BEN AMERIKAN KLAVYE YE ALISIGIM. SENIN ISTEGIN UZERINE artik minik yazacagim. o zaman da imla yanlışı yapmamak için acayip zorlanıyorum.
neden bu kadar gerginsin?????????? Insanı forumdan soğutuyorsun.
Öncelikle herkese merhaba.
Ben geçen yaz Antalya dönüşümde bir beyle tanıştım tarot yorumcusu oldugunu söylediğinde inanmamıştım.Fakat tarot yorumu dışında bir şeydi bu deneyim kartları seçerken ellerim titriyordu.Bunun bilinçaltımdan kaynaklanmış olabileceğini düşündüm durdum tekrar denemeye başladım fakat kartların üzerindeyken almam gereken kart sanki beni çekiyordu.Normalde bu tip konulara çok uzağımdır fakat her kart sanki beni anlatıyordu zaten Şahcihan bey konuşmasa bile kartlar bana resimlerine bakarak bile anlatıyordu herşeyi.İlginç bir deneyimdi
Eğer ulaşabilirseniz kesinlikle tavsiye edebilirim .Fal ötesi bir deneyimdi bu.
meldas sanırım geliyor derken evine gelen falcılardan,hocalardan bahsetmiş :)
anlayabildiysem ne mutlu baana.
Herkese merhaba.
Baska sitelerdede Şahcihan beyden bahsediliyor.Baya iyi olduğunu söylüyorlar.mısırlıymış,değişik bir tarzı varmış ama ulaşılması zor biri .bilen tanıyan varsa lütfen yardımcı olabilirmi acaba .
vallaa senın buyuk harflerınle olan yazıyı okuyuncu gerılmıs olabılırım ama sanırım zaten sen forumda bayagı bır sogukluk yaratmıssın...
neyse bu sızın hoca konuları benı hıc ılgılendırmıyorr,zira konu da falcılar,hocalar degıl
Ben kendisiyle bahçeşehir havuzda tanıştım .Baya yakışıklı birisi hiç medyum gibi durmuyor Havuzun etrafında bir sürü bayan arasında oturuyordu birisi bunlar kim diye sordugumda Şahcihan bey gelmiş dediler.Merak etim baktım daha ben uzaktan yaklaşırken gözlerime bakıverdi sanki bir anda tutuldum sanki beynimden geçenleri okuyabiliyordu.Yakınına gittim aynı bildiğiniz vampir filimleri gibiydi hiç olmadığım kad
ar kendimi rahat hissettim sanki farklı bir çekim alanı vardı ve herkes aynı şekildeydi .Anlattığı konuları anlamakta zorlanmadım insanı anlatıyordu ne gariptirki sanki daha önce duymağım şeyleri bilinçaltımda bildiğimi hissettim insana çok yüksek bir özgüven veriyor konuşmaları .Eşimle aramdaki problemleri düzeltmeme yardımcı oldu.Çocuklarımla ilgili sıkıntılarımda yardımcı oldu .Ve para talep etmiyor Esenkent tarafında bulunuyor.Ulaşırsam haber veririm.
arkadaslar,ozellikle forumda eski olanlar, bu meldas size de birini hatirlatmadi mi?
ya sen supersın!!!
Komplo teorileriyle yasıyorsun.
Kımse kımseyle anlasmıyor.
Keske anlasabılsek.
Sonuc: Mıllet, şımdıye kadar ıstanbul'da dedıgım gıbı 1 / 2 tane ıyı falcı / medyum / veya hocayla tanıstım.
1 ının ızını kaybettım, bırı cok yaslandı / oldu denıyor, otekı de grubu dagıldıgı ıcın hıc bır seye yaramıyor.
Unutmayın kı : Falcı ( medyum ) ve hoca cok farklı seyler.
Benım falcılık ısım oyle pek olmadı. Ozel hayat 25% sormussan, 75 % ı merak & ıs ıcın.
