İstanbul'da Fal - Falcılar

o zaman hissetmeseler neden böyle şeyler söylerler ki ya da evlendiği kişiye böyle şeyler hissedip hissetmediğine nasıl emin olucaz? hiçbişey kesin değil

Hissetmedikleriyle evlenmezler zaten, illaki yoğun birşeyler hisserler ki evlenmek isterler eğer işin içinde maddi çıkar v.b. konular yoksa... Evlilik başka bir mevzu... Ama flört esnasında aşkımdan ölüyorum bitiyorum deyip iki gün sonra başkasına gidenleri çok gördük onlar oscarlık oyuncular maalesef ama Allah soruyor hesabını, bir şekilde hayatlarının bir yerinde bir bedel ödüyorlar yaptıkları için. Erkeklerin çoğunun çoğu ilişkisinde maalesef ciddi olmadıklarını sadece gönül eğlendirdiklerini söyleyebilirim, ne yazık ki böyleler. Bu yüzden biz hanımlar çok gözü açık olmalıyız.

aşk ve tutku adına hiçbişi hissetmedikleri kadınlarlada evlenir erkekler.
zira onlar için evlilik farklı bişi. istedikleri kriterler varsa yeterli. iyi bi eş,ev hanımı ve anne olacaklarına inandıkları zaman aşka ve tutkuya aldırmıyorlar.
oscarlık oyunculuk konusunda hem fikirim,benim ugruna öleceğini söylediği adam ben intihar edip hastaneden taburcu edildikten bir gün sonra telefonlarını kapadı ve yok oldu.
bir daha sesini duymadım, kendisi görmedim :)
ve ilişkimiz boyunca bende cok o yırtınmıştı :78:
erkekler farklı bi yaratık türü.

Minik, eğer o da seni senin onu sevdiğin gibi seviyorsa aranızdaki engel nedir? Yani tabii buraya yazdığın kadar biliyorum ben de, sen ondan birşey istiyorsun ve o yapamıyor mu ya da yapmıyor mu yani böyle kuvvetli bir karşılıklı sevgi varken neden biter ki?

selam canım nihal in banada ilk falı çıktmıştı ,bide sembolde levent in ilk falıda çıkıyor bilginiz olsun bana ve bir arkadaşıma da tutturdu şimdi her gittiğimde aynı şeyleri sölüyor,cafe zade armağan la ,yeter e hiç gitmedim onlarında ilk baktıkları çıkıyorsa birer kere gidilir:)...dilek söylediği 5 şeyden 2-3 ünü tutturuyor,pelinle ilgili bir durum yaşamadım bilmiyorum baktırdım ama çok net bir şey gerçekleşti diyemiycem, nişantaşı hande çok pozitif bir kız çok güzel şeyler söledi eğer aranızda baktıranlar varsa ve tutuyorsa söyleyin lütfen kızlar, angels burcu bana hiç bilemedi, tarık leventle parelel şeyleri sölüyor...durum böle kızlar elmira,elanit i hala denemedim... bu arada tekrar bir buluşma organize etsenize bir kere yapılmıştı sanırım neden tekrar yapılmıyor?...

boşver flamenca ben anlatmaktan yoruldum.
artık yazmakta istemiyorum ama işte arada engel olamıyorum.
ona göre bitmedi zaten, bana göre bitti. biliyorum siniri geçince gelicek.
ellerimden tutmaya çalışıcak ama artık benim kalbim kaldırmıyor.
o kdar yorgunum ki sevgim için mücadele etmeye bile halim yok.
yorgun,yaralı ve umutsuz. belkide benimkide oscarlıklardan biridir.
ben saf gibi inanmışımdır.
neye inanacağımı,tutunacağımı şaşırdım.
uçurumun o kadar ucundayım ki can acım soyutluktan somutluğa terfi etti.
iyi kötü görmeyince idare ediyorum aama yarın naparım bilmiyorum.

