elanit vefat etmiş kızlar,bugün öğrendim iki gün önce öldü dedilerallah taksiratını affetsin,rahmet eylesin.
Guzelim iyi guzel de, sen butun bunlari neden eski sevgilinle paylasiyosun? Ona ne? Hala ona birseyler kanitlamaya calistigini sanicak.. salla gitsin. O sana gelip boyle yapicam soyle yapicam diyormu? Ne oldugundan daha mutlu gozukmeye calis, nede fazla depresif. Uzuntunu yasa, biter gider.. hicbirsey kalici degil merak etme. Ayrica 31 yasinda olmak dunyanin sonu degil, disarda tonla adam var evlenmeyi isteyen. En kotu ihtimal mantik evliligi yapar kurtulursun.
sevgili minik, 31 yaş yeni bir başlangıç için hiç de geç değil. eski bir arkadaşım ki o da baya sarsıntılı bir dönem yaşamıştı, 30 yaşında hayatında neyi çok sevdiğini, çok mutlu olduğunu, ait olduğu işi, mesleği buldu ve 30 yaşında yepyeni bir maceraya atıldı. şimdi çok sevdiği, çok mutlu olduğu bir işi var. önemli olan bunun bilincinde olmak. akışına bırakmak zamana bırakmak her zaman en iyisi. umarım en kısa zamanda sevdiğin, mutlu olduğun, ait olduğun şeyi bulursun. yeni bir iş, yeni bir yer. kimbilir :) 20 tl altı kadınlar kahvesi pelin var, geçen gün bir arkadaşım baktırmış, dediklerini yaşamaya başladı bile. ben sanırsam ona da gideceğim bir ara :)
paylaşıyorsam bir bildiğim var.
sokakta kaç adam olduğu beni alakadar etmiyor.
uzuntumu yaşarım ne zaman biter, ne zaman kalır bilirim ben.
benim bir yaşam koçuna ihtiyacım yok.
yarın evleneyim illa evleneyim diyede bir derdim. yok.
evet evet geç değil
mesleğimi seviyorum,sadece tedbili mekan veya kendi işim .. bakalım yapıcam bişiler :)
arkadasında güzel örnek oldu
elanite bende çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ,sevdiklerine sabır versin.
canım ya vallahi dilim tutuldu,inanamıyorum,tel.i kapalı sana kim dedi?yani bir söylenti olmasın,kesin mi?çok üzüldüm...
Elanit'in yakınlarına baş sağlıgı diliyorum, Allah rahmet eylesin.
Arkadaşlar, angels Burcu hakkında ne düşünüyorsunuz? Falı tutarlı mı? Gelecek hakkında soyledıklerı cıkıyor mu? Deneyim yaşayan arkadaşlarımızın görüşlerini beklıyorum.
Ben burcuya baktırmıştım ocak ayında maalisefki o anki durumu bile doğru bilemedi aylardır ayrı olduğum eski sevgilimle birlikte olduğumu ve ilişkimin güzel gittiğini falan saçmaladı ben ayrı olduğumuzu söleyincede hemen lafı çevirdi bu seferde mayıs ayında yeni biri ile tanışıcaksın ve onla çok mutlu oacaksın dedi yine o zmnlr çalışmadığm halde şuan çalışıyosun ama sana bir iş değişikliği var dedi mayıs ayı geldi geçti ne yeni biri ne yeni bir iş ama bir tek şeyi bildi sizin aileden biri antalyaya gidecek demişti akşam öğrendimki abim iş için antalyaya gidiyormuş oda zaten gideceği fal baktırmamdan önce kesinleştiği için bilmiş saymıyorum yani evet tatlı pozitif bir kız ama anı bile doğru dürüst bilememş olması beni çok şaşırttı tercih senin bana bilemedi sanada bilmiycek diye bişey yok tam tarihiyle çıkanlarda olmuş ama ben bidaha gitmem
canım söylentimi yoksa doğrumu o kadarını bilmiyorum,ben mesaj göndermiştim iletim raporu geldi bende hemen aradım bi bayan açtı kardeşiyim ben elaniti iki gün önce kaybettik dedi,ben onu telkin edeceğime o beni telkin etti :) sesi gayet iyiydi yanii telefonu bi açıyolar bi kapatıyolar buda beni düşündürüyo açıkçası garip bi durum gibi
önerebileceğim biri yok aslında ama taksimde yanlış hatırlamıyosam müptela cafemiydi adı tam hatırlamıyorum işte orda katina diye bir kadın vardıAnladım..Burdan okuyunca kimi memnun olmuş yazmış, acaba dedim? Sen memnun kalmamışsın doğrudur, fallar şans oyunlarına benzıyo..tereddütte kaldım, aman aman bir şey degil demekki, tutarsa işte..peki önerebileceğin falını unutmadıgın biri var mı?
