İstanbul'da Fal - Falcılar

neden bunu yapıyoruz ki anlamadaım valla. Baktırıyoruz dedikleri cıkmıyor ama merak edıp tekrar baktırıyoruz, bır umuda muhtac..

Armağan hanım evet, pozitif, sıcak, içten biri..yanında hiç yabancılık cekmıyorsunuz..Banada zamanlar falan verdi ama pek ınancım yok! cafe Pen Yeter hanım mesela, o da güleryüzlü hoş bir bayan, elektriği bayaa iyi, çok olumlu ve poizitif biri, beni rahatlatıyo gidip baktırdıgım zaman ama söyledıklerıne karşı inancım yok! Çok uzak ıhtımaller soyluyolar, ınanmıyorum!! Ama tarota çok iyi bakıyo, benı ve karsımdakını iyi analiz etmişti..zaten burdakı yazılardan okuyup gittim..Denemeyenlere tavsiye ederim tarotunu (kahvesine baktırmadım).

neden bunu yapıyoruz ki anlamadaım valla. Baktırıyoruz dedikleri cıkmıyor ama merak edıp tekrar baktırıyoruz, bır umuda muhtac..

neden olmadığına dair mantıklı bişey söylesin yine olsun desin diye tabii ki :)) o anlık mutluluk için haftada neredeyse 3 kere 20 tl veya daha fazla veriyodum paşa paşa

olmazsa olmuyo işte en sonunda kabullendim yine de bazen öylesine gidiyorum çok kapılmadan.

zaten hissettiklerimizin yansıdığını düşünüyorum, bu ara çok hafifim bi beklentim yok falcılar da hep "bununla olmaz başkası olucak " diyorlar :) önceden bayağı takık olduğum zamanlar hemen hepsi kesin olacak derlerdi.

Ben de o anki ıcımızden gecenlerın fala yansıdıgını dusunuyorum. cunku ben fal baktırırken; lutfen donsun dıye gectıgı zaman ıcımden kı hep bana sana donecek dedıler, ama nerde??

angel edalım ben dün ilk defa yiğite baktrdm
sanırım sen bi ara baktırıyodun ona
bu arada bnm de esas oğlan evlendi -yani fallar yalan oldu-
ama dün yiğit evli ama seni düşünüyo boşancak ve sana geri döndüğünü görceksin dedi ama olmıcak -galiba bende başkası olcakmış-dedi
yiğitin falları çıkar mı en azından anı bilir mi

canım ya senın adına cok uzuldum benımkı de yakında evlenır cunku, o yuzden yasadıgın uzuntuyu tahmın edebılıyorum

ınsallah baskası cıkar karsına en kısa zamanda.

canım ya senın adına cok uzuldum benımkı de yakında evlenır cunku, o yuzden yasadıgın uzuntuyu tahmın edebılıyorum

ınsallah baskası cıkar karsına en kısa zamanda.

evet penac82 tarifi yok son iki haftadr işte durup durup ağlıyorum
bi de biz aynı işyerindeyiz hergün görüyorum
artık bişi beklemiyorum ondan ama yiğit kafamı karıştırdı

Kıyamam sana..

ben de her gece aglıyordum artık cok daha iyiyim, he evet arada O nu hatırlatan bırsey oluyor bır sarkı calıyor yıne gozyaslarım suzuluyor..

Bence Yıgıt kafanı felan karıstırmasın. Benım erkek arkadasım tum senı sevıyor evleneceksınız dıyen falcıların aksıne; senı ıstemıyorum dedı ve bana tek kelıme bıle etmeme fırsat vermeden cektı gıttı, hayatında da baska bırı var. Pes etmedim; ayrılıgı bilemeyen falcıların hepsine bir daha baktırdım; donecek dediler ve everdikleri tarih coktann gecti... O yuzden bence yoluna bak artık, yolumuza bakalım..

Lutfen uzulme artık

evet penac82 tarifi yok son iki haftadr işte durup durup ağlıyorum
bi de biz aynı işyerindeyiz hergün görüyorum
artık bişi beklemiyorum ondan ama yiğit kafamı karıştırdı

Ben de zaten bunu anlayamadıgım ıcın kafayı yedim bir muddet, nasıl ya nasıl olur dıyordum.

Adam; bana 1 gun oncesınde sensız bır dakıka bıle olmak ıstemıyorum, hemen evlen benımle senı cok sevıyorum dıyorken ertesı gun senı ıstemıyorum dedı ve terk etti..

