İstanbul'da Fal - Falcılar

özel mesaj hakkım olmadığından buradan yazıyorum.eğer istersen facede tarot kahini yaz onunla bir görüş.bu konudaki fikirlerinin çok değişeceğine eminim.

Sağol, fakat ben face te yokum. Sadece işim dolayıysıyla varım ve ordan sayfasına yönlenmek istemiyorum. Sende var mı tarot kahini'nin detayları ? Çok sevinirim

kızlar elanite benim tavsiyemle baktıran arkadasımın falı malesef cıkmadıgı kesinleşti bi hbr bekliodu ve elanit olumlu olacağını söylemişti olumsuz sonuclanmıs an ve gecmiş için basarılıydı ama ümit bağlamayın derim ben..

ondan emindik zaten
bana düğününe 3 hafta kalmış adam için evlenmicek iptal olacak düğün dedi evlendi
2 kişiye kaderin bu senin dedi adamlar başkalarıyla nişanlandı
neyse ölmüş kadının arkasından konuşmayalım artık elanit de bütün diğer falcılar gibi sadece bugünü biliodu ve ona yönelik yorum yapıodu o kadar tek farkı diğer baktırdığınz kişilere göre daha ayrıntılıydı

Elmira, Elanit ve Emina abla, annemin sagligi konusunda hakli cikti mi? cikti! Sagolsunlar varolsunlar.. ama ask konusu cok karisik bir durum. Biliyorum ki bu kiside geleneyi bozmayip geri donmek isteyecek, ama o zaman isler degismis olabilir. Ilginc birsey oldu bu arada.. iki sene onceki sevdigim adam'la Istanbul'a karsilasiriz diye gelmistim bi umit. Onun yerine suankine asik olup digerini unutmustum. Derken bu kisiylede ayrildik ve ne tuhaftirki, diger kisi islerini bitirip Istanbul'a donmus. Kaderin boylesi , adam sevgilim olup olmadigini sordu, ayni zamanda benimle zaman gecirmek istedigini soyledi (arkadasca yaklasiyor).. hayir benim hayatim neden hep boyle karisik olmak zorunda onu anlamiyorum. Bu kisiyi istemiyorum, ama vakit gecirmek icin cok guzel bir firsat ... heee su sonuncusuyla hala fotograflasiyoruz (facebook'ta fotolarimizi degistiriyoruz )

En guzel ben oynarim ask oyununu

kızlar yarın istanbula gidiyorum 1 günlüğüne
kadıköyde bildiğiniz kahve falı bakan bir yer var mı
tavsiye üzerine gidiyim diyorum

yoksa bodoslama bir yere dalarım yine yüzüm 5 karış çıkarım
daha önce yine kadıköyde adını hatırlamıyorum aa bu gittiğimde mutlaka adına bakıp buraya yazıcam
hiç bir şey tutturmamakta yenetektir
o tuttturamayan teyzenin cafesii yazıyımda uzak durun
20 tl aldı bide

Hanımlar merhaba ,
Dokuz aydır forumu takip ediyorum ama henüz yeni üye oldum sayılır.Aşık olduğum , sevdiğim kişi tarafından terk edilmiştim , yıkılmıştım.Umudum falcılardı.Emine Akkaya , Rita , Moda'daki Zeynep , Pen cafe Yeter , Yiğit , Bakırköy Gül , Taner , Sevgi , Melda , Göker vs. , daha bir sürü falcı.Bakın bunlar bazen geçmişe dair şaşırtıcı tahminler yapabilirler ama geleceği kimse bilemez , sadece kibar tabiriyle sallarlar ve tutarsa biz de bildi sanırız.Bakın , falcıların formülü basit:Oraya gidenler zaten sevgilisinden yeni ayrılmış kişiler , ayrılalı en fazla 3 ay olmuş.Ve bu kişi falcıya gittiğine göre belliki ayrıldığı kişi dengesiz yani ne yapacağı belli olmayan biri.Çünkü böyle olmasa zaten kişi falcıya gitmez , dönüp dönmeyeceğinden emin değildir bu yüzden falcıya gider ve falcıdan duymak istediği onun yakında geri döneceğini duymaktır.Siz falcıya gittiğinize göre o kişiyi çok seviyorsunuzdur ve o sevdiğiniz kişi elbette bunu biliyor.Zaten bu tip durumlarda yani karşıdaki kişi dengesiz siz de onu çok seviyorsanız bu tip durumlarda zaten o kişinin 1-2 ay içinde geri dönme veya arama ihtimali %50'dir.Falcılar da buna güvenerek şöyle konuşur ''Bu kişi dengesiz ama seni seviyor , en geç 2 ay içinde seni arayacak , yeniden çıkacaksınız (bazıları yeniden çıkacaksınız ama yeniden ayrılacaksınız , der)''Yeniden ayrılacak olmanız umurunuzda olmaz önemli olan sizi yeniden aramasıdır.Genelde ararlar , aramazlarsa yeniden falcıya gidersiniz bu kez şöyle der ''Arayacak 1 ay daha bekle'' aramazsa da bir daha gitmezsiniz , ne yani bilemedi diye onu mahkemeye mi vereceksiniz!!!Hanımlar...O kişi uğruna falcıya gitmeye ihtiyaç duyuyorsanız o kişi zaten yanlış biridir ve bunun adı da aşk değildir.Bunları falcılara yeterince para kaptırmış , umutları yeterince paspas olmuş biri olarak yazıyorum.Dini açıdan ne kadar günah olduğunu da hiçbir zaman unutmayalım lütfen.