önerebileceğim biri yok aslında ama taksimde yanlış hatırlamıyosam müptela cafemiydi adı tam hatırlamıyorum işte orda katina diye bir kadın vardı
geçen sene ekim ayının başında gitmiştim esas oğlanla ilgili onla olmayacağını 6 ay sonra tamamen ayrılacağımızı ve yeni biri ile tanışıcağımı söleyince
falı ortasında kesip devamına baktırmamıştım çünkü hala onu çok seviyodum çok üzülmüştüm çıkıcağınada hiç inanmıyodum o kdr fal baktırdım
burda ismi geçen elanit ve elmira haricinde hepsine gittim ama ne garipki hiç ihtimal vermediğim o kadının dediği çıktı tamda 6 ay sonra
tamamen ayrıldık aklıma geldikçe şaşırıyorum bu arada sürekli ayrılıp barışıyoduk ama bu sefer kesin bitti bidaha barışıcağımıza inanmıyorm o yüzden onu bildi
sayıyorum ama mekan gerçekten çok kötüydü birde falı sonuna kadar baktırmadığım için tavsiye ediyorum git diyemem
Benımde valla gitmediğim yer kalmadı gercekten..Müptelaya gitmiştim evet ama karıştırıyorum şimdi kokoşla orasını.İkisinede gittim ve yan yana sokakta ıkısıde..Müptela ise eğer orası, gittiğimde erkekler vardı ve ucuk bi yer.. edi gibi bi ismi vardı bi bey baktı bana..tarot bakmıştı..eger kokoş ise o yer daha buyuk bı yerdi..müptela aklımda olsun gidersem eger sorarım o bayanı..Teşekkür ederim :)
Ben burcuya baktırmıştım ocak ayında maalisefki o anki durumu bile doğru bilemedi aylardır ayrı olduğum eski sevgilimle birlikte olduğumu ve ilişkimin güzel gittiğini falan saçmaladı ben ayrı olduğumuzu söleyincede hemen lafı çevirdi bu seferde mayıs ayında yeni biri ile tanışıcaksın ve onla çok mutlu oacaksın dedi yine o zmnlr çalışmadığm halde şuan çalışıyosun ama sana bir iş değişikliği var dedi mayıs ayı geldi geçti ne yeni biri ne yeni bir iş ama bir tek şeyi bildi sizin aileden biri antalyaya gidecek demişti akşam öğrendimki abim iş için antalyaya gidiyormuş oda zaten gideceği fal baktırmamdan önce kesinleştiği için bilmiş saymıyorum yani evet tatlı pozitif bir kız ama anı bile doğru dürüst bilememş olması beni çok şaşırttı tercih senin bana bilemedi sanada bilmiycek diye bişey yok tam tarihiyle çıkanlarda olmuş ama ben bidaha gitmem
Aranızda tasula türkan'da ki imam'a fal baktıran var mı bılmıyorum hele memnun kalıpta ayrılan var mıdır bılemeyecegım ama benım çok kötu moralımı bozdu falda..bir de iddiada bulunuyor, kendınıde cok met edıyo! acayip sinir oldum, söyledikleri cok can sıkıcı seylerdi..kendını ovmesi ve şu zamanda da su falına gel demesi çok iticiydi..bir de dıyo ki, benım hocam tasuladır, falan fılan..ben memnun kalmadım!!! bunun kadar negatif enerjili bir falcı gormemıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?