İstanbul'da Fal - Falcılar

evet elmiranın söyledikleri bana da çıkmadı kızlar, çok boşuna gitti param.yani hiç biri çok iyi değil ama gül gibi ya da elanit gibi şaşırtmadı.hatta mercanın parasını çok fazla bulmama rağmen bana dediği çıktı biliyosunuz,söylemiştim.bu arada selma toprak ı aramıştım ama kocası olduğunu söyleyen biri 150 liraya bakıyor dedi,inanılmaz pahalı,değer mi sizce?

Bence kesinlikle degmez arkadaşım o kadar paraya 7 kere fal baktırırsın
bana gülün haziranda olacak dedigi seyde olmayacak galıba 1 gun kaldı

ben Elmira yı çok beğenmiştim.
Elanit i ve Gül ü hiç beğenmedim. baştan sağma geldi nitekim öyle de oldu...
Selma toprak ı deneyebilirsin . kadınlar klubünden aradığını söylersen 75 tl oluyor..

16 Haziranda elanit'e tekrar baktırmıştım. bir olay için açık ve net 10 gün sonra olacak demişti.
Dediği çıkmayan bi insana neden baktırdın derseniz. Güvenim vardı ona :) Hatta Elmira ilede konuşmuştum o olayı. Olacak demişti süre vermedi yalnız.
Neyse 17 Hazirandan başladım saymaya 26 Haziran Pazar günü dediği şekilde gerçekleşti olay.
Kimseye haber vermek istemedim, gene ayrıntıya girmeyeceğim.
Tabi bu olayın devamı var 1-2 aşama. Onlarda olursa tamamdır. İlk adım olumlu.

Arkadaşlar merhaba,

Büyükçekmece tarafında Mimaroba (veya Sinanoba)'da evinde kahve falı bakan Serpil isminde bir bayan varmış. Gerçi çok eski tarihlerde forumda ismi geçiyordu sanırım ama geri dönüp bulamadım. Hakkında bilgisi olan var mı? Yaz boyunca oralara yakınken gitsem mi diye sormak istedim.

Bence kesinlikle degmez arkadaşım o kadar paraya 7 kere fal baktırırsın
bana gülün haziranda olacak dedigi seyde olmayacak galıba 1 gun kaldı

:))))arkadaşım beni güldürmeyi başardın,Allah da seni güldürsün:=)7 olsa kaç yazar,benim 70 kere fal baktırmışlığım var:)yeter ki tutsun:)
gül için ben de zaman sayıyorum,olup olmadığını yaz lütfen canım...

minik sana elanit mi 10 gün süre verdi ve oldu?ben de o tarihlerde aramadığım için bin pişmanım,çok önemli bir olay vardı,hem de güncelle ilgili,sorsam bilirdi sanırım.kısmet işte.inşallah mutlu olduğunu duyarım minik,acını paylaşıyorum ve anlıyorum,nasıl anlamam ki zaten:)

sağol canımcım :) acılar aynı olunca insan rahat empati yapıyor.
kriz anında aradım elaniti. 15-16 dk baktı.
bakmıcaktı aslında da çok kötü oldugumu anlayınca baktı. bakarken bile nefesi kesiliyo zor konuşuyordu.
evet net 10 gün dedi ısrarla ve net olarak. aradan 3-5 gün geçince dedim çıkmıcak imkansız. hayatım sinema filmi gibi sürekli bişilre değişiyor devamınıda bekleyip görücem. oturup izlemek güzel oluyormuş

kadın çingeneymiş,geleni beğenmezse ağır küfürlerle kovuyormuş:)))
edirnenin köyü değilmiş bir ilçesi imiş....
bence değmez çok iyii olsaydı zaten çok iyi bilinirdi

kızlar selma toprağı arkadaşım aramış,önce o deneyecekti sonra ben,kadınlar kulubündenim demiş ama yine de 100 lira demişler,sanırım eşi mi ne bir erkekle konuşmnuş.şaşılacak şey bu kadar pahalı olmamalı.100 lira çok,arkadaşım baktırmadı,ben de baktırmıcam,bunların fiyatını biz artırıyoruz,bir baktırmayalım bakalım kimi bulup 100 diye diretecekler.hayır ben mercana da 100 lira verdim ama dediği çok önemli bişey çıktı,kadıköyde mu cafede aslan bey var bey derken bile rahatsız oluyorum,insanların elinden para bu kadar profesyonelce alınır,bir kadın senle konuşuyor,falcılarını bir anlatışı var,ikna olmamak çok zor.bu aslan mı ona 120 lira kaptırdım,bilgisayarda fal açsan bundan daha gerçekçi olur,berbat!o sebeple çok mecbur kalmadıkça ben bu selmaya 100 falan vermem.

