İstanbul'da Fal - Falcılar

sevindim senin adına Haziranın 25 mi demisti cnm

bence ki güle ne kadar cok baktırdıgımı bılırsın,gülün olayı tamamen gelicek arayacak,aramayacak üzerine....
ee bana verdıgı tarıhlerın hepsı gectı,arayan soran yok...aramayacakta emınımm....kapattım konuyu ben ama sonucta her eskı sevgılının arama ıhtımalı vardır gul un de bu durumda % 50 tutturma ıhtımalı var...

mesela burcu detay verıyor su zmaan su sekılde gıbı sonuc verıyor gul sadece aynı cumlelerı kuruyor arıyacak bebegımmm..nerde anasını satayım ılk falında bunu yaz kenara ekım 2011 de evlenıyosun bunula demıstı....

gülün bır actıon ı yok maalesef...

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar. :) Günlerdir epeyce yoğunum sayfaya bakamadım yeni falcı ve çıkan fal haberleri var mı bilmiyorum. Bir arkadaşım Pelin diye birfalcıya fal baktırmış ve çok memnun kalmış, Kadınlar Kahvesi'nde dediydi galiba. Tarih verip yazdırıyormuş... Pelin'e fal baktıranlar memnun kaldı mı, falları çıkıyor mu? Tanıyan bilen hakkında birkaç satır yazarsa sevinirim, birkaç gün içinde ona gitmeye niyetim var da. :)

ayy canım,çok sevindim,hadi hayırlısı:)dilerim gülün bana söyledikleri de çıkar...bana dediği tarihlerde olay olsun,razıyım ben 50 kere daha gitmeye canım ya...

Zodyak isimli medyumun dolandırıcı olduğunu ben de duydum.

merhaba canım..

kadınlar kahvesi...pelin'den bahsediyorsan....evet,ben 1 kere baktırmıştım.pelin,mevcut durumu çok iyi bilir...yani anı ve kafandakileri güzel anlatır...ama gelecek için söyledikleri maalesef...FOOOS:)..en azından bana söyledikleri çıkmamıştı...bilgine:)

Merhabalar. Çok yakın bir arkadaşımın üzerinde büyü olduğu söylendi, sevgilisiyle ayrılması için büyü yapılmış. İki taraf da birbirlerini sevmesine rağmen karşı tarafın inadından barışamıyorlar. Ayrıldıklarından beri kız huzur bulamadı ve hem büyüklerimiz hem de birkaç falcı büyü olduğunu söyledi. Burda hoca ya da medyum ismi paylaşıyor musunuz bilmiyorum ama bu büyüyü bozmak ve kısmet açmak için büyü yapan güvenilir, profesyonel biri var mıdır bildiğiniz? İnternette arayıp ya da sağdan soldan duyup şarlatan birine para kaptırmak ayrıca üzerimize varlık musallat etmek, her şeyin ters tepmesini istemiyoruz. Allah korusun. Ama bir an önce arkadaşımı sıkıntıdan kurtarmak istiyoruz..

ben hep baktırırım peline geçmiş ve anı bilme konusunda çok başarılı gelecekle ilgili bana tutturduğu şeyler olmuştur ama maalisefki herkese bu senin kaderin deyip duruyomuş bunları fal sırası beklerken konuştuğum kişilerden öğrendim kaderin dediği kişilerde gerçekten imkansız kişiler en azından benim için öle bir çok şeyi görüyo aslında üzülmym diye sölemiyo çoğu zaman ben çok seviyorum onu artık fal için değilde çok sıkıldığım zaman bi arkadaşla dertleşir gibi sohbet etmeye gidiyorum sadece çok iyi elektrik alıyorum ondan rahatlıyorum enazından

arkadaşlar ya bu pelin taksimdeki kadar kahvesinde mi ya bugun uzun bir aradan sonra taksime gidicem ve çok sağlam bir fal baktırmak istiyorum suanı v kişilik tahmini super olsuN:) Bildiginiz varsa benimle paylaşır mısınız lutfen simdiden tesekkür ederimm...

Arayacak, aramayacak mevzusu konusunda evet %50 şansı vardır her falcının... Genelde arayacak da derler... Ama ben de saf değilim sırf bunu bildiği için Gül'e gitmem yani... Haziran 25 inde arayacak demişti. Haziran 27sinde msj attı bizimki... Diğer başka bi olay vardı hayatımda onunla ilgili Temmuz için sevimsiz bir tablo çizmişti, o olay da Haziran'da oldu...
Öyle yani... Sırf arıcak demiş olsa zaten Gül değil tüm falcılar bildi derim...
He bir de sevindiğim nokta: gittiğim tüm falcıların seviyor demesi esas oğlanla ilgili... En azından umarım şimdiki zamanı biliyorlardır da umarım bu dedikleri doğrudur... 16 falcı da o konuda hem fikir en azından hehe... Ama mayısta hayatıma girecek kişiyi Ocaktan tahmin edip anlatan Gül olmuştu... Şuan nasıl gelişeceğini de o bildi...

Son düzenleme:

baktıran ya da telefonunu bilen var mı

kızlar soganlıkta bı emıne vardı ne oldu o memnun kaldı mı gıdenler

asla evlenmez sana asık dedıgı adam gıttı baskasıyla evlendı
senı sevıyo baskasını gozu gormez dedıgı adam baskasıyla beraberr
dönecek dediği adamlardan çıt yok
ha bu kadar yoruma , bu kadar delile, bu kadar ıspata emıne abla hala kendı tezlerınde ısrarlı ama evlenen evlendı,gıden gıttı,gıden dönmedı

tekirddag daki ayşe ye giden arkadaş bana özelden yazabilirmi nasıl oldugunu.bende duydum gitmek isitiyorum ama çok uzak 2 haftadır kısmet olupta gidemedim.

kızlarr lütfen yaa her nerde olursa olsun yokmu iyi birileri şu an öyle kötü durumdayım ki çıkar yol arıyorummm.lütfen yardım.falcı adıı nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…