İstanbul'da Fal - Falcılar

BEN AMERIKAN KLAVYE YE ALISIGIM. SENIN ISTEGIN UZERINE artik minik yazacagim. o zaman da imla yanlışı yapmamak için acayip zorlanıyorum.

neden bu kadar gerginsin?????????? Insanı forumdan soğutuyorsun.

vallaa senın buyuk harflerınle olan yazıyı okuyuncu gerılmıs olabılırım ama sanırım zaten sen forumda bayagı bır sogukluk yaratmıssın...
neyse bu sızın hoca konuları benı hıc ılgılendırmıyorr,zira konu da falcılar,hocalar degıl

Bu arada elanite üzüldüm,baktırmak kısmet olmadı maalesef...Şu sonrasında kalan para mevzusu ile ilgili,bu kadıncagız sonucta ıyı nıyetle bır seylere nıyet etmıs ,ısleme baslamıs ee nerden bılsın kadın öleceğini,bence para veren arkadaslar gerı ıstemek yerıne haklarını helal etsınler konu kapansın,sonucta kadın hasta halıyle bırseylere çabalamıs,vefat etmiş...

Herkese merhaba.
Baska sitelerdede Şahcihan beyden bahsediliyor.Baya iyi olduğunu söylüyorlar.mısırlıymış,değişik bir tarzı varmış ama ulaşılması zor biri .bilen tanıyan varsa lütfen yardımcı olabilirmi acaba .

meldas sanırım geliyor derken evine gelen falcılardan,hocalardan bahsetmiş :)
anlayabildiysem ne mutlu baana.

Evet canım. Sen anladın.Bize gelenler falcı, hocaydı.

Ama bu arada bana da geldiler.( !)
Şimdi bazı paranayoklar bana da geldileri anlamazlar. AÇIKLIYORUM: Yaniiii, keçileri kaçırdım.

Yazmaz olaydım o mesajı. Ne bileyim ben işin boyle buyuyecegını.

Biri beni pazarlamacıkla suçladı ( ki ben hiçbirinin işe yaramadığını belirttim)
Biri beni komplo teorisiyle sucladı ( efendim biz kendi dilimizi yaratmışız forumda ozel den mesajlasıyormusuz )
Biri de beni ego-maniac lıkla sucladı. BUYUK HARFLERLE YAZDIGIM ICIN. ( amerikan klavyesiyle yazıyorum. Turkce karakterlerde yazacağım uzun ve zamanım az ise zorlanıyorum )

Yaaa , ben bilmiyorum. Burda gercekten tuhaf insanlar var sanırım.

-Ben kendi aileme bile kimseyi tavsiye etmiyorum . Sizden ogrendim, Soganlık Emine'ye bir arkadaşımı yolladım ( ben gidemedim). Hiç memnun kalmadı. Orta vasat dedi.
- Elanit 'i de sizden ogrendim. dedikleri çıkacak mı bilmiyorum. Sizinle ileriki zamanlarda paylaşacağım.

AMMAAAA size bir sürü işe yaramayan referanslar verebilirim. O zaman da beni bu durumda forumda oldururler.Herkes sinir kupu olmus burada.

Senin beni anladıgın için teşekkür ederim ve sana bir çiçek yolluyorum.

Eger oteki yazılarımı veya isteklerimi okusalar, ben de iyi bir falcı peşindeyim. Ama

Ben kendisiyle bahçeşehir havuzda tanıştım .Baya yakışıklı birisi hiç medyum gibi durmuyor Havuzun etrafında bir sürü bayan arasında oturuyordu birisi bunlar kim diye sordugumda Şahcihan bey gelmiş dediler.Merak etim baktım daha ben uzaktan yaklaşırken gözlerime bakıverdi sanki bir anda tutuldum sanki beynimden geçenleri okuyabiliyordu.Yakınına gittim aynı bildiğiniz vampir filimleri gibiydi hiç olmadığım kad
ar kendimi rahat hissettim sanki farklı bir çekim alanı vardı ve herkes aynı şekildeydi .Anlattığı konuları anlamakta zorlanmadım insanı anlatıyordu ne gariptirki sanki daha önce duymağım şeyleri bilinçaltımda bildiğimi hissettim insana çok yüksek bir özgüven veriyor konuşmaları .Eşimle aramdaki problemleri düzeltmeme yardımcı oldu.Çocuklarımla ilgili sıkıntılarımda yardımcı oldu .Ve para talep etmiyor Esenkent tarafında bulunuyor.Ulaşırsam haber veririm.