Yanıldığını iki defa evlenip boşanmış bir kadın olarak rahatlıkla söyleyebilirim. :) Bir kadın kendisine aşık olunup olunmadığını bilir. İkisinde de bana çok aşık olduğunu bildiğim ve bunu bana her türlü ispat etmiş adamlarla evlendim. İlkinde çok sevmiş olsam da evlendiğim gibi boşandım çünkü korkunç bir ailesi varmış maalesef bunu göstermemiş. Sonra 1,5 yıl kendime gelemedim. Ve 2. eşimle tanıştım, 1,5 yıl flört dönemi sonunda evlendik. İkincisi yıllar sürdü, çocuğumun babası kendisi ve kimse bana o denli aşık olmadı diyebilirim ama öyle başka dünyaların insanlarıydık ki, bir yerden sonra evlilik aşkı alıp götürüyor bu durumlar ortaya çıkınca. Yani aşk bitti ama inan bana aşk vardı. :) Hatta hala söyler, kimseyi senin gibi sevmemiştim diye ki 2 senedir çok sevdiği bir sevgilisi var ve çok iyi bir kadın, ben de destekliyorum hayatında bir insan olmasını çünkü mutlu olmasını isterim ne de olsa çocuğumun babası... Yani bu konudaki tecrübeme kulak vermeni isterim, dediğin gibi evine "hizmetçi ve çocuk bakıcısı" almak için evlenen erkekler de var ama çoğu aşık olup evlenir, sonra o aşk sevgiye dönüşür ya da tamamen yok olur.
Genellikle evli erkeklerin, eşlerini aldatacakları zaman o 2. kadına söyledikleri yalandır "eşimi sevmeden aşık olmadan evlendim".... Hiç aldatılmadım çok şükür ama, ne yazık ki çok yakınımdaki insanların başına geldi, en yakın dostumun mesela. Kız bir melektir, kefilim yani o denli iyidir ve kocasının yıllarca ona nasıl aşık olduğunu yakınen bilirim ama işte gün geldi aldatacağı tuttu bu ortaya çıktı, "o kadına" bambaşka anlatmış evliliğini, eşini. Bunun gibi onlarca örnek sayabilirim. O adamlar böyle de ........ler işte.

Bence kesin tavrını koymalısın, her ne ise istediğin, istediğin şekilde olmayacaksa eğer, tamamen bittiğini anlamalı. Hiç yumuşama bence. Biliyorum severken çok zor ama sen de oynamaya çalış. Maalesef bu erkekler dürüst kadının kıymetini bilmiyor. Burnu havada mağrur kadını oyna hemen koşmaya başlıyorlar peşinden...
Ayrıca sana bişey diyeyim mi, denizde kum, dünyada erkek. İnan bana değmez. Onları yücelten bizleriz, onları vazgeçilmez kılan bizlerin yüreklerinde yarattığı sevgi. Onlarda bi numara yok yani. Gerçekten değmiyor, sağlığına yazık, emeğine yazık, zamanına yazık. İstediğin şartlarda gelmiyorsa sana, salla gitsin.

bende örnek gösterdiğim çok evlilik gördüm çevremde. sadece dogru oldugunu düşündüğü için evlenen insanlar.
içlerinde akrabalarımda var , arkadaşlarımda .
erkeklerin iyisi yok diye düşünüyorum artık .
belkide can acımdan böyle düşünüyorum.
o kadar tecrübeliyim ki bu konuda :) atlatacağımı bugünlerin geçeceğini biliyorum ama işte belkide yaşımın verdiği bişi
neyse kimseyi sıkmıyım tek aşk acısı çeken ben değilim.

Yok yokkkk acıdan değil, çözmüşsün olayı, zira ben de kısa bir zaman öncesinde çözdüm ve senin gibi düşünür oldum artık. Hatta "yine benim eski eşim iyiymiş boşanmasa mıydım, farklıydık filan ama en azından dürüsttü içi dışı birdi" der bile oldum inanır mısın! :))
Sağ gösterip sol vuruyorlar. Ben artık hiçbirine güvenemez oldum.

Kesin tavrımı koydum zaten. Dün.
Bundan sonrada dik duracağıma emin ol
Binlerce erkek olması umrumda değil ki ben çok zor kabullenen bi tipim ama bu rağmen vazgeçmeyi seçtim.
Dün geldi karşıma geçti böyle iyi mi dedi ? İyi dedim , içim kan ağlasada doğrusu bu.
Yapamıyoruz, olmuyor. Ben tekrar bi barışma, ayrılık kaldıramayacağım. Giden benden gidiyor.
Ama işt mantıklı kararlarım acı çekmemi engelleyemiyor.
Dün falcı yeni bi ayrılık var dedi .. Ama karşısında gözleri yaşlı değil gülücükler saçan ben vardım.
Evet dedim gülerek :) dönecek dedi. Dönmesin dedim. Dönecek dedi :)
dönmesin. ben onu görmemeyim. aşk kalbimden gitsin vs vs vs vs :)
Ya da elinde sihirli değneğiyle gelsin ki bu imkansız.
Bugün ben evden çıkmadım, o harika bi gün geçirdi, ben ağlamaktan yoruldum , onun yüzünde gülücükler acıyordu. Öğrendim bi şekilde.
Sanırım o da oscarlık bi oyuncuydu.

