9 aydır forumu takıp edıyorsunuz. Pekı neden takıp edıyorsunuz.
ılk cevabım; ben mesela falcıya kesınlıkle bırınden ayrıldıgım ıcın falan gıtmıyorum. Hayatımın son aylarında gecırdıgım bır ayrılık , pesınde koştuğum, hayallerımde yasattıgım bırı de yok. Ah olsa ah!!!!
Ne borsacılar, ne bakanlar, ne bakan müşavirlerı ( şu anki hükümetten bahsediyorum), ne iş adamları gidiyor falcıya haberiniz var mı? Bir tanesi bize de geliyor. Bunlar da öyle 80-100'e falan gelmıyorlar emın olun. Mıllet devlet işlerinı bile falcıya danıştıktan sonra benim diyecek birşeyim kalmamıştır.
Yurtdışında da tüm kabinenin gittiği bir falcıya 2-3 kere gitmiştim.astroloji ile tarot a beraber bakıyordu.
Gelelim bunun günahhhhhhhhhhhhhhh & haraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam olmasına.
Eğer 3 dini okumuşsan , ve 3 dinin dışında diğerlerine de göz gezdirmişsen , seni tebrik ediyorum.
Fakat islam'da da olduğu gibi unutma ki ; hiçbirimize ötekini inancından, dininden ve alışkanlıklarından kınamak olmaz.
Kınamadağın zaman , mevlevilerimizin dediği gibi kulluğa yaklaşırız.
Hayvanlar gibi.
Hayvanlar bizden üstündür. Köpeklere bakın. Ne mutlu ne mesut. Yanlışta yapsan ona , ayıplamaz seni, kınamaz seni.
Hepimiz kendi günahımızdan, sevabımızdan sorumluyuz.
Falcıya gitmek yanlıştır.doğrudur dediğin. Ama günah demek hiçbirimize düşmek.
Her bakımdan 75% kendimizi kandırırız, psikolojik ve ekonomik kendimize zarar veririz.
Ama kendimizden başka kimseye de zararımız dokunmaz.
Ama günah gibi kelimeler sanırım hiç birimizin haddine değildir.
Canım bir tanesi bize de geliyor demişsin siz?
Bu arada dediklerine katılıyorum, herkesin günahı sevabı kendine... Ama bazı insanlar gelip günaaah, haraaam diye uyardıklarında kendilerinin sevap kazanacaklarını düşünüyorlar o nedenle sanırım gelip bu uyarıyı yapıyorlar... Günah ve haram olduğunu düşünen birinin burayı takip edip, çoğu falcıya gittiğini söylemesi de ilginç...
bu sitede en cok iki kisiden bahsedildi canim kadiköyde ...nostradamus cafe deki olgu ...30 tl ye bakiyor aldigi para ya göre fali kisa ama bazilarinda dedikleri cikiyor bazilarinda tutturamiyor elektrik isi ...digeride angels cafe deki burcu oda 17 bucuk a bakiyor kahve fali ...burcu herzaman orda olmuyor okulu varmis o yüzden genellikle aksama dogru geliyor
Sağol, fakat ben face te yokum. Sadece işim dolayıysıyla varım ve ordan sayfasına yönlenmek istemiyorum. Sende var mı tarot kahini'nin detayları ? Çok sevinirim
kızlar meldasın yazdıklarını çözemiyorum.faldan bahsederken bize de geliyorlar diyor ve faceden bir tarotçunun sayfasına yönelemiyor çünkü facede iş için bulunuyormuş ve bu iş nasıl bir işse bir falcının ya da tarotçunun ya da kahinin her neyse sayfasına yönelmesi uygun olmuyor.hayır sadece yazdığım face olarak var.
Canım bir tanesi bize de geliyor demişsin siz?
