İstanbul'da Fal - Falcılar

Symbol Toprak'tan bahsediliyorsa sonbaharda baktırmıştım, bana söyledikleri olmadı ve an konusunda da başarılı değildi.
Bu Kapris cafe mi bahsedilen, hani Demet hanım'ın olduğu, dk ile fal bakılan yer ? Demet hanım'ın gelecek ile söyledikleri çıkmadı ama kişilerin düşünceleri konusunda çok başarılı olduğunu düşünüyorum.

benimde süphelerim var ama şu var kanser hastaları bizim atlattıgımız grip gibi hastalıkları cok zor atlatırlar ki en son fal baktıranlardanım fal bakarken bile kesiliyor zor konuşuyordu. aslında falada bakmıcaktıdda cok kötü oldugumu bildiği için baktı.
bana büyü deseydi muhtemelen milyar dese verirdim. ama sende büyü yok ama nazara geliyon dualrına devam et dedi, seninkinin yıldızı cok yüksek büyü tutmaz ona dedi. uğraşma kızım dedi.
bana tek garip gelen şey şu daha dogrusu en cok garip gelen.
ben amcamı akciger kanserinden kaybettim yıllar önce.
hep hastaydı bişiler vardı ama teşhis konulamıyordu,ağır bi durumu yoktu. en son doktor yara var demiş onun üzerine istanbula geldi ve akciger kanseri teşhisi konuldu 1 yıla yakın bi süre tedavi oldu ve kaybettik.
akciger kanseri kendini cok iyi saklarmış teşhis konuldugunda da genelde cok geç kalınırmış o zamanlar öyle duymustum. 10 yıl kanserle mücadele etmesi garip geldi acaba 1 yıldıda ben mi 10 anladım.
Allah rahmet eylesin diyorum ,saflığımı korumak adına söylenenlere inanıyorum,süphelerime rağmen.

Nesil ve Toprak zihin okuyucular, ama onda bile tam tutturamiyorlar. Imam'a hic baktirmadim, ama bu kadar olumsuz konusan bi adama baktirmakta istemem. Bu arada unutmadan Nesil bi arkadasimla gitmistik, ikimize ayni seyleri soylemis gelecekle ilgili yani acaba cikarmi bile diyemiyorum .

Ben o rıtada arka odada karsılastıgım unıversıtelı kızların anlattıgından bılıyorum hatta hemen buraya yazmıstım; cunku kızlardan bırının annesı onu tanıyormus ve gıdıyormus uzun senelerdır. Kızın soyle dedıgıne emınım annesıyle yasıyor ve baska kımsesı yok, hıc evden cıkmıyormus, kımseyle gorusmuyormus hatta kız soyle bırsey demıstı telefona bıle cıkmıyormus randevularını annesı verıyormus yuzyuze bakıyormus sadece dıye, evde kulotlu corap dısında ustunde bırsey olmuyormus ve devamlı ıstıfra edıyormus, kızlar baya urkmuslerdı ama herseyı bıldı demıslerdı.

Akcıger kanserı konusuna gelınce mınıkın dedıgı gıbı akcıger kanserı tespıt edılır edılmez maksımım 1 sene yasatıyorlarmıs ve goturuyormus, ama belkı de onun kı baska bır hastalıktı..

Olabilir, herşey olabilir. Benim bir akrabam da kanserden öldü. Yaşlı insanlarda kanser çok çok yavaş ilerliyor , ve zaten yaşla beraber de vefat ediyorlar. Çok yavaş ilerliyor çünkü hücrelerin çoğu yaşlı insanlarda nerdeyse ölü durumda. Kanserin yayılma süreci çooook yavaş geçiyor. Benim dedem de kanser, radyo & erbotux tedavi ( yeni chemo sistemi) gordu. Kusması olmadı.
Bu arada kanserde chemo tedavisi olmadan da kusma oluyor. Bu sene 3 kişinin kanser sürecini yakından takip ettim. 3ü de yaşlıydı. Inci hala son 6 ayda daha kötüye gitti son 1 haftada tamamen çöktü ve vefat ettim. Bir arkadaşımın anneanesi ile benim dedem tanrıya şükür çok iyi durumda şu an. O yuzden hiçbirimiz bu kanser hakkında ne kanseri ; hangi evrede, kanserin tam cinsini bilmeden akıl yürütemeyiz.Inci Hala , son 1 hafta dışında gayet te iyi durumdaydı. Konkenine bile gidiyordu. Taaakkkkkkkkk!!! SOn hafta apayrı biri vardı.
Bir çok falcı sende büyü var demişti. Elanit ise yok kızım sen de yok. Ailene yapılmış zamanında belki sana ufaktan tesir etmiştir. Ama düşünme oyle sende yok dedi direk yapılan.
Sonuçta herşey olur. Belki şu an vefat etmemiştir. Çok kötü durumdadır. O yüzden arada bir telini açıyorlardır. Açanlarda fazla rahatsız etmesin diye vefat etti demişlerdir.

