edırne de herkes bılırmıs gidince sorsan gösterirlermiş,ama telını bulamadık....öyle çok harıka oldugunu sanmıyorum ama gıdınce küfür kültürün bayagı gelısıyormus oyle anlatıyorlar
gecmısı ve mevcut durumu bıledımı pekı
arkadaşlar merhaba yeni üye saılırım o yüzden özelden mesaj atamıyorum size ama elmira nasıl ulaşabilim?bana yardımcı olabilirseniz sevinirim?
mailime de yazabilirsiniz : cwhisperr@hotmail.com
ilginiz için şimdiden teşekkür ederim bayanlar..
Aranızda Kızılderili Mulla ya gidenler, bilgisi olanlar varmıdır???
merhaba kızlar elmıranın nosu bende vardı ama bulamıyorum sımdı
tekrar bırınız yazabılırmısınız
ben baktirmistim 3 sene once. bir arkadasimin tavsiyesi uzerine gitmistim. moralimi bozmustu, cok olumsuz bakmisti. o zaman yeni ayrildigim eski erkek arkadasim icin bu asla sana geri donmez, donmeyecek, ne simdi ne de sonra, bosuna bekleme demisti. fakat soyledigi olmadi, arkadas bana geri donmek istedi. mulla ile yorumum budur. nerde bakiyormus simdi? 3 sene once galatasaray'in orda bi kafede bakiyordu.
okuduğum yorumlarda en çok elmira dan bahsedildiği için merakımdan dün akşam bende telden baktırdım. fal tecrübelerime dayanarak çok sıradan ve genel buldum.. umut verici şeyler söylemesine rağmen şunu bildi yada şu tuttu diyemem 1.5 ay sonra belki. açıkçası vasattı.. paylaşmak istedim..
Selam kısslar , geçmiş sayfaları okudumda Mart ayında Olgu'dan çok bahsedilmiş ve söylediklerini yaşayanlar olmuş.. ne oldu da artık Olgu dan kimse bahsetmiyor ...
Canım, bana verdiği 2. 1.5 ayın içindeyim ama söylediği hiç bir şey bende çıkmadı. Selma Toprak'ın söylediklerini yaşamaya devam ediyorum. Bu hafta içinde Selma hanımın söylediği bir seyi daha yaşadım.
Falı çıkmadığı içindir...Bende çıkmadı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?