Bu arada dediklerine katılıyorum, herkesin günahı sevabı kendine... Ama bazı insanlar gelip günaaah, haraaam diye uyardıklarında kendilerinin sevap kazanacaklarını düşünüyorlar o nedenle sanırım gelip bu uyarıyı yapıyorlar... Günah ve haram olduğunu düşünen birinin burayı takip edip, çoğu falcıya gittiğini söylemesi de ilginç...
kızlar meldasın yazdıklarını çözemiyorum.faldan bahsederken bize de geliyorlar diyor ve faceden bir tarotçunun sayfasına yönelemiyor çünkü facede iş için bulunuyormuş ve bu iş nasıl bir işse bir falcının ya da tarotçunun ya da kahinin her neyse sayfasına yönelmesi uygun olmuyor.
Hanımlar , falcıya artık gitmiyorum.Dokuz ay gittim ama artık gitmiyorum.Bunu kaç kere daha yazarsam anlaşılır!!!Ben sadece konuya farklı bir bakış açısı getirmek , insanların benim de geçmişte yaptığım hatayı yapmasını önlemek amacıyla yazdım.Kimseyi de dinen yargılamadım.Bunun günah olduğunu bilmeyen de olabilir ben sadece günah olduğunu yazdım kimseyi yargılamadım.Bu bir forum.Farklı fikirlere , düşüncelere saygı duyulması gerekir.Meldas senden ricam Denizden , Sinsed ve benim soruma cevap ver lütfen , sana fal için gelenler kim ve sen kimsin ve bu forumda olmanın amacı nedir?
meldas yukardaki açıklamalarının ilk paragrafında:"Ne borsacılar, ne bakanlar, ne bakan müşavirlerı ( şu anki hükümetten bahsediyorum), ne iş adamları gidiyor falcıya haberiniz var mı? Bir tanesi bize de geliyor." şeklinde bir ifade kullanmışsın,siz kimsiniz ki ve ne için size de geliyorlar?
cunku 4-5 kısı kullanıyor bızım face sayfasını. Bılıyorsun entry ler ( yanı nereye entry yaptıgın) anında goruluyor. O yuzden. Neyse kız kardesımınkınden gırecegım yarın. Onun face ınden.
Bu arada ıs nedenıyle face kullanıyorsan dıkkatlı ol. Benım durumumda boyle. 4-5 admınıstrator oluyor. Ve oyle rahat rahat herseyı clıck leyemıyorsun.
Kendımı anlatabıldım mı????
tamam şimdi gödüm açıklamalarını,okudum,sağol.Denizden e cevap yazdım. okuyabilirsin.
evet evet deniz,meldasa gelen falcıymış,anladım ben de şimdi.Canım benim anladığım kadarıyla bir yanlış anlaşılma olmuş... Biz Meldas'a gidenlerin hükümet adamları vs olduklarını sandık, falcı Meldas'mış gibi...
Ama Meldas'ın bize de geliyorlar diye bahsettiği kişiler falcılarmış... Doğru anladıysam durum bu...
meldas anlayamadım yani burda bahsedilenden başka bir rita da mı var?varsa ve siz sıkıntıdaysanızEvet, bir tanesi bize de geliyor. Ve hiçbir şeye yaramıyor. Bir güzel ağzından laf alıyor sonra teyzeme geri satıyor.
Ama böyle tiplerin müptelası var ve maalesef bazı falcılar çok fazla akıllı.
Bu gelenler arasında şimdiye tek ( adı Rita idi) ama burda bahsedilen değil. Çok yaşlandı sanırım bakamıyor. Ölmüşte olabilir.
Telafuz edemeyeğim bir rakamlarla geldi 4-5 sene önce en son. Evde suya elini sokarak tüm o yapılan garip ve pis büyüleri çıkardı. ( teyzemle kocasının boşanma davası vardı 1 hafta içinde. 110 kg lık sekreteriyle yaşıyordu adam. Ve metres İstanbul'un sıkı falcı & hocalarına gidiyordu). Burda rakamla 5-10 derken 20-30 bin e çıkıyordu. Neyse , Rita 2 ay yokoldu, sonra aradı , çat kapı geldi. Oturdu, sigara içti ( astım hastası var bizde ama korkudan gık çıkaramadık). Su istedi leğende 1-2 saat sonra. Elini leğene soktu, karıştırdı. Ve leğenin içi muska , ip garip garip pislikler doluydu.
