Bende de çıkmadı bir şey.
Canım, bana verdiği 2. 1.5 ayın içindeyim ama söylediği hiç bir şey bende çıkmadı. Selma Toprak'ın söylediklerini yaşamaya devam ediyorum. Bu hafta içinde Selma hanımın söylediği bir seyi daha yaşadım.
evet elmiranın söyledikleri bana da çıkmadı kızlar, çok boşuna gitti param.yani hiç biri çok iyi değil ama gül gibi ya da elanit gibi şaşırtmadı.hatta mercanın parasını çok fazla bulmama rağmen bana dediği çıktı biliyosunuz,söylemiştim.bu arada selma toprak ı aramıştım ama kocası olduğunu söyleyen biri 150 liraya bakıyor dedi,inanılmaz pahalı,değer mi sizce?
evet elmiranın söyledikleri bana da çıkmadı kızlar, çok boşuna gitti param.yani hiç biri çok iyi değil ama gül gibi ya da elanit gibi şaşırtmadı.hatta mercanın parasını çok fazla bulmama rağmen bana dediği çıktı biliyosunuz,söylemiştim.bu arada selma toprak ı aramıştım ama kocası olduğunu söyleyen biri 150 liraya bakıyor dedi,inanılmaz pahalı,değer mi sizce?
Bence kesinlikle degmez arkadaşım o kadar paraya 7 kere fal baktırırsın
bana gülün haziranda olacak dedigi seyde olmayacak galıba 1 gun kaldı
16 Haziranda elanit'e tekrar baktırmıştım. bir olay için açık ve net 10 gün sonra olacak demişti.
Dediği çıkmayan bi insana neden baktırdın derseniz. Güvenim vardı ona :) Hatta Elmira ilede konuşmuştum o olayı. Olacak demişti süre vermedi yalnız.
Neyse 17 Hazirandan başladım saymaya 26 Haziran Pazar günü dediği şekilde gerçekleşti olay.
Kimseye haber vermek istemedim, gene ayrıntıya girmeyeceğim.
Tabi bu olayın devamı var 1-2 aşama. Onlarda olursa tamamdır. İlk adım olumlu.
minik sana elanit mi 10 gün süre verdi ve oldu?ben de o tarihlerde aramadığım için bin pişmanım,çok önemli bir olay vardı,hem de güncelle ilgili,sorsam bilirdi sanırım.kısmet işte.inşallah mutlu olduğunu duyarım minik,acını paylaşıyorum ve anlıyorum,nasıl anlamam ki zaten:)
canım ya ben de sorup durdum,tel falan bulamadım.nasıl yani küfür kültürü,insanlara küfür mü ediyor,ayy ben böyle bir durumda suskun kalamam,kendime hakaret ettirmem,bir de oralarda,yaban ellerde dayak yiyip dönmesem:)şu işin aslını öğrensek de ona göre gitsem,senin tanıdıkların başka bir bildiği varsa sorar mısın sana zahmet?çok harika olduğunun sanmıyorum demişsin,duyduğun kişilere söyledikleri çıkmamış mı?bu soruları soruyorum,çünkü malum edirnenin içinde de değil,köyünde,oralara gitmeyeyim değmezse...
kadın çingeneymiş,geleni beğenmezse ağır küfürlerle kovuyormuş:)))
edirnenin köyü değilmiş bir ilçesi imiş....
bence değmez çok iyii olsaydı zaten çok iyi bilinirdi
Selam kızlar..Çok fazla sayfa var okuyamadım.. Taksimde varmı iyi bir falcı..:26:
Selam kısslar , geçmiş sayfaları okudumda Mart ayında Olgu'dan çok bahsedilmiş ve söylediklerini yaşayanlar olmuş.. ne oldu da artık Olgu dan kimse bahsetmiyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?