimi bilebildimi onu bilmem ama şu anonun hangi şehirde olduğunu pat diye söylediğinde şok oldum,bana 2012 de düğün dedi:)Aldığım en erken düğün tarihi gülden...bu arada bana herkes 1 kız diyor, gül bir oğlan dedi...

kızlar bugün nihayetinde olguya da baktırdım...onun falı geçmiş için değil,şu an ve gelecek içinmiş,kartalar neyse onu gösterir dedi.bakalım dedikleri olacak mı...

zodyak ın hiç bir söylediği çıkmadı baktıralı 3 yıl oldu....
zodyak sokakta bakla açan teyzeler kadar bile bilmez,lütfen bunun tuzağına düşmeyin,büyü falan diye benden para kopardı.bir zodyak,iki recep kaplan,en zor günlerimde çok şaşkınken ikisi tarafından da kandırıldım,lütfen dikkat edin arkadaşlar,dediğim gibi her ikisinin de ne geçmiş,ne şu an ne de gelecek için bildiği tek laf yok...

İnsanoğlunda bilinmeyene, gayba bir merak vardır ve güzel şeyler de duymak ister ama fal haramdır. Gaybı da Allah'tan başkası bilemez fakat şöyle bir durum var bazıları cinlerden bilgi alabiliyor fakat o da ayrı ve derin bir konu... Günümüzdekilerin çoğu da sallama falcılar, paranızla günaha girmemenizi öneriyorum, yanlışım varsa affola...
Psikolog Mustafa TOPKARA'nın Bir genç kızın dramı kitabını okumanızı da tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…