Çok yere gittim ama tip çok onemli derler ya hani karsınızdan aldıgnız enerji, ben bu imam efendiden hiçbir elektrik alamadım ve ekibinden..tam bir fiyaskoydu..Kimseye önermiyorum acıkcası..sanki benim düşmanım gibi cani cani şeyler söyledi yuzume, benım yerımde kımse olsa başına kaynar sular dökülürdü! Birde bi iddialı bir met ediyo, bırakta gelenler övsun seni..Kızlar paranıza yazık bence hiç denemeyin derim!!!
Bu arada, taksım toprak yada nesil hakkında ne düşünüyorsun baktırdın mı? yada tarihleri tutan biri biliyor musun, öyle sorayım :)
yani bu olay bana biraz tuhaf geldi, bir iki kanser dışında kanserler insanı kusturmaz, kusma yapan şey kemoterapi ilaçlarıdır bu kadın eğer bu ilaçlardan kusuyor idiyse kemoterapi aldığı belli olurdu, saçları kaşları dökülmüş veya ten rengi değişmiş olmalıydı
bunun dışında yine kanser olan bir insan giderek kötüleşir kalp krizi değil ki bu, 3 gün önce sapasağlam 1 saat aralıksız telefonda konuşan bir kanser hastası 2 gün sonra yoğun bakımda ertesi gün de ölmüş olması ve arkasında değişik aile hikayeleri bırakması biraz garip ve düşündürücü geldi bana açıkçası
hıı öldüyse allah rahmet eylesin ama çok yakını ölmüş biri olarak hiç telefonlarını bir açıp kapatmadık yani birkaç gün açık tutup arayanlara bilgi verdik sonra da hattı kapattırdık o oldu.
yani ben çok kurgusal düşünen bir insanımdır, çok yalancılarla karsılaştıgım için kimseye kolay kolay güvenmem, elanit benim birkaç arkadaşıma sende büyü var falan deyip bozmak için paralar istemişti, çok ii bilmesine inanıp bu paralardan kaptıran insanlar varsa bir olayın aslını araştırsın derim
öldüyse allah rahmet eylesin der haklarını helal ederler tabi...
gerçekten öldüyse allah taksiratını affetsin, böyle söylediğim için beni de ...
Çok yere gittim ama tip çok onemli derler ya hani karsınızdan aldıgnız enerji, ben bu imam efendiden hiçbir elektrik alamadım ve ekibinden..tam bir fiyaskoydu..Kimseye önermiyorum acıkcası..sanki benim düşmanım gibi cani cani şeyler söyledi yuzume, benım yerımde kımse olsa başına kaynar sular dökülürdü! Birde bi iddialı bir met ediyo, bırakta gelenler övsun seni..Kızlar paranıza yazık bence hiç denemeyin derim!!!
Bu arada, taksım toprak yada nesil hakkında ne düşünüyorsun baktırdın mı? yada tarihleri tutan biri biliyor musun, öyle sorayım :)
yani bu olay bana biraz tuhaf geldi, bir iki kanser dışında kanserler insanı kusturmaz, kusma yapan şey kemoterapi ilaçlarıdır bu kadın eğer bu ilaçlardan kusuyor idiyse kemoterapi aldığı belli olurdu, saçları kaşları dökülmüş veya ten rengi değişmiş olmalıydı
bunun dışında yine kanser olan bir insan giderek kötüleşir kalp krizi değil ki bu, 3 gün önce sapasağlam 1 saat aralıksız telefonda konuşan bir kanser hastası 2 gün sonra yoğun bakımda ertesi gün de ölmüş olması ve arkasında değişik aile hikayeleri bırakması biraz garip ve düşündürücü geldi bana açıkçası
hıı öldüyse allah rahmet eylesin ama çok yakını ölmüş biri olarak hiç telefonlarını bir açıp kapatmadık yani birkaç gün açık tutup arayanlara bilgi verdik sonra da hattı kapattırdık o oldu.
yani ben çok kurgusal düşünen bir insanımdır, çok yalancılarla karsılaştıgım için kimseye kolay kolay güvenmem, elanit benim birkaç arkadaşıma sende büyü var falan deyip bozmak için paralar istemişti, çok ii bilmesine inanıp bu paralardan kaptıran insanlar varsa bir olayın aslını araştırsın derim
öldüyse allah rahmet eylesin der haklarını helal ederler tabi...
gerçekten öldüyse allah taksiratını affetsin, böyle söylediğim için beni de ...
