selam kızlar, bugün Olgu'ya baktırdım. beğendim ...
yanlız aranızda olgu'nun dediklerini yaşayanlar varmı ?
İnsanoğlunda bilinmeyene, gayba bir merak vardır ve güzel şeyler de duymak ister ama fal haramdır. Gaybı da Allah'tan başkası bilemez fakat şöyle bir durum var bazıları cinlerden bilgi alabiliyor fakat o da ayrı ve derin bir konu... Günümüzdekilerin çoğu da sallama falcılar, paranızla günaha girmemenizi öneriyorum, yanlışım varsa affola...
Psikolog Mustafa TOPKARA'nın Bir genç kızın dramı kitabını okumanızı da tavsiye ederim.
yok arkadaşım yok yanlışın kendi adıma, ondan bu karmaşanın içindeyim. elime ayağıma dolandı her şey.
vaaar, 2 değişik şeyi yaşadım ve yaşadığım dönemde 1 aydır fal baktırmıyordum.
en son kadınlar kahvesi meryem'e gittim. isim bilmede gül gibi başarılı neredeyse. iki harf söyleyip çıkartıyor. bana söylüyolar gibi bişey söyledi, ama arkadaşıma da aynı harfleri söyleyip onunkinin ismini de bilince ezbere gittiğini farkettim. şimdiyi her falcı gibi bildi. ama genelde duyduğum kadarıyla bana da arkadaşıma aynı şeyleri söyledi verdi gazı kısaca, ve tabii ki burda okuduğum gibi sakkın kimseye anlatma yaşandı görüldü anlatırsanız tersi çıkıyor dedi. bilmesine bildi şu anı ama gelecek hakkında hiçbir dediğinin çıkacağını sanmıyorum zaten otomatiğe bağlamış aynı cümleleri söylüyor herkese. ama tebrik etmek gerek iki harf söyleyip aklındaki ismi bilmek çok zor ben denedim olmadı
Katre'ciğim sonrasında daha baktırmadın mı yani bu sıralar da olabilir ?
gerçi fal olayı da söylenilen şeyler kimine çıkıyor ... kimine çıkmıyor ...
banada hangisi olur bilemem artık
an ve gecmiş elanit favorim elmirada öle ama gelecek off daha henüz denenmedi elanit cıkan cıkmayan yokmu kızlar...
selam kızlar, bugün Olgu'ya baktırdım. beğendim ...
yanlız aranızda olgu'nun dediklerini yaşayanlar varmı ?
baktırdım tabii ki:) olgu'yu beğenirim ben...ilk baktığında söyledikleri çıkmıştı. diğerlerine çok sık aralarla baktırdım...henüz olan bir şey yok ama zamanı da var..
Hayır hiçbir dediği çıkmadı.
vaaar, 2 değişik şeyi yaşadım ve yaşadığım dönemde 1 aydır fal baktırmıyordum.
elanite ben baktırmadım,ısrarla en bunalım caresız kalıcagım anı beklıyorum..
ama cıkmayan fal ıstersenız eger arkadasıma dün evlenen eskı erkek arkadası için bu nikah olmayacak demişti...maalesef çocuk evlendi...
iyi bakıpta söyledikleri mi çıkmadı ?
yoksa falı mı hiç beğenmedin ?
bende baktırmıyacağım artık ...
çok baktırdım çünkü.... habire paralar gitti...
olgu da son baktırdığım kişi olucak ...
elmira, olgu , x cafe rana , sarmaşık cafe hasan bey aynı şeyi söylediler....
artık bekleme zamanı ....
x cafe rana'yı nasıl buldun? yıldızname'si süper bence, seni sana anlatıyo resmen.ama istediğin kişinin doğum tarihini alıp onun hakkında birşeyler yazıp görüyor ya, onla ilgili bir yaşadığımı anlatayım.
soracağım kişinin doğum tarininden emin değildim yine de aklımdaki ilk tarihi verdim. tam başlarken kişinin tipini yanlış tarif etti. herhalde yanlış tarih verdim böyle değil dedim aklımdaki diğer tarihi söyledim. bu sefer ten renginden başladı fena bi tarif değildi kafamdaki olumlu şeyi söyledi. mutlu ayrıldım tabi ama eve gelip baktığımda ilk söylediğim tarihin doğru olduğunu gördüm, doğru üzerinden yanlış söylemiş yani. yanlış verdiğim tarihin yıldıznamesinde de nasıl olduysa diğer söylediklerinin tersini dedi herhalde öyle olunca da çıkmış gibi oldu. söylediklerinin doğru çıkmasını çok istesem de çıkmadı çıkmayacak gibi de duruyor ve bir daha da gitmedim ona (bu tarih olayı olana kadar 3 kere gitmiştim gittikçe moralim düzeliyordu çünkü :)
bende hasan bey in orda bir kızla tanıştım onun tafsiyesiyle gittim çok memnunmuş hatta arkadaşlarından birini anlattı bana dediği şeyleri yaşamış öyle gittim bende.
gerçekten de rana hanım yıldıznamesi süperdi beni bana anlattı.
düşündüğüm kişi ile ilgili de çok şey bildi ..
yani sana da olumlu söyledikleri mi çıkmadı ?
dediğin tarih olayı nı bildimi canım ?
olumlu söyledikleri çıkmadı evet :/
bi kişinin doğum tarihini yanlış söylemişim, ona rağmen onun da yıldıznamesine baktı ve bana doğru gelen şeyler söyledi. istediğim şeyeri söylüyor diye düşündüm sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?