Şimdik ben sana sunu soyleyeyim:

Kafelerde bakanların çoğu hoca/büyü lafını ağızlarına alamazlar.
Bazılarının yeteneği su ve yıldızname iledir. Ve kafelerde yıldızname de, su da yasaktır.
O yuzden tarot / kahve / iskambil/ şimdi ye yeni moda taşlarla bakıyorlar.
O Emine soğanlık, kafe de çalışmıyor. Ama teyzeme senin kocanın metresi şunu , bunu yaptırmış dedi.

Yani evlerine gittiğinde, veya onlar sana geldiğinde iş bayağı farklılaşıyor.

Bu işi büyük çapta yapanlar, bizim verdiğimiz 50-100 TL ile karın doyurmuyorlar. Seni yoklayıp, ben okuturum seni, koruma yaparım ( yaptırırım), ben kocanı geri getirmek için şu kadara bozarıma hemen giriyorlar.

Benim de isteğim hoca bulmak değil.Ama bir sürü arayan kişi var etrafımda. ben iyi bir falcı arıyorum. Ve bulamıyorum.
İyi niyetli , dürüst birine rastgeliriz diye bu forumdayım.

Soğanlık Emine 'ye gidemedim, sanırım gitmicem de. 3 kişi gitti telefonunu verince.

Elanit'i de göreceğiz.

Teşekkür ederiz:)

arkadaslar,ozellikle forumda eski olanlar, bu meldas size de birini hatirlatmadi mi?

Valla kime benzediğimi bana da soylede ben de bileyim.
Ben de merak ediyorum çok.

Gerçekten.

Bu arada ben 2 şeyle meşgulum bu forumda. 1) İyi falcı bulmak 2) Kopek sahiplendirmek hayvansever derneği olarak.

Referans olarak gosteriyosun iste hoca tanidigin kisileri. Nerden cikti bu buyu meraki millette anlamiyorum. Cevrendeki kadinlar kocalarini baska kadinlara kaptiriyor oylemi???.. hemde 50+.. nasil bi civarmis orasi merak ettim simdi.. ne kadar cok kadin veya erkek aldatiliyor haberin varmi? Hepsine buyu yapildiginimi saniyorsun? .. Buyu bozdurma diye baslayanlar hizini alamayip buyu yaptirmak zorunda kalirlar, yaziktir insanlarin paralarina yahu.. ayrica buyu ile ugrasilan bi iliskiden kimseye hayir gelmez. Belliki yurumuyor iste, daha fazla zorlamanin anlami yok.

Kusura bakmada soylediklerine inanmadigimi soylersem bana alinmazsin degil mi?.. alinmamalisin bence.

Son düzenleme:
LEMZO'nun söylediklerinde doğruluk payı yok mu yani ? sevgili MELDAS neden bu kadar yüklendinki anlamadım ! oda bizim gibi falcı falcı dolaşmış zamanında şimdi geçmişe dönüp baktığında bunun ne kadar gereksiz,saçma hem para hem zaman kaybı olduğuna karar vermiş ve tabiki günah,kimse günah olmadığını iddia edemez bence,tamam konumuz bu değil ama kendi fikrini yazmış geçmiş ne var bunda cevap vermezsin olur biter ...

ayrıca yazdıkların bence çok tutarsız sende bana güven vermeyen bi gariplik var doğrusu ...

ONCELIKLE sayfa 2322 itibariyle yazdıklarımı oku lütfen.
Kendi kendini mi tatmin ediyorsun ? Bugün pazartesi , herhalde zor bir güne girdim.

Daha evvel yazdıklarımı okursan, size kendi deneyimlerimden bahsettim. Şu an tanıdıklarımın,Hiçbirinin hiç birşeye yaramadığını.
Ben sana kendi çevremden bahsediyorum. Tüm Türkiye için konuşmuyorum.
Çok detaylara girmek zorunda kalırdım, isim vermek zorunda kalırdım, yanlış anlaşılır.
Bu 75milyonluk bir nüfusta bir aile demektir.
Bizim başımıza bir olay geldi. Sizinle paylaştım. Paylaşmaz olaydım.

Kimsenin özel hayatında olanları hiç birimiz bilemeyiz.
Burada bana inanmanı gerektirecek birşeyi savunmuyorum ki ben?
Bir şeye de inanmanı istemedim ki? Çünkü zaten BEN inanmıyorum. O yüzden de her foruma girdiğimde , bahsedilen falcıların hiç birine gitmedim.
Sadece Elanit'e baktırdım bir kez. Anlatılanların çoğu pozitif idi, ve çok seviliyordu.