Nesil ve Toprak zihin okuyucular, ama onda bile tam tutturamiyorlar. Imam'a hic baktirmadim, ama bu kadar olumsuz konusan bi adama baktirmakta istemem. Bu arada unutmadan Nesil bi arkadasimla gitmistik, ikimize ayni seyleri soylemis gelecekle ilgili yani acaba cikarmi bile diyemiyorum.
Ben o rıtada arka odada karsılastıgım unıversıtelı kızların anlattıgından bılıyorum hatta hemen buraya yazmıstım; cunku kızlardan bırının annesı onu tanıyormus ve gıdıyormus uzun senelerdır. Kızın soyle dedıgıne emınım annesıyle yasıyor ve baska kımsesı yok, hıc evden cıkmıyormus, kımseyle gorusmuyormus hatta kız soyle bırsey demıstı telefona bıle cıkmıyormus randevularını annesı verıyormus yuzyuze bakıyormus sadece dıye, evde kulotlu corap dısında ustunde bırsey olmuyormus ve devamlı ıstıfra edıyormus, kızlar baya urkmuslerdı ama herseyı bıldı demıslerdı.
Akcıger kanserı konusuna gelınce mınıkın dedıgı gıbı akcıger kanserı tespıt edılır edılmez maksımım 1 sene yasatıyorlarmıs ve goturuyormus, ama belkı de onun kı baska bır hastalıktı..
kızlar ben de bugün elanitin kızıyla konuştum,gerçekten vefat etmiş.bu tel.ların açılıp kapanması bana da garip gelmişti o sebeple belki de kendi hasta etrafındakiler de acaba böyle mi diyolar dedim.ama kızıyla konuştum ve öldüğünü öğrendim,sadece telefonla konuştum ama bi şekilde irtibat içinde olduğum bir insanın ölümü çok üzdü beni.Allah günahlarını affetsi,nur içindeyatsın.
Elanit bana da büyü var demişti,yani bende değil,karşı tarafta olduğunu söyledi.ve bugüne kadar çok kişi bu büyüden bahsetmişti elanit de herşeyi bilince güvendim ve bir miktar para gönderdim.ama bu işi para koparmak için yaptığını hiç düşünmüyorum çünkü bugüne kadar benden istenen paraların yanında onun istediği çok azdı,kızım ben senin haksızlığa uğradığını biliyorum o sebeple bu paraya yaparım dedi,sana yardım edicem dedi.zaten fazla istese vermem mümkün değildi bu az parayı bile parça parça verecektim,ilk kısımını verdim ama devamı gelmedi.kısmet bu kadarmış,Allah isterse onu tamamlanmış kabul eder inşallah diye düşünüyorum.Ve verdiğim paranın her kuruşunu helal ediyorum,kadın hastaymış,nerden bilirdi ki öleceğini.
ama ben bu büyüyü bozdurmak istiyorum fakat piyasadaki bu dolandırıcılara güvenemiyorum.
lütfen güvenilir ve çok küçük miktarlarda para alan bir bildiğiniz varsa yazar mısınız?
bu arada elanit bence bir efsaneydi.bunca zamandır fal baktırırım özellikle son 1 yıldır deli gibi fal baktırdım ama böylesini ne gördüm ne duydum,sen ağzını açmadan sana seni anlatıyodu.ölmeseydi sürekli fal baktıracağım tek kişydi,kısmet değilmiş.benim bir hakkım varsa helal olsun,mekanı cennet olsun...
canım ben büyü yapıldığına inanmak istemedim zaten uzun bir zaman ama bazı işaretler inandırdı beni.bir de büyünün varlığı kuranda zaten açıkça belirtilmiş,ben ancak yapıldığına inanmayabilirim ama büyü var,kuranda yazıyor dolayısıyla inanmamak gibi bir seçimimiz yok yani en azından benim yok.büyüye inanmazsan eğer daha iyi edersin.kimse kimsenin kaderini değiştiremez.büyü insanın psikolojik saplantısı sadece.