Hocalık ısım bır kere oldu. Evımde, yatak odamda garıp garıp seyler ve muskalar buldum du. Adamı da anneannem vefat edınce bulamadım.
Ama 50 + olan annem, teyzem ve çevresı malum bır zaman sonra kocaları baskalarına kaptırıyorlar. O yuzden onların cok hocalık ısı oluyor.dıyebılırım kı;şu an ıse yarayan kımse yokkkkkk.
Referans olarak gosteriyosun iste hoca tanidigin kisileri. Nerden cikti bu buyu meraki millette anlamiyorum. Cevrendeki kadinlar kocalarini baska kadinlara kaptiriyor oylemi???.. hemde 50+.. nasil bi civarmis orasi merak ettim simdi.. ne kadar cok kadin veya erkek aldatiliyor haberin varmi? Hepsine buyu yapildiginimi saniyorsun? .. Buyu bozdurma diye baslayanlar hizini alamayip buyu yaptirmak zorunda kalirlar, yaziktir insanlarin paralarina yahu.. ayrica buyu ile ugrasilan bi iliskiden kimseye hayir gelmez. Belliki yurumuyor iste, daha fazla zorlamanin anlami yok.
Kusura bakmada soylediklerine inanmadigimi soylersem bana alinmazsin degil mi?.. alinmamalisin bence.
Ben kendisiyle bahçeşehir havuzda tanıştım .Baya yakışıklı birisi hiç medyum gibi durmuyor Havuzun etrafında bir sürü bayan arasında oturuyordu birisi bunlar kim diye sordugumda Şahcihan bey gelmiş dediler.Merak etim baktım daha ben uzaktan yaklaşırken gözlerime bakıverdi sanki bir anda tutuldum sanki beynimden geçenleri okuyabiliyordu.Yakınına gittim aynı bildiğiniz vampir filimleri gibiydi hiç olmadığım kad
ar kendimi rahat hissettim sanki farklı bir çekim alanı vardı ve herkes aynı şekildeydi .Anlattığı konuları anlamakta zorlanmadım insanı anlatıyordu ne gariptirki sanki daha önce duymağım şeyleri bilinçaltımda bildiğimi hissettim insana çok yüksek bir özgüven veriyor konuşmaları .Eşimle aramdaki problemleri düzeltmeme yardımcı oldu.Çocuklarımla ilgili sıkıntılarımda yardımcı oldu .Ve para talep etmiyor Esenkent tarafında bulunuyor.Ulaşırsam haber veririm.
ONCELIKLE sayfa 2322 itibariyle yazdıklarımı oku lütfen.
Kendi kendini mi tatmin ediyorsun ? Bugün pazartesi , herhalde zor bir güne girdim.
Daha evvel yazdıklarımı okursan, size kendi deneyimlerimden bahsettim. Şu an tanıdıklarımın,Hiçbirinin hiç birşeye yaramadığını.
Ben sana kendi çevremden bahsediyorum. Tüm Türkiye için konuşmuyorum.
Çok detaylara girmek zorunda kalırdım, isim vermek zorunda kalırdım, yanlış anlaşılır.
Bu 75milyonluk bir nüfusta bir aile demektir.
Bizim başımıza bir olay geldi. Sizinle paylaştım. Paylaşmaz olaydım.
Kimsenin özel hayatında olanları hiç birimiz bilemeyiz.
Burada bana inanmanı gerektirecek birşeyi savunmuyorum ki ben?
Bir şeye de inanmanı istemedim ki? Çünkü zaten BEN inanmıyorum. O yüzden de her foruma girdiğimde , bahsedilen falcıların hiç birine gitmedim.
Sadece Elanit'e baktırdım bir kez. Anlatılanların çoğu pozitif idi, ve çok seviliyordu.
Anlamadığım, ne konuda bana inanman gerekiyor? Ben birşeye inandırmaya çalışmıyorum ki kimseyi.
Şimdi burda 2-3 deneyimlerimi yazdım ++++++ üstüne üstlük şu an böyle birilerinin olmadığını yana da tanımadığımı belirttim.
