yoğunluktan gündüz yazamadım sana ,
ben elmira , selma toprak , elanit en son mercan hanıma baktırdım
hepside çok güzel baktı hepsi farklı sonuç verdi kafam karıştı tabiki birde idaalılar sorma sakın
doğruyu söylemek gerekirse bana en mantıklısı elmira geldi ama hala değişen bir durum yok , bekliyorum sadece
elmira nın baktığı bazı arkadaşlara tam gününde, bazılarına erken , bazılarınada geç olduğu için hala umutluyum elmira dan
bunun dışında ara sıra daha uygun falcılara takılıyorum biraz kafam rahatlıyor
bi şey daha var bu siteden bir üye arkadaşımızada mercan çok güzel bakmış ama gelecek sallamış tamamen 4-5 ay sonra yurtdışından beklediği gelecek dediği kişi baktırdığı haftalarda geldi
bence sende moralini bozma sakın
bazı arkadaşlarda yazmıştı tam tersini yaşayanlar olmuş ...
şimdi..eski bir üye olarak...dikktimi çeken birşey oldu:)...eski üye olmaya gerek yok tabii:):) eski ve tanıdık bir film izler gibiyim gene!!
gozde_kara,aynur_pembe ve burcusimsek üyeleri haziran ayında foruma üye olmuşlar ve tesadüf'e baak...hepsi aynı gün (veya 1 gün arayla) ŞAHCİHAN hakkında yorum yapıyorlar veya bu kişi'yi foruma soruyorlar:)şimdiii ...bu kombinasyon size tanıdık geldi miiii:)????
valla...bu olay bana çook tanıdık geldi:)...forumda ...izlediğimiz bir dizi...yeni aktör ile tekrar oynanıtılıyor...ama maalesef sonuç hep aynı oluyor:)heee heee...sonuç MUTSUZ SON ile tamamlanıyor:)!!!
Siz gerçekten paronayak olmuşşunuz bu forumda sadece sizmi var oldugunuzu zannediyoesunuz hergün binlerce kişi girip çıkyor buraya.
farkındamısınız bilmem ama türkiyenin en iyi kadın forumlarından birisi .
Eğer o kadar akıllıysanız google araması yapın Şahcihan tarot yazın forumunuzun yazıları çıkıyor zaten ön yargılı olamayın hemen insanları karalamayın lütfen bu size son yazım olacak bir üyenizi kaybediyorsunuz kendi ellerinizle bunuda okuyanlar görecek zaten .
işte size yaptıgım aramanın resmi.
Ve gerçekten özür bekliyorum
gamze_brdl
burcusimsek
handesultan
gozde_kara
aynur_pembe
arkadaş eksik yazmış bunlar da diğer üyelikleriniz.
çok ilginç! etoile nicki bana ait ve daha bu sabah üye oldum, şimdi gelip baktığımda etoile nick i ile bir başkasının yorum yazdığını görüyorum??? nasıl oluyor bu????????
gamze_brdl
burcusimsek
handesultan
gozde_kara
aynur_pembe
arkadaş eksik yazmış bunlar da diğer üyelikleriniz.
Ya ne güveni ya, lütfen bana güven!!!!!
Bana güvenmen veya güvenmemen hiç bir şekilde beni ırgalamıyor.
Ben bana güvenin , bana inanın mı dedimmmmm????
Ne konuda güvenin dedim?? Ben aksine güvenmeyin şu son senelerde boyle falcı gecinen diye kimseye deyip başımıza gelenleri anlattım.
Ayyy, daraltı geldi. Yanımda da bir arkadaşım var şu an.Once sinirleniyordum. Şimdi ise yıkılıyoruz gülmekten.
Ya gerçekten bazılarınız kafayı yemiş artık, rahatlayın......
Ben de hata ama. Elanit vefatını duyunca , arkasından da kızıyla konuşunca çok sarstı, kaç günden beri burda takılı kaldım.
Hepinize selamlar!!!!
Kissssssessssss
Şimdi ögreten adam gibi konuşuyorsun ancak taktır edermısın bılmem ama ıstanbul da baktırmadıgım falcı az kaldı dıyebılırız bu durumda bırak da falcılar ne der ne demez bıleyım yanı....
Sana ne dendıgı önemli değil,senin bu laflara karşılık nasıl tavır aldığın önemli...Yoksa herkes herseyı dıyebılır...he der gecersın,istemem dersın falını baktırır cıkarsın..
Ayrıca Emine ablanın da o dedıgın seylerle ısı yoktur.Falda büyü görmüş olabılır ama yok koruma,yok büyü öle şeyler yapmaz,tavsıye de etmezz....
emıneye gıtmeyebılırsın,emıne de zaten karalar baglamıyacaktır bana gelmıyor dıye
ayrıca elanıtın nesını göreceksin,kadın bu diyarlardan göçtü gitti...
uff arkadaşım elle tutulur bir falcı haberi çıksa,benim benimsediğim bir elanir vardı,gitti,Allah rahmet etsin de keşke yine bulsak onun gibi gerçekten bileni.edirneden bi bayan varmış,formun geçmiş sayfalarında var,ben yaza belki edirneye gitcem,gidersem bir de ona gitmeye niyetliyim,aman ya şu hale bak.adı melahat,meloş deniyormuş edirnede kıymık köyündeymiş.güya her dediği tek tek çıkmış,duyan var mı kızlar?
Arkadaşlar,
Çok uzun zaman bu foruma girmedim ve Elanit'in vefat ettiğini şimdi duyuyorum..... Bu doğru mu? Ne zaman vefat etti? Çok üzüldüm!!! O sadecetelefondeki bir ses değildi, bizimle bir iletişim kurmuştu, zor günlerimizde şu ya da bu şekilde yanımızdaydı.... Gerçekten de çok üzüldüm.... Bu bilgi kesin bir bilgi değil mi???
Hepinizi çok öpüyorum....
Elmira'ya baktırıp da dedikleri çıkan, ama söylediği zamandan geç çıkan var mı acaba? Bir de durugörü yöntemiyle mi bakıyor, yoksa üç harflileri mi var bilen var mı acaba?
Öldü dendi, cep kullanmıyordu. ev telefonu da başkasına üzerine geçti dendi maalesef. Yoksa teyzem hayatta peşini bırakmazdı. Sanırım adı Rita. O kadar gelen giden oldu ki bizlere artık ben de pek hatırlamıyorum. Ben Türkiye'de yaşamıyordum. Geldiğimden onların devamlı gittiklerine bazen gidebiliyordum. Ben de soracağım ismini bu gece tekrar. Ama Rita idi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?