canım ben büyü yapıldığına inanmak istemedim zaten uzun bir zaman ama bazı işaretler inandırdı beni.bir de büyünün varlığı kuranda zaten açıkça belirtilmiş,ben ancak yapıldığına inanmayabilirim ama büyü var,kuranda yazıyor dolayısıyla inanmamak gibi bir seçimimiz yok yani en azından benim yok.
bir dönem bende inanıyordum ama bir yıl kadar önce tanıştığım biri gerçek anlamda olmasının mümkün olmadığına inanmamı sağladı ve sonrasında çok şey değişti yaşantımda.herkes için hayırlısı olan olsun
valla dilerim senin dediğin gibidir,dilerim büyü ile bişey yapılamaz.çünkü elanit geçmişi ve anı çok iyi bildiği için ve fazla para istemediği için ben inandım büyü var dediğinde de.inşallah büyü falan yoktur,çünkü bir de bunu nasıl bozdrucam diye düşünücem,korkunç paralar istiyolar ve vermem mümkün değil,bozduramadım diye üzülücem bir de,senin dediğin gibi büyüyü gerçek anlamda yapmak ya da tutması mümkün olmasa,dilerim gerçek olan bu olsun...bir dönem bende inanıyordum ama bir yıl kadar önce tanıştığım biri gerçek anlamda olmasının mümkün olmadığına inanmamı sağladı ve sonrasında çok şey değişti yaşantımda.herkes için hayırlısı olan olsun
canım ben büyü yapıldığına inanmak istemedim zaten uzun bir zaman ama bazı işaretler inandırdı beni.bir de büyünün varlığı kuranda zaten açıkça belirtilmiş,ben ancak yapıldığına inanmayabilirim ama büyü var,kuranda yazıyor dolayısıyla inanmamak gibi bir seçimimiz yok yani en azından benim yok.
sağol canım,inşallah dediğin gibidir.özel mesaj hakkım olmadığından buradan yazıyorum.eğer istersen facede tarot kahini yaz onunla bir görüş.bu konudaki fikirlerinin çok değişeceğine eminim.
sağol canım,inşallah dediğin gibidir.
kızlar ben de bugün elanitin kızıyla konuştum,gerçekten vefat etmiş.bu tel.ların açılıp kapanması bana da garip gelmişti o sebeple belki de kendi hasta etrafındakiler de acaba böyle mi diyolar dedim.ama kızıyla konuştum ve öldüğünü öğrendim,sadece telefonla konuştum ama bi şekilde irtibat içinde olduğum bir insanın ölümü çok üzdü beni.allah günahlarını affetsi,nur içindeyatsın.
Elanit bana da büyü var demişti,yani bende değil,karşı tarafta olduğunu söyledi.ve bugüne kadar çok kişi bu büyüden bahsetmişti elanit de herşeyi bilince güvendim ve bir miktar para gönderdim.ama bu işi para koparmak için yaptığını hiç düşünmüyorum çünkü bugüne kadar benden istenen paraların yanında onun istediği çok azdı,kızım ben senin haksızlığa uğradığını biliyorum o sebeple bu paraya yaparım dedi,sana yardım edicem dedi.zaten fazla istese vermem mümkün değildi bu az parayı bile parça parça verecektim,ilk kısımını verdim ama devamı gelmedi.kısmet bu kadarmış,allah isterse onu tamamlanmış kabul eder inşallah diye düşünüyorum.ve verdiğim paranın her kuruşunu helal ediyorum,kadın hastaymış,nerden bilirdi ki öleceğini.
Ama ben bu büyüyü bozdurmak istiyorum fakat piyasadaki bu dolandırıcılara güvenemiyorum.
Lütfen güvenilir ve çok küçük miktarlarda para alan bir bildiğiniz varsa yazar mısınız?
Bu arada elanit bence bir efsaneydi.bunca zamandır fal baktırırım özellikle son 1 yıldır deli gibi fal baktırdım ama böylesini ne gördüm ne duydum,sen ağzını açmadan sana seni anlatıyodu.ölmeseydi sürekli fal baktıracağım tek kişydi,kısmet değilmiş.benim bir hakkım varsa helal olsun,mekanı cennet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?