kadın çingeneymiş,geleni beğenmezse ağır küfürlerle kovuyormuş:)))
edirnenin köyü değilmiş bir ilçesi imiş....
bence değmez çok iyii olsaydı zaten çok iyi bilinirdi

ayyy inanmıyorum,daha göreceklerim var heralde:))))))
yani edirneye zaten bir olay için gitcem,çok kasmıyayım madem,rastgelirse baktırırım size de yazarım,bakmışsın,hep beraber edirnedeyiz artık:)
valla elanit yaşasaydı ben hataya gitmeyi bile düşündüm:)aahhhhhhh ahhhhhhhh.........................

Arkadaşlar bizler kahve bile içsek fincanı ters çevirip yokmu falıma bakacak kimse diyenlerdeniz ancak şu bir gerçek ki fal bakan insanların doğruları görmeleri 3 harflilerden
kaynaklanıyor.Peygamber Efendimizde dahil olmak üzere geleceği Allahtan başka bilen yoktur.Geçmişte bilmediğiniz yada o an yaşanıyor olan şeyleri bilen insanlara gereksiz yere o kadar para vermektense o parayı ihtiyacı olan birine verip onun duasını almak daha mantıklı bana göre.Sizi eleştirmiyorum kesinlikle yanlış anlamayın ancak düşünceleri paylaşmak istedim.

Selam kızlar..Çok fazla sayfa var okuyamadım.. Taksimde varmı iyi bir falcı..:26:

sarmaşık kafe de hasan bey var.
yaklaşık ara sıra 6 - 7 aydır takılıyorum bana göre Taksim de en güzel fal bakan kişi.
karşı tarafın düşüncelerini iyi anlatıyor
yanlız yakın zamanı iyi biliyor

birde X kafe de Rana hanım var
2 kere gittim o da iyi ...

Hadiyin size güzel haberler vereyim.. Gül'ün 2. falı da çıktı... Aslında tam anlamıyla çıktı ama Temmuz dediği şey haziran'da oldu... Diğer dediği de 25inde arayacağıydı esas oğlanın... O da msj attı dün sabah... Bu sabah konuştuk... Yani aslında benim yine Gül'e gitmem gerek belki... ama çok kısa kısa şeyler söyleyip tutturuyor olması sinir bozucu... Bunları da bildi şimdi gidip 2 kelime daha duyucam onlar da olucak... E sonra gene gitmem gerek fln... Sonuca bağlasa Gül şu işi =)

He bu arada geçenlerde yakın bir arkadaşım benden falcı tavsiyesi istemişti... Ben de Angels Burcu'yu önerdim ona... Kendim gitmeden onu yolladım, kızı denek yapmış oldum biraz... Ablası ile beraber gitmişler ikisi de beğenmiş baya bilmiş... Ben hala gidemedim ama Burcu'ya... Çok yakın aslında ama işte Burcu sürekli orada olmadığı için yakalayamıyorum...

Selam kısslar , geçmiş sayfaları okudumda Mart ayında Olgu'dan çok bahsedilmiş ve söylediklerini yaşayanlar olmuş.. ne oldu da artık Olgu dan kimse bahsetmiyor ...

ben 2 kere baktırdım olguya ilkinde malum şahsın tahmini 1 ay sonra dönüceğini sölemşti gün vermemişti ama hemen hemen öle oldu bir tek bunu tutturdu ikinci baktırdığımda ise sölediği hiç birşey çıkmadı verdiğm paraya acımıştım ilk gittiğimde 20 tldi ikincinde 25 tl dediler bilseydim hiç baktırmzdım şimdi 30 tl olmuş iyice abartmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…