özel mesaj hakkım olmadığından buradan yazıyorum.eğer istersen facede tarot kahini yaz onunla bir görüş.bu konudaki fikirlerinin çok değişeceğine eminim.
kızlar elanite benim tavsiyemle baktıran arkadasımın falı malesef cıkmadıgı kesinleşti bi hbr bekliodu ve elanit olumlu olacağını söylemişti olumsuz sonuclanmıs an ve gecmiş için basarılıydı ama ümit bağlamayın derim ben..
emel omuzdaş die bi kadın varmıs duyanınız baktıranınız varmı ????
kızlar yarın istanbula gidiyorum 1 günlüğüne
kadıköyde bildiğiniz kahve falı bakan bir yer var mı
tavsiye üzerine gidiyim diyorum
yoksa bodoslama bir yere dalarım yine yüzüm 5 karış çıkarım
daha önce yine kadıköyde adını hatırlamıyorum aa bu gittiğimde mutlaka adına bakıp buraya yazıcam
hiç bir şey tutturmamakta yenetektir
o tuttturamayan teyzenin cafesii yazıyımda uzak durun
20 tl aldı bide
emel omuzdaş die bi kadın varmıs duyanınız baktıranınız varmı ????
selam kizlar
emel omuzdas i bilirim bana seneler evvel bakmisti baktigi söyledikleri cikmisti... pahalidir gerci ama dedikleri cikar olacaksa olacak der olmayacaksa olmayacak der...
Bundan 6 yıl önce alibeyköy karadolap mah. bir eve gittim arkadaşımla 25 yaşında ebru isminde bir bayandı
Suya bakıyordu beni ve arkadaşımı hiç tanımadığı halde herşeyimizi bildi hatta o aralar peşimde dolaşan biri vardı sürekli teklif gönderen bana onun için dediki daha ben sormadan tipini bile tarif ederek onun nikahı görünüyor uzak dur dedi meğer adam 8 aylık evliymiş.
Ve daha bunun gibi neler anlattı neler bana evleneceğin adam çok uzun yoldan gelecek demişti bende amerikadan bekliyordum güneydoğudan geldi.
tel.u varsa yazar mısın canım?selam kizlar
emel omuzdas i bilirim bana seneler evvel bakmisti baktigi söyledikleri cikmisti... pahalidir gerci ama dedikleri cikar olacaksa olacak der olmayacaksa olmayacak der...
hanımlar merhaba ,
dokuz aydır forumu takip ediyorum ama henüz yeni üye oldum sayılır.aşık olduğum , sevdiğim kişi tarafından terk edilmiştim , yıkılmıştım.umudum falcılardı.emine akkaya , rita , moda'daki zeynep , pen cafe yeter , yiğit , bakırköy gül , taner , sevgi , melda , göker vs. , daha bir sürü falcı.bakın bunlar bazen geçmişe dair şaşırtıcı tahminler yapabilirler ama geleceği kimse bilemez , sadece kibar tabiriyle sallarlar ve tutarsa biz de bildi sanırız.bakın , falcıların formülü basitraya gidenler zaten sevgilisinden yeni ayrılmış kişiler , ayrılalı en fazla 3 ay olmuş.ve bu kişi falcıya gittiğine göre belliki ayrıldığı kişi dengesiz yani ne yapacağı belli olmayan biri.çünkü böyle olmasa zaten kişi falcıya gitmez , dönüp dönmeyeceğinden emin değildir bu yüzden falcıya gider ve falcıdan duymak istediği onun yakında geri döneceğini duymaktır.siz falcıya gittiğinize göre o kişiyi çok seviyorsunuzdur ve o sevdiğiniz kişi elbette bunu biliyor.zaten bu tip durumlarda yani karşıdaki kişi dengesiz siz de onu çok seviyorsanız bu tip durumlarda zaten o kişinin 1-2 ay içinde geri dönme veya arama ihtimali %50'dir.falcılar da buna güvenerek şöyle konuşur ''bu kişi dengesiz ama seni seviyor , en geç 2 ay içinde seni arayacak , yeniden çıkacaksınız (bazıları yeniden çıkacaksınız ama yeniden ayrılacaksınız , der)''yeniden ayrılacak olmanız umurunuzda olmaz önemli olan sizi yeniden aramasıdır.genelde ararlar , aramazlarsa yeniden falcıya gidersiniz bu kez şöyle der ''arayacak 1 ay daha bekle'' aramazsa da bir daha gitmezsiniz , ne yani bilemedi diye onu mahkemeye mi vereceksiniz!!!hanımlar...o kişi uğruna falcıya gitmeye ihtiyaç duyuyorsanız o kişi zaten yanlış biridir ve bunun adı da aşk değildir.bunları falcılara yeterince para kaptırmış , umutları yeterince paspas olmuş biri olarak yazıyorum.dini açıdan ne kadar günah olduğunu da hiçbir zaman unutmayalım lütfen.