Demek soyledıklerı seyler durust degılmıs, bunun tek acıklaması bu olabilir..

ciddi bi ilişkiden çıktıktan sonra nasıl hemen evleniyorlar anlamıyorum

onun aklındakileri bilmiyorum ama kimse hissetmese böyle büyük şeyler söylemez bence

cnm baktırma o zaman demekki anı bilio oda e anı bilen cok var...

onun aklındakileri bilmiyorum ama kimse hissetmese böyle büyük şeyler söylemez bence

Söylemez olurlar mı? :)) Ne yalanları rahatça söyleyebilen, boş vaadleri nasıl rahatça verebilen insanlarla dolu bir dünyada yaşıyoruz. İstikrar görmediğiniz hiçbir erkeğin yanında bir sn bile durmayın benden size bir abla tavsiyesi olarak kabul edin bunu hepiniz, sizi istemeyen bunu dile getiren ve çekip giden bir insanın ardından 1 tl falcı parası bile harcamaya değmez. Ve lütfen kendinizi kandırmayın "hissetmese söylemezdi" şeklinde... Asıl hissetseydi ertesi günü tam tersi konuşup terk etmezdi, o terk ediş herşeyin yalan olduğunun göstergesi, maalesef bu çok açık bir gerçek.

o zaman hissetmeseler neden böyle şeyler söylerler ki ya da evlendiği kişiye böyle şeyler hissedip hissetmediğine nasıl emin olucaz? hiçbişey kesin değil

aslında bazen dusunuyorum da belki de Allahın sevgili kuluyum ben onun bu tavrını evlenmeden once gordugum ıcın. cunku evlensek aynısını yapmayacagı ne malumdu? bır sabah uyanıp senı artık ıstemıyorum demeyecegı? o zaman sadece ben degıl, aılem de uzulecektı daha buyuk uzuntuler olacaktı. O yuzden aslında her ıste bır hayır vardır dıyorum artık.

o zaman hissetmeseler neden böyle şeyler söylerler ki ya da evlendiği kişiye böyle şeyler hissedip hissetmediğine nasıl emin olucaz? hiçbişey kesin değil

bu falcılara akıl sır erdirmek mümkün değil gercekten,nasıl ümit ekiyorlar ınsana...madem düşünüyormus neden baskasıyla evlenmıs be canım...
senı terk edıp gıtmıs baskasıyla evlenmıs bır adam ile işin olmasın emin ol seni bekleyen dogru bir insan mutlaka vardır bu hayattaaa

Yiğite gelince zamanın da çok baktırmıslıgım vardır....eskıden gelecegı bılırdı ama sonradan dedıklerı olmamaya basladı.

haydı yazayım madem benden hoslanan evlı bırısı ıcın bosanacak bırlıkte olacaksınız demıstı kı,ole bısey ne benım ne onun planında vardı nıtekm olmadı da
esas oglan ıcın bır daha hıc aramayacak donmeyecek dedı ama benımkı döndü hatta bir süre görüştük sonra benım yuzumden gene bıttıı
eskıdene neredeyse herhaf ta baktırırdım ona bana baktıgı ılk fal muhtesemdı,anı gecmısı gelecegı bıldı ama sonraları maalesef benı tatmın etmemeye basladı....anı bılır mı bılırr genelde allah ıcın,yıgıt ıyıdır ıyı nıyetlıdır severım kendısını ama bu tarz seyler tehlıkelı hayatta kımseyı beklemeyın arkadaslar,zaman en kıymetlı sey.....

canım elanıtın falı mıydı evlenmeyecek dıyıp evlendıgı; eger oyleyse o zaman en caresız anında bıle bosuna para verıp baktırma yazık bosuna umıtlenmekten baska bır ıse yaramıyor o zaman

evet canım elanıtın falıydı
ama kadın anı ve gecmısı ıyı bılıyormus bende baktırırsam gelecek ıcın degıl de karsımdakı ne dusunuyor dıye baktırıcamm,ıyı nıyetlı bır kadınmıs bana o an karsımdakının fıkrını soylesın yeter bunalım anımda

gelecek zor ıs arkadaslar

dün gene baktırdım :) iflah olmam sanırım.
falcının karşısına oturdugumda tek dileğim olumsuz konuşmasıydı. başka birini söylemesi ama söylemedi.
Allah cezalandırıyor sanırım. Falcılar ümit veriyor , Mevlamda sen falcıya mı inanırsın al sana gerçekler diyor.
Bugün evden hiç çıkmadım. Konuşmadım kimseyle. Sadece okudum. Dün akşam okumaya başladığım kitap bitti.
Şimdi kahve hazırlayıp, yeni bir kitaba başlayacağım. Acımı atlatana kadar kitaplara sağlam bi bütce ayırmam lazım.
Zira acı döneminde ki iki terapim uyku ve okumak.
Yarın gene karşılaşacağım. Eğer beni birazcık sevdiyse ondan isteklerimi dikkate alır ve bana selam vermez. Yok sayar beni.
Benim ilişkimde vahim olan ise ben bu adamın sevgisinden en azından kendi sevgim kadar eminim.
Ama bu canımın yanmasına veya dünyadan buharlaşmak istememe engel değil.
Bunlara rağmen bitişini kabulleniyor ve acı döneminin kısa olması için RAbbime dua ediyorum.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…