Ama annesi, kızı meselesine gelince ben de bilmiyorum. Herşey onların ve tanrının takdirine.
Ama birşey biliyorum. İyi niyetli bir kadındı. Merak etmeyin , istese benden de ne paralar koparırdı.
Biz kaç falcı gördük. Eve çağırdığımız da var 2-3 tane. Hepsi bir tür paralar kopardı. En son forum da bahsedilen nomads ta olana teyzemiz bir ön ödeme yaptı bile. Tık yok ama.

Herkese Merhaba,

Elanit'e sadece 1 kere baktırmış bir kişi olarak o da herhalde 2 hafta once falan, kendisinin ölüm haberi beni çok üzmüştü.
Teyzem ve annemin bir arkadaşı ile hatta Hatay'a yanına gitmeyi planlamıştık.
Elanit'ten etkilenmiştik ÇÜNKÜ çok dürüstçene hareket etmişti, biz kendisine bankadan parayı & dekontu yollar yollamaz bizi randevu saati vermek için telde geri aramıştı kendisi. Falında da hayatta Türkiye'de hiç bir falcının bilemeyeceği bir şehirden ( benim daha evvel yaşadığım bir şehir) bahsetmiş orada neler yaşayacağımı tekrar anlatmıştı. Tabii takdir yine Tanrının.
Istanbul'daki bir çok falcı buna artı Konyalı bile bana sende şu büyü var, bu büyü var diye ne paralar kopartmaya çalışmıştı. Teyzem herhalde 20-30bin lira kaptırdı böyle tiplere şimdiye kadar. Bana ise kızım sende bir şey yok, sana direk yapılan bir şey yok, baba soyuna akrabalar yapmış, sen kolay etkilenmezsin , sakın negatif düşünüp kendi kendine kötü enerji çekme demişti. Yine de istersen koruma yaparım demişti. Ve zaten ben bu hafta yaptıracaktım. Kısmet değilmiş.

Elanit'in vefat haberine ben de pek inanamadım. Ve ne olur olmaz teline mesaj attım. Umarım doğru değildir, öyleyse ise de bunu okuyan yakınlarına başsağlığı diliyorum , ruhu cennet olsun...............
Biraz evvel kızı aradı. Onun da Elanit gibi şivesi bozuk. Ama alışıyor insan. Ismi Marjan mış anladıysam doğru.
Sizi arıyorum , mesajınızı aldım, merak ta ediyorum annemin hakkı kaldı mı sizde , annem çok korkardı diye.

Ben de ne hakkı diye sordum? Sonra anladım. Bazı şahıslar Elanit'in hesap numarası olarak verdiği şahsı aramışlar.Bu şahıs zamanında Elanit'in kızı öğrenciyken, kızı için o sanırım Elif Han idi onun adına açılmış , çünkü kendileri yabancı olduğundan hesap açamıyormuş. ISLEMLERI YARIDA KALAN BAZI ŞAHISLAR bu hesabın sahibi TC vatandaşına bayağı sövmüşler. Kızı da bana dedi ki, ben kimin kim olduğunu nasıl bileceğim. Defterinde sanırım şu an 6 kişinin ismi var bilgileriyle dedi ( anne adı falan herhalde......) Kimsenin hakkı kalmasın falan dedi. Ama ben kimi nasıl bileceğim dedi.

Ben kendisine kendi düşüncemi söyledim. Eğer bir şey yarıda kalmışsa, onun nedeni vardır, yani zaten Tanrı bunun yarım kalmasını istemiştir, ölünün hakkı nasıl yarım kalır? Eğer aranızdan bazı işlemler yaptıran varsa düşüncem şudur : YARIDA KALMASININ BIR NEDENI VARDIR. TANRI NIN DILEGI BUDUR. YAPACAK BIR SEY YOKTUR. ZATEN OLMAYACAKTIR. RUHLAR ALEMI / YA DA NASIL TANIMLAMAK GEREKIYOR BEN BILEMIYORUM , BUNUN YAPILMASINA IZIN VERMEMISTIR.

