taksim myra cafe'deki gül'e baktıran varsa onlardan da yorum almak isterim.
ben onla ilgili tecrübemi paylaşayım.
ilk gittiğimde yeşilköy gül gibi birden aklımdaki kişinin ismini söylemişti bi senaryo çizmişti bana ama dediklerinin hiçbiri olmadı. tekrar gittim bu sefer, o zaman da ilk gittiğimde gördüğü kişiyi hiç görmedi falda. boşver sen onu falan dediyine de bazı şeyleri tutturuyor tavsiye edilebilir. bana direkt isim söyleyen ilk falcıydı. ha tabi beraber gittğimiz arkadaşım pek memnun kalmamıştı.
Ben cafe zade armagana baktirdim..cok pozitif bi kadin o an icin baya rahatladim..herseyi cok bilenedi ama genel olarak tutturdu..tarot acti kartlari bende gordum guzeldi...dedikleri cikar mi bilmiyorum..cok kisa vadede verdi bakalim 1ay icinde olacak mi
yanlız Rana hanım görmediyse tarihi, zaman vermiyor ...
bana söylediklerinde tarih veremedi ...
sana tarih vermişmiydi ?
belkide daha zamanı vardır...
neden bunu yapıyoruz ki anlamadaım valla. Baktırıyoruz dedikleri cıkmıyor ama merak edıp tekrar baktırıyoruz, bır umuda muhtac..
neden olmadığına dair mantıklı bişey söylesin yine olsun desin diye tabii ki :)) o anlık mutluluk için haftada neredeyse 3 kere 20 tl veya daha fazlaveriyodum paşa paşa
olmazsa olmuyo işte en sonunda kabullendim yine de bazen öylesine gidiyorum çok kapılmadan.
zaten hissettiklerimizin yansıdığını düşünüyorum, bu ara çok hafifim bi beklentim yok falcılar da hep "bununla olmaz başkası olucak " diyorlar :) önceden bayağı takık olduğum zamanlar hemen hepsi kesin olacak derlerdi.
angel edalım ben dün ilk defa yiğite baktrdm
sanırım sen bi ara baktırıyodun ona
bu arada bnm de esas oğlan evlendi -yani fallar yalan oldu-
ama dün yiğit evli ama seni düşünüyo boşancak ve sana geri döndüğünü görceksin dedi ama olmıcak -galiba bende başkası olcakmış-dedi
yiğitin falları çıkar mı en azından anı bilir mi
canım ya senın adına cok uzuldumbenımkı de yakında evlenır cunku, o yuzden yasadıgın uzuntuyu tahmın edebılıyorum
ınsallah baskası cıkar karsına en kısa zamanda.
evet penac82 tarifi yok son iki haftadr işte durup durup ağlıyorum
bi de biz aynı işyerindeyiz hergün görüyorum
artık bişi beklemiyorum ondan ama yiğit kafamı karıştırdı
ciddi bi ilişkiden çıktıktan sonra nasıl hemen evleniyorlar anlamıyorum
Ben de zaten bunu anlayamadıgım ıcın kafayı yedim bir muddet, nasıl ya nasıl olur dıyordum.
Adam; bana 1 gun oncesınde sensız bır dakıka bıle olmak ıstemıyorum, hemen evlen benımle senı cok sevıyorum dıyorken ertesı gun senı ıstemıyorum dedı ve terk etti..
Demek soyledıklerı seyler durust degılmıs, bunun tek acıklaması bu olabilir..
elanite ben baktırmadım,ısrarla en bunalım caresız kalıcagım anı beklıyorum..
ama cıkmayan fal ıstersenız eger arkadasıma dün evlenen eskı erkek arkadası için bu nikah olmayacak demişti...maalesef çocuk evlendi...
onun aklındakileri bilmiyorum ama kimse hissetmese böyle büyük şeyler söylemez bence
Söylemez olurlar mı? :)) Ne yalanları rahatça söyleyebilen, boş vaadleri nasıl rahatça verebilen insanlarla dolu bir dünyada yaşıyoruz. İstikrar görmediğiniz hiçbir erkeğin yanında bir sn bile durmayın benden size bir abla tavsiyesi olarak kabul edin bunu hepiniz, sizi istemeyen bunu dile getiren ve çekip giden bir insanın ardından 1 tl falcı parası bile harcamaya değmez. Ve lütfen kendinizi kandırmayın "hissetmese söylemezdi" şeklinde... Asıl hissetseydi ertesi günü tam tersi konuşup terk etmezdi, o terk ediş herşeyin yalan olduğunun göstergesi, maalesef bu çok açık bir gerçek.
o zaman hissetmeseler neden böyle şeyler söylerler kiya da evlendiği kişiye böyle şeyler hissedip hissetmediğine nasıl emin olucaz? hiçbişey kesin değil
cnm baktırma o zaman demekki anı bilio oda e anı bilen cok var...
angel edalım ben dün ilk defa yiğite baktrdm
sanırım sen bi ara baktırıyodun ona
bu arada bnm de esas oğlan evlendi -yani fallar yalan oldu-
ama dün yiğit evli ama seni düşünüyo boşancak ve sana geri döndüğünü görceksin dedi ama olmıcak -galiba bende başkası olcakmış-dedi
yiğitin falları çıkar mı en azından anı bilir mi
canım elanıtın falı mıydı evlenmeyecek dıyıp evlendıgı; eger oyleyse o zaman en caresız anında bıle bosuna para verıp baktırma yazık bosuna umıtlenmekten baska bır ıse yaramıyor o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?