Sanırım bugün kötü olma sebebim dün rüyamda görüşümdü.
Ona aşık olmama sebep olan şey rüyamdaydı..
Şefkati.
Ellerimi tutup,gözyaşlarımı sildi ..
Acımı aldı.
Bugün o yüzden dağıldım sanırım.

Bir de bence o dediğin tür erkeklerin evlendiği kadınlar da onlar gibidir. Bilirsin bizim türk kızlarının çoğu aklını evlilikle bozmuş durumda, yapıştıkları her adamı damızlık görüyorlar, ilişkiyi akışa bırakıp, seyrini izleyip, gerçekten seviyorsa idealse evlilik düşünmeye başlamıyorlar ve en başından saçmasapan hayaller kuruyorlar. 25'inde hayatında kimse yokken "ben gelinlik giyemeyecek miyimmm" diye ağlayanını gördüm ben yaa, yanındaki damat kim olacak önemli değil, millete düğün göstersin o seramoniyi yaşasın onun derdinde. Böyle bir kız aşık bir erkeği hak etmiyor zaten. Ona dediğin türde adamlar lazım. Öyle olunca karşılıklı istekler örtüşür. Aşk yok, bir yerde karşılıklı mantık var, çıkarlar birbirini tamamlıyor. Erkek ailesine göre bir kız buluyor, kız da evde kalmamış oluyor el aleme karşı, alan razı veren razı.

Eğer o adam senin kısmetinse seni nerelerden bulur da yine gelir. Ama önemli olan ondan sonra ilişkinin sağlıklı gitmesi. İnşallah hakkında hayırlısı olur, gel-gitli ilişkiler çok zordur bilirim, insanı içten içe tüketir kemirir bitirir. Sonra geriye dönüp yazık o harcadığım zamana, döktüğüm gözyaşlarına dersin...
Seni hep güçlü görsün, sonuç ne olursa olsun.

Erkekler ask oyunlarini severler, ozellikle evlenmeyi dusunmedikleri kizlarla. Bu yuzden benim bu sozlerimi ciddiye alin ve siz nasil hissediyorsaniz dogrusunun bu olduguna emin olabilirsiniz. Guven vermiyorsa bir kisi bilinki guven vermemek icin sebepleri kesinlikle vardir. Ha bunlari goze alip, ben adam ederim ama olanda bana olur diyorsaniz secim sizin.

aynen katılıyorum,güven vermıyosa eger vermek ıstemedıgı ıcın vermıyordur emın olun,bız kızlar dünyaya erkeklerden cok farklı acılardan bakıyoruz,adamın 1 kelımesının altından 100 tane ayrı yorum cıkarabılıyoruz halbukı adam sıkıldım dıyosa sıkılmıstır ornegın... altından bın tane sıkılma varyasyonu cıkarmamak lazım onlar gıbı dunyaya düz bakmak lazım.....

ha bıde ben adamı adam ederım mantalıtesı kadınların yaptıgı en buyuk yanlıs,kımse degısmez arkadaslar ınsanoglu neyse odur....sadece degıstıgını sanırsınız ama bellı bır zman sonra özüne geri döner...

ha bırde o adamı degıstırmeye calısıcagımıza degısmıs olanını bulsak daha kolay olucak aslında.....

Son düzenleme:

Aynen oyle.. bide hayatina devam edince, nasil bir enerji gonderiyorsak artik, geri donuyolar genelde. Kafamizda buyutunce hele birde hissettiriyorsak oy oy oyyy... geri donecegi varsada donmuyor.

nişantaşı sembol hande ye baktıranlar bilgi verirmi bildiği oldumu ,kızlar cevap yazarsanız sevinirim ....çünkü bende direk harf isim filan bildi iyi gibyidide

baaak yaaa...şu falcıların gerçekten kafalarına yumurta atmak istiyorum! adam evlenmiş ve halaa dönecek diyor.bu saat'ten sonra dönse...ne olacak ki..bu kadar üzüntü ve göz yaşından sonra...ne olabilir.yaşanan mutsuzlukarı yok edemez.

sevgili ensi,çok üzüldüğünü tahmin ediyorum..ama üzme kendini fazla ve falcılar kafanı karıştırmasın.sen hayatına devam et:) herşey güzel olsun!!

Aynen oyle.. bide hayatina devam edince, nasil bir enerji gonderiyorsak artik, geri donuyolar genelde. Kafamizda buyutunce hele birde hissettiriyorsak oy oy oyyy... geri donecegi varsada donmuyor.

kanıma girdin şimdi ben uygulayacam bu taktıgı,artık olursa ne mutlu bana,olmazsa sansıma küserim...
öyle zman ver bırak sana alıssın falan hikaye erkek istiyorsa gelir....ben koyayım kapının önüne bakayım aglayacam mı gülecem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…