O da zaten bana hiç ısrar etmedi. Ben illa bana bir şey yapıyorlar kuruntularıyla onu aramıştım ( tipik o ünlü Istanbul sosyetik medyum / falcı her neyse bunu söylemişlerdi) o da yok boyle demişti. Sadece koruma için okuyacaktı bana.

Sözün kısası, Elanit gerçekten vefat etmiş. Elanit 'in 10 seneden beri kusması varmış.Bence DNA bozukluğudur bu veya gırtlak/nefes borusu defosudur . 1 sene gibi mi unuttum ne dedi telefonda, kanser teşhisi konmuş .Elanitin nikahlandığı adam Hatay lı imiş, iyi adammış, Hatay sana iyi gelir, benim memleketim Hatay oraya gitmek istiyorum diyince, Elanit'te oraya yerleşmiş. Kimse fal bakmasını istemiyormuş artık yorulduğundan. Ama yabancı vatandaş olduklarından , devlet güvencesine sahip olmadıklarından , kanser tedavi masraflarına para yetiştirmek için fal bakmaya devam etmek zorunda kalmış. Marjan , keşke annem Istanbul'da yaşamaya devam etseydi, belki daha iyi & ciddi tedavi olurdu diye düşünüyor. Kızı Ankara'da yaşıyor şu an. Biraz pişmanlıkta söz konusu sanırım.

Durum böyle. Aranızdan hakkı kalanlar varsa, tabii ki zor durum diyorum. Allah bilir para kaptırdım diye düşünüyorsunuzdur. Ama ya vefat eden siz olsaydınız diyorum. Yine yaptırdığınız yarıda kalacaktı. Kızı bana, hakkı kalanlar var mı merak ediyorum diyordu. Ben de , kimsenin kalmamıştır dedim. Ne diyeceğimi bilemedim. Bakalım ben bu haberi yazıcam internete dedim. Beni çaldır gelecek hafta dedim.

Hayat garip. Bir kere daha gördük. All is beyond us. Beyond our control!

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyordum foruma aslında en son elanite baktırdığımda memnuniyetimi yazmıştım

ondan sonraki yazım başsağlığı olacakmış nasip kısmet,hernekadar bir kez telefonda konuşmuş olsamda bence çok iyi niyetli bir kadındı

mekanı cennet olsun allah geride kalanlara sabır versin..burdaki arkadaşların şüphelerini anlıyorum onlara sözüm yok hepimiz o kadar çok yanıldık yada

kandırıldıkki doğal olarak acabamı gelebilir insanın aklına ama kendisine işlem yaptırıpta yarıda kaldı diye yakınını arayıp hakaret edenleri allaha havale

ediyorummm... onlar ölmedi düşüncesiyle bunu yapıyolar ama düşünmüyorlarmı ''ya öldüyse'' yazık gerçekten çok yazık...belki forumdan değillerdir ama

herkim olursa olsunlar yada nerden biraz saygı vijdan lütfen...

bende konuştum elanitin kızıyla iyi niyetli birileri belli oluyor konuşmalarından acaba ölmemeş olabilir mi diye düşünmüştüm allah beni affetsin

banada söylediği; hakkınız var ise helal edin, annem çok çekti babamdan ve abimden kemoterapi görüyor paraya ihtiyacı olduğundan bırakamadı bu işleri

bari mezarında huzuru bulsun,kemikleri sızlamasın arayan,mesaj gönderen herkesi arıyorum dedi.

çok üzüldüm gerçekten,allah rahmet eylesin

penac ritaya gitmişsin sanırım,onun hakkında çok iyi diye de duydum,değil diye de,sence nasıl ve memnunsan bana tel.ini yazar mısın?