Dedi ki: Kocan gelecek bu akşama. Daralıyorum, yardım et bana diye gelecek. Ne büyü yapılmışsa çıkardım, gelir o yakın vakte dedi.
Aynı günün akşamüstü adam merdivenleri , kravatını çıkararak soluk soluğa , yardım isteyerek geldi. Boşanma davasını " ben ne yaptım" diye geri çekti. 1 yıla yakın mutlu mesut yaşadılar, taaaaa ki öteki taraf güzel güzel tazeleyene dek. Rita gene arandı, bulunamadı, hastalandı.
başka bir tane bulundu sanırım Necla. 2. DE de o adamı geri getirdi.Dava geri çekildi.
3. dava ( temyizler falan oluyor tabii ki) Necla bir şey yapamadı. Ankara 'da grubu varmış. Grup ( okuyanlar) dağılınca, gücünü kaybetti. Bu işler grup la oluyor. Haftalarca 10-11 kişi 12 + 12 saat nöbetle okuyorlar, okuyorlar toplu halde. O yüzden toplu dualar ( kilise olsun, camii olsun , kabe olsun) çok önemli.
Söyleyebileyecğim tek şey ŞU AN ISTANBUL DA BOYLE NE IYI FALCI, MEDYUM VE HOCALAR YOK ARTIK GIBI.
BEN BIRINE RASLAMISTIM. BANA OZEL GETIRMISTI DOGUDAN AILEM BUNDA HERHALDE 10-11 SENE KADAR EVVEL. 1 HAFTA BENIMLE KALDI. MUHTESEMDI. ANNEANNEM VEFAT EDINCE, IZINI KAYBETTIM. DOGU DA YASIYORDU ZATEN.
AMA BELKI VARDIR. FAKAT BIZ SU AN BILMIYORUZ. AMA VAR KI BIR SURU SANATCI FALAN TUM ISLERINI BOYLE HALLEDIYOR. AMA OYLE DE GUVENILMIYOR. BEN ISE TEYZEME GELEN BU MASKARANIN BIZI NE KADAR DAHA DUDUKLEYECEGINI MERAK EDIYORUM.
Hanımlar , falcıya artık gitmiyorum.Dokuz ay gittim ama artık gitmiyorum.Bunu kaç kere daha yazarsam anlaşılır!!!Ben sadece konuya farklı bir bakış açısı getirmek , insanların benim de geçmişte yaptığım hatayı yapmasını önlemek amacıyla yazdım.Kimseyi de dinen yargılamadım.Bunun günah olduğunu bilmeyen de olabilir ben sadece günah olduğunu yazdım kimseyi yargılamadım.Bu bir forum.Farklı fikirlere , düşüncelere saygı duyulması gerekir.Meldas senden ricam Denizden , Sinsed ve benim soruma cevap ver lütfen , sana fal için gelenler kim ve sen kimsin ve bu forumda olmanın amacı nedir?
meldas anlayamadım yani burda bahsedilenden başka bir rita da mı var?varsa ve siz sıkıntıdaysanız
neden onu arayıp bulmuyosunuz,memnun mu değilsiniz ya da izini mi kaybettiniz?benim çok ihtiyacım var,memnun olduğunuz biri olursa bana da haber verir misin ama öyle çok paralar veremem.
valla bende merak ettim simdi, hani ne olduguda belli degil.. Bize geliyolar deniyor ama ne icin oldugu belirtilmiyor. Merak eden ozel mesaj yoluyla sorup cevabini aliyor buyuk olasilikla. ısine yarayanlar bu sekilde kendi aralarinda anlasiyolar sanirim. Hmmm zekice.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?