İstanbul'da Fal - Falcılar

Elmira'ya baktırıp da dedikleri çıkan, ama söylediği zamandan geç çıkan var mı acaba? Bir de durugörü yöntemiyle mi bakıyor, yoksa üç harflileri mi var bilen var mı acaba?

Siz gerçekten paronayak olmuşşunuz bu forumda sadece sizmi var oldugunuzu zannediyoesunuz hergün binlerce kişi girip çıkyor buraya.
farkındamısınız bilmem ama türkiyenin en iyi kadın forumlarından birisi .
Eğer o kadar akıllıysanız google araması yapın Şahcihan tarot yazın forumunuzun yazıları çıkıyor zaten ön yargılı olamayın hemen insanları karalamayın lütfen bu size son yazım olacak bir üyenizi kaybediyorsunuz kendi ellerinizle bunuda okuyanlar görecek zaten .
işte size yaptıgım aramanın resmi.
Ve gerçekten özür bekliyorum

Merhaba
Ben arkadaşlar adına sizden özür diliyorum.

Merhaba
Lütfen burada polemik yaratmayın sizlerden ricam kötü içeriğe basmanız. Burada konu dışı mesaj yazarsanız bu reklamcı şu şucu diye inanın sizlerde ceza alacaksınız !

çok ilginç! etoile nicki bana ait ve daha bu sabah üye oldum, şimdi gelip baktığımda etoile nick i ile bir başkasının yorum yazdığını görüyorum??? nasıl oluyor bu????????

aaa....ikizim varmış:)...ama o etoiles...yani s ile... ben ise sadece etoile:)...ikizimi tanımadan yok olmuş amaa...he heeee:)

senin ne dediğin benim umrumda değil bayan çok bilmiş uğraşamayacağım seninle git enerjini başka yerde harca,benim burada güvendiğim bi çok arkadaş var zira az çok birbirimize güvemeliyiz fal/falcı dışında özel hayatımızıda paylaşıyoruz burada o yüzden güven önemli sence önemsiz olsada

kızlar ne kadar karışmıs buralar girmeyeli..
iyi fal bakan çıkan fal haberi falan yok mu? ..
herksten ricam fal falcılar konusunda yazalım artık.

Konu o kadar uzun ki hangi falcı hakkında kim, ne söylemiş, çıkmış mı, ne olmuş hepsini okumaya kalksam ömrüm yetmez herhalde. Bir gün denedim, sabaha kadar oturdum ama yok bitmedi Aslında keşke falcılarla ilgili özel bir bölüm açıp en çok yorum yazılan bilinen falcılar için başlık açıp kişiye özel yorum yapılsa daha kolay olmaz mıydı?

uff arkadaşım elle tutulur bir falcı haberi çıksa,benim benimsediğim bir elanir vardı,gitti,Allah rahmet etsin de keşke yine bulsak onun gibi gerçekten bileni.edirneden bi bayan varmış,formun geçmiş sayfalarında var,ben yaza belki edirneye gitcem,gidersem bir de ona gitmeye niyetliyim,aman ya şu hale bak.adı melahat,meloş deniyormuş edirnede kıymık köyündeymiş.güya her dediği tek tek çıkmış,duyan var mı kızlar?

Zaten Emine boyle birşey mi yapıyor dedik. Emine nin dediğini dedik.

Elanit'le de görüştüm zaten vefatından 2 hafta önce

Arkadaşlar,
Çok uzun zaman bu foruma girmedim ve Elanit'in vefat ettiğini şimdi duyuyorum..... Bu doğru mu? Ne zaman vefat etti? Çok üzüldüm!!! O sadecetelefondeki bir ses değildi, bizimle bir iletişim kurmuştu, zor günlerimizde şu ya da bu şekilde yanımızdaydı.... Gerçekten de çok üzüldüm.... Bu bilgi kesin bir bilgi değil mi???
Hepinizi çok öpüyorum....

Son düzenleme:

edırne de herkes bılırmıs gidince sorsan gösterirlermiş,ama telını bulamadık....öyle çok harıka oldugunu sanmıyorum ama gıdınce küfür kültürün bayagı gelısıyormus oyle anlatıyorlar

evet canım,ne yazık ki vefat etmişdediğin gibi elanit bize destekti,öldü,Allah rahmet etsin...

Elmira'ya baktırıp da dedikleri çıkan, ama söylediği zamandan geç çıkan var mı acaba? Bir de durugörü yöntemiyle mi bakıyor, yoksa üç harflileri mi var bilen var mı acaba?

fal işi herkese farklı oluyor canım , Elmira nın kimine dediği tarihte oldu kimine daha geç olduğu oldu...
bana henüz çıkan bi şey olmadı çıkarmı bilmiyorum Allah bilir tabii....

kurtuluşta oturan rita mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…