İstanbul'da Fal - Falcılar

yok arkadaşım yok yanlışın kendi adıma, ondan bu karmaşanın içindeyim. elime ayağıma dolandı her şey.

yok arkadaşım yok yanlışın kendi adıma, ondan bu karmaşanın içindeyim. elime ayağıma dolandı her şey.

Canım benim tövbe edersin, Allah'ın merhameti geniştir. Rabbim hayırlısıyla eline ayağına dolananlardan kurtarsın seni inşallah.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aslında ben bu konuda çok şey yazabilirim ama...
Bu piyasada müthiş paralar dönüyor, bu falcılar bunların hesabını nasıl verecek bilemiyorum.
İnsanları günaha sokuyorlar ve hatta Allah muhafaza şirke düşürme durumu olabilir. Bunun yanı sıra her bir kişiden aldıkları paralar...
Herkes kendi iradesiyle gidiyor diyebilirsiniz ama bazı insanlar bir bunalım döneminde, bazı sorunlarını çözemediği, beklenti içinde olduğu v.b... dönemlerde gidebiliyorlar. İnsanları, kendilerini o çaresiz hissettiği dönemlerde hem günaha sokup, hem paralarını alıp hem de umutlarıyla oynuyorlar.
Allah hayırlısıyla ıslah etsin.

vaaar, 2 değişik şeyi yaşadım ve yaşadığım dönemde 1 aydır fal baktırmıyordum.

Katre'ciğim sonrasında daha baktırmadın mı yani bu sıralar da olabilir ?

gerçi fal olayı da söylenilen şeyler kimine çıkıyor ... kimine çıkmıyor ...
banada hangisi olur bilemem artık

en son kadınlar kahvesi meryem'e gittim. isim bilmede gül gibi başarılı neredeyse. iki harf söyleyip çıkartıyor. bana söylüyolar gibi bişey söyledi, ama arkadaşıma da aynı harfleri söyleyip onunkinin ismini de bilince ezbere gittiğini farkettim. şimdiyi her falcı gibi bildi. ama genelde duyduğum kadarıyla bana da arkadaşıma aynı şeyleri söyledi verdi gazı kısaca, ve tabii ki burda okuduğum gibi sakkın kimseye anlatma yaşandı görüldü anlatırsanız tersi çıkıyor dedi. bilmesine bildi şu anı ama gelecek hakkında hiçbir dediğinin çıkacağını sanmıyorum zaten otomatiğe bağlamış aynı cümleleri söylüyor herkese. ama tebrik etmek gerek iki harf söyleyip aklındaki ismi bilmek çok zor ben denedim olmadı

yok sadece isim bilmiyor hisleri biraz kuvvetli...
şehir ismi biliyor ve evdeki birkaç konuyu da bildi aslında güzel bakıyor..
gelecekte tuttuğu da oldu bende ama herzaman tutmuyor...

Katre'ciğim sonrasında daha baktırmadın mı yani bu sıralar da olabilir ?

gerçi fal olayı da söylenilen şeyler kimine çıkıyor ... kimine çıkmıyor ...
banada hangisi olur bilemem artık

baktırdım tabii ki:) olgu'yu beğenirim ben...ilk baktığında söyledikleri çıkmıştı. diğerlerine çok sık aralarla baktırdım...henüz olan bir şey yok ama zamanı da var..

an ve gecmiş elanit favorim elmirada öle ama gelecek off daha henüz denenmedi elanit cıkan cıkmayan yokmu kızlar...

elanite ben baktırmadım,ısrarla en bunalım caresız kalıcagım anı beklıyorum..
ama cıkmayan fal ıstersenız eger arkadasıma dün evlenen eskı erkek arkadası için bu nikah olmayacak demişti...maalesef çocuk evlendi...