9 aydır forumu takıp edıyorsunuz. Pekı neden takıp edıyorsunuz.
ılk cevabım; ben mesela falcıya kesınlıkle bırınden ayrıldıgım ıcın falan gıtmıyorum. Hayatımın son aylarında gecırdıgım bır ayrılık , pesınde koştuğum, hayallerımde yasattıgım bırı de yok. Ah olsa ah!!!!
Ne borsacılar, ne bakanlar, ne bakan müşavirlerı ( şu anki hükümetten bahsediyorum), ne iş adamları gidiyor falcıya haberiniz var mı? Bir tanesi bize de geliyor. Bunlar da öyle 80-100'e falan gelmıyorlar emın olun. Mıllet devlet işlerinı bile falcıya danıştıktan sonra benim diyecek birşeyim kalmamıştır.
Yurtdışında da tüm kabinenin gittiği bir falcıya 2-3 kere gitmiştim.astroloji ile tarot a beraber bakıyordu.
Gelelim bunun günahhhhhhhhhhhhhhh & haraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam olmasına.
Eğer 3 dini okumuşsan , ve 3 dinin dışında diğerlerine de göz gezdirmişsen , seni tebrik ediyorum.
Fakat islam'da da olduğu gibi unutma ki ; hiçbirimize ötekini inancından, dininden ve alışkanlıklarından kınamak olmaz.
Kınamadağın zaman , mevlevilerimizin dediği gibi kulluğa yaklaşırız.
Hayvanlar gibi.
Hayvanlar bizden üstündür. Köpeklere bakın. Ne mutlu ne mesut. Yanlışta yapsan ona , ayıplamaz seni, kınamaz seni.
Hepimiz kendi günahımızdan, sevabımızdan sorumluyuz.
Falcıya gitmek yanlıştır.doğrudur dediğin. Ama günah demek hiçbirimize düşmek.
Her bakımdan 75% kendimizi kandırırız, psikolojik ve ekonomik kendimize zarar veririz.
Ama kendimizden başka kimseye de zararımız dokunmaz.
Ama günah gibi kelimeler sanırım hiç birimizin haddine değildir.
9 aydır forumu takıp edıyorsunuz. Pekı neden takıp edıyorsunuz.
ılk cevabım; ben mesela falcıya kesınlıkle bırınden ayrıldıgım ıcın falan gıtmıyorum. Hayatımın son aylarında gecırdıgım bır ayrılık , pesınde koştuğum, hayallerımde yasattıgım bırı de yok. Ah olsa ah!!!!
Ne borsacılar, ne bakanlar, ne bakan müşavirlerı ( şu anki hükümetten bahsediyorum), ne iş adamları gidiyor falcıya haberiniz var mı? Bir tanesi bize de geliyor. Bunlar da öyle 80-100'e falan gelmıyorlar emın olun. Mıllet devlet işlerinı bile falcıya danıştıktan sonra benim diyecek birşeyim kalmamıştır.
Yurtdışında da tüm kabinenin gittiği bir falcıya 2-3 kere gitmiştim.astroloji ile tarot a beraber bakıyordu.
Gelelim bunun günahhhhhhhhhhhhhhh & haraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam olmasına.
Eğer 3 dini okumuşsan , ve 3 dinin dışında diğerlerine de göz gezdirmişsen , seni tebrik ediyorum.
Fakat islam'da da olduğu gibi unutma ki ; hiçbirimize ötekini inancından, dininden ve alışkanlıklarından kınamak olmaz.
Kınamadağın zaman , mevlevilerimizin dediği gibi kulluğa yaklaşırız.
Hayvanlar gibi.
Hayvanlar bizden üstündür. Köpeklere bakın. Ne mutlu ne mesut. Yanlışta yapsan ona , ayıplamaz seni, kınamaz seni.
Hepimiz kendi günahımızdan, sevabımızdan sorumluyuz.
Falcıya gitmek yanlıştır.doğrudur dediğin. Ama günah demek hiçbirimize düşmek.
Her bakımdan 75% kendimizi kandırırız, psikolojik ve ekonomik kendimize zarar veririz.
Ama kendimizden başka kimseye de zararımız dokunmaz.
Ama günah gibi kelimeler sanırım hiç birimizin haddine değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?