Anlamadığım, ne konuda bana inanman gerekiyor? Ben birşeye inandırmaya çalışmıyorum ki kimseyi.

Şimdi burda 2-3 deneyimlerimi yazdım ++++++ üstüne üstlük şu an böyle birilerinin olmadığını yana da tanımadığımı belirttim.

Bir umut Elanit'e baktırdım. Çok üzgünüm ki o da vefat etti.

Ama neyse, artık sıkıldım. Gerçekten. Whatever

BURCU ŞİMŞEK, AYNUR PEMBE VE SEN biz sizin gibileri çok gördük cicim gidin reklamınızı başka yerde yapın biz yemeyiz bu numaraları ne tesadüf ama bu zamana kadar burada hiç bir paylaşımınız olmamış şahcihan bey ortaya çıkınca üye oluvermişsiniz baksen allahın işine ! sizler için kötü içerik yaptım haberiniz olsun

şimdi..eski bir üye olarak...dikktimi çeken birşey oldu:)...eski üye olmaya gerek yok tabii:):) eski ve tanıdık bir film izler gibiyim gene!!

gozde_kara,aynur_pembe ve burcusimsek üyeleri haziran ayında foruma üye olmuşlar ve tesadüf'e baak...hepsi aynı gün (veya 1 gün arayla) ŞAHCİHAN hakkında yorum yapıyorlar veya bu kişi'yi foruma soruyorlar:)şimdiii ...bu kombinasyon size tanıdık geldi miiii:)????

valla...bu olay bana çook tanıdık geldi:)...forumda ...izlediğimiz bir dizi...yeni aktör ile tekrar oynanıtılıyor...ama maalesef sonuç hep aynı oluyor:)heee heee...sonuç MUTSUZ SON ile tamamlanıyor:)!!!

Uyelere paranoyak diyen bir kisiden zaten daha duzgun bi konusma beklemiyorum. Konumuz fal, buyu degil.. tecrubelerini kendine sakla emi.

ama bilmiyolar ki biz böylelerini çok gördük :) gitmeleri yakındır

Ya ne güveni ya, lütfen bana güven!!!!!

Bana güvenmen veya güvenmemen hiç bir şekilde beni ırgalamıyor.

Ben bana güvenin , bana inanın mı dedimmmmm????

Ne konuda güvenin dedim?? Ben aksine güvenmeyin şu son senelerde boyle falcı gecinen diye kimseye deyip başımıza gelenleri anlattım.

Ayyy, daraltı geldi. Yanımda da bir arkadaşım var şu an.Once sinirleniyordum. Şimdi ise yıkılıyoruz gülmekten.
Ya gerçekten bazılarınız kafayı yemiş artık, rahatlayın......

Ben de hata ama. Elanit vefatını duyunca , arkasından da kızıyla konuşunca çok sarstı, kaç günden beri burda takılı kaldım.

Hepinize selamlar!!!!

Kissssssessssss

çok ilginç! etoile nicki bana ait ve daha bu sabah üye oldum, şimdi gelip baktığımda etoile nick i ile bir başkasının yorum yazdığını görüyorum??? nasıl oluyor bu????????

Son düzenleme:
Ömrümü yidiniz bayanlar.
tartışmayın litfen
bakın bene ne kadan pozitif,ne kadan şirinim (nasıl olsa klavye basımdaki halimi görmüyorsunuz )
hayatım garip bi şekilde ilerliyo zaten.

Şimdi ögreten adam gibi konuşuyorsun ancak taktır edermısın bılmem ama ıstanbul da baktırmadıgım falcı az kaldı dıyebılırız bu durumda bırak da falcılar ne der ne demez bıleyım yanı....

Sana ne dendıgı önemli değil,senin bu laflara karşılık nasıl tavır aldığın önemli...Yoksa herkes herseyı dıyebılır...he der gecersın,istemem dersın falını baktırır cıkarsın..

Ayrıca Emine ablanın da o dedıgın seylerle ısı yoktur.Falda büyü görmüş olabılır ama yok koruma,yok büyü öle şeyler yapmaz,tavsıye de etmezz....

emıneye gıtmeyebılırsın,emıne de zaten karalar baglamıyacaktır bana gelmıyor dıye
ayrıca elanıtın nesını göreceksin,kadın bu diyarlardan göçtü gitti...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…