kızlar burcuya fal baktırıcam da angels cafenin yerini tarih edebilir misiniz acaba? avr. yakasında olduğumdan karşı tarafı çok bilmiyorum da
Kadıköyde çarşı var oradan Moda tarafına doğru yürüyorsun Nezih kitap evi fln var biraz daha yürüyünce Tualsan diye bir sanat malzemeleri satan yer var orda kime sorsan gösterir, Tualsan'ın solundan yukarı doğru yürüyorsun. Zaten Angels'ı sorsan söylerler orada. Ama mutlaka oranın telefonunu bul karşıdan geleceksen boşuna gelmeni istemem. Burcu ben ne zaman gitsem orada olmuyor çünkü. Arayıp önceden sormak lazım.
angels cafe burcu kahve falına süper bakıo yani mevcut durumu iyi biilio ancak gelecek konusunda kaygılıyım hatta yarın bi daha gitmeyi düşünüyorum.Çünkü erkek arkadasımdan ayrıldım o sıkıntı olacagını bilmişti gelecegimdeki insanın o oldugunu defalarca sölüyo aslında her arıcak dediğinde aradı ama bu sefer durum çok ciddi acaba burcu hakkaten bilio mu kafam karışık yarın gittiğimde anlıcam(
Selam Arkadaşlar...
Elmira'nın olmıcak dediği bir şey 2 gün önce oldu:44: asıl olay değil ama.. asıl olay ile ilgili de çok olumlu şeyler söylemişti (sürenin dolmasına daha 28 gün var):18: Olmıcak dediği şeyin olmasına sevinsemmi, üzülsemmi bilemedim
(çıkan çıkmayan falları soranlara duyurulur, Elmira yalan oldu)
canım üzme kendini elmira sık sık yalan olur,çok çıktı onunla ilgili böyle haberler,dilerim Allah gönlündekini hayırlısı ile versin sana...
sırf elmiraya yüklenmeyelim son zamanlarda bütün falcılar patladı
en azından bende heçbiri tutturamadı
Valla Rabbim cezalandırıyo sen misin senin gibi faniden medet uman diye ..
Ama bi ara kurşun döktürücem kızlar
Nazara iyi gelir di mi?
geçen hafta pelin'e gideyim dedim çok sıra vardı, burcu'ya uğradım yerinde yoktu. bu hafta başında olgu'ya gideyim dedim, izinliymiş. kimya diye biri vardı, gitmişken ona baktırdım, amanın! kabus gibiydi! hiçbir şeyi bilemedi! çok kötüydü ve dediği hiçbir şeyin benimle alakası yoktu! bir de çok iyi baktığını söylemişlerdi, ben hiç beğenmedim. kimya'ya baktıran var mı? dediklerinin çıkacağını hiç sanmıyorum fazla attı ama yine de merak ettim.
iş konusu askıda istifam henüz kabul görmedi .
bende iş aramak yerine kendi işim için uğraşıcam.
elanit teyzemin hep dediği gibi yavrummmmmmmmmm senin elinde bi belge var altın bilezik o
çok işine yarıcak çok :)
bakalım imkanları zorlucam bi kaç yerden
artık kurmuyorumda akışına bıraktım.
bugün onada dedim
artık ağlayan,zırlayan minik dönemi bitti.
hayalinde görürsün :)
31 yaş yeni bir başlangıc için çok geç değil.
hayatımda yeni bir sayfa açacağım.
ve kendimi tekrar seveceğim :)
ama bildiğim şu ki fal olayı artık eğlencesine .. ve mümkünse 20 tl üstü olmasın :)
canım ben de baktırdım o kimyaya sadece ayrılık süremizi tam olarak doğru bildi,onun dışında güncelle ilgili bişey bilemedi,yok güya şöyle olursa böyle olursa fala yansımazmış bişeyler dedi,boş laf gibi geldi bana ama bakıcaz....
iş konusu askıda istifam henüz kabul görmedi .
bende iş aramak yerine kendi işim için uğraşıcam.
elanit teyzemin hep dediği gibi yavrummmmmmmmmm senin elinde bi belge var altın bilezik o
çok işine yarıcak çok :)
bakalım imkanları zorlucam bi kaç yerden
artık kurmuyorumda akışına bıraktım.
bugün onada dedim
artık ağlayan,zırlayan minik dönemi bitti.
hayalinde görürsün :)
31 yaş yeni bir başlangıc için çok geç değil.
hayatımda yeni bir sayfa açacağım.
ve kendimi tekrar seveceğim :)
ama bildiğim şu ki fal olayı artık eğlencesine .. ve mümkünse 20 tl üstü olmasın :)
kızlar,elanitin tel.i hep kapalı,fal fala bi tarafa acaba kadıncağıza bişey mi oldu,endişe ettim
ELANİT vefat etmiş kızlar,bugün öğrendim iki gün önce öldü dedilerallah taksiratını affetsin,rahmet eylesin.
ELANİT vefat etmiş kızlar,bugün öğrendim iki gün önce öldü dedilerallah taksiratını affetsin,rahmet eylesin.
ufff yaaa..gerçekten çok üzüldüm.allah rahmet eylesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?