Bir umut Elanit'e baktırdım. Çok üzgünüm ki o da vefat etti.
Ama neyse, artık sıkıldım. Gerçekten. Whatever
şimdi..eski bir üye olarak...dikktimi çeken birşey oldu:)...eski üye olmaya gerek yok tabii:):) eski ve tanıdık bir film izler gibiyim gene!!
gozde_kara,aynur_pembe ve burcusimsek üyeleri haziran ayında foruma üye olmuşlar ve tesadüf'e baak...hepsi aynı gün (veya 1 gün arayla) ŞAHCİHAN hakkında yorum yapıyorlar veya bu kişi'yi foruma soruyorlar:)şimdiii ...bu kombinasyon size tanıdık geldi miiii:)????
valla...bu olay bana çook tanıdık geldi:)...forumda ...izlediğimiz bir dizi...yeni aktör ile tekrar oynanıtılıyor...ama maalesef sonuç hep aynı oluyor:)heee heee...sonuç MUTSUZ SON ile tamamlanıyor:)!!!
LEMZO'nun söylediklerinde doğruluk payı yok mu yani ? sevgili MELDAS neden bu kadar yüklendinki anlamadım ! oda bizim gibi falcı falcı dolaşmış zamanında şimdi geçmişe dönüp baktığında bunun ne kadar gereksiz,saçma hem para hem zaman kaybı olduğuna karar vermiş ve tabiki günah,kimse günah olmadığını iddia edemez bence,tamam konumuz bu değil ama kendi fikrini yazmış geçmiş ne var bunda cevap vermezsin olur biter ...
ayrıca yazdıkların bence çok tutarsız sende bana güven vermeyen bi gariplik var doğrusu ...
şimdi..eski bir üye olarak...dikktimi çeken birşey oldu:)...eski üye olmaya gerek yok tabii:):) eski ve tanıdık bir film izler gibiyim gene!!
gozde_kara,aynur_pembe ve burcusimsek üyeleri haziran ayında foruma üye olmuşlar ve tesadüf'e baak...hepsi aynı gün (veya 1 gün arayla) ŞAHCİHAN hakkında yorum yapıyorlar veya bu kişi'yi foruma soruyorlar:)şimdiii ...bu kombinasyon size tanıdık geldi miiii:)????
valla...bu olay bana çook tanıdık geldi:)...forumda ...izlediğimiz bir dizi...yeni aktör ile tekrar oynanıtılıyor...ama maalesef sonuç hep aynı oluyor:)heee heee...sonuç MUTSUZ SON ile tamamlanıyor:)!!!
Şimdik ben sana sunu soyleyeyim:
Kafelerde bakanların çoğu hoca/büyü lafını ağızlarına alamazlar.
Bazılarının yeteneği su ve yıldızname iledir. Ve kafelerde yıldızname de, su da yasaktır.
O yuzden tarot / kahve / iskambil/ şimdi ye yeni moda taşlarla bakıyorlar.
O Emine soğanlık, kafe de çalışmıyor. Ama teyzeme senin kocanın metresi şunu , bunu yaptırmış dedi.
Yani evlerine gittiğinde, veya onlar sana geldiğinde iş bayağı farklılaşıyor.
Bu işi büyük çapta yapanlar, bizim verdiğimiz 50-100 TL ile karın doyurmuyorlar. Seni yoklayıp, ben okuturum seni, koruma yaparım ( yaptırırım), ben kocanı geri getirmek için şu kadara bozarıma hemen giriyorlar.
Benim de isteğim hoca bulmak değil.Ama bir sürü arayan kişi var etrafımda. ben iyi bir falcı arıyorum. Ve bulamıyorum.
İyi niyetli , dürüst birine rastgeliriz diye bu forumdayım.
Soğanlık Emine 'ye gidemedim, sanırım gitmicem de. 3 kişi gitti telefonunu verince.
Elanit'i de göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?