Aranızda tasula türkan'da ki imam'a fal baktıran var mı bılmıyorum hele memnun kalıpta ayrılan var mıdır bılemeyecegım ama benım çok kötu moralımı bozdu falda..bir de iddiada bulunuyor, kendınıde cok met edıyo! acayip sinir oldum, söyledikleri cok can sıkıcı seylerdi..kendını ovmesi ve şu zamanda da su falına gel demesi çok iticiydi..bir de dıyo ki, benım hocam tasuladır, falan fılan..ben memnun kalmadım!!! bunun kadar negatif enerjili bir falcı gormemıştım.
Sıkma canını tamamen fos biri İmam... Ben de baktırmıştım zaten sende çok nazar var diyip esnedi durdu falıma bakarken... Hiç bir dediği de çıkmadı aynı cafede Roza var Tasula'nın kızıymış sanırım o İmam'a göre daha iyidir. Ama onun dedikleri de çıktı diyemem. 1 tane şeyi tutturmuştu gelecekle ilgili o kadar...
Agzınıza sağlık :)) Kapris cafe ve ekibi tam bir paracı..türkanmış,rozaymış, imammışş....İmam efendi, ayrıldıgım erkek arkadasımın ismini bulmaya çalışıyor şimdi..7-8 harf söyledi sadece 2 si isminde var dedim..bu mu adı, şu mu adı dedi..ikiside değil dedim..ne peki dedi..ben soyledim..ayy 40 yıl düşünsem bulamazmışım dedi!! sonra başladı, negatif şeyler söylemeye, insan hiç mi iyi bir şey söylemez! Kendini övmeside cabası! bir müşterisi buna taa nerelerden yurt dısından çikolata yaptırıp gondermiş, soyledıgı fal cıktı dıye..bunları anlattı bırde..Kızlar, tasula cafe ye gitmeyin sakın! Hiç iç açıcı kişi değiller!!!
Ayrıca müşteriyle konusma tarzını hiç begenmedim, ben bir müşteriyim daha saygın olmaları gerekıyor!! Ayrıca dediki, başka falcılara gitme, şu tarihte su falına gel dedi bir de..asıl fiyatı 70 ama sana 40.bu kartıda kımseye gösterm, sana bu dedi!! Allah'a benı affetmesı için dua edicem valla, etraff imam giblere mi kaldı tövbe tövbe!
cnm tarotmu baktirmistin kahvemi ?
Aranızda tasula türkan'da ki imam'a fal baktıran var mı bılmıyorum hele memnun kalıpta ayrılan var mıdır bılemeyecegım ama benım çok kötu moralımı bozdu falda..bir de iddiada bulunuyor, kendınıde cok met edıyo! acayip sinir oldum, söyledikleri cok can sıkıcı seylerdi..kendını ovmesi ve şu zamanda da su falına gel demesi çok iticiydi..bir de dıyo ki, benım hocam tasuladır, falan fılan..ben memnun kalmadım!!! bunun kadar negatif enerjili bir falcı gormemıştım.
çok tiksindiğim bir mekan,kendimi kötü hissettiğim hiç iyi elektrik alamadığım bi yer orası !
iki kere gittim tasulaya ve imama baktırdım memnun kalmadım çok sallamasyon eşeden köşeden yallah,
hiç kafana takma bugün 15 lira kaybettiğini varsay boşver
Çok teşekkür ederim, moral veriyorsunuz bana..çok sağ olun..
Nerden gittiysem bende, bilmiyorum merak işte..Aynen tiksindirici bi yer, beni zorla imam'a yönlendirdiler çalışan elemanlar..cok iyi, cok iyi diye..hatta begenmesen roza'ya baktırtırım dedi ordaki çalışan bayan..çok iyi dedikleri buysa! birde bana imam, tanıdıgımız birinin ölecegini söyledi..Yani bu kadar kötü şeyler söyleyen bir falcı olmaz herhalde..benim hocam tasula diyo, tasulayada baktırsan aynı şeyleri söyler dedi..ben gördüklerimi söylüyorum diyo ikide bir ve kendısını cok met ettiyo!
Ordan çıkınınca Felak, Nas, İhlas okudum hep!!! Allah'a dua ettim.
Kızlar günaydın;
Bana Elanıt, Gul ve Mercan'ın öngördüğü birşey çıktı kızlar. Hatta Elanit 23-29 Hazıran arası olacak ama kesın 29 unu bulmaz ben yıne de genıs zaman vereyım dedıgı sey hakıkatten de 29 unu bulmadan gerceklestı. Gul de zaman vermıstı 20-30 Hazıran demişti.
Ama ben de her gece hakkımda hayırlısıysa oyle olsun diye dua ettim. Zaten hıcbır sekılde bu fallara baglamıyorum kendımı unutuyorum artık soylenenlerı bunda oldugu gıbı cıkınca haa elanıt soylemıstı dedım. Ve sadece sızlere haber vermek ıcın yazıyorum buraya.
Bu arada; benim Elanıtın ilk kez ısmını duydugum unıversıtelı kızlar vardı; onlar bana Elanıtın İstanbulda annesıyle yasadıgını ve baska kımsesı olmadıgını soylemıstı, sımdı kardes felan dıyınce ben de sasırdım. Onlar devamlı ıstıfra ettıgınden bahsetmıstı demek hakıkatten kanser tedavısı gordugu ıcın oluyormus oAllah rahmet eylesın.
mercan ne demişti peki
Kızlar günaydın;
Bana Elanıt, Gul ve Mercan'ın öngördüğü birşey çıktı kızlar. Hatta Elanit 23-29 Hazıran arası olacak ama kesın 29 unu bulmaz ben yıne de genıs zaman vereyım dedıgı sey hakıkatten de 29 unu bulmadan gerceklestı. Gul de zaman vermıstı 20-30 Hazıran demişti.
Ama ben de her gece hakkımda hayırlısıysa oyle olsun diye dua ettim. Zaten hıcbır sekılde bu fallara baglamıyorum kendımı unutuyorum artık soylenenlerı bunda oldugu gıbı cıkınca haa elanıt soylemıstı dedım. Ve sadece sızlere haber vermek ıcın yazıyorum buraya.
Bu arada; benim Elanıtın ilk kez ısmını duydugum unıversıtelı kızlar vardı; onlar bana Elanıtın İstanbulda annesıyle yasadıgını ve baska kımsesı olmadıgını soylemıstı, sımdı kardes felan dıyınce ben de sasırdım. Onlar devamlı ıstıfra ettıgınden bahsetmıstı demek hakıkatten kanser tedavısı gordugu ıcın oluyormus oAllah rahmet eylesın.
Kaprik Cafe Tasula hakkinda fikrim.. Tek basima fal baktirmaya gitmistim, yanima iki genc kiz oturdu ve biz basladik konusmaya.. derken teker teker fal baktirmaya basladik, once ben.. diger falcilarla ayni seyi duyup ciktim. Sonraki kiz aglayarak geldi ve herseyi bildigini soyledi. Bir kac kere aldatildigini son sevgilisininde ayni seyi yaptigini ve o kisiyle de olmayacagini vs vs... Sonuncusuda gitti.. ve o yuzunde gulucukler, 3 4 senedir bi cocukla ciktigini ve onunla bu sene nisan olucagini filan soyledi. Gecmis'i ve an'i iyi biliyor.. gelecek cikarmi muamma.. ama hani super bi falci degil.
Ben de pek anlayamadım. Bana telefonda aradığımda ( daha baktırmadan önce) kendinin Azeri olduğunu, eşiyle Hatay'a yerleştiğini söylemişti.Sonra da ödemeyi kızına yapmıştım. Kızının hesabı Finansbank( Istanbul'da idi) . Belki Elanit Hatay'a hiç yerleşmedi. Hastalığı yüzünden devamlı bakamadığından böyle denmek zorunda kalındı. Ne olursa olsun hep aklıma geliyor. Insan bir tuhaf oluyor bu kadar özelini paylaştığı birinin vefat haberini alınca. Bir mesaj atmıştım başsağlığı için, bugün delivery mesaj geldi. Yani mesaj iletildi. Ardından aradım ama telefon yine kapalıydı. Hala çok çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?