Son düzenleme:
baktırdım tabii ki:) olgu'yu beğenirim ben...ilk baktığında söyledikleri çıkmıştı. diğerlerine çok sık aralarla baktırdım...henüz olan bir şey yok ama zamanı da var..

evet bende beğendim..
falda çıkan aile ile bir konunun cevabını net verdi...
ve dediği gibi olucağının planı yapılmıştı zaten ...

vaaar, 2 değişik şeyi yaşadım ve yaşadığım dönemde 1 aydır fal baktırmıyordum.

bende baktırmıyacağım artık ...
çok baktırdım çünkü.... habire paralar gitti...
olgu da son baktırdığım kişi olucak ...
elmira, olgu , x cafe rana , sarmaşık cafe hasan bey aynı şeyi söylediler....
artık bekleme zamanı ....

canım elanıtın falı mıydı evlenmeyecek dıyıp evlendıgı; eger oyleyse o zaman en caresız anında bıle bosuna para verıp baktırma yazık bosuna umıtlenmekten baska bır ıse yaramıyor o zaman

Son düzenleme:
iyi bakıpta söyledikleri mi çıkmadı ?
yoksa falı mı hiç beğenmedin ?

geçmiş ve şuanla ilgili birkaç şeyi bildi... ama gelecekle dediklerinin hiçbiri çıkmadı.. özel hayatım olsun, iş hayatım olsun... hepsi fossss çıktı... 1 kere gitmiştim zaten.. daha da gitmeyi düşünmüyorum..

x cafe rana'yı nasıl buldun? yıldızname'si süper bence, seni sana anlatıyo resmen.ama istediğin kişinin doğum tarihini alıp onun hakkında birşeyler yazıp görüyor ya, onla ilgili bir yaşadığımı anlatayım.

soracağım kişinin doğum tarininden emin değildim yine de aklımdaki ilk tarihi verdim. tam başlarken kişinin tipini yanlış tarif etti. herhalde yanlış tarih verdim böyle değil dedim aklımdaki diğer tarihi söyledim. bu sefer ten renginden başladı fena bi tarif değildi kafamdaki olumlu şeyi söyledi. mutlu ayrıldım tabi ama eve gelip baktığımda ilk söylediğim tarihin doğru olduğunu gördüm, doğru üzerinden yanlış söylemiş yani. yanlış verdiğim tarihin yıldıznamesinde de nasıl olduysa diğer söylediklerinin tersini dedi herhalde öyle olunca da çıkmış gibi oldu. söylediklerinin doğru çıkmasını çok istesem de çıkmadı çıkmayacak gibi de duruyor ve bir daha da gitmedim ona (bu tarih olayı olana kadar 3 kere gitmiştim gittikçe moralim düzeliyordu çünkü :)

bende hasan bey in orda bir kızla tanıştım onun tafsiyesiyle gittim çok memnunmuş hatta arkadaşlarından birini anlattı bana dediği şeyleri yaşamış öyle gittim bende.
gerçekten de rana hanım yıldıznamesi süperdi beni bana anlattı.
düşündüğüm kişi ile ilgili de çok şey bildi ..

yani sana da olumlu söyledikleri mi çıkmadı ?
dediğin tarih olayı nı bildimi canım ?

Son düzenleme:

olumlu söyledikleri çıkmadı evet :/

bi kişinin doğum tarihini yanlış söylemişim, ona rağmen onun da yıldıznamesine baktı ve bana doğru gelen şeyler söyledi. istediğim şeyeri söylüyor diye düşündüm sonra.

Ben cafe zade armagana baktirdim..cok pozitif bi kadin o an icin baya rahatladim..herseyi cok bilenedi ama genel olarak tutturdu..tarot acti kartlari bende gordum guzeldi...dedikleri cikar mi bilmiyorum..cok kisa vadede verdi bakalim 1ay icinde olacak mi

taksim myra cafe'deki gül'e baktıran varsa onlardan da yorum almak isterim.

ben onla ilgili tecrübemi paylaşayım.

ilk gittiğimde yeşilköy gül gibi birden aklımdaki kişinin ismini söylemişti bi senaryo çizmişti bana ama dediklerinin hiçbiri olmadı. tekrar gittim bu sefer, o zaman da ilk gittiğimde gördüğü kişiyi hiç görmedi falda. boşver sen onu falan dedi yine de bazı şeyleri tutturuyor tavsiye edilebilir. bana direkt isim söyleyen ilk falcıydı. ha tabi beraber gittğimiz arkadaşım pek memnun kalmamıştı.

yanlız Rana hanım görmediyse tarihi, zaman vermiyor ...
bana söylediklerinde tarih veremedi ...

sana tarih vermişmiydi ?
belkide daha zamanı vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…