merhaba canım..
kadınlar kahvesi...pelin'den bahsediyorsan....evet,ben 1 kere baktırmıştım.pelin,mevcut durumu çok iyi bilir...yani anı ve kafandakileri güzel anlatır...ama gelecek için söyledikleri maalesef...FOOOS:)..en azından bana söyledikleri çıkmamıştı...bilgine:)
ben hep baktırırım peline geçmiş ve anı bilme konusunda çok başarılı gelecekle ilgili bana tutturduğu şeyler olmuştur ama maalisefki herkese bu senin kaderin deyip duruyomuş bunları fal sırası beklerken konuştuğum kişilerden öğrendim kaderin dediği kişilerde gerçekten imkansız kişiler en azından benim için öle bir çok şeyi görüyo aslında üzülmym diye sölemiyo çoğu zaman ben çok seviyorum onu artık fal için değilde çok sıkıldığım zaman bi arkadaşla dertleşir gibi sohbet etmeye gidiyorum sadece çok iyi elektrik alıyorum ondan rahatlıyorum enazından
Kızlar, CAFE LAF Halil nasıl bir falcı sizce? Gidip tecrübe edenler yazabilirler mi lütfen?
tekirddag daki ayşe ye giden arkadaş bana özelden yazabilirmi nasıl oldugunu.bende duydum gitmek isitiyorum ama çok uzak 2 haftadır kısmet olupta gidemedim.
canım laf cafe nerede?Ben baktırmıştım ona ne iyi diyebilirim ne kötü ama sana orda çigdemi tavsiye edebilirim bana söyledilkeri çıktı aynan yasadım .
canım ben 2 yıl önce baktırdım,söyledikleri çıktı diyemem ama bir olay için bana ta o zaman uzun seneler alacağını söyledi.ve evet uzun seneler geçiyor...ama onun dışında sen sordukça verdiği cvplar çıkmıyor.kızlar soganlıkta bı emıne vardı ne oldu o memnun kaldı mı gıdenler
canım laf cafe nerede?
asla evlenmez sana asık dedıgı adam gıttı baskasıyla evlendı
senı sevıyo baskasını gozu gormez dedıgı adam baskasıyla beraberr
dönecek dediği adamlardan çıt yok
ha bu kadar yoruma , bu kadar delile, bu kadar ıspata emıne abla hala kendı tezlerınde ısrarlı ama evlenen evlendı,gıden gıttı,gıden dönmedı
aynen katılıyorum banada seninle evlenmeyi hiç düşünmemiş dediği kişi sonra geldi bizzat kendisi söledi benimle ne kadar çok evlenmeyi düşündüğünü yani en azından onun ne düşündüğünü doğru olarak söleseydi neyse diycektim yok yaa şu bi kesinki kimse gelecekte ne olacağını bilemiyo arada bir doğru tahmin yapanlar oluyo ama oda denk gelirse tabii çoğu geçmiş ve şuanı bile doğru bilemiyo
Çıkmayan fal haberi..
gül'ün haziranda olacak dedigi şey olmadı
sembol cafe tarıkta 21 haziran demişti oda olmadı
hepsi de bakırköyde neredeyse,bana çok uzakbakırkoyde balıkcıların orda carousel ın hızasında....cıgdemın dedıklerı cıkmadı ama halılı begenenler var ben baktırmadım halıleee
az önce geçmiş sayfaları okurken kadınlar kahvesindeki pelinden bahsedildiğini gördüm. ben o kadına 1,5 sene önce baktırmıştım ve hiççç beğenmemiştim...buraya da yazmıştım sanırm. hatta ne dediğini bile unuttum...ama şu sıralar yaşadıklarımı ve onun söylediklerini düşününce, bildiği çok şey varmış meğer..
Yalnız dediği şeyler, verdiği tarihlerde çıkmadı. 1,5 yıl sonra çıktı her dediği... kadın bana 10-15 günlük bir süre vermişti ve ama bi gelişme olmadı tabi.. bende çıkmadı diye unuttum gitti falı, bi daha da ona gitmedim zaten..
Ama geçen hafta dediği şey oldu... dediklerinin aynısını yaşıyorum... kötü şeyler ama...beni çok fazla üzen... kadın bunları söylediğinde de çok üzülmüştüm..inşallah çıkmaz diye dua etmiştim... ama oldu malesef...
gene gitmeyi düşünüyorum... bakalım bu sefer ne dicek
kızlar kimse de yok mu gül ün numarası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?