kızlar ben de bugün elanitin kızıyla konuştum,gerçekten vefat etmiş.bu tel.ların açılıp kapanması bana da garip gelmişti o sebeple belki de kendi hasta etrafındakiler de acaba böyle mi diyolar dedim.ama kızıyla konuştum ve öldüğünü öğrendim,sadece telefonla konuştum ama bi şekilde irtibat içinde olduğum bir insanın ölümü çok üzdü beni.Allah günahlarını affetsi,nur içindeyatsın.
Elanit bana da büyü var demişti,yani bende değil,karşı tarafta olduğunu söyledi.ve bugüne kadar çok kişi bu büyüden bahsetmişti elanit de herşeyi bilince güvendim ve bir miktar para gönderdim.ama bu işi para koparmak için yaptığını hiç düşünmüyorum çünkü bugüne kadar benden istenen paraların yanında onun istediği çok azdı,kızım ben senin haksızlığa uğradığını biliyorum o sebeple bu paraya yaparım dedi,sana yardım edicem dedi.zaten fazla istese vermem mümkün değildi bu az parayı bile parça parça verecektim,ilk kısımını verdim ama devamı gelmedi.kısmet bu kadarmış,Allah isterse onu tamamlanmış kabul eder inşallah diye düşünüyorum.Ve verdiğim paranın her kuruşunu helal ediyorum,kadın hastaymış,nerden bilirdi ki öleceğini.
ama ben bu büyüyü bozdurmak istiyorum fakat piyasadaki bu dolandırıcılara güvenemiyorum.
lütfen güvenilir ve çok küçük miktarlarda para alan bir bildiğiniz varsa yazar mısınız?
bu arada elanit bence bir efsaneydi.bunca zamandır fal baktırırım özellikle son 1 yıldır deli gibi fal baktırdım ama böylesini ne gördüm ne duydum,sen ağzını açmadan sana seni anlatıyodu.ölmeseydi sürekli fal baktıracağım tek kişydi,kısmet değilmiş.benim bir hakkım varsa helal olsun,mekanı cennet olsun...

büyüye inanmazsan eğer daha iyi edersin.kimse kimsenin kaderini değiştiremez.büyü insanın psikolojik saplantısı sadece.

büyüye inanmazsan eğer daha iyi edersin.kimse kimsenin kaderini değiştiremez.büyü insanın psikolojik saplantısı sadece.
canım ben büyü yapıldığına inanmak istemedim zaten uzun bir zaman ama bazı işaretler inandırdı beni.bir de büyünün varlığı kuranda zaten açıkça belirtilmiş,ben ancak yapıldığına inanmayabilirim ama büyü var,kuranda yazıyor dolayısıyla inanmamak gibi bir seçimimiz yok yani en azından benim yok.

bir dönem bende inanıyordum ama bir yıl kadar önce tanıştığım biri gerçek anlamda olmasının mümkün olmadığına inanmamı sağladı ve sonrasında çok şey değişti yaşantımda.herkes için hayırlısı olan olsun

Valla aynen katiliyorum, bana buyu muyu var deseydi, fal'a olan inancim o an biterdi yani. Karsi taraf, kavga etmeye baslamissa, eskisi gibi ilgilenmiyorsa, uzak duruyorsa vs vs bir suru sebep buyuye degil, ya duygularinin bittigi anlamina gelir, yada bir sorunu vardir... altinda baska sebep aramaya gerek yok.

valla dilerim senin dediğin gibidir,dilerim büyü ile bişey yapılamaz.çünkü elanit geçmişi ve anı çok iyi bildiği için ve fazla para istemediği için ben inandım büyü var dediğinde de.inşallah büyü falan yoktur,çünkü bir de bunu nasıl bozdrucam diye düşünücem,korkunç paralar istiyolar ve vermem mümkün değil,bozduramadım diye üzülücem bir de,senin dediğin gibi büyüyü gerçek anlamda yapmak ya da tutması mümkün olmasa,dilerim gerçek olan bu olsun...

özel mesaj hakkım olmadığından buradan yazıyorum.eğer istersen facede tarot kahini yaz onunla bir görüş.bu konudaki fikirlerinin çok değişeceğine eminim.

sağol canım,inşallah dediğin gibidir.

bizler hayatımızda aksilikler biraz arttığında,moralimiz bozulduğunda,karamsarlığa düştüğümüzde bir neden aramaya başlıyoruz bu anlarımız en zayıf olduğumuz anlar.birileride azıcık gaz verdimi hemen inanıyoruz ve kendimizi kaptırıp gidiyoruz.söylediğim kişi büyü konusunda paraları giden insanlara üzülüyor gerçekten.

en son bır tanıdıgımın da basına bır vukuat geldı. Adam on ödemeyı aldı. Fakat su an hıc bır sey olmadı ve tellerını bıle acmıyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…