bu sitede en cok iki kisiden bahsedildi canim kadiköyde ...nostradamus cafe deki olgu ...30 tl ye bakiyor aldigi para ya göre fali kisa ama bazilarinda dedikleri cikiyor bazilarinda tutturamiyor elektrik isi ...digeride angels cafe deki burcu oda 17 bucuk a bakiyor kahve fali ...burcu herzaman orda olmuyor okulu varmis o yüzden genellikle aksama dogru geliyor

Bundan 6 yıl önce alibeyköy karadolap mah. bir eve gittim arkadaşımla 25 yaşında ebru isminde bir bayandı
Suya bakıyordu beni ve arkadaşımı hiç tanımadığı halde herşeyimizi bildi hatta o aralar peşimde dolaşan biri vardı sürekli teklif gönderen bana onun için dediki daha ben sormadan tipini bile tarif ederek onun nikahı görünüyor uzak dur dedi meğer adam 8 aylık evliymiş.
Ve daha bunun gibi neler anlattı neler bana evleneceğin adam çok uzun yoldan gelecek demişti bende amerikadan bekliyordum güneydoğudan geldi.

hala bakiyormu cnm ve kaca bakiyo

Yapmayın etmeyin başımıza pahallı falcı çıkarmayın =) Sonra pişman oluyoruz hep birlikte... En güzeli falı eğlencesine baktırmak çok bişey beklememek ve 20 TL üstü birşey vermemek... Bakın ben artık 30 bile vermeme kararı aldım :92:

9 aydır forumu takıp edıyorsunuz. Pekı neden takıp edıyorsunuz.
ılk cevabım; ben mesela falcıya kesınlıkle bırınden ayrıldıgım ıcın falan gıtmıyorum. Hayatımın son aylarında gecırdıgım bır ayrılık , pesınde koştuğum, hayallerımde yasattıgım bırı de yok. Ah olsa ah!!!!
Ne borsacılar, ne bakanlar, ne bakan müşavirlerı ( şu anki hükümetten bahsediyorum), ne iş adamları gidiyor falcıya haberiniz var mı? Bir tanesi bize de geliyor. Bunlar da öyle 80-100'e falan gelmıyorlar emın olun. Mıllet devlet işlerinı bile falcıya danıştıktan sonra benim diyecek birşeyim kalmamıştır.
Yurtdışında da tüm kabinenin gittiği bir falcıya 2-3 kere gitmiştim.astroloji ile tarot a beraber bakıyordu.

Gelelim bunun günahhhhhhhhhhhhhhh & haraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam olmasına.
Eğer 3 dini okumuşsan , ve 3 dinin dışında diğerlerine de göz gezdirmişsen , seni tebrik ediyorum.

Fakat islam'da da olduğu gibi unutma ki ; hiçbirimize ötekini inancından, dininden ve alışkanlıklarından kınamak olmaz.
Kınamadağın zaman , mevlevilerimizin dediği gibi kulluğa yaklaşırız.
Hayvanlar gibi.
Hayvanlar bizden üstündür. Köpeklere bakın. Ne mutlu ne mesut. Yanlışta yapsan ona , ayıplamaz seni, kınamaz seni.
Hepimiz kendi günahımızdan, sevabımızdan sorumluyuz.

Falcıya gitmek yanlıştır.doğrudur dediğin. Ama günah demek hiçbirimize düşmek.
Her bakımdan 75% kendimizi kandırırız, psikolojik ve ekonomik kendimize zarar veririz.
Ama kendimizden başka kimseye de zararımız dokunmaz.

Ama günah gibi kelimeler sanırım hiç birimizin haddine değildir.

Dokuz aydır takip etmemin nedenini yukarı yazdım , benim o yazdıklarım okuyanın anlayacağı kadardır ama sizin için yeniden yazayım hanımefendi:Bunalımdaydım , üzüntülü ve yıkılmıştım , bu yaptıklarımın saçma olduğunu yeni anlıyorum , ben bu hatayı yaptım siz yapmayın , anlamında yazdım.Ben burada falı övmek zorunda mıyım hanımefendi , burası fal ile ilgili bir forum fal övme forumu değil ama sizin bu fal işinden bir çıkarınız varmış gibi bir anda bu kadar agresifleşip avukatlığa soyunmanız ilginç!Falın günah olduğunu da bir zahmet Kuran-ı Kerim'i açıp okursan görürsün.Ben kimseyi yargılamıyorum , herkesin günahı sevabı kendini ilgilendirir.Devlet adamları falcıya gidiyor yazmışsın , hangi devlet adamlarıymış onlar isimlerini yazsana , sen onlar fal baktırırken onların yanında mıydın!!!Ben burada dostça bir hatırlatma yaptım hepsi bu.Parası , vakti , boşa harcanacak umudu olan gitmeye devam etsin

Canım bir tanesi bize de geliyor demişsin siz?

Bu arada dediklerine katılıyorum, herkesin günahı sevabı kendine... Ama bazı insanlar gelip günaaah, haraaam diye uyardıklarında kendilerinin sevap kazanacaklarını düşünüyorlar o nedenle sanırım gelip bu uyarıyı yapıyorlar... Günah ve haram olduğunu düşünen birinin burayı takip edip, çoğu falcıya gittiğini söylemesi de ilginç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…