Hadiyin size güzel haberler vereyim.. Gül'ün 2. falı da çıktı... Aslında tam anlamıyla çıktı ama Temmuz dediği şey haziran'da oldu... Diğer dediği de 25inde arayacağıydı esas oğlanın... O da msj attı dün sabah... Bu sabah konuştuk... Yani aslında benim yine Gül'e gitmem gerek belki... ama çok kısa kısa şeyler söyleyip tutturuyor olması sinir bozucu... Bunları da bildi şimdi gidip 2 kelime daha duyucam onlar da olucak... E sonra gene gitmem gerek fln... Sonuca bağlasa Gül şu işi =)
Hadiyin size güzel haberler vereyim.. Gül'ün 2. falı da çıktı... Aslında tam anlamıyla çıktı ama Temmuz dediği şey haziran'da oldu... Diğer dediği de 25inde arayacağıydı esas oğlanın... O da msj attı dün sabah... Bu sabah konuştuk... Yani aslında benim yine Gül'e gitmem gerek belki... ama çok kısa kısa şeyler söyleyip tutturuyor olması sinir bozucu... Bunları da bildi şimdi gidip 2 kelime daha duyucam onlar da olucak... E sonra gene gitmem gerek fln... Sonuca bağlasa Gül şu işi =)
zodyağa bide ünlülerin falcısı diyorlar teşekkür ederim sinsed dikkate alıcam uyarını. Ben profesyonel birine baktırmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok kimler bu işi ciddi anlamda yapıyor ücret konusunda bir sınırım yok ama yinede para tuzağına düşmek istemem sizin bildikleriniz varmı ??
Merhaba hanımlar. :) Günlerdir epeyce yoğunum sayfaya bakamadım yeni falcı ve çıkan fal haberleri var mı bilmiyorum. Bir arkadaşım Pelin diye birfalcıya fal baktırmış ve çok memnun kalmış, Kadınlar Kahvesi'nde dediydi galiba. Tarih verip yazdırıyormuş... Pelin'e fal baktıranlar memnun kaldı mı, falları çıkıyor mu? Tanıyan bilen hakkında birkaç satır yazarsa sevinirim, birkaç gün içinde ona gitmeye niyetim var da. :)
Merhaba hanımlar. :) Günlerdir epeyce yoğunum sayfaya bakamadım yeni falcı ve çıkan fal haberleri var mı bilmiyorum. Bir arkadaşım Pelin diye birfalcıya fal baktırmış ve çok memnun kalmış, Kadınlar Kahvesi'nde dediydi galiba. Tarih verip yazdırıyormuş... Pelin'e fal baktıranlar memnun kaldı mı, falları çıkıyor mu? Tanıyan bilen hakkında birkaç satır yazarsa sevinirim, birkaç gün içinde ona gitmeye niyetim var da. :)
bence ki güle ne kadar cok baktırdıgımı bılırsın,gülün olayı tamamen gelicek arayacak,aramayacak üzerine....
ee bana verdıgı tarıhlerın hepsı gectı,arayan soran yok...aramayacakta emınımm....kapattım konuyu ben ama sonucta her eskı sevgılının arama ıhtımalı vardır gul un de bu durumda % 50 tutturma ıhtımalı var...
mesela burcu detay verıyor su zmaan su sekılde gıbı sonuc verıyor gul sadece aynı cumlelerı kuruyor arıyacak bebegımmm..nerde anasını satayım ılk falında bunu yaz kenara ekım 2011 de evlenıyosun bunula demıstı....
gülün bır actıon ı yok maalesef...
sevindim senin adına Haziranın 25 mi demisti cnm
kızlaaaar 2 aydır bekliyorum sonunda şu tekirdağda ki devlet büyüklerinin bile gittiği motor ayşe yi evinde bulduk.. ve bugün tekirdağa gidiyorum.. valla bugün kadir gecesi mi neymiş ama napalım artık... ;( neyse artık akşama gelince yazıcam söylediklerini ya da ne kadar bildiğini..... gürşrüüüzzz :)
arkadaşlar ya bu pelin taksimdeki kadar kahvesinde mi ya bugun uzun bir aradan sonra taksime gidicem ve çok sağlam bir fal baktırmak istiyorum suanı v kişilik tahmini super olsuN:) Bildiginiz varsa benimle paylaşır mısınız lutfen simdiden tesekkür ederimm...
kızlar soganlıkta bı emıne vardı ne oldu o memnun kaldı mı gıdenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?