İstanbul'da Fal - Falcılar

canım ya ben de sorup durdum,tel falan bulamadım.nasıl yani küfür kültürü,insanlara küfür mü ediyor,ayy ben böyle bir durumda suskun kalamam,kendime hakaret ettirmem,bir de oralarda,yaban ellerde dayak yiyip dönmesem:)şu işin aslını öğrensek de ona göre gitsem,senin tanıdıkların başka bir bildiği varsa sorar mısın sana zahmet?çok harika olduğunun sanmıyorum demişsin,duyduğun kişilere söyledikleri çıkmamış mı?bu soruları soruyorum,çünkü malum edirnenin içinde de değil,köyünde,oralara gitmeyeyim değmezse...

gecmısı ve mevcut durumu bıledımı pekı

arkadaşlar geçen gün nostradamus diye bir cafenin şaşkınbakkal şubesinde ajlan diye biri varmış.baktıran bir erkek arkadaşım
bahsetmişti.oldukça ilginç biri olduğunu söyledi.tarot ,iskambil ve kahve falı 3.ne birden bakıyormuş,sorunlu
olduğunuz konularda danışmanlıkta yapıyormuş.kişilik analizleri tam tutuyormuş.arkadaşıma sevgilisi ile ilgili
söylediği şeyler birebirmiş.barışacaksınız demiş.oysa ilişkileri kesin bitmişti.barıştılar.bende gidecem yerini tarif etti.yalnız kasada duran kız sürekli gelip süre doldu demesi
arkadaşımı çıldırtmış.yarım saatden fazla bakıyormuş birde çok sıcakkanlıymış.bildiğimiz bazı gudubet falcılardan değilmiş.hayırlısı
bakalım kendime bir iyi falcı bulamadım.çok sık gidiyorum.selen diye biri varmış beyoğlunda bide adreisini bulamadım
bilgisi olan varsa yazsın lütfen.

[/B Kadinlar Kahvesi`indeki Gülsah`in nerede oldugunu bilen var mi? Oradan ayrilmis! Daha önce bana söyledigi seyler inanilmaz gerceklesti. Nasil bulabilirim acaba?

arkadaşlar merhaba yeni üye saılırım o yüzden özelden mesaj atamıyorum size ama elmira nasıl ulaşabilim?bana yardımcı olabilirseniz sevinirim?
mailime de yazabilirsiniz : cwhisperr@hotmail.com
ilginiz için şimdiden teşekkür ederim bayanlar..

Aranızda Kızılderili Mulla ya gidenler, bilgisi olanlar varmıdır???

ben baktirmistim 3 sene once. bir arkadasimin tavsiyesi uzerine gitmistim. moralimi bozmustu, cok olumsuz bakmisti. o zaman yeni ayrildigim eski erkek arkadasim icin bu asla sana geri donmez, donmeyecek, ne simdi ne de sonra, bosuna bekleme demisti. fakat soyledigi olmadi, arkadas bana geri donmek istedi. mulla ile yorumum budur. nerde bakiyormus simdi? 3 sene once galatasaray'in orda bi kafede bakiyordu.

Son düzenleme:
fal krizim geldi yaaa....

geleceğe gerek yok, bana şuanı bilen iyi bi falcı önerebilir misiniz kızlarrrr lütfen

bana şuanı takır takır anlatmalı...

sevgilimin ne b..k yediğini öğrenmem lazımmm... :)))

evet çok iddialı konuşuyor ama bencede fos.. şu anda kuçukyalıda ozy cafe de

okuduğum yorumlarda en çok elmira dan bahsedildiği için merakımdan dün akşam bende telden baktırdım. fal tecrübelerime dayanarak çok sıradan ve genel buldum.. umut verici şeyler söylemesine rağmen şunu bildi yada şu tuttu diyemem 1.5 ay sonra belki. açıkçası vasattı.. paylaşmak istedim..

Canım, bana verdiği 2. 1.5 ayın içindeyim ama söylediği hiç bir şey bende çıkmadı. Selma Toprak'ın söylediklerini yaşamaya devam ediyorum. Bu hafta içinde Selma hanımın söylediği bir seyi daha yaşadım.

Selam kısslar , geçmiş sayfaları okudumda Mart ayında Olgu'dan çok bahsedilmiş ve söylediklerini yaşayanlar olmuş.. ne oldu da artık Olgu dan kimse bahsetmiyor ...

selam kızlar:)

bir kaç gündür yoğunluktan giremedim.geçen hafta,angel'in tavsiyesi üzerine:) Burcu'ya kahve falı baktırdım.beğendim valla.güzel bildi.tabii,gelecek için yorum yapamam,ama gayet mantıklı şeyler söyledi...ayrıca,sempati bir kişilik:)

2. 1.5 ay çıkmazsa 3. 1.5 ay denenir şaka gibi çıkana kadar... ELMIRA nın hiç bir özelliği yok